EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart: Ivo i Vegan-Natyra e Realitetit është Logjike

Shko poshtë

Sharon Stewart: Ivo i Vegan-Natyra e Realitetit është Logjike Empty Sharon Stewart: Ivo i Vegan-Natyra e Realitetit është Logjike

Mesazh  Gjithesia Love 07.12.20 19:45


Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-the-nature-of-reality-is-logical

Natyra e Realitetit është Logjike
5/12/2020

Sharon: Po merrja shumë intuita gjatë gjithë mëngjesit që më shtyu të shkruaj këto postime. Ivo po më udhëzonte të të njoftoja se çfarë po ndodh në këtë moment dhe pse.

Postimi i parë.

Po, kjo është ajo që është .....
Të gjitha këto gjëra në lidhje me JFK Jr që kthehen nga të vdekurit .... ai duhej të paraqitej në Kremtimin e Ditës së Pavarësisë në Mt. Rushmore vitin e kaluar ... dhe njerëzit po grindeshin me mua se kjo ishte e vërteta.Unë them se shumë prej këtij komuniteti duhet të punojnë në themelimin e tij.Oh po, atëherë ai djalë tjetër, Charlie Freak, po thoshte, madje u thirr një urgjencë "drejtpërdrejt" në youtube për këtë ..... 10 ditë errësirë në nëntor dhe pastaj JFK Jr do të rishfaqej në përvjetorin e vdekjes së babait të tij.Oh po As kjo nuk ndodhi. Megjithatë, kjo është e mirë.Tani Grand Solar Flash supozohet të ndodhë brenda disa javësh së bashku me 3 ditë errësirë sepse mburojat në formën e Niburu dhe trupave të tjerë të tipit planetar po lëvizin në mënyrë që toka të mos skuqet.Dhe të gjithë njerëzit do të lëvizin në 5D.Edhe nëse nuk kanë frekuencën e duhur - nuk ka rëndësi - të gjithë do të shkoni.Mora lajme për ju: nëse nuk keni frekuencën e duhur për të qëndruar në 5D, nuk do të qëndrojn në 5D.Ju me siguri do të ktheheni në 4D ose madje edhe në atë që ka mbetur nga afatet kohore 3D.Si e di?Sepse e kam bërë gjithë jetën time; kështu e di unë.Ivo më thotë se kjo është e vërtetë dhe ai më ka dhënë shembuj specifikë për të provuar se është i saktë.Gjithashtu ka kuptim. Bëhet fjalë për pajtueshmërinë vibruese.Ata të gjithë po mendonin se kush është Q dhe siç rezulton, posa gjenerali Flyn shfajësohet për krimet e tij të supozuara, Q fillon të bjerë nga harta. Ishte gjenerali Flynn.Ai e përdori këtë metodë anonime për të gjetur një mënyrë për të folur me njerëzit, sepse fakti që ai ishte nën një lloj arrestimi e ndalonte atë nga kontakti publik.Kështu që ai e bëri atë në këtë mënyrë. Më vjen keq njerëz, Q nuk është JFK Jr.E URREJ T'JU THEM KETE NJEREZ, por e gjithë kjo është një proces logjik dhe ka një shpjegim të arsyeshëm për C'DO GJE.Ka logjikë dhe arsye prapa gjithçkaje që po ndodh këto ditë.Gjithçka është shpalosur në një sekuencë logjike dhe një gjë ka çuar në një tjetër në një proces të arsyeshëm.Procesi logjik prapa ngritjes është se ju po pastroheni nga negativiteti, sa më shumë Gaia të rritet në frekuencë.Thjesht do të vazhdojë të ndodhë.Disa thonë se afatet kohore lemuriane kanë ecur ngjitur me këto afate kohore artificiale.Unë them që ata mund të kenë ECUR, por nuk ka asnjë arsye që ne nuk mund t'i marrim kujtimet tona kur lëmë afatet kohore artificiale dhe vazhdojmë.Pse e them kete?

Sepse kujtimet po më rikthehen.Po më ndodh tashmë.Dhe do të ndodhë me secilin prej jush sa më shumë-dimensionale të bëheni.Kjo është unë që lëviz në afatet kohore të Lemurian dhe po përdor njohuritë e vjetra.Kur njerëzit kanalizojnë informacione në lidhje me kristalet, për shembull, kjo është njohuria e vjetër e fituar përsëri nga këto afate kohore.Unë po ju them, ky Grand Solar Flash nuk do të vdesë.Ata njerëz që "kanalizuan" këtë informacion për 21 Dhjetor do të vazhdojnë të "kanalizojnë" të njëjtin informacion përsëri dhe përsëri derisa ose të injorohen plotësisht ose t'i marrin ato siç duhet.Michael Loves të kësaj bote do të vazhdojnë t'ju lidhin së bashku, duke ju gënjyer.Sepse kjo është ajo që po bëjnë ata.Ata po genjejne.Dhe për shkak se ju jeni ende subjekt i gënjeshtrës, sepse nuk e keni gjetur të vërtetën tuaj për të jetuar, do t'i besoni.Po, ne po shkojmë në Epokën e Ujorit dhe disa njerëz do të na lënë përgjithmonë ndërsa rriten në frekuencën e pestë dimensionale.A nuk tingëllon kaq madhështore, siç e shpjegoj, apo jo?Kur nxjerrim gjithë histerinë nga mesazhi, nuk tingëllon kaq e mrekullueshme, apo jo?Unë dhe Ivo vazhdojmë të flasim për besimet vs vetëdijes.Ky shkëlqim i madh diellor dhe rrëmbimi janë besime; ato nuk kanë asnjë lidhje me pikëpamjen e dikujt kur rritet vetëdija.Unë kam për të shijuar 22 dhjetor kur asgjë nuk ndodh - PERSERI.Dua që të jeni shumë të kujdesshëm ndaj asaj që dëgjoni.Ka njerëz atje për çfarëdo arsye që janë duke besuar në përralla, pa asnjë fyerje për qëllimet më të mira, dhe që po ju rrëmbejnë së bashku duke ju shitur budallallëqe.Nëse tingëllon shumë mirë për të qenë e vërtetë, ndoshta është !! Nëse nuk ndjek një lloj procesi logjik (sepse kjo është natyra e jetës: të jesh i logjikshëm, përveç në këtë planet.Çdo gjë shkon këtu!) Nëse nuk ndjek një sekuencë logjike, atëherë është tullumbace.

Postimi i Dytë.
Mirë, kjo gjithashtu ka kuptim.Arsyeja që njerëzit po largohen për 5D këtë 21 Dhjetor, me energjitë e fotoneve që i shtyjnë ata në dridhje më të larta, është sepse:
1. Ata janë gati të shkojnë.Ata kanë bërë punën e tyre me hije, dhe po jetojnë dashuri të pakushtëzuar, jo dashuri të kushtëzuar ose kontroll - dashuri të pakushtëzuar.Ky është një gjëndje e vështirë për tu arritur dhe ata duhet të nderohen për punën e tyre!
2. Për shkak se shteti i thellë po arrestohet tani (Joe Biden ka një shtrëngim këmbë) dhe sepse korrupsioni në të gjithë këtë botë po ekspozohet përmes kompjuterave që votojnë Dominion.Me zbulimin e këtij korrupsioni, më shumë njerëz janë në bord me të Vërtetën dhe ata të errët po arrestohen.Para se të zbuloheshin të gjitha këto gënjeshtra, njerëzit me frekuencë 5D duhej të qëndronin në dimensione më të ulëta sepse energjia e tyre më e lartë ishte e nevojshme për të balancuar gënjeshtrat e paekspozuara.Ata kanë punuar në ngritjen e frekuencave rreth këtij planeti njerëzish dhe vendesh, por tani që kjo marrëzi e madhe mashtruese e votimit në mbarë botën - e cila ishte mënyra kryesore që Cabal i kapërceu vendet nga rruga - jo përmes okupimit ushtarak por duke marrë kandidatët e tyre në pushtet përmes mashtrimeve do të thotë - tani që kjo është duke u ekspozuar ndaj publikut dhe publiku po beson të vërtetën, ata me frekuencë më të lartë mund të largohen.

Postimi i Tretë.
Si të tregoni se ku jeni në vitin 2021:

Parashikimet e mia 2021:

Nëse viti i ardhshëm është një marifet, të gjitha budallallëqet e virusit kanë ndaluar dhe gjithçka është përsëri mirë, fondet e prosperitetit hapen dhe bota fillon të duket rozë, atëherë ju jeni në 5D.Financimi i projektit është mbështjellë, të gjitha sistemet janë "Shko" dhe njerëzit janë duke takuar ET.

Nëse viti i ardhshëm është ende si viti 2020, me rritjen e virusit, bllokimet në rritje dhe njerëzit që luftojnë marrjen e tokës nga kabali (mos harroni se ka shumë fraksione të Cabal - Trump po lufton vetëm një prej tyre.Unë shpresoj që korrupsioni i ekspozuar me kompjuterët Dominion do të heqë erërat nga të gjitha velat e tyre dhe do të heq fuqinë e tërësisë së shtetit të thellë.Nëse këto gjëra janë ende në vazhdim, ju jeni në 4D. Vetëm 4D: Fondet e prosperitetit do të mblidhen dhe paratë e projektit do të bëhen të disponueshme për më shumë njerëz. Lëvizja e zbulimit lëviz përpara. Si axhenda e Dritës dhe ajo e errët vazhdojnë të ekzistojnë njëkohësisht me axhendën e errët që zvogëlohet dhe Drita fiton terren.Nëse këto gjëra janë ende në vazhdim, dhe ju në fakt i mbështesni ato dhe besoni se gjendja e thellë është atje për të mirën tuaj, ju merrni vaksinën ose jetoni ose vdisni, atëherë jeni në 3D dhe Zoti ju ndihmoftë sepse ju ' je shumë i pafuqishëm për të ndihmuar veten.

Mendimi juaj vendos se ku jeni.
Unë do të nënshkruaj emrin tim për këtë: Sharon Stewart

Pse e them kete? 5D është dashuri e pakushtëzuar.Shumë janë të gatshëm të qëndrojnë në atë vibracion frekuenc tani.Dashuria e pakushtëzuar nuk përfshin ndonjë axhendë të gjendjes së thellë, kështu që ata janë zhdukur në 5D. Ato nuk kanë asnjë ndikim në dimensionin e pestë.

4D është ende në dualitet, por vibracionet janë në rritje.Ne jemi gjithnjë e më afër frekuencës së pestë dimensionale dhe po heqim të metat tona të perceptuara.Ne po ndryshojmë vetëdijen tonë për tu radhitur me frekuenca më të larta.Me rritjen e fuqisë sonë, shteti i thellë po e humb fuqinë. Sidoqoftë, në dimensionin e katërt, ato të errëta ende mund të ndikojnë në jetën tonë. Deri në 5D ata nuk kanë asnjë ndikim mbi ne.

3D është akoma me frekuencë të ulët dhe në dualitet dhe gjendja e thellë ka fuqi atje mbi tokësorët të cilët, për çfarëdo arsye, refuzojnë të shohin Dritën. Siç thashë, Zoti i ndihmoftë sepse nuk duket se kanë fuqinë për të ndihmuar veten e tyre.Ne e bëmë kështu, ne u ngritëm nga kjo rrëmujë dhe po jetojmë në një dimension aktivitetet e të cilit pasqyrojnë vibracionet e tij.

Postimi i Katërt.
Çfarë e bën logjik dhe të arsyeshëm këtë proces Stuhie?

Ligji universal.Nëse kjo është Drita që vërtet funksionon për ne, dhe është, atëherë DUHET BASHKUAR ME LIGJIN UNIVERSAL. Nuk mund të bëjë ndryshe; përndryshe është e errësirës.Theshtë Ligji i Shkakut dhe Pasojës.Nëse do të ketë dhjetë ditë errësirë, duhet të ketë një shkak, sepse këto dhjetë ditë janë efekti fizik që po përjetojmë në fizik.Nëse do të ketë një blic të madh diellor, atëherë duhet të ketë një shkak.Ne e dimë se çfarë e shkakton Gaia të ngjitet, dhe kjo janë energjitë hyrëse të fotoneve.Unë e kam të vështirë të besoj se do të ketë një flakë të madhe në fund, ndërsa të gjitha ato që askush nuk ka qenë në gjendje t'i shohë. Besoj se do të ketë një ndërtim. Jeta është e arsyeshme dhe mendoj se është e arsyeshme të besosh.Blici në fund të këtij muaji, megjithëse nuk është blic i madh diellor që do të na lëvizë të gjithëve deri në 5D, do të jetë ende i mjaftueshëm për të lëvizur përgjithmonë disa deri në frekuencën dimensionale të pestë.Ai që do t'i zhvendosë të gjithë në 5D do të ndodhë kur të gjithë në 4D të jenë gati të ngjiten.Ky blic do ta kthejë njerëzimin përgjithmonë në afatet kohore 5D Lemurian.3D nuk do të ketë një blic të madh diellor sepse është një kronologji artificiale që nuk do të lidhet me 5D.Në fakt, ajo do të tretet kur nuk bartet më nga energjia njerëzore.
Nëse interneti dhe MSM priten për publikun, atëherë duhet të ketë një shkak, sepse ky është efekti.Ky efekt nga ana e tij, do të shkaktojë përçarje në jetën tonë, do të bëjë që disa të jenë të lumtur dhe të festojnë, do të shkaktojë shumë gjëra.Shkaku i kësaj duhet të jetë i rëndë, sepse ky është një sistem i madh në shoqërinë tonë nga i cili varen shumë njerëz në të gjithë botën, së paku nga të gjitha kabal. Kjo nuk do të ndodhë pa provokime të forta.
Jeta është logjike.Edhe këtu në tokë, mbizotëron ligji Universal.Arsyeja që ju nuk jeni aq të njohur me të është sepse ne kemi jetuar keq kundër tij.Ne kemi qenë duke provuar "karma të keqe" sepse nuk kemi jetuar me ligjin universal në mendje.Kjo "karma e keqe" kolektive ka ulur frekuencën tonë në këtë planet dhe Gaia ka pasur mjaft.Ajo lexoi aktin e trazirave dhe filloi ngjitjen e saj në 5D, pavarësisht se çfarë efekti do të kishte tek ne.Unë mendoj se duhen shumë që një shpirt kaq i besuar me mirëqenien e jetës mbi të të marrë këtë vendim.Ne e bëmë atë që ta bënte këtë.Vendimi i saj është efekti i neglizhencës sonë ndaj saj.Ajo e di që nëse qeniet mbi të nuk janë të ndërgjegjes më të lartë, ajo do të vazhdojë të vuajë siç ka pasur.
Ligji i Shkakut dhe Pasojës thotë:Për çdo veprim ekziston një reagim i barabartë dhe i kundërt.Reagim i barabartë.Një reagim i barabartë. Siç thashë, për të fikur internetin, duhet të ekzistojë një shkak i proporcionit të barabartë për të justifikuar bërjen e tij.Çaktivizimi i internetit praktikisht do të ndalojë të gjitha ndërveprimet e biznesit, duke përfshirë edhe për kabalin. Kështu që ata nuk do të jenë kaq të fortë për ta bërë atë.Njerëzit kanë shkelur rreth këtyre ideve si asgjë, por unë them që ligji universal nuk i zbaton ato nëse nuk është me të vërtetë i ashpër.Njerëzit janë duke thënë se Trump duhet të deklarojë ligjin ushtarak.A mendoni se ai është kaq i gatshëm ta bëjë këtë duke marrë parasysh bllokimet që u janë futur njerëzve?Ai nuk dëshiron të shihet si njëri prej tyre. Ai duhet ta bëjë ndryshe. Sa më ndryshe që të mund të mos i kthehen ndjekësit e tij. Unë mendoj se ai e kupton se sa e brishtë është shërimi ynë në këtë pikë.
Ligji i Shkakut dhe Pasojës

Asgjë nuk ndodh rastësisht ose jashtë Ligjeve Universale.Çdo veprim ka një reagim ose pasojë "Ne korrim atë që mbjellim".Ralph Waldo Emerson tha se Ligji i Shkakut dhe Pasojës është "ligji i ligjeve".Mësimi më i rëndësishëm që përfshin sjelljen dhe ndërveprimin njerëzor shihet në Ligjin Kozmik të Shkakut dhe Pasojës."Për çdo veprim ekziston një reagim i barabartë dhe i kundërt".Çdo mendim, fjalë dhe vepër njerëzore është një Kauzë që nis një valë energjie në të gjithë universin, e cila nga ana tjetër krijon efektin qoftë i dëshirueshëm apo i padëshirueshëm.Ligji përcakton efektin duhet të shfaqjet në fizike. Kjo është arsyeja pse mendimet, fjalët, emocionet dhe veprat e mira janë thelbësore për një botë më të mirë për të gjithë që krijojnë efekte të mira.Me çdo mendim të qëllimit, veprimit dhe emocionit që transmetohet nga ju, një person vë në lëvizje zinxhirin e paparë të efekteve që vibrom nga plani mendor i tërë strukturës qelizore të trupit në mjedis dhe më në fund në Kozmos.Përfundimisht energjia vibruese kthehet në burimin origjinal me lëkundjen e lavjerrësit.Ligji i shkakut dhe pasojës thotë se çdo shkak ka një efekt dhe çdo pasojë bëhet shkak i diçkaje tjetër.Ky ligj sugjeron që universi është gjithmonë në lëvizje dhe përparon nga një zinxhir ngjarjesh.Nëse doni ta shikoni këtë ligj nga një këndvështrim filozofik, çdo shkak dhe efekt kishte qëllimin e tij botëror ndaj asaj që po përjetojmë sot.Sipas natyrës së veprimeve tuaja, vetëdija e gjithëdijshme hyjnore do të caktojë efekte përkatëse.Në mënyrë që të përfitojnë nga vetja dhe shoqëria në tërësi, njerëzimi duhet të përdorë vullnetin e tij të lirë të zgjedhjes dhe të kryejë vepra të mira me vetëdijen se ajo për të cilën ata mendojnë, veprojnë dhe flasin do të ndikojë në të gjithë universin.Mirëqenia e jetës krijohet nga vetë veprat tona duke ndihmuar të tjerët përmes mendimeve dhe veprimeve.Lëvizja ose veprimi do të japë rezultatin e duhur, sipas drejtësisë hyjnore.Shembulli i këtij ligji në fuqi është treguar në shembullin vijues, një shpresoj se të gjithë mund ta kuptojnë dhe zbatojnë në mënyrë të përshtatshme jetën e tyre siç e gjykojnë të arsyeshme:Kurdoherë që ushqimi, pushimi, puna, aktivitetet seksuale dhe përdorimi i forcës së mendimit mbingarkohen ose përdoren në mënyrë të papërshtatshme, ne zbulojmë se organet e ndërlidhura ndikohen negativisht. Një shembull i thjeshtë i tillë mund të bëjë që njerëzit të kuptojnë ligjin e shkakut dhe pasojës.

Ivo, si mendon?
Ivo:Je shumë E mirë në mësim dhe ke dëgjuar mesazhet tona telepatike gjithë mëngjesin.Je E saktë. Kështu janë gjërat në këtë moment.
Sharon: Faleminderit, Ivo.
Ivo: Dashuria ime, ka të bëjë me frekuencën energjike. Vibracionet tuaj.Aty ku ju vibroni, ju banoni.Eshtë kaq e thjeshtë, por është bërë aq e komplikuar nga ata që nuk i kuptojnë elementet e shkencës, elementet e alkimisë dhe ligjin themelor universal. Kështu që bëhet konfuze për të kuptuar. Shtoni në përzierje profecitë biblike dhe emocionet dërrmuese dhe keni një kakofoni konfuzioni.
Sharon: Mbaj mend një grup në vitet 80 duke kënduar një këngë të quajtur, "Ball of Confusion ..." Yeah. Ata po flisnin për tokën.


Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Elsavrana likes this post

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi