EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart:Ivo i Vegan:Sulmet bëhen për të krijuar dyshime

Shko poshtë

Sharon Stewart:Ivo i Vegan:Sulmet bëhen për të krijuar dyshime Empty Sharon Stewart:Ivo i Vegan:Sulmet bëhen për të krijuar dyshime

Mesazh  Gjithesia Love 17.09.20 19:01

Edituar nga:Gjithesia Love 1

Sulmet bëhen për të krijuar dyshime

Sharon: Ivo, a mund ta shpjegosh këtë të lutem?
Ivo: Dashuria ime, mos u shqetëso.Interneti juaj do të mbyllet në një pikë në të ardhmen dhe të gjitha platformat që po mbështesin cabal do të mbyllen.
Sharon: A janë këto dhjetë ditët e errësirës, që të gjithë flasin?
Ivo: Jo. Ajo është pjesë e saj.Këto dhjetë ditë errësire do të ndodhin me rivendosjen financiare.Kur bursa do të rrëzohet, cabal do të ketë humbur të gjithë fuqinë e saj dhe atëherë bota juaj mund të lëvizë në rivendosjen financiare dhe me këtë, ne do të zhdukim të gjitha fraksionet e tjera negative nga planeti juaj.E shihni tani që të gjithë globalistët dhe grupet e tyre po arrestohen dhe disa janë eliminuar tashmë?
Sharon:Po
Ivo: Ka kaq shumë nga ata.Ky është problemi i vetëm.Fati juaj është se ata nuk mund të mblidhen, dhe kjo është ajo që i ka bërë ata të mos dominojnë plotësisht botën tuaj tashmë.Ata nuk janë të aftë për bashkëpunim.Ata kanë qëllime të gabuara, kështu që nuk mund ta arrijnë atë frekuencë.Bashkëpunimi është një akt i dashurisë, dhe sigurisht nga mençuria.Bashkëpunimi është pjesë e Unitetit dhe ata nuk janë qenie me mendje uniteti, ato janë të ndarjes dhe ndarjes vetë vetes, gjë që reflekton edhe në botën tuaj.
Sharon: Pse rivendosja financiare po zgjat kaq shumë?
Ivo:Sepse njerëzit tuaj nuk e pranojnë këtë lajm.Ata duan të kthehen në punë dhe të rimbushin portofolin globalist.As ne nuk duam.Në çdo kohë kur një kuorum pranon të vërtetën, ne mund të rivendosim ekonominë.Njerëzit tuaj duhet të mbështesin çdo ndryshim të bërë në planetin Tokë.Nëse ata ende duan sistemin e vjetër, ata po i rezistojnë të vërtetës dhe punës sonë.Pra, ne duhet të kemi një minimum prej 60 përqind për t'u pajtuar me sistemin e ri.Ju lutemi vazhdoni të merrni lajmet atje.
Sharon:Prandaj po përjetojmë censura.Sa më shumë prej nesh ata censurojn, aq më shumë shanse kanë për t’i mbajtur njerëzit në errësirë.
Ivo:Ata gjithashtu janë duke përdorur në mënyrë aktive mediat e tyre për të ndikuar te njerëzit.
Sharon:Po, pashë Ellen që i dha një familje që luajnë këngë, në youtube, 20 mijë dollarë.Jam e sigurt që do t'i mbajë njerëzit të mendojnë se ajo është aq e bukur sesa të pranojë faktin që ajo është nën arrest shtëpiak.
Ivo:Këto janë manipulime. Janë hile të pista.
Sharon:Pse nuk i diskutojmë sulmet? C'farë janë ato?
Ivo:Ato janë sulme psikike.Megjithëse ato kryhen në nivele mendore dhe emocionale.Arsyeja që një person do të sulmojë një tjetër nuk është me të personale - është sepse ai që sulmohet është me frekuencë më të lartë vibruese dhe ai që sulmon është me frekuencë më të ulët dhe dëshiron të ketë loosh.Qëllimi është të krijoi dyshime, frikë, turp ose faj brenda personit që sulmohet në mënyrë që të lidhen me ta - reagimi juaj është lidhje e vampirit; në atë mënyrë ata mund të marrin energjitë tuaja.Njerëzit me frekuencë më të ulët sulmojn sepse janë me frekuencë më të ulët.Njerëzit me frekuencë më të lartë nuk sulmojnë - ata janë më të sigurt brenda vetes dhe janë më të aftë për të mbajtur frekuencë më të lartë.
Sharon:Asnjëherë mos lufto mbrapa.Kurrë.Ju thjesht po ngarkoni energjinë tuaj negativisht dhe po e ushqeni enetetit(ose personin)negative.
Ivo:Korrekte. Përsëri, është jopersonal.Kjo është një mënyrë sesi mund ta shikoni jetën në mënyrë të paanshme, siç ka shpjeguar El Morya.Jeta është energji dhe nëse keni me sasi të lartë, dikush do të dëshirojë ta vjedhë atë.Dhe sic e dini, jeta është një seri sulmesh personale.Populli juaj jeton në këtë mënyrë dhe ata e bëjnë për të ushqyer qeniet e padukshme që përfitojnë nga mjerimi juaj.Sa më i lartë Drita juaj, aq më shumë sulmoheni.Taktika është të shohësh sulmet më pak të dukshme dhe kjo do të thotë se kushdo që nuk respekton vullnetin e tende të lirë është një sulmues.Kjo është arsyeja pse ti insiston për respektimin e vullnetit të lirë, dashuria ime.
Sharon:E Vërtetë.Por kjo do të thotë që njerëzit duhet të kuptojnë dhe të jetojnë me ligjet e universit dhe shumica bëjnë të kundërtën këtu.Kështu që më duhet të fal vazhdimisht.Që të kem frekuencë më të lartë, është më mirë nëse kaloj kohë vetëm.Në këtë mënyrë unë punoj në nivelin tim shpirtëror dhe mësoj se si të përdor energjinë time për të ndihmuar botën në një mënyrë që më kërkohet mua, jo në atë që e kam vjedhur.Unë tashmë mund të flas me Zotin.Tjetra është një pyetje për të marrë prespektivën e Tij për të parë se çfarë ai dëshiron të bëhet në këtë planet.Nuk mund ta bëj këtë kur energjia ime po vidhet vazhdimisht nga unë dhe vibracionet e mija ulen.Kam zbuluar se kam tërhequr shumë marrëzi nga njerëzit e tjerë dhe kjo kishte të bënte me frekuencat e tyre të ulëta.Ata donin të qëndronin gjallë, kështu që ata u përpoqën të vampirojnë energjinë time.Unë i nënshtrohesha shumë njerëzve të fiksuar, njerëzve me probleme që thjesht i hidhja në pragun tim, duke menduar se mund t’i rregulloja, burra që ishin vibracione të ulëta që kërkonin seks, kur unë i tundoja,unë u dërgova të punoja me shefat më të hidhëruar,i kam përjetuar të gjitha këto.Dhe ata nuk mund të më mbanin poshtë.Forcat negative duhet të kuptojën se çfarë po bëjnë nuk po funksionon.
Ivo:Nëse keni më shumë para në llogarinë tuaj bankare, dikush do të dëshirojë ta vjedhë atë.Kështu që ju duhet të jeni të vetëdijshëm dhe të mbroheni sipas nevojës me fjalëkalime.Eshtë e njëjta gjë. Ndërgjegjësimi dhe mbrojtja është thelbësore.
Sharon:A ka ndonjë arsye tjetër që dikush mund të sulmojë?
Ivo:Nuk ka asnjë.Nuk ka asnjë arsye pse dikush që nuk pajtohet me ju, thjesht mund të shtrëngojë shpatullat dhe do t'ju lejojë të keni mendimin tuaj.Nuk ka asnjë arsye pse dikush që po debaton me ju nuk do të debatonte në mënyrë miqësore, jo me qëllimin të ju sulmojë, por me qëllimin t'ju ndihmojë të shihni se nga vijnë.Eshtë një sulm dhe kjo është një përgjigje agresive. Kur kjo të ndodhë, kuptoni se ata janë pas energjisë tuaj.
Sharon: Po me punëtorin e dritës(lightworker) që po përpiqet të hedhë pilulën e kuqe dikujt që është në gjumë?
Ivo:Kur sulmoni të tjerët, ju krijoni dyshime në to - ju po i zvogëloni vibracionet e tyre dhe i nxirrni nga vendi i sigurisë në të cilën ishin.Disa njerëz i përgjigjen kësaj dyshimi duke ju besuar, të tjerë i përgjigjen këtij dyshimi duke gërmuar plaget e tyre edhe më tej dhe mbase ju sulmojnë.Kështu që taktika juaj për të sulmuar jo-besimtarët mund të jetë një backfir
Sharon:Unë kam shenja dhe ngjitje në të gjithë pjesën e pasme të makinës time për rendin e ri botëror dhe kam parë 3 persona duke i lexuar ato vetëm në dy ditët e fundit.Unë do të marr një afishe më të madhe të faqes sime në mënyrë që njerëzit ta shohin atë më larg sepse unë thjesht mësova se njerëzit nuk mund të mbajnë mend "lajmet e tua nëntokësore" dhe do ta shkruajnë atë ndërsa ata po ngasin.Opsioni im tjetër ishte të drejtoja dritën e kuqe, por kishte makina atje.
Ivo:Por njerëzit e shohin atë.Ti po i ftoni ata të shqyrtojnë dyshimet që ata i kanë tashmë, dhe duke bërë kështu, ti po hap derën që ata të ndryshojnë mendimin e tyre dhe të kursejnë ndërsa e bëjnë këtë.Ti po e bën atë në një mënyrë të tillë që lejon egon e tyre të mbetet krenare.Kjo është një qasje e mirë.
Sharon:Ata e bejne.Do të bëj gjithçka për t'i lënë njerëzit të shohin vetë.Nuk kam prirje të përpiqem të konvertoj të pakontestueshëm. Nëse ata nuk janë në kete, ata nuk janë.Nuk do të filloj të debatoj me ta.
Ivo:Kështu që, në median tuaj sociale ka trollers qe puna kryesore është të sulmonjn të tjerët dhe të krijon përçarje dhe ndarje, sepse kjo është ajo që sulmet krijojnë brenda shoqërisë tuaj.Ju e shihni që parazitët e padukshëm negativë që ju mbështesni krijojnë rregullat e angazhimit për shoqërinë tuaj.Njerëzit duhet të grinden dhe të sulmojnë njëri-tjetrin dhe ta quajnë njëri-tjetrin budalla, sepse këtyre entetive ju duhet ushqimi i tyre.Dhe kjo kërkesë e tyre krijon kushtet në të cilat jetoni dhe i quani normale.Ato nuk janë normale, sigurisht jo për një njeri.Puna e flakës vjollce, dhe Indigo më saktë, e bën ndikimin e tyre të pavlefshëm.Ata nuk mund të luftojnë me Indigo i cili është i vetëdijshëm sepse Indigo do të transformoj negativitetin e tyre dhe do ti lere ata pa ushqimi i tyre.
Sharon:Aha
Ivo:Por Indigo duhet të jetë i vetëdijshëm për të gjitha këto, që ata kanë fuqinë t'i bëjnë ata që krijojnë strukturën e shoqërisë të padobishmem.
Sharon:Po.Të gjithë ne, por Indigo u soll posaçërisht këtu për atë qëllim.Dhe mund të jesh një shpirt Indigo ose një personalitet Indigo. Unë jam një personalitet indigo por ende punoj me St Germain, Archangel Zadkiel dhe engjëjt e tij.
Ivo:Përsëritja e dekreteve ju bën më të fortë në flakën tuaj violet dhe punën tuaj më të efektshme.Ato mund të gjenden në youtube.
Sharon:Per momentin.Haha.
Ivo:Shume faleminderit,e dashura ime.
Sharon:Faleminderit Ivo.


Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-attacks-are-to-create-doubt?fbclid=IwAR0Wv55snK7OVs5_KzuLqAvxJ3ZWl97UZoSDVaovBpiUwtUhDjJXtDWXT64
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi