EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2

Shko poshtë

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2 Empty Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2

Mesazh  Gjithesia Love 29.10.20 16:15

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2

E mërkurë, 28 tetor 2020

Galaktika e Konfederatës dhe Forcat e Rezistencës  kanë arritur të fshijnë flotën Draco dhe Kompleksin e Ndarjes së Illuminati (IBC)

Drakot e vetëm që kanë mbetur tani janë ata Drakos fizikë dhe jo-fizikë të cilët janë drejtpërdrejt të punësuar si shërbëtorë të Chimera-s dhe Drakos-të e natyralizuar që erdhën kryesisht në planetin Tokë më shumë se 25,000 vjet më parë, hynë në ciklin e mishërimit në trupat humanoidë dhe tani janë mishëruar. si politikanë, bankierë, avokatë dhe anëtarë të tjerë të Illuminati Cabal.

Një numër shumë i vogël i Drakos të natyralizuar gjithashtu erdhën në planetin Tokë në harkun kohor 1996-1999 ndërsa hynë në trupat e klonit humanoid në bazat nëntokësore dhe më pas hynë në sipërfaqen e Illuminati Cabal si pamje apo si zevendesues(double) të shumë politikanëve, dhe ata janë ende pjesë e sipërfaqes. Illuminati Cabal.

Me IBC të zhdukur, rrjeti i vetëm Cabal që mbetet ende është rrjeti Cabal sipërfaqësor. Rrjeti Surface Cabal do të adresohet siç duhet vetëm pasi kërcënimi Chimera të zvogëlohet ndjeshëm.

Problemi kryesor që mbetet tani është Chimera me teknologjitë e tyre të përparuara ushtarake ekzotike, veçanërisht bombat e mbivendosjes supant të kuantit. Forcat e Dritës po vazhdojnë me operacionet, tani duke u përqëndruar në heqjen e flotës Chimera në orbitën e Tokës së Mesme dhe orbitën e Tokës së Ulët, dhe pastrimin e bazave nëntokësore të Chimera.

Në bazat nëntokësore, Forcat e Dritës po përdorin topa kuantikë Mjolnir dhe armë zanore për të hequr sa më shumë merimangat të jetë e mundur fizike Chimera.Disa nga ato merimangat janë të mëdha, me diametër deri në 10 metra / jardë.Ka fole të mëdha merimangash në bazat nëntokësore të Chimera, dhe të gjitha së bashku ato formojnë një rrjetë merimange, një konstrukt neyline negativ i cili është antiteza e rrjetës leyline Flower Of Life në sipërfaqe.Megjithëse shumë prej këtyre merimangave po hiqen nga Forcat e Dritës, Kimera rimbush folen me merimangs të reja të cilat materializohen nga gjendja e superpozimit kuantik me dhoma të përparuara.Sapo rezervuari kuantik i merimangave Chimera do të zhduket, Forcat e Dritës do të jenë në gjendje të pastrojnë plotësisht bazat nëntokësore të Chimera.

Tani ata janë duke u përqëndruar në heqjen e merimangave kryesore Chimera të cilat formojnë shtyllën kurrizore të sistemit Matrix në karantinën e Tokën.Ata tashmë kanë arritur të heqin mbretëreshën merimangë, e cila ishte përgjegjëse për shkatërrimin e tempujve të Goddess në Atlantis dhe shkatërrimin e mistereve të Goddess në pushtimin e parë dhe të dytë Archon.Ajo ishte forca pas Inkuizicionit dhe së fundmi forca prapa rrjeteve globale të abuzimit të fëmijëve, duke përdorur Nënat e Errësirës për të bërë punën e ndyrë (paralajmërim: material grafik):

https://steemit.com/monarch/@rea2009/mother-of-darkness-initiation-for-illuminati-females

Me mbretëreshën merimangë të zhdukur, rrjetet e abuzimit të fëmijëve në sipërfaqe tani ngadalë do të fillojnë të shpërbëhen pasi ato janë të ekspozuara ndaj popullatës sipërfaqësore.Shumë Punëtorë të Dritës dhe Luftëtar të Dritës, veçanërisht ata që mbajnë energjinë e Hyjënesësh, u traumatizuan direkt ose indirekt nga mbretëresha  merimangë në shumë mishërime, dhe ato trauma tani do të fillojnë të shërohen.Helmi i merimangës eterike që ajo dhe merimangat e tjera Chimera po prodhonin dhe po e përdornin në sulmet e tyre dhe po shkatërronte shumë marrëdhënie miqësie shpirtërore në sipërfaqe, tani do të fillojë të shpërbëhet dhe pastrohet.

Ekspozimi i rrjeteve të abuzimit të fëmijëve tani po hyn në rrjedhën kryesore, pasi Taiwanese Dragon dhe burime të tjera po ekspozojnë Hunter Biden dhe përfshirjen e tij në ato rrjete:

http://www.whatdoesitmean.com/index3372.htm
https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=156352
https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=156743
https://www.rt.com/usa/504752-biden-china-interview-bobulinski-tucker/

Dragons Taiwanese vendosën të dalin në publik me historinë e Hunter Biden dhe inteligjencën në lidhje me operacionet e kundërzbulimit kinez kundër Shteteve të Bashkuara si një kundërmasë kundër kërcënimeve kontinentale kineze për të sulmuar Tajvanin.Burimet e Dragoit kanë thënë në mënyrë të përsëritur se ata do të organizojnë zbulimin e plotë të programeve hapësinore sekrete kineze kontinentale në rast të ndonjë agresioni ndaj sovranitetit kombëtar Tajvanez.

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2 Space%2BForce%2BCollusion

Ndërsa dita e zgjedhjeve në SHBA po afron, ka konfigurime të rëndësishme astrologjike që po ndodhin.I pari është Jupiter-Saturn (lidhja heliocentrike) më 2 nëntor në 6:52 pasdite UTC.Jupiter-Saturn do të shkaktojë në mënyrë efektive Moshën e Ujorit për të gjithë sistemin Diellor përtej orbitës hënore.Në atë moment, një operacion masiv i Komandës së Ashtarit do të fillojë dhe do të kërkojë një riorganizim të plotë të të gjithë flotës së Komandës së Ashtarit përtej orbitës hënore.

Eshtë interesante të theksohet se meditimi i mëposhtëm masiv fillon vetëm 38 minuta pas sinodit të saktë Jupiter-Saturn:

https://stillnessinthestorm.com/2020/10/protect-the-vote-mass-synchronized-meditation-and-prayer-for-a-fair-election-2020/

Aspekti i dytë është Merkuri që kthehet drejtpërdrejt në 3 nëntor në 5:50 pasdite UTC. Ky aspekt do të lehtësojë disi tensionin dhe pasigurinë.

Aspekti i tretë është përfundimi i një cikli të caktuar në 3 nëntor. Asgjë më shumë nuk mund të thuhet për këtë.

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2 Violet%2BFlame

Bllokimet e valëve të dyta tani po zbatohen në shumë vende dhe është akoma shumë e rëndësishme që sa më shumë njerëz të bashkohen me meditimin tonë të përditshëm kundër bllokimit:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Koncepti Lockodown u krijua nga anëtarët kinezë të Cabal së bashku me Tedros Adhanom:

https://www.aier.org/article/whats-behind-the-whos-lockdown-mixed-messaging/

Për të kontrolluar popullatën sipërfaqësore me aplikacione Covid:

https://humansarefree.com/2020/10/your-post-covid-life-will-be-controlled-by-track-trace-apps-funded-by-the-rockefeller-clinton-foundations.html

Kjo po shkon shumë larg, dhe ne duhet ta korrigjojmë planin kohor planetar përsëri në kronologjinë optimale të Ngjitjes.

Prandaj ne do të bëjmë një meditim masiv për korrigjimin e kronologjisë në momentin e bashkimit të trefishtë Jupiter-Pluto-Pallas në 11 nëntor në 11:11 CET (është e barabartë me 10:11 UTC), dhe mund të bashkoheni nëse ndiheni të udhëzuar:

Përditësimi i Betejës Finale Pjesa 2 Timeline%2BCorrection

Momenti i këtij meditimi do të ketë Parisin ngjitës që bashkon Qendrën Galaktike dhe vorbulla e Goddess Paris do të aktivizohet në nivelin e saj të ardhshëm.

Nëse jeni në Francë, mund të bashkoheni në grupin e Motra e Rozës në Paris(Sisterhood of the Rose):

https://www.facebook.com/groups/302376580972341

Ose Motrat e Versajës,Motra e Trëndafilit(Versailles Sisterhood of the Rose) këtu:

https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/

https://1.bp.blogspot.com/-xTUrxtdpIeM/X5oBG0EDoPI/AAAAAAAAFDI/Py8MhoJFAd8k9RD2kTxS2QemEFzjipbcQCLcBGAsYHQ/w485-h304/Paris%2BVortex.jpg

Koha e saktë e meditimit për zona të ndryshme kohore është këtu:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Timeline+Correction&iso=20201111T101111&p1=%3A

Udhëzimet:

1. Përdorni teknikën tuaj për tu qetësuar.
2. Deklaroni qëllimin tuaj për të përdorur këtë meditim si një mjet për të bashkë-krijuar shkasin që do të zhvendosë kronologjinë përsëri në kronologjinë optimale për Epokën e Ujorit.
3. Përfshini Flakën Vjollcë (Violet Flame) nga burimi kryesor për të vendosur një rreth mbrojtjeje rreth vete gjatë dhe pas meditimit. Kërkojini që të transformoi gjithçka që nuk i shërben Dritës.
4. Vizualizoni një shtyllë të Dritës së bardhë të shkëlqyeshme që buron nga Dielli Qendror Kozmik, duke u shpërndarë pastaj në Diellin Qendror të të gjitha galaktikave në këtë univers.Pastaj vizualizoni këtë dritë duke hyrë përmes Diellit Qendror Galaktik, pastaj duke kaluar nëpër Galaktikën tonë, pastaj duke hyrë në Sistemin tonë Diellor dhe duke kaluar nëpër të gjitha qeniet e Dritës brenda Sistemit tonë Diellor dhe pastaj përmes të gjitha qenieve në planetin Tokë dhe gjithashtu përmes trupit tuaj deri në qendër të toka.
5. Vizualizoni këtë Dritë duke zhvendosur evolucionin planetar përsëri në kronologjinë optimale. Vizualizoni atë duke hequr të gjithë errësirën e mbetur në Tokë, duke shëruar të gjitha pabarazitë, duke fshirë të gjithë varfërinë dhe duke sjellë bollëk për të gjithë njerëzimin.Vizualizoni Dritën e butë rozë të Hyjënesësh duke përqafuar të gjitha qeniet në planetin Tokë dhe duke shëruar trupat e tyre emocionalë.Vizualizoni një cikël të ri të madh kozmik të Epokës së Ujorit duke filluar, duke sjellë Dritë, Dashuri dhe Lumturi të pastër për të gjitha qeniet në Tokë.Vizualizoni jetën tuaj të përsosur në Epokën e re të Ujorit.

Koha e sugjeruar për meditimin tonë është 20 minuta.

Kjo tani është beteja përfundimtare:Për të fituar të ardhmen tonë të ndritshme:https://2012portal.blogspot.com/2020/10/final-battle-update-part-2.html
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi