EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë.

Shko poshtë

Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë. Empty Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë.

Mesazh  Gjithesia Love 16.04.20 15:10

Përshëndetie,ky është një njoftimë mbi atë që po ndodhë në planetin tonë dhe c'farë do të ndodhi në Shqipëri.

Toka për një kohë të gjatë tashmë ka qën në një luftë me disa raca jo dashamirëse,që duanë ta përdorin planetin dhe racën njerëzore si skllavëri për nevojat e tyre egoiste.Tashmë kjo luftë ka ardhurë në fundin e saj,dhe ASKUSH NUK E NDAL ÇLIRIMIN E TOKËS DHE KTHIMIN E SAJ DHE RACËS NJERËZORE NË HABITATIN E TYRE TË VËRTETË,QË ËSHTË DASHURI INFINIT.


Të gjithë individët që po vazhdojnë propagandën e tyre për të skllavëruarë njerëzimin dhe planetin,do të arrestohen.Tashti mesazhi im do jetë për Shqipërinë.
Të gjithë individët që luajnë role si politikanë,kryemisnistra,president,doktorë,policë,ushtarë,do ju njoftoi që kushdo nga ju që vazhdoni dhe dëgjoni urdhëra dhe i zbatoni ato dhe këtu ju drejtohem politikanëve,ushatrëve,policave,bankierëve,ekonomistët,telekumunikacionit që të ndalen dhe të reflektojnë nëse urdhëri i dhën është NË TË MIRËN E TË GJITHËVE.


1.Ushtarët që dalin nëpër rrugë pa justifikime,pafaktorë të rrezikut të vërtetë(dmth një luftë me një armike që vjen dhe do të vrasi me ARMË)por vetëm se një idnividë e urdhëronë DO TË ARRESTOHENI për bashkëpunim dhe justifikimi juaje:JO ne zbatuamë urdhërat nuk është e pranushme nga ligjet e UNIVERSIT.Madje jeni një rrezik i madhë për njerëzimin,sepse ju jeni ROBOTA.( Robotët janë inteligjenca që mund të programohen dhe nuk kanë vetëdije që nësë ajo që po bëjnë është e dëshme apo e padëshme)Ushtarëve që po lexoni,apo do informoheni do t'ju bëj me dije që nëse nuk ZBATONI MË URDHËRAT nuk do të përfshiheni në arrestimet.Ju këshilloi ta lini punën ose bëhuni bashkë dhe mos lejoni t'ju përdorin për krime mbi njerëzimin.


2.Policët e njëjta procedurë si më lartë,plus do shtoja edhe ata që kanë vjedhur,tregëtarët në rrugë,ose vjedhie të tjera,i kemi të gjitha të regjistruara,DO TË ARRESTOHENI.


3.Bankierë,ekonomistët,ose individë që ka një bankë dhe ka bërë viedhie të tipit:Dhënia e kredive pa e mirë informuarë individin qartë dhe pastër rreth kredisë që do marri duke i shpërlarë trurin.Kush ka dhënë kredi duke i vën përfitime mbi kredinë,ose ka zbatuarë rregulla të tilla dhe është i VETËDISHËM për mashtrimin që kanë bërë,DO TË ARRESTOHENI,dhe jo nuk ka justifikime,sic përmenda më lartë që po zbatoni urdhëra,apo që e bëtë për bukën e gojës.Jeni shumë të rrezikshëm.(Kjo hynë në agjendën që punojë për veten time,të'tjerët s'më interesojnë,dhe kjo nuk është e lejushme në LIGJET E UNIVERSIT)I kemi gjitha të dhënat se kush ka vepruarë këto gjëra.

4.Doktorët,dhe i gjithë individët që punojnë në këtë profilë dhe janë të vetë dijshëm për dëmin që shkakëtojnë mbi njerëzit,duke sygjeruarë barna,apo duke bërë ndërhyrie vetëm për përfitime MONETARE,ose nuk janë të kualifikuarë për këtë profil por mashtrojnë vetëm për përfitime MONETARE do të ARRESTOHENI.Shumica e  doktorëve nuk kanë njohurit minimale të shëndetit të njerëzimit,kshu është këshillueshme që mos ju besoni 100% 'supozimeve','faktet e tyre nuk janë të bazuara në njohien e vërtetë të njeriut,universit por në atë që 'libratë 'ju kanë shkruarë.(Dhe janë shumë të rrezikshëm sepse recitojnë përmëndësh atë që dikush tjetër ka thënë pa pyetur dhe bërë kërkime nësë është e dëshme apo jo)

5.Politikanët,kush ka bërë mashtrime për përfitime MONETARE do të ARRESTOHENI të gjithë.Gjithe ju që jeni pjesë dhe dëshironi të mos ARRESTOHENI keni tashi një mundësi për të ndryshuarë dhe mos zbatoni më urdhërat.

C'farë do të ndodhi pas ARRESTIMIT:
Pas Arrestim  individi do të pastrohet energjitikishtë dhe do të vihet në shërbim të tjerëve për të balancuarë dëmin që ka kryerë mbi të tjerët,nëse edhe pas pastrimit dikush dëshironë të vazhdojë me të njëjtën eksperiencë do të largohet në një planetë tjetë.

Arrestimet do të ndodhin në kohën e duhur,sepse kjo çështie nuk i përket  vetëm planetit tonë por gjithë glaksisë.Në këto momente po pastrojmë të gjitha bazad undërground që janë përdorur për lloi lloi skllavërimi.Unë personalisht kamë bashkëpunuarë nën komandën e Ashtar që në 2018-fillim 2020 tashmë jo, për të pastruarë këto baza ,tashmë ushtria Amerikane i është bashkuarë ,këtij projekti,dhe ata kanë gjithë njohurit,për të vazhduarë këtë projektë.Një tjetër projektë që po ndodhë është dhe pastrimi i astralit nga lower enteti.

Ajo që ju mund të kontriboni është ti thoni jo gjërave që janë të dëshme psh:Vaksinimi,5g teknologji.Gjithashtu ju duhen të vizualoni një Shqipëri ku mashtrimi,hajdutët,individë që punojnë për përfitime vetiake të pastrohen,dhe mos ekzistojnë më.Duke pohuarë :

Unë me (emri juaje)me vullnetin timë të lirë,komandoi që individë që punojnë për përfitime vetiake,të mos ekzistojnë më në Shqipëri.Unë dua një Shqipëri të lumtur.Dhe kshu do të bëhet.

Kjo është mënyra më efikase që gjithë mund të kontriboni,dhe gjithçka pastaj do vihet në zbatimë në mënyrë perfekte nga universi.Ju kërkoj që mos panikoheni,kur arrestimet,mbyllia e bankave,të ndodhë,dhe të informoni gjithë njerëzit e juaj përrethë.Të gjitha infot do t'ju bëhen te ditur nëpërmjetë një stacionë që do japi informacione të sakta,në mënyrë transparente,rreth asaj që po ndodhë dhe me pasë ç'farë do të ndodhë.(Cili staçionë ,do t'ju informojmë do ta kuptoni  sepse do jetë i vetëmi hapur,të tjerët do të mbyllen për shkakë të arsyjeve që kamë parashtruarë)Mos bëni komente të tipit që :shpresoi që jetesa të kthehet siç ka qëne,JENI DUKE KRIJUARE NJE JETESE TE SKLLAVERUARE.Informoni njeri-tjetrin qe mos riperserisin kete fraze.

Shqiperia do te kaloje ne nje transformine total,duke filluare qe nga mirembatja e natyres deri tek menyra sesi jetojme.Te gjithe njerezit do te kene nevojat e tyre minimale te plotesuara.Ekonomia qe eshte tashti ne zbatim do te shkaterrohet,kush e ndiene ju keshilloi qe te merrni disa leke ne duare sepse per nje periudhe kohore bankat do te mbyllen dhe do te rihapen pasi te jene bere arrestimet e duhura.Disa banka nuk do te rihapen kurre por te ardhurat e juaja ,nese jane te pastra,do tju rikthehet ne nje banke tjeter qe do jete 100% e paster transparente.Te gjithe njerezit ne gjithe SHQIPERINE do te paisen me nje shume monetare te barabarte fillestare,per te rifilluate jeten e tyre duke plotesuare nevoiat minimale per te jetuare.( Per me shume info rreth ketyre lekeve lexoni nje shpegime ketu nga St.Germain. https://explorerunivers.albanianforum.net/t8876-sharon-stewartst-germaine-biography-as-channeled-nga-ai-vete)  Do te paguhen taksa,por shumica e tyre nuk do ekzistojne me..Dritat dhe uij do jene falas.Ushqimet dhe menyra sesi i prodhojme frutat,perimet do te ndryshoje.(Do te njoftohen individet e duhur per kete procedure)Individet nuk do te pranohen qe te 'punojne' sepse duhet,apo te 'punojne'ne nje profile qe ata nuk kane bagazh.Te gjithe ata qe nuk kane njohuri,do tu serviret nje shkollim,dhe me pas ata do jene gati te vazhdojne punesimin,ku ata jane shkolluare.Tirana nuk do jete me kryqyteti i Shqiperise,gjitha qytetet do jene te barabarta,jetesa nuk do kete asnje ndryshim nga tirana.E gjithe Shqiperia kudo qe ka njerez, do te kene nje sherbime te barabarte.Gjitha televizionet nuk do t'ju lejohet me te mashtrojne,te japin informacione jo te verteta,qe kane nje programcione qe reklamone dhunen.Nese ata nuk pranojne ,stacioni do te mbyllet,dhe ata do te cohen ne nje planet tjeter.
Gjithashtu spitalet do te ndryshojne,siç permenda pak me larte,individet qe do qendrojne do jene ata qe do kene njohuri te sakta.Te gjithe kush deshirone do te jepet e drejta qe te ristudojne dhe te punojne ne ate profile,sigurishte nese ata kane kapacitetin e duhur.Spitalet do te kene sherbim falas,individet qe do te profilizohen ne mjekesi do te punojne ne teknologji te reja qe jane ne ndihme te njerezimit.Gjitha barnat qe jane te deshme do te zhduken,dhe do te zvendesohen nga ato qe jane ne ndihme te trupit.Gjitha kompanite e telekuminikacionit do te transformohen,e njejta procedure.Gjithashtu sistemi shkollore do transformohet,femijet do te ndjekin rrugen e shpirtit dhe jo te EGOS.Prinderit do te njoftohen per cfare femijet e tyre kane zhgjedhur si kontrate perpara.ASNJE prinder nuk do ndikoi dhe te vampiroi femijet.Shkollat do kene nje ndryshim programi,ku nxenesit do te mesojme gjera te VERTETA te bazuara ne ligjet e UNIVERSIT.Me shume informacione do te behen te ditura ne kohen e duhur.Te gjithe individet qe mendojne se do punojne per perfitime vetiake do te largohen nga planeti.


Ju lutem informoni gjithe njerezit ne Shqiperi.
ASKUSH NUK E NDALE KETE PROCESE.
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë. Empty Sharon Stewart: Ashtar përdetësimet e fundit.(18.4.2020)

Mesazh  Gjithesia Love 18.04.20 19:50

Unë jam Ashtar Sheran, Mjeshtër i këtij Universi, këtu për t'ju shërbyer.
Po, ju jeni në kohë ndryshimesh të mëdha. Deri më tani, e vërteta e aktiviteteve që janë realizuar për të përgatitur botën tuaj për mishërimin e saj të ri si Eden, është mbajtur jashtë syve tuaj. Tani ne kërkojmë pjesëmarrjen tuaj në një numër më të madh pasi ndryshimet që do të bëhen ndikojnë në jetën tuaj të përditshme.
Ata që janë zgjuar dhe të vetëdijshëm për vite, janë përgatitur për lajmet që fjalë për fjalë po dalin në sipërfaqe tani, dhe ju nga ana juaj jeni atje për të ndihmuar të bindni të tjerët që nuk besojnë këtë lajm, i cili është me të vërtetë i vërtetë. . E gjitha ka kuptim. Është e arsyeshme të shikosh provat që janë shfaqur, madje edhe në sasi të vogla, dhe të krijosh një tablo më të madhe nga ajo.
Ne kemi zbuluar, nëse dëshironi ta quajmë se, këtë informacion në forcat e Dritës këtu në sipërfaqe - dhe me këtë dua të them unë - sistemin e ri të komunikimit që përfundimisht do të kapërcejë mediat kryesore për të dhënë lajmin e vërtetë për pjesën tjetër. të botës. Ne ju kemi stërvitur, ju kemi vëzhguar ndërsa keni kapur me forcë forcat që kërkonin t'ju shtypnin, ne kemi parë që të rritni numrat tuaj ndërsa ndanin të vërtetën me botën. Ju keni luftuar për Dritën, që e Vërteta të zbulohet në planetin tuaj, duke kërkuar të dhëna dhe detaje, duke biseduar me dhënësit e informacionit që punojnë në projekte të klasifikuara për të cilat duhet të dini. Grupi i tij gërmon për të zbuluar sekretet që fshihen prej tyre dhe duke bërë kështu ata po ndryshojnë fatin e planetit të tyre. Duke siguruar këtë informacion për të tjerët, ju gjithashtu lejoni të mbani atë Dritë të së Vërtetës me vete.
Dhe tani, një nga një, numrat po rriten çdo ditë ndërsa drita hyn në mendjen e atyre që fillojnë të vënë në dyshim realitetin e tyre.
Ju jeni duke krijuar një rrjet njerëzor të së vërtetës dhe dritës. Ky rrjet tashmë është i ndezur.
Realiteti juaj po ndryshon. Ajo që ju e quanit "normale" tani është diçka e së kaluarës. Ju duhet të jeni të përgatitur të përqafoni ndryshimet sepse kjo është ajo që bota juaj është zhytur aktualisht.

Jeta  që keni njohur nga e kaluara do të ndryshoi , do të liroheni përsëri. Liria, siç e përcaktoni, do të ndryshojë. Ngjarjet do të ndodhin, ndonjëherë të mëdha, ndonjëherë të vogla, që do të ndryshojnë jetën tuaj dhe do të ndryshojnë realitetin e tuaj.
9/11 ishte e para nga këto. Njerëzit filluan të vinin në pikëpyetje   mënyrën e jetesës së tyre kur, duke besuar në ato që panë në televizion, ata kuptuan se jeta e tyre mund të shuhej brenda disa sekondave, dhe se ata po ndanin   hapësirë me të tjerët që nuk e nderojnë jetën si ata. Aktorët që portretizuan piratët e ajrit të 11 shtatorit në të vërtetë ishin përfaqësime të realitetit të tyre të vërtetë - ata portretizuan Illuminatin me ata të planetit të tyre. Energjitë ishin të tilla në atë kohë që ata lejuan një zgjim masiv dhe ajo me të vërtetë ndodhi. Disa nga ju janë këtu me këtë lëvizje tani.
Më 9/11, mbulesa e sigurisë nën të cilën kaq shumë njerëz jetuan në botën perëndimore u shkëputën. Pa provuar kurrë një sulm në territorin e tyre, shumë u hodhën në të vërtetën e realitetit të tyre aktual brenda natës. Sigurisht, ky akt u krye nga DUMP(ILUMINATI) dhe qëllimi i tyre nuk ishte që t'ju shqetësojë aq sa të dërgoni një mesazh për kapelet e bardha të kohës, të cilët humbën jetën në përpjekjen e tyre për t'ju çliruar nga kjo shtypje. Dhe kështu kemi vazhduar më tej, me anëtarë të rinj duke u futur atje ku ata që kishin vdekur kishin lënë mundësinë. Ne u rritëm në numër, dhe tani kemi përfaqësimin presidencial, dhe nivele më të larta të pushtetit.
Tani është koha që njerëzit të bashkohen me ne, dhe ta vendosin veten në këpucët e tyre, dhe këto ngjarje të ardhshme do të jenë mundësi që ju të ngriheni me rastin.
Ndryshimi nuk është gjithmonë i rehatshëm. Por ata duhet të peshojnë dhimbjen e ndryshimit kundër dhimbjes së të qenit ashtu siç ishin. Nëse ndryshimi nuk do të kishte ndodhur tashmë, do të ishit në një gjendje të kompromentuar tani. Njerëzimi në tokë është shpëtuar, dhe tani ata janë duke punuar për të vazhduar kursimin e tyre. Ne kërkojmë durimin tuaj. Gjithçka do të jetë e mirë për ju. Ne i dëgjojmë britmat e tuaja. Ne e kuptojmë se ka mungesë ushqimi, dhe nevoja të tjera që po përjetohen. Ju lutemi ndihmoni njëri-tjetrin sa më shumë që të jetë e mundur. Kjo është e përkohshme. Sistemi financiar duhet të ndryshojë në QFS para fundit të vitit.
Astrali i poshtëm është pothuajse i qartë. DUMB-të po përparojnë mirë. Ne po eliminojmë me shpejtësi ata në planetin tuaj. Akuzat po bëhen dhe arrestimet tashmë po bëhen. Aq sa përpiqen ta fshehin atë, mediat tuaja.
Ne jemi duke punuar me drejtuesit tuaj, bizneset tuaja dhe institucionet tuaja financiare për të arritur ligjin GESARA dhe ndihmën humanitare për të gjithë ju.
Ne jemi këtu me ju.

Të gjitha të gjitha të drejtat i takojnë:   https://sharonandivo.weebly.com/ashtar-sheran-in-this-now.html
Perkthimi u krye nepermiet deepl dhe google.Kush deshirone mund ta riperktheje.Ju faleminderit
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë. Empty Pershendetje

Mesazh  Gjithesia Love 28.04.20 20:55

E kuptoje shqetesimin e kolektvit ketu ne Shqiperi,eshte normale qe te jeni te tronditure menderishte(shpierterishte jo)por dua t'ju theme qe gjitha informacionet qe po degjoni rreth Iluminati,Kabal,etj etj, jane te vertet dhe ju shpirterishte e keni diture gjithmone se cfare po ndodhe,por tashme mendja juaje e di kete informacione.Ajo qe do t'ju inkuaroja te beni ne kete momente ,eshte te filloni te meditoni,une kam hapur nje grup ne faqen facebook qe te perdorni energjite e juaj per ta pastraure,dhe per te pare qe JU JENI KRIJUESE TE KETIJ PLANETI.Ata nuk mund te jetojne,veprojne pa miratimin tuaj,prandaj shperndajne propaganda,te tipit,qe do kete byrgosje,jo do beni vaksinime me detyrim... Pse amerika i tha jo dhe billi nuk del me aty? Sepse amerika ka kuptuare forcen e JO-se,ndryshe sa po ndodhe ketu ne kolektivn e Shqiperise,ku individe,copy-paste,pa bere pastrime energjitike,pakuptare sesi funksionone universi shperndajne informacione,qe shkaterojne ernegjititkishte kolketivin.Te jetoshe ne frike do te thote te jetosh ne ego.Sepse shpirti nuk jetone ne frekuncat e ulta,ai e di shume mire qe ESHTE ZOTE,dhe ZOTIN nuk e komandone askushe.Si mund ne te ndalojme Edi Ramen,ILIR METEN,LULZIM BASHEN, ETJ ETJ.. DUKE PUNUARE BASHKE ENERGJITIKISHTE,duke medituare cdo dite per te ngrituare enrgjite e shqiperise,duke pastraure ti vete enrgjite e tua,dhe te jeshe i pergjeshem per informacione qe shpendane neper faqet sociale.Nese vertete je i intersuare per te ndaluare Neagtive force,atehre bej ato me larte,nese je vetem per te shkruajtur bla bla,atehre me mire HESHTE.Dua tju informoje qe nuk ka ansje lufte per Hene,ajo tashme ka 2 vjete qe eshte ne duarte e light forces,floriri gjithashtu eshte ne duarte e light forces dhe do te shperndahet ne menyre te barabarte tek gjithe njerezit ne kohen kur ekonomia aktuale DO TE SHKATERROHET.Nuk ka pse panikoseni se pse ekonomia fantazme,vampiruese po ju shakterrohet,madje DUHET TE JENI TE LUMTURE QE PO SHKATERROHET. Me ekonomine e re askushe sdo tju vampirizoje,tju ketheje ne skllaver.sdo kete me njeri qe te vuaje per buken e gojes.Sic e thashe tek postimi im Kujdes per veten,shikoni ku i merrrni info,ato mund te jen nga kalbal,dhe nese ju filloni dhe shperndani :Ua do na vaksinojne me zore,ua do na shkaterrojne,atehre je duke e krijuare ate realitet ,e me energjite e tua,dhe keshtu po i jep mundesine negative froces te vazhdoje propaganden e tyre.Ju mireprese tek faqia pr tu mbledhure dhe perdorur sebashku energjite,per te ndaluare Negative forces : https://www.facebook.com/groups/671372287026952
Nuk kak nevoi per eksperince mjaftone qe per 5 minuta te gjithe NE SEBASHKU te jemi te nje mendimi.Ju faleminderit.
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë. Empty Re: Çfarë po ndodhë dhe çfarë do të ndodhë.

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi