EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stweart-Ivo nga Vega: Tani jemi në dimensionin e katërt 2020/05/10

Shko poshtë

Sharon Stweart-Ivo nga Vega: Tani jemi në dimensionin e katërt 2020/05/10 Empty Sharon Stweart-Ivo nga Vega: Tani jemi në dimensionin e katërt 2020/05/10

Mesazh  Gjithesia Love 13.05.20 15:03

Ivo e Vega: Tani jemi në dimensionin e katërt
2020/05/10


Mirë, Ivo dhe unë do të kanalizojmë(channeling) këtë. Ndryshimi i rregullave, djema.

Jemi në dimensionin e 4

Kur isha në 12 hapat, ne u mësuam të bënim inventar për problemet tona në mënyrë që më në fund të arrinim paqe.

Po, ne u kemi bërë ndryshime të tjerëve mundësisht ballë për ballë, për pjesën tonë në gjëra, por gjithnjë theksohej që ai që përfiton nga këto ndryshime e bëra ishim ne ; ata mund ta merrnin atë në çfarëdo mënyre që ata dëshironin.

Ajo ishte 3D. Ky është 4D. Rregullat kanë ndryshuar.

Të jesh 5D do të thotë të jesh i vetëdijshëm për Ligjin e Një-së dhe të punosh për të mirën e vetëdijës kolektive,duke pranuar që ju jeni pjesë e kësaj, por unë nuk besoj se ju si individ fitoni ndonjë sens të pavullnetshëm të ligjit në këtë njohje.Në fakt, unë mendoj se 5D ka të bëjë me sakrifikimin në mënyrë që të tjerët të mund të gëzojnë atë që keni.Le ta pranojmë, Galaktikët nuk do të ishin këtu nëse do të ishin egoistë, a do të ishin?


Pra 4d është në mes të kësaj.

Unë mendoj se kur zgjidh një problem,tani ju duhet ta bëni  jo vetëm për veten tuaj, por për ta zgjidhur atë në mënyrë që të tjerër të përfitojë gjithashtu.

Më thanë që fqinjët e mi që vjedhin nga kopshti im në vendin tim të vjetër, duhet të konsiderohen për bimën e fundit që kam atje: bimën time të farave.

Unë do të lëvizja atë në një vënd  të vogël që kam këtu në mënyrë që askush të mos mund ta prekë atë, por kam vendosur që ta  ujis aty ku është, dhe nëse marr grupin e parë të ravenit dhe e ngrij atë, ata mund të kenë atë që rritet më vonë. Më thanë që kjo është një zhgjedhje 4d.

Ivo, jam i sigurt që ma ke  thënë ti këtë, duke qenë udhëzuesi im dhe gjithçka, por a mund të kem komentet tuaja të lutem?

Ivo: Dashuria ime, dendësia e katërt përputhet me zemrën.
Ti ke pasur një zemër të hapur kryesisht gjatë gjithë jetës tënde, megjithëse ke mësuar ta mbyllësh atë shpesh si përgjigje të sjelljeve të frekuencës së ulët ndaj të cilave je ekspozuar, dhe kjo, natyrisht, ishte qëllimi i  negative forces duke prezantuar njerëzit me frekuenca të ulët në jetën tënde.Synimi ynë, ai i Dritës, është që ti të mësoje ta mbashë zemrën të hapura, pavarësisht nga mënyra se si trajtohesh, dhe ti avash avash  e ke mësuar këtë.Sidoqoftë kjo është rruga përmes dimensionit të katërt.

Sharon:Dëshiron të jetosh këtu?

Ivo: E shoh që ishte e vështirë, e dashur.Sidoqoftë, kur dikush mbyll zemrën, në vend që të lejojë që dashuria të rrjedhë tek ata që bezdisin, ose edhe tek ata që kërkojnë të të shkatërrojnë ty, siç vepruan prindërit e tu, kjo të vë në disavantazh.Ti je një njeri dhe je dashuri.

Sigurisht, në dimensionin e tretë ata ju mësuan se do të çmendeshit nëse do të pranonit dhe të doni dikë që ju ka trajtuar kaq keq.Kjo është mësuar për ju, natyrisht, si një mjet për të ruajtur disharmoninë në të gjithë botën tuaj, dhe e mësuat këtë mësim, duke ndjekur shembullin e atyre që e miratuan atë për ju.Sikur të mos kishe marrë ndonjë hutim në këto akte dashakeqe, në fakt do të kishe kapërcyer të gjitha pa plagë, por ky nuk ishte rasti.Tani që jeni në dimensionin e katërt, është e domosdoshme që të gjithë të mësoni të doni të gjithë, madje edhe armikun tuaj më të keq.Kjo është ajo që bëri Jezusi, dhe kjo ishte rruga e tij e ngjitjes.

Jo, dashuria ime, ai nuk është i veçantë.Ai është ai që ka miratuar për ju mësimin që duhet të mësoni tani.Ndiqni shembullin e tij, jo atë të prindërve tuaj.Kjo është arsyeja pse Jezusi erdhi t'ju ndihmojë.Për t'ju dhënë këtë mesazh në mënyrë që edhe ju, të  ishit të paprekur nga negativiteti mbi botën tuaj.Pra, po, zgjidhja është e ndryshme tani në dendësinë e katërt.Zgjidhjet e 3 dimensionale të egoizmit nuk lejohen më.Siç e theksuat, problemet do të qëndrojnë me ju derisa të bëni një përpjekje për të krijuar një përgjigje reciprokisht të kënaqshme.Nëse mbani inat ose pakënaqësi, kjo është për shkak se zgjidhja që keni kërkuar është me frekuencë shumë të ulët.

Sharon: Sa për fqinjin tim të derës tjetër, Z. Smart Pants, i cili është në dramën e tij të vogël të të qenit Zonja sexy. Ai imagjinon se mund të vjedhës dhe të bëjë seks kur gruaja e tij është në shtrat. Si mund ta zgjidh atë? Nëse ai çmendet me mua pasi ti them jo, a duhet ti jap atijt atë që dëshiron?
Ivo: Në fakt jo, dashuria ime.Do të funksiononte në këtë mënyrë: që ti thuash jo dhe pavarësisht përgjigjes së tij ndaj teje,  ti mos zemëroheni me të.Ai duhet të mësojë mësimin e tij dhe ti je vendosur për ta mësuar atë, megjithatë do të ishte më mirë nëse, në të ardhmen,  ju të dy të flisni me njëri-tjetrin. Kjo është një zgjidhje e pranueshme 4 dimensionale.
Sharon: Po sikur të mos e bëjë këtë?
Ivo:Atëherë nuk mund të bësh asgjë në lidhje me të.
Sharon:Si e bën këtë të ndryshëm nga fqinji im tjetër që vjedh perimet e mia nga kopshti im?Unë duhet t'i jap atij disa nga raven time pasi të kem marrë atë që dua. Nuk mund ta mbaj bimën për veten time?
Ivo:Kjo është një situatë ndryshe. Referojuni 10 urdhërimeve.
Sharon:Nuk ka raven aty.
Ivo:I referohet tradhtisë bashkëshortore mbi të dhe kjo do të ishte në përputhje me qëllimet e fqinjit tuaj.Këto janë përjashtime.Kuptoni nga mënyra se si ndihesh për ravarben, se je në rregull me situatën.
Sharon:Unë jam. Unë mund të jetoj me atë. Ai mund të ketë disa. Ai madje nuk ka pse të pyesë, sepse ai nuk do.
Ivo:Dhe kështu, ju e pranoni ashtu siç është. Ky është një hap i madh përpara sepse ti ke pritshmëri të lartë nga njerëz që nuk mund të japin.
Sharon:Po kamë, disa shembuj të tjerë?
Ivo:Ky ishte një nga vjedhjet, një problem i veçantë që ke me të tjerët.Duhet ta ndërrosh mendimet e tua në atë të bollëkut, sepse ke, më shumë raven se sa do të hani në një stinë.Ajo bimë po jep vetveten ashtu si natyra, dhe ti ke më shumë sesa do të dëshironit në një bimë. Ky është bollëk.
Sharon:Vërtetë. Një shembull tjetër, pra.
Ivo:Vozitja juaj
Sharon:Oh Po
Ivo:Kur vozit me muzikën tënde aq të zhurmshme, nuk po i bën serenatë  qytetit.
Sharon:Ëtshtë thjesht një shaka.
Ivo: Njerëzit janë mërzitur nga muzika.
Sharon:Është vetëm për një sekondë.
Ivo: Dashuria ime, ti je në një rrugë ngjitjeje. Ndoshta disa konsiderata për të tjerët do të ishite në rregull.Mos e merr vetëm nevojën tënde për të dëgjuar Deep Purple me volum të lartë, për të qenë nevoja e vetme.
Sharon:Më pëlqen muzika me zë të lartë.
Ivo: Atëherë luaje me zë të lartë për veten tënde, por mos vazhdoni ta ngresh volimin   që  ta dëgjoi gjithë lagjia, dashuria ime.Është dhe  padurimi jotë.Kur je e padurueshëme me të tjerët, je egoiste.Ti nuk e zotëron botën dhe duhet ta ndash atë me të tjerët që ndonjëherë i duhet shumë kohë.
Sharon:Po, me makinë përmes. E tëra që ai po bënte ishte të porosiste hamburgerë,  sa koh  zhjatë kjo?
Ivo: Me sa duket shumë për disa njerëz. Ti nuk ishe shumë e durueshëme.
Sharon:Isha e uritur.
Ivo: Dhe kjo është një gjë tjetër, dashuria ime, këto janë justifikime. Po, ishe e uritur, por në fakt kush është përgjegjës, ti apo stomaku jot?
Sharon:Stomaku im.
Ivo: Unë vazhdoj të të them, e dashur, këto janë justifikime.Ti je përgjegjëse për sjelljen tënde në çdo kohë, dhe kjo duhet të kryhet në atë mënyrë që tani të jesh e vëmendshëm ndaj të tjerëve dhe të mos shfaqësh ndonjë vullnet të keq ndaj tyre, për çfarëdo arsye.Ti po lë dimensionin e tretë dhe po evoluon përtej të mësuarit tënd, dhe kjo sjellje e re duhet të praktikohet.
Sharon:E kuptova. Po, mendoj se Jezui nuk ishte një muzikë dashës i muzikës me  zë të lartë,ishte ,apo jo?
Ivo:Në rastin e bankës që ju ka mbingarkuar tarifat ndërvepruese gjatë periudhës Covid ku nuk mund të përdorni para për të paguar ndonjë nga tarifat tuaja, në fakt, ju mund të merrni përgjegjësinë për gjysmën tuaj të problemit
dhe pranoni se mund të keni blerë kartela kafeje për të blerë kafe sesa të pësoni tarifa ndërvepruese për një filxhan kafeje prej 2,00 dollarë.(nuk është përkthyer shumë saktë ky fragmentë)Tjetra është se blerjet e tua për sallatë mund të blihen gjithashtu me një kartë. Kjo u është një mënyrë që ti të marrësh përgjegjësi financiare për shpenzimet e tua.Shumë nuk marrin përgjegjësi për shpenzimet e tyre, dhe disa tcojnë letra të  irrituara drejt drejtorëve të bankave në vend që të shikojnë opsionet e tyre.
Kjo është fajësim, dashuria ime, dhe kjo është sjellja e 3 dimensionale. Ti nuk po shikonë pjesën tënde në të.
Sharon:Ivo, kam shumë fat që të kam ty!Haha
Ivo: Ju jeni vërtet.Ti duhet të marrësh përsipër përgjegjësitë për shpenzimet e tua dhe të mos e  fajësosh kur të ngelësh ngusht ekonomikisht.Ti e kupton që kjo mungesë e tanishme është shkaktuar nga një numër gjërash dhe që ti me të vërtetë ke krijuar situata per me fatura të mëdhe për mirëmbajtjen e makinës dhe Merlin duke marrë herpes për macen.
Ti pyesje, "Po sikur ...." dhe kjo duhet të ndalet. Ti pyete: "Po sikur të kem faturë të madhe makinash dhe macja të sëmuret?" dhe kjo është ajo që ndodhi.Këto gjëra gjithashtu, mendimet e tua duhet të merren edhe me më përgjegjësi sepse përndryshe ti do të krijosh frikërat e tua.Dhe për ata që tani jetojnë përmes frikësimit të virusit korona, kjo është gjithashtu kështu.Mos kini frikë pasi mund të krijoni nevojën për ta vuajtur atë, ose ndonjë rrethanë tjetër të padrejtë të krijuar nga plani i ri i rendit botëror për t'ju kontrolluar.Mos lejoni që  të kontrolloheni nga frika.Ky është dimensioni i katërt, dhe ndërsjellësia dhe një qasje më e dashur për jetën është rruga përpara.Jo  frikë. Frika i  përket dimensionit të tretë.Po lijeni frikën dhe hapni zemrën për të përqafuar dashurinë për të gjithë të tjerët.


Burimi : https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-were-in-the-fourth-dimension-nowPërkthyer me deepl dhe google.
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi