EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart:Ivo i Vega - Ballafaqimi me Frikën

Shko poshtë

Sharon Stewart:Ivo i Vega - Ballafaqimi me Frikën Empty Sharon Stewart:Ivo i Vega - Ballafaqimi me Frikën

Mesazh  Gjithesia Love 12.10.20 21:55

Ivo i Vega - Ballafaqimi me Frikën

10/11/2020

Sharon:Po! Dhimbja mori një ditë pushim sot.Kisha një ditë ku isha gati të qaja.

Kjo më bëri të kujtoj se arsyeja që fillova ti bllokoja emocionet e mia kur isha adoleshente ishte sepse ndjeja që nëse nuk e bëja këtë, do të isha duke ecur me sytë ulur gjithë kohën, dhe natyrisht nuk e dua këtë gjë. Doja të dukesha "e fortë".Epo, të jesh në gjendje të ndjesh çdo gjë, veçanërisht vibracionet e tërësisë së njerëzve të kësaj bote në një trup është të qenit e fortë.Për ju të ndjeshmit e tjerë dhe Indigo's, kapelja ime të shkon tek ju, dhe e kuptoj se çfarë po kaloni, sidomos tani.Ju erdhët këtu për të pastruar.Kjo do të thotë që ju pastroni ushqimin e atyre negative para se ata të kenë një shans për ta menafestuar, por nëse nuk i pastroni me vetëdije këto energji, jeni i destinuar ti ndjeni ato.Mos mendo se i gjithë negativiteti je ti; nuk je ti.Jeni ju që po pastroni negativitetin e kësaj toke.Ju po e hiqni ushqimin nga pjata e djallit dhe po e rigjeneroni atë.

Ne jemi në një portë tani, 10/10 kështu që ndoshta energjitë më të larta do të vijnë brenda dy ditëve të ardhshme.

Ivo, kam një pyetje për ty.Kam një tjetër me të cilin duhet të merrem dhe a do të më ndihmojë shërbimi për këtë?
Ivo: Jo me ish-qiramarrësin i cili ende po përdor kutinë postare për kontroll.Këshilla ime për ty, dashuria ime, është që të mos ndjekësh udhëzimet e policisë dhe mos e përkeqëso situatën me këtë njeri.Nëse ai vjen të përdorë kutinë tuaj postare, lëre.Policia nuk do të jetë aty për të ndihmuar nëse ai bëhet i dhunshëm sepse ke një kundërshtim që ai të përdorë kutinë postare për qëllimet e tij.Gjëja më e mirë për të bërë është të mos e përkeqësoni këtë njeri pasi ai është i dhunshëm, siç e din, dhe do largohesh në heshtje vitin e ardhshëm.

Sharon:Ky vend vazhdon të ketë probleme.Jeta ime ka qenë problematike, për të qenë e sigurt, por ky vend është Piece de Resistance.Unë nuk jam e huaj për burrat e dhunshëm, por nuk kam ndërmend të rrihem nga një ish-qiramarrës, pronari im zgjedh të jetojë këtu, jo unë.Jam lodhur duke qenë viktimë e zgjedhjeve të dobëta të pronarit tim në qiramarrës dhe kështu është koha të shkoj. Unë nuk do të jem këtu në pranverën e ardhshme.
Ivo: Jo, e dashura ime. është koha për të shkuar.

Sharon:Nëse ndonjë amerikan dëshiron të shohë se si duket getoja në një vend socialist si Kanada, thjesht google Cornwall Ontario.Kjo është getoja jonë.Nuk është kënaqësi të jetosh këtu, të jesh i sigurt.Tani, po për të bërë më shumë shërbime, Ivo?Si mund të jem më në shërbim?Duke pasur parasysh kufizimet e mia, si mund ta rrënjos veten më tej në veten time më të lart, në vend që të tërhiqem përsëri duke u frikësuar për jetën time, ose duke u dashur të merrem me egon e ulët vibruese?
Ivo: Dhe përgjigjja për këtë është, të humbasësh çdo frikë.Mos kini frikë nga ky burrë fëmijë.Mos kij frikë nga sulmi i tij.Atëherë nuk do ta aktivizoni atë.Duhet të shikosh me kujdes nga ajo që ende ke frikë dhe t'i kapërcesh këto frikë-ra.

Sharon:Si e kupton se çfarë ke frikë kur ndoshta e kemi mohuar atë në një farë mënyre ose duke e fshehur nga vetja jon për aq kohë sa nuk e kemi iden?
Ivo:Kërko nga vetja jote më e lartë të tregojë se ku janë frikërat e juaj.Ajo do ta bëjë këtë. Ju kërkoni ndihmë në trajtimin e tyre.Për më tepër, kuptoni se ndërveprimet që keni me të tjerët dhe atje ku reagoni më fuqishëm tregon frikat e juaja.Nëse nuk keni frikë, ndërveprimet do të shkojnë mirë. Nëse keni frikë, do të keni probleme ose sfida. Kjo është përgjigja më e thjeshtë.

Sharon:Mirë,ka një alkoolist që jeton në apartament pas meje.Unë reagova ndaj tij një ditë kur ai, përsëri, më kërkoi të bëj konservim ose të pjek biskota për të.E di që nuk dua të përfshihem me dikë që është si ai sepse këta njerëz nuk kujdesen për veten e tyre.Ata gjejnë njerëz të përgjegjshëm dhe fillojnë të vërviten rreth tyre.Glenn më mësoi atë. Ajo që ata me të vërtetë duan janë paratë tuaja.Kam kaluar k'te, e bëra atë, mora bluzën.Së pari ata janë kaq mirënjohës, dhe pastaj bëhen abuzivë dhe të dhunshëm sapo të kuptojnë se ju kanë çuar atje ku ju duan. Jetova 3 vjet. Jo faleminderit.

Ivo: Dhe kjo është frika jote: nga burrat abuzivë, të dhunshëm që përfitojnë nga ty.
Sharon:Kush nuk do t’i frikësohej atyre?
Ivo: Kur i frikësohesh, i tërheq.Dhe për sa i përket fqinjit, megjithëse ai është në një lidhje, dhe ti je në një lidhje me mua, ai ende po përpiqej të bënte seks me ty.Ti beson se ai vetëm po përpiqet të mbështesë egon e tij të shquar dhe ai është duke e bërë.Ai është një vampir energjie, si dhe alkoolist.Dhe kështu ti zbuloni se ti tërheq burra që duan të përfitojnë nga ty. Gjithë jetën tënde.Por ti ke frikë nga kjo, kështu që shton energjinë tënde në të. Vendosni kufij që vijnë nga një vend i dashurisë për veten, jo nga frika. Ky është qëllimi.Një situatë tjetër në të cilën ndodhesh që nuk e ke përmendur tregon se ke frikë nga njerëzit e çmendur.Njerëzit që janë të çekuilibruar. Këtë e more nga prindërit.
Sharon:Po. Qëndron për të arsyetuar.

Ivo: Në krye të një frike të përgjithshme nga negativiteti.Këtë do ta kishe grumbulluar si rezultat i të pasurit një shpirt të përçarë.Dhe pastaj duhet të shërohesh prej tij.Ti e bëre këtë gjatë gjithë jetës tënde dhe tani je në mbrojt të rëndë nga frika e mos përjetimi përsëri.
Sharon:Jo të gjitha.
Ivo: Ajo që po them është, në vend që të kesh frikë nga situata specifike ose lloje njerëzish, ti ke frikë nga mashkulli që nuk ngjitet dhe ke frikë nga njerëzit që janë të pabalancuar emocionalisht. Duhet të bësh paqe me mashkullin Jo-Ngjitës, njeriun e tretë përmasor që ka dominuar botën dhe jetën tënde në kohë.Të gjitha femrat hyjnore duhet ta bëjnë këtë.Dhe burrat mashkullorë hyjnorë duhet të falin indiferencat e tyre të paarritura ndërsa i transmetojnë në një version më të mirë të vetvetes. Mund të jetë shumë punë.

Dashuria ime, ka dy gjëra që burrat kanë kërkuar nga ty dhe kjo është seksi dhe paratë.Përndryshe, ata nuk kanë pasur asnjë dobi për ju.Kjo sepse këta burra ishin atje për të treguar se sa të fuqishëm je në të vërtetë, dhe e njëjta gjë mund të thuhet tani.
Çfarë po të tregojnë këta burra?Duhet të filloni të shikoni pozitivet në mënyrë që të njihni veten më mirë.Çdo grua që mund të durojë një burrë si Glenn për 3 vjet është një grua e fortë.Je adaptueshëmE, fleksibëlE dhe të durueshëmE, mbase përtej arsyes. E dashura ime, i jep vetes ndonjë vlerësim për këto gjëra?
Sharon:Jo! Asnjëherë Një më e zgjuar do ta largohej nga këtu! Mbase po më tregojnë se sa budallaqe jam!

Ivo: Dhe ja ku e ke. Prirja jote për të sulmuar veten kur je duke mësuar një mësim. Gjithmonë e ke bërë këtë.
Sharon:Unë ende doja të flas për të bërë më shumë shërbime .....
Ivo: Ne mund ta diskutojmë këtë në një video tjetër.E ke etiketuar këtë në "Ballafaqimi me frikën".Sepse duhet t’i rrënjosësh të gjitha frikërat dhe t’i trajtonsh ato.Kur i trëmbesh mashkullit të pa ngjitur, dimensioni i tretë,heq dorë nga fuqia juaj ndaj tyre.Fakti që i tërheq ata tregon se je i lidhur në një farë mënyre me ta.Ajo që duhet të bësh është të fillosh të shkruash.Përdor një ditar dhe shkruaj të gjitha ndjenjat tuaja në lidhje me këto situata.Eshtë e rëndësishme që të bëhesh e qartë se ku qëndrojnë frikat dhe të çlirosh të gjithë energjinë që ke grumbulluar rreth tyre.
Sharon:Ndoshta kjo tregon se ato janë aq të zakonshme sa bari i gaforreve buzë rrugës!

Ivo:Ata janë, dashuria ime, por nëse nuk do të kishe diçka për të mësuar, nuk do t'i tërhiqje ato.Do të mbetesh vetëm. Kjo është pika ime. Do të kishe paqe.
Sharon:Në rregull e shoh.
Ivo:Ke frikë se mos dominohesh nga këta burra, kështu që vendos mure.Kur ata të afrohen, ti i bllokon me mure jashtë. Ose luani
me ta për pak kohë dhe më pas i lëshon.Duhet te jesh e sinqerte ....
Sharon:Nuk po flirtoja.Unë seriozisht mendova se u lidhëm për një kohë dhe pastaj egoja e tij u kthye me lojën e tij të vogël "le të bëjmë seks".Ndoshta ai mendoi se po më lexonte duke më dëgjuar. Unë mund të nuhasë sinqeritetin një milje larg.
Ivo:Ai ishte. Dhe duhet t'i shfrytëzosh këto shqisa më mirë.Duhet ta kuptosh se kur bëhet fjalë për këta burra, nuk ka asnjë kuptim. Lëri ata vetëm.Forcat negative do dërgojë të vampirës energjie. Ju jeni një Indigo dhe ata dëshpërimisht dëshirojnë të të ulin frekuencat.Me një frekuencë më të ulët,nuk mund të transmutoni atë që mundeni kur frekuenca juaj është më e lartë dhe kështu ata kanë bërë gjithçka që munden për të të sëmurë dhe për të përkeqësuar me të gjithë rreth teje duke luajtur deri në marrëzira.Nuk je e kësaj bote. Kjo është e dukshme. Por duhet të lësh frikën të zhduket.Ndoshta gjëja tjetër që duhet të kuptosh për këto gjëra është që t'i i krijon problemet vetë.Frika jote krijon probleme. Ky ish-qiramarrës nuk është problem.Mos lejo që frika të krijojë ndonjë problem. Lëreni të shkojë në paqe.Ke frikë nga e njëjta gjë që ka ndodhur kur ke qenë 19 vjeçe dhe ish-kunati juaj është paraqitur, duke u përpjekur të hyj në shtëpinë e motrës tënde. T'i e ke pastruar atë frikë.
Sharon:Vrapova për te thika e kasapit. Do ta kisha perdorur.

Ivo: Dhe kjo është akoma në psikikën tënde.A e shihni pse ke filluar të hash kaq shumë në atë moment të jetës tënde?Ti po kupton mirë se çfarë do të tërhiqësh pasi të jetonsh me prindërit për 19 vjet. Motra jote tashmë kishte filluar të bënte të njëjtën gjë.
Sharon:E vërtetë.Burra të dhunshëm.
Ivo: E dashura ime,je hedhur nga zjarri në tigan aq shumë herë që nuk ke pasur mundësi të punonsh më shumë me frikat e tua.Kur u largove nga Glenn,u zhvendose në shtëpinë e një gruaje që ishte keqdashëse dhe manipuluese ndaj teje, dhe që krijoi kaos në ndërtesë.Nuk kishe shumë kohë për të pikëlluar Glenn, veçanërisht kur kjo grua këmbënguli jo qarje në shtëpi!Nuk kishe një këshilltar për të folur, dhe vërtet kishe nevojë për dikë të tillë, por nuk kishe askënd me të cilin të flisje.Lodhja juaj kronike filloi atëherë seriozisht.Nuk ndihmoi që në atë kohë kishe vizita nga Burra me të zeza dhe sulmeve të DEWs.Thjesht nuk ke qenë në gjendje të çlirohesh nga frikat e vjetëra.Kështu që ato vazhdojnë të të ndjeki dhe t'i vazhdon t'i rikrijoni ato.Sharon nuk është e vetmja.Ka shumë prej jush që vrapojnë nga situata në situatë, herë duke u përkeqësuar, herë më mirë.Por ka pak shanse për shërim të plotë për ju.Mos mendoni se forcat negative nuk e dinë këtë. Ata mbëjnë presionin mbi ju.

Sharon:Nuk po tallesh. Mirë, unë do të filloj një dokument dhe do të flas për këto gjëra të vjetra që ndodhen ende në fushën time të energjisë.
Ivo: Forcat negative nuk mund të të sulmojë kur nuk ke asgjë me të cilën mund të merren.Ata vetëm mund t'ju bashkangjiten përmes frikës.Kur të jeni të patrembur, nuk do të përjetoni ndonjë sulm ose do të duhet të merreni me ndonjë prej këtyre njerëzve më gjatë.
Sharon:Faleminderit, Ivo.
Ivo: E kuptoj që nuk është e këndshme të shkruash për kohën kur mbajte një thikë kasapi si një kërcënim për kunatin tënd, por duhet ta heqësh veten nga frika e dhunës.Kur nuk keni frikë, dhuna largohet nga jeta juaj. Ju ndaloni tërheqjen e dhunës.

https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-dealing-with-fears#

https://youtu.be/c8sn_65vfAY
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi