EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart: Ivo i Vegan:Mjeshterimi i mendjes mendore

Shko poshtë

Sharon Stewart: Ivo i Vegan:Mjeshterimi i mendjes mendore Empty Sharon Stewart: Ivo i Vegan:Mjeshterimi i mendjes mendore

Mesazh  Gjithesia Love 17.09.20 19:07

Sharon: Mbrëmë pashë një video nga Laura Eisenhauer ku ajo po fliste për njerëz që janë ende duke jetuare të ndarë,nga i cili Illuminati përfiton dhe ka përhapur kontrollin e mendjes për qëllimet e tyre dhe vetëdijen e unitetit.Ajo tha që të hiqet dorë nga etiketat si Demokrat dhe Republikan dhe të shikojmë tablonë e madhe:jemi të gjithë Një.Ndoshta tani që kemi një armik të përbashkët, do të zgjohemi dhe do ta kuptojmë,kush e di?Për politikën, duhet të mbani mend që sistemi dy parti u krijua nga shteti i thellë dhe vazhdimi i referimit të tjerëve ose vetvetes në këto terma tregon besimin tuaj në ndarje.Po, ju keni besime të ndryshme.Po, është thelbësore për ti marrë të gjithë në bord tani,e kuptoj urgjencën e kësaj.Por ka një pamje më të madhe për t'u marrë parasysh: liria e njerëzimit për tu ngjitur dhe për të qenë sovran.Kur bëheni sovran dhe me vetëdije uniteti, ju e zbatoni këtë liri dhe e kërkoni atë vetë.

Që më bën të pyes veten pse kaq shumë njerëz besojnë se jemi aq afër zgjidhjes sonë kur kemi akoma një sistem dy parti,njëra prej të cilave është e keqe dhe tjetra,e cila është duke u përpjekur të arrestojë të keqen dhe të zbulojë veprimet e saj të neveritshme për publikun,në përpjekje për t'i unifikuar ato.Unë nuk mendoj se ne jemi afër zgjidhjes.Unë besoj se kemi ende shumë punë për të bërë unifikimin e kësaj bote.Ju duhet të pajtoheni me këtë, duke parë si gjërat janë ashtu siç janë tani.Sidoqoftë, besoj në mrekulli.Unë nuk besoj se do të arrijmë vetëdijen e unitetit për të gjithë duke besuar në ndarje.

Njerëzit do të lindnin në ndarje në këto dimensione më të ulëta sepse ata kanë trupa.Kjo është dëshmi e gjendjes sonë të ndarë.Por është tejkalimi i kufijve të perceptimit dhe aftësisë që trupi krijon për ne që është sfida në këto dimensione më të ulëta.Për të kuptuar jetën në një nivel më të lartë dhe se kjo vetëdije e nivelit më të lartë po përpiqen të ndikojnë në dimensionet më të ulëta duke hyrë në mendjen e ulët dhe duke përafruar mendjen e ulët me shpirtin.Ne ende po flasim me gojën tonë sesa të përdorim telepatin, dhe më pas të ecim në vend se të teleportohemi, pra, njerëz, ne thjesht jemi jashtë portës fillestare.Qëndroni pozitiv për të ardhmen, por mos e mbivlerësoni ku jemi tani.

Sigurisht, forcat negative, të këqij që kanë marrë këtë planet e kuptuan këtë.Ata e kuptojnë se ky është procesi normal i të qenit një njeri i mishëruar, kështu që ata smanipulonin ADN-në tonë dhe vazhdimisht na godisnin me programimin e kontrollit të mendjes për të penguar këtë proces dhe të na nxirrnin për t'i shërbyer atyre.Ata e bënë veten e tyre të ashtuquajtur zotat duke morfizuar mendjen tonë në një mënyrë të të menduarit që i shërben nevojave të tyre, jo të tonave.Përsëri, le ta quajmë një lopatë një lopatë: ata mendojnë se janë perënditë tona. Nëse kjo nuk ju perzien stomakun, keni stomakun prej hekuri.Clintons, Bushe, Obama, Trudeaus, George Soros, Rothschilds and Rockefellers, partia komuniste kineze .... ata mendojnë se ata janë perënditë tona.Kjo duhet të të zhgënjej.Kushdo që pretendon sovranitetin e tij e di që ju nuk keni një zot në tokë, por që ju jeni pjesë e një Zoti, gjithçka që është, dhe ju nuk merrni udhëzime nga ndonjë njeri tjetër.

Atëherë, çfarë po bën për këtë?Detyra është të krijoni lidhje shpirtërore.Mënyra për të patur lidhje shpirtërore është të ekzaminoni sjelljen tuaj.Të jesh i vetëdijshëm për atë që po mendon - gjatë gjithë kohës - dhe atë që dëshiron të bësh, si dëshiron të sillesh, është rruga drejt mjeshtërisë.
Unë hoqa dorë nga pirja sepse isha një pije e zezë, për fillestarët dhe bëra gjëra që nuk do të kisha bërë po të isha esëll.Kjo më çoi të sillesha në mënyra të egra, të vozitja ndërsa isha e dehur bëja gjëra për të cilën u pendoja ditën tjetër nëse do të kisha fat ti kujtoja ato që bëja, dhe kështu ndalova.Fillova edhe të meditoja.Dhe pastaj duke punuar programin 12 hapash ku ata ju tregojnë vazhdimisht që "të përqendroheni tek vetja tuaj" dhe jo tek të tjerët.Pse?Sepse nuk mund ti ndryshosh të tjerët.Ju mund të ndryshoni veten. Të tjerët do të ndryshojnë kur të duan.

Që atëherë, unë kam përshtatur repertorin tim të kontrollit të mendjes anti-Matrix për të përfshirë disa teknika të tjera dhe ato funksionojnë.Për një gjë, unë jam e prirur të jem në gjendje të keqe kur të dal nga shtrati sepse kam sheqer të ulët në gjak, kështu që dita ime shpesh fillohet me një mendim negativ, duke ngacmuar dhe ankuar për çfarëdo teme që duket se gjen të pakënaqshme atë ditë.Shpesh ulem në anën e shtratit tim dhe thjesht pyes veten: "Ti e di ku po shkon, apo jo?"Po, e bëj.Fillon duke u nisur nga mjerimi dhe do të vazhdoi në zbritje të humorit dhe zemërim të plotë.Do të dalë si sarkazëm dhe një urrejtje e qënurit gjallë.Kur e kuptoni që keni pasur shum here humor të keq dhe asnjë prej tyre nuk ju ka ndihmuar, ju shihni një lloj ndrotje për të shkuar atje.Dhe funksionon. Unë ngrihem, shkoj vendos bukën në thekse dhe pi kafe.

Thjesht duhet të dini se ankimi është një ushtrim i padobishëm.Të qenit i mjeruar nuk ju sjellë asgjë pozitive, thjesht ju prishë jetën, dhe duke qëndruarë në një gjendje të keqe i bën demonikët (forcat negative)të lumtur sepse ata mund të ushqehen, por kjo nuk ju sjellë asgjë për ju.
Ju duhet të dilni nga kjo gjendje jo frytëdhënëse per ju.

Ndonjëherë ju jeni përsëri në kohën e fëmijërisë, në të kaluarën, duke pastruarë dhimbjet e së kaluarës.Epo, ka mënyra për t'u marrë me ato gjithashtu.Njëra është duke qarë.Pastron dhimbjen.Nëse duhet të zemëroheni,zemëroheni.Sidoqoftë, sigurohuni që të mos zemëroheni me askënd tjetër.Shikoni se çfarë po kaloni për atë që është - diçka që duhet ta pastroni.Kjo është e gjitha.Mos e bëni askënd tjetër përgjegjësi dhe mos e merrni përgjegjësit e askujt tjetër.Eshtë problemi juaj, ata nuk e krijuan atë dhe nuk është faji i tyre.Edhe nëse i përket, ende nuk është faji i tyre sepse reaguat vetë.Ju mund te qeshni dhe të ikni larg, duke mos marrë asnjë dhimbje.Ju zgjodhët të gëlltisni dhimbjen tuaj dhe ta mbushni atë deri në atë kohë kur mund të merreni me të me inteligjencë dhe dhembshuri.

Ju duhet të kuptoni kur ju jeni ndikuar, me dikë që ka shumë çështje të së kaluarës, kjo mund të jetë kurdo, jeni zemëruar ose mërzitur në çfarëdo mënyre.

Gjëja tjetër që unë kërkoj është sjellja e modeluar.Për shembull, fëmijët mësojnë nga prindërit e tyre duke i shikuar ata.Im atë, sapo të sfidohej në ndonjë mënyrë të vogël, do të shpërthente në zemërim.Nëna ime e kaloi jetën duke kritikuar të gjithë rreth saj dhe duke u ankuar, duke u ndier keq për veten gjatë gjithë kohës.Vëllai im ishte tipi që do të qeshte me mua, dhe do të tallte të gjithë për faktin se ishin më pak të përsosur se ai.Këto janë llojet e gjërave që pashë të modeluara kur isha fëmijë dhe i kërkoj ato në sjelljen time të ditës së sotme, sepse ato në thelb janë sythe që ju mbajnë të mbërthyer.Ju duhet ta prishni duke marrë frymë thellë dhe duke thënë: "Unë nuk do të zemerphem në këtë sfidë, unë do ta bëj atë me qetësi.Unë nuk jam babai / nëna / vëllai / mësuesi / gjyshi im. Une jam une.Nëse më duhet ta copëtoj në copa më të vogla kështu nuk mërzitem për të, do ta bëj në ketë mënyrë.Por do të qëndroj e qetë. Nuk më intereson sa kohë duhet për ta bërë këtë, do ta bëj, por nuk do të shpërthej ".Shikoni sjelljet e modeluara për ju nga të rriturit zakonisht në fëmijërinë tuaj, por nga kushdo, dhe pyesni nëse ato ju shërbejnë mirë.Nëse nuk ju shërbejne, atëherë punoni përmes tyre në fillim ngadalë, për t'i ndryshuar ato, por punoni përmes tyre në mënyrë që të paktën mos i toleroni, se duhet t'i bëni këto gjëra. Po ashtu, sa sjellje po merrni nga TV?

Ndonjëherë nëse dëgjoj që kritiku im i brendshëm fillon, thjesht them, "Ndal !!" dhe ndalet.Nuk dua të shkoj atje.Nuk dua të kritikoj askënd tjetër, nuk dua të jem e mjerueshëme, nuk dua të kënaqem me këtë sjellje të pavlefshme.Kjo është egoja që përpiqet të fitojë vetëvlerësim duke i ulur të tjerët, por të gjithë ne e dimë se e vetmja vetëvlerësim që duhet të ketë është përmes shpirtit, egoja nuk mund ta vlerësojë veten dhe të gjithë mësojnë dhe bëjnë gabime.Jeta në tokë nuk është e përsosur, por procesi që qëndron pas tij. Nëse një shofer ju ndërpret, kuptoni që keni frikë dhe se reagimi juaj i zemëruar është nga frika.Kritiku do të dalë t’i sulmojë ata sepse janë papërsosur, sikur të jetë keshtu. Nuk eshte.Jeta ka nevojë për dhembshuri.Ju duhet të keni dhembshuri për veten tuaj dhe për personin tjetër që bëri një gabim.

Ivo ka folur për këtë në shumë nga videot tona.

Ivo: E dashura ime, ti po shkon shum mirë.
Sharon: Epo, Ivo, ka kaq shumë mënyra të padobishme e të menduarit.Mendjet tona të ulëta mund të rreshtohen me shpirt dhe të jenë të shkëlqyeshëm siç është shpirti ynë, ose të jetë penguesi i ekzistencës sonë, duke na mbajtur të bllokuar në kotësinë e ankimit, pakënaqësinë e të menduarit negativ dhe duke sulmuar të tjerëve.Eshtë zgjedhja juaj.Dëshiron të jesh i mjerueshëm apo jo?Eshtë kaq e thjeshtë.Ka mënyra të lehta për të dalë nga burgu dhe të liroheni veten ndërsa largoheni nga bota e ndyrë e Matrikës dhe entitetete parazitare të errëta.Ata nuk mund t'ju prekin nëse nuk luani lojën e tyre.Ata nuk mund të prekin ty.

Ivo: Jo, nuk munden. Mbani frekuencën tuaj mbi dimensionin e katërt dhe ato nuk do të kenë efekt mbi ju.
Sharon: Ivo, është thjesht një mënyrë e padobishme e të jetuarit.Unë e shikoj fqinjin tim në ndërsa ankohet,i vjen keq për veten e tij dhe më pas shfryne sa herë që pi një birrë.Ai ka ankth dhe mendon se pirja është përgjigjja.Kjo natyrisht, është modeli që ai ka ndjekur kur ishte më i ri dhe ai e vazhdone me këtë model.

Ivo: Kjo është e vërtetë. Eshtë një mënyrë e kotë e ekzistencës. Dhe po, ka parazitë që e shijojnë kur je i mjeruar sepse i ushqen ato.
Sharon: Duket e jashtëzakonshme, por unë i kam parë ato.Të jesh negative,ta shpif.Dhe është kaq e thjeshtë të merresh me kokën kur fillon të tërhiqet.E di që forcat negative përpiqet të më bëjë të mendoj mendime të mjerueshme dhe është zgjedhja ime nëse dua apo jo.Unë kam kontroll.Të gjithë duhet ta dinë këtë.Nëse jeni rreth njerëzve që janë negativë dhe ankohen në mënyrë kronike, etj etj, më lejoni t'ju pyes pse.C'farë qëllimi do të shërbejnë ata në jetën tuaj përveç që t'ju ulin?Ju mund të ndiheni superiorë ndaj tyre por epërsia nuk është e shpirtit. Shpirti nuk është superior. Shpirti ndihet i barabartë me të gjithë të tjerët.

Ivo: Kjo është e vërtetë gjithashtu. Kur kaloni kohë të mjaftueshme në të dyja këto gjendje, ju e kuptoni ndryshiminEgoja do të ketë ide që janë të palogjikshme, për shembull, idenë që ju mund të kontrolloni të tjerët, ose që ju duhet të bëni që të tjerët të sillen në mënyra të caktuara në mënyrë që të ndjehen të lumtur dhe të sigurt.Ju nuk keni nevojë për këto.Sa më i shëndetshëm të jetë mendja juaj, aq më mirë janë kufijtë tuaj, dhe në disa raste ju mund të shihni kufijtë si lidhje të sjelljeve të caktuara.Ju nuk keni nevojë të keni kufij sepse thjesht nuk ju intereson sjellja e personit tjetër.Nëse më shumë prej jush do të praktikonin te mos prekeshit nga mendimet e njerëzve të tjerë ose me tuajin, media sociale do të ishte më paqësore.Pse jeni kaq fikesur që të gjithë të janë dakord me ju?

Sharon: Nuk më pëlqejnë njerëzit që fillojnë të luftojnë për shkak të energjisë negative që prezantojnë në bisedë.
Ivo: Kjo është një pikë, megjithatë nëse dikush që përndryshe nuk do të ndikonte në jetën tënde nuk është dakord me ty, pse do të kujdesesh?
Sharon: Ndonjëherë mendoj se njerëzit po përpiqen të kenë biseda të mira me njerëz të dashur, mendje-mendje në mediat sociale.Ata janë në kërkim të një diskutimi mbi marrëveshjen e ndërsjellë në mënyrë që ata të mund të kenë një shkëmbim të dashur energjie.

Ivo: Po. Unë mund të shoh që ju do ta kërkonit këtë sepse ka kaq pak në planetin tuaj.Shkëmbime të dashura.Por unë them që ju duhet të kuptoni kur hyni në mediat sociale me pritshmëri, atëherë mund të jeni të zhgenjeheni.Mënyra e vjetër e lidhjes shkollore funksionon më mirë sesa përpjekja për t'u lidhur me të huajt absolutë çdo ditë.Ju keni miqtë tuaj dhe ju lidheni me ta me fytyrë në vend që të përpiqeni të bisedoni me kaq shumë njerëz që kanë kaq shumë mendime të ndryshme.

Sharon: Vërtetë. Oh, nga rruga, njerëz, ju lutem shikoni nëse kjo po ndodh me ju gjithashtu, qënurit i mjeruar.Kam vërejtur që rreth e rrotull në fillim të gushtit ata kane hedhur më shumë kimikate mbi ne nga qielli.Sapo kam pasur dy muaj diell veror, të paraprirë nga disa muaj pranverë të këndshme pa shumë shi.Tani ajo që ata bëjnë ,na cojnë gjashtë muaj në ndotje të plotë, ku qielli është i errët dhe i vrenjtur gjatë gjithë kohës.Ata e kanë bërë vitet e tjera dhe duket se po e bëjnë këtë përsëri këtë vit. Gjashtë muaj kimikate,gjashtë muaj diell.Ajo që bëra ishte se mësova të meditoja duke përdorur flakënme ngjyrë vjollce per të hequr kimikatet,dhe funksionoi.Unë planifikoj t’i godas fort ata këtë dimër sepse duhet të shoh diellin, përndryshe lodhja ime kronike do të përkeqësohet. Kam nevojë për diell që të më ndihmojë të ndihem më mirë.Eshtë e mundur të ndryshoni motin. E kam bërë.Pasi të bëj një meditim, disa orë më vonë qielli shpesh do të pastrohet.( e kam bere dhe une dhe me ka funksionuare disa here)Ata do ta hedhin kimikate përsëri, por ju duhet të vazhdoni.Kur ata e bëjnë atë, ju e pastroni atë. Unë thjesht bëj meditim dhe parashikoj flakën vjollce brenda meje dhe kjo është sepse unë jam një indigo, dhe pastaj i kërkoj Zotit të ndihmojë. Unë e bëj këtë për 15 minuta dhe kjo zakonisht bën rezultate.

Ivo: Po, hedhja e kimikateve është ende në vazhdim e sipër. Kjo është gjithashtu pjesë e axhendës së vaksinave të Gates. Ajo shërben për shumë qëllime te ndryshme, asnjë prej të cilave nuk ka për qëllim të forcojë shëndetin tuaj.
Sharon: Po. Ndonje gje tjeter Ivo?
Ivo: Unë e kuptoj që je e lodhur, e dashura ime, dhe keni nevojë për një sy gjumë.
Sharon: Po kam nevoi.
Ivo: Je ngritur më herët në një përpjekje për të shkuar në shtrat më herët.
Sharon: Haha
Ivo: Ju duhet ta merrni seriozisht Ajurvedën.
Sharon: Unë nuk e shoh veten duke shkuar në shtrat në orën 10 të mëngjesit.
Ivo: Eshtë më mirë të merrni dritë gjatë ditës dhe të qëndroni jashtë kompjuterit gjatë natës para se të shkoni në shtrat. Kjo do të ul ritmet tuaja.
Sharon: Kam ritme kanadeze. Jam zgjuar gjatë verës dhe fle gjatë gjithë dimrit. LOL (Flasim për ndarjen: kombësia është ndarje).
Ivo: Unë duhet të punoj që studenti ime ta marrë këtë më seriozisht. Mund ta ndihmojë atë jashtëzakonisht shumë.
Sharon: Haha.Do ta marre
Perkthyer me google Translate
Nese dikush mund ti bej nje perkthim edhe me te mire jeni te lire ta beni ne komente,do fshij kete dhe vendose tuajin


Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-master-the-mental-mind?fbclid=IwAR2gOZgKKHoQGJZHNiXlPqq1nofl2OOy90L_kBw4YXejs4WZAX45rQJgvT0
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi