EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Konfederata Galaktike

Shko poshtë

Konfederata Galaktike Empty Konfederata Galaktike

Mesazh  Gjithesia Love 30.04.20 19:56

Konfederata Galaktike

Siç kam thënë, Konfederata Galaktike është një bashkim i lirshëm i konfederatës së qytetërimeve pozitive brenda këtij Galaxy, siç janë Plejadianët, Sirianët, Arkturasit… Drejtuesit e saj janë mjeshtra të ngjitur, qenie që jetojnë në gjendje të ndriçuar të vetëdijes. Në këtë planet, Konfederata Galaktike është e njohur me shumë emra: Federata Galaktike, Federata Galaktike e Dritës, Konfederata Galaktike e Planeteve, Federata Galaktike e Planeteve, Federata e Bashkuar e Planeteve ... Të gjithë këta emra përshkruajnë të njëjtin grup, pozitiv.Ka pasur një ide që qarkullon në internet se Federata Galaktike dhe Federata Galaktike e Dritës janë dy grupe, njëri është pozitiv dhe tjetri negativ.Kjo nuk eshte e vertete.Nuk ka asnjë grup negativ ET përtej këtij planeti,të mbetur.Të dyja Federata Galaktike dhe Federata Galaktike e Dritës përshkruajnë të njëjtin grup pozitiv.Ka shumë qenie në këtë planet që pretendojnë se kanë kontakte me këtë grup pozitiv.
Në shumicën e rasteve, kjo nuk është e vërtetë gjithashtu.Disa njerëz kanë kontakte të mirëfillta energjike me këtë grup pozitiv, por shumica e mesazheve telepatike nga Konfederata Galaktike përgjohen nga Archons dhe teknologjia e tyre në mendore, astrale dhe eterike.Pastaj Archons futin mesazhe që duken plot dashuri dhe dritë në një përshtypje të parë, por në realitet janë vetëm fraza të riciklueshme.Ata gjithashtu i përziejnë ato me info jo te verteta dhe kjo ka krijuar shumë konfuzion midis punëtorëve të Dritës për Konfederatën Galaktike.Shumica e kanalizuesve janë të vërteta në përkushtimin e tyre ndaj Dritës, ata thjesht nuk janë në gjendje të depërtojnë në (Veil) që kanë krijuar Archons.Shumë pak kanale janë agjentë të NSA.Ato kanale(channel) që kanë një kontakt të vërtetë telepatik me Konfederatën Galaktike janë në gjendje të sjellin informacione të reja në sipërfaqen e këtij planeti të karantinuar dhe nuk janë thjesht duke përsëritur frazat e vjetra.Pjesa më e madhe e kontakteve të vërteta për Konfederatën Galaktike iu nënshtruan një programimi inteligjent intensiv dhe brutal në bazat ushtarake nëntokësore në mes dhe në fund të viteve '90.Mendja e tyre u nda dhe u peogramua me informacione jo te verteta për Konfederatën Galaktike të vendosur në altarët e parë të personaliteteve të tyre.Ky operacion u orkestrua nga Archonët kryesorë që kontrollonin karantinën e Tokës në atë kohë sepse kishin frikë se Konfederata Galaktike do të vijë dhe do të çlirojë planetin.Me të drejtë, pasi që Konfederata Galaktike do të vijë dhe do të çlirojë planetin, pavarësisht nga të gjitha kërcënimet dhe mizoritë nga Kabal.Komanda Ashtar është një pjesë e Konfederatës Galaktike e cila funksion kryesor është çlirimi i planetit Tokë nga kontrolli i forcave të errëta.Ashtari është një qenie e Dritës dhe nuk i përket grupit fiktiv negativ të Bafath, siç pretendojnë disa njerëz. Saint Germain është gjithashtu një qenie e Dritës.Kështu janë Koot Hoomi dhe mjeshtër të tjerë të ngjitur. Ata kanë evoluar përtej dualitetit dhe burojnë dashuri që është përtej gjykimit. Fatkeqësisht kjo nuk mund të thuhet për shumë njerëz që pretendojnë se janë dishepujt e tyre.Ashtar ka një shpirt binjak të quajtur Astara. Ajo është ajo që solli misteret e perëndeshës në planetin Tokë dhe njihej si Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast (Isis), Afërdita dhe Venusi. Ajo është gjithashtu një qenie e Dritës. Kabal u përpoq të fshijë dhe shtrembërojë mësimet e saj, por perëndeshë do të jetë fitimtare.


Konfederata Galaktike Com


https://2012portal.blogspot.com/2012/10/galactic-confederation-as-i-have-said.html?fbclid=IwAR1UimL9Hc0gzgnNif_uCKvm7IgztVZ40xEYLNSR2OYulYFkJkb9YN9sVhU

Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi