Çdo gjë rreth Universit Okult & Ezoterik.
Kjo faqe nuk rekomandohet për:
Femijë
Fetarë
Ateistë
Tema Fundit
» NJOFTIM
Explorer Univers Icon_minitime10.03.21 12:38 nga Pansophia

» Meditojmë sëbashku për aktivizimin e epokës së ujorit.
Explorer Univers Icon_minitime20.12.20 12:32 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart-Soren i Forcave Pleaidiane Delta:Jemi në Kinë
Explorer Univers Icon_minitime13.12.20 17:56 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart: Ivo i Vegan-Natyra e Realitetit është Logjike
Explorer Univers Icon_minitime07.12.20 19:45 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart:Ivo i Vega - Po sikur të ishe perfekt? Gjetja e gabimit dhe loja e fajit.
Explorer Univers Icon_minitime01.12.20 17:20 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart: Ivo i Vega's: Ne e mbajmë fuqinë
Explorer Univers Icon_minitime27.11.20 18:43 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart-Ashtar Sheran Pranimi i Zgjedhjeve
Explorer Univers Icon_minitime24.11.20 20:03 nga Gjithesia Love

» Perenditë Egjiptiane
Explorer Univers Icon_minitime23.11.20 15:13 nga Pansophia

» Sharon Stewart: Adama i Telos: Bëhuni i patrembur
Explorer Univers Icon_minitime21.11.20 19:40 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart-Ivo i Vegan:Lojërat Politike
Explorer Univers Icon_minitime16.11.20 18:29 nga Gjithesia Love

» Si mendoni ?!
Explorer Univers Icon_minitime07.11.20 12:33 nga Ufo

» Sharon Stewart:Ivo i Vega: Rënia
Explorer Univers Icon_minitime06.11.20 19:48 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart Ivo i Vega: Qëndro në fuqinë tënde
Explorer Univers Icon_minitime31.10.20 19:59 nga Gjithesia Love

» Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2
Explorer Univers Icon_minitime29.10.20 16:15 nga Gjithesia Love

» Aurora: Si të mbajmë të larta vibracionet energjetike.
Explorer Univers Icon_minitime25.10.20 12:20 nga Gjithesia Love

» Përditësim rreth Betejës ~ Tetor 14, 2020
Explorer Univers Icon_minitime20.10.20 16:23 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart:Ivo i Vega - Ballafaqimi me Frikën
Explorer Univers Icon_minitime12.10.20 21:55 nga Gjithesia Love

» Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med)
Explorer Univers Icon_minitime28.09.20 19:14 nga Gjithesia Love

» Sharon Stwart: Ivo i Vega - Ngjarja
Explorer Univers Icon_minitime25.09.20 16:59 nga Gjithesia Love

» Një mesazh i shkurtër për popullsinë sipërfaqësore
Explorer Univers Icon_minitime24.09.20 18:17 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart: Ivo i Vegan:Mjeshterimi i mendjes mendore
Explorer Univers Icon_minitime17.09.20 19:07 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart:Ivo of Vega:Manipulimi i mendjes dhe Axhenda negative. 2018
Explorer Univers Icon_minitime17.09.20 19:04 nga Gjithesia Love

» Sharon Stewart:Ivo i Vegan:Sulmet bëhen për të krijuar dyshime
Explorer Univers Icon_minitime17.09.20 19:01 nga Gjithesia Love

» Sharon Stweart:Ivo I Vega Komunitete jo në përputhje 5 gusht 2020
Explorer Univers Icon_minitime17.09.20 18:45 nga Gjithesia Love

» Sefirot, mund ta shpjegoje njeri cfare nenkuptojne sferat?
Explorer Univers Icon_minitime15.07.20 20:23 nga TEMPORA

» Operacioni i izolimit The Rockefeller playbook
Explorer Univers Icon_minitime14.07.20 21:21 nga Pansophia

» Dritëhijet e një misteri: Dodona Pellazgjike, Simbolet e Saj, Dielli dhe Lisi.
Explorer Univers Icon_minitime14.07.20 13:42 nga John wick

» Forcat pozitive kërkojnë bashkëpunimin tuaj.
Explorer Univers Icon_minitime07.06.20 18:15 nga Gjithesia Love

» Mos Beni TESTIME
Explorer Univers Icon_minitime04.06.20 17:13 nga Gjithesia Love

» Rishfaqja e te njejtes enderr
Explorer Univers Icon_minitime28.05.20 20:41 nga PAOLA9879

» Adama Galactics brënda Tokës së Brendshme:Përse nuk duhet të mbajmë maskë
Explorer Univers Icon_minitime27.05.20 19:32 nga Gjithesia Love

» Si dark forces po manipulon Shqipërin
Explorer Univers Icon_minitime25.05.20 21:41 nga Gjithesia Love

» Kur wikipedia perdor EU si burim informacioni.
Explorer Univers Icon_minitime22.05.20 17:43 nga Gjithesia Love

» Plane per te krijuare part te re nga forcat e drites
Explorer Univers Icon_minitime22.05.20 10:52 nga Gjithesia Love

» Rëndësia e meditimit,kolektiv dhe individualisht.
Explorer Univers Icon_minitime21.05.20 10:39 nga Gjithesia Love

» Korona Virus?
Explorer Univers Icon_minitime13.05.20 21:50 nga I’m X person

» Sharon Stweart-Ivo nga Vega: Tani jemi në dimensionin e katërt 2020/05/10
Explorer Univers Icon_minitime13.05.20 15:03 nga Gjithesia Love

» Info qe si gjeni ne tv
Explorer Univers Icon_minitime12.05.20 10:34 nga Gjithesia Love

» A është Kryeministri ynë një mason?
Explorer Univers Icon_minitime10.05.20 11:44 nga Gjithesia Love

» Ndryshoni mënyrën e të menduarit-St.Germain,Channel nga Sharon Stewart
Explorer Univers Icon_minitime04.05.20 21:29 nga Gjithesia Love

» Konfederata Galaktike
Explorer Univers Icon_minitime30.04.20 19:56 nga Gjithesia Love

» Profili i Ashtar Sheran-Sharon Stewart
Explorer Univers Icon_minitime30.04.20 19:50 nga Gjithesia Love

» Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë.
Explorer Univers Icon_minitime28.04.20 20:55 nga Gjithesia Love

» Kujdesuni për veten tuaj.
Explorer Univers Icon_minitime28.04.20 20:25 nga Gjithesia Love

» Kush jan ata që na qeverisin
Explorer Univers Icon_minitime25.04.20 21:46 nga Gjithesia Love

» Një lutje për një Shqipëri pa energji negative.
Explorer Univers Icon_minitime21.04.20 11:57 nga Gjithesia Love

» David Icke mbi Elon Musk, Bill Gates dhe Sorosin.
Explorer Univers Icon_minitime20.04.20 12:02 nga Pansophia

» Peticion per hetimin e Bill Gates
Explorer Univers Icon_minitime15.04.20 13:13 nga Pansophia

» India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19
Explorer Univers Icon_minitime05.04.20 20:31 nga Gjithesia Love

» Vatikani dhe ana e errët
Explorer Univers Icon_minitime03.04.20 19:52 nga Gjithesia Love

Shpërndaje në:
Explorer Univers ne Facebook Explorer Univers ne Twitter Explorer Univers ne Youtube Explorer Univers ne Google+