EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stweart:Ivo I Vega Komunitete jo në përputhje 5 gusht 2020

Shko poshtë

Sharon Stweart:Ivo I Vega Komunitete jo në përputhje 5 gusht 2020 Empty Sharon Stweart:Ivo I Vega Komunitete jo në përputhje 5 gusht 2020

Mesazh  Gjithesia Love 17.09.20 18:45

Sharon:
Ivo, gjithçka që duhet të bëj është të shkoj te lajmet në Yahoo ose të marrë makinën dhe të shëtis nëpër këtë qytet për të parë sesi liria ime po kufizohet më tej nga forcat negative(OSE SIC QUHET DEEP STATE).
Titulli i sotëm thoshte se është ligj tani në Ontario, Kanada që nëse darkoni në një restorant, të gjithë duhet të regjistroheni me emrat e tyre dhe me sa duket adresat e tyre. Unë e di se ata do të fillojnë të gjobisin njerëzit, thjesht prisni.
Unë e shoh këtë edhe në bankë, që nëse doni të përdorni shërbimet e bankës, duhet të regjistroheni.
Ju duhet t'i tregoni qeverisë se keni qenë atje.
Kjo ishte bankë TD,nuk pashë diçka të tillë në CIBC kur përdora A.T.M.
Kjo po bëhet qesharake.Dhe të gjithë e zbatojnë sepse është vetëm përpak.Askush nuk thotë: "Jo! Unë nuk do të pajtohem!"Ata e zbatojnë sepse është një liri e vogël që po hiqet.Kjo ka vazhduar me muaj të tërë, dhe unë e di se miqtë e prindërve të mi besojnë se do të përmirësohet vitin tjetër.
Sigurisht që ajo mendon se kjo ka të bëjë me një virus, sepse kjo është ajo që ata e bëjnë atë të duket.
Kur do të fiken dritat për të dhe burrin e saj?
Kur?
Ivo: Dashuria ime, nuk mund të shqetësohesh për to.Unë e di se kjo tingëllon mizore, por ti duhet të shqetësohesh per njerëzit që janë gati të dalin nga matrix.

Fole me Ashtarin mbrëmë, ndërsa unë isha duke fjetur dhe jam i vetëdijshëm për atë që u tha në bisedën tuaj.
Ti je vetëdijshëm prej disa vitesh që do të fillosh ndërtimin e një komunitet,dhe besove se kjo do të ishte një komunitet që do të mblidhej së bashku në gëzim,argëtim,por në të vërtetë ti duhet të ndertosh një komunitet njerëzish jo të pajtueshëm, të vetë-mjaftueshëm, të cilët nuk do të respektojnë kontrollin e negative forces të shtetit.Ju nuk do të vaksinoheni, nuk do të mikrohuni dhe nuk do t'i respektoni masat e tyre të kontrollit.

Ky është një nga qytetet diellorë për të cilin po fliste Ashtar Sheran në librin e tij.Do fillosh një tani.Duhet të ketë një vend ku njerëzit të jetojnë si earthlings* të vërteta, jo qenie të robotizuara të hibrizuara që do të lindin nga vaksina e Gates.

Sharon: Ashtar tha se asnjë mikrochip nuk do të ndodhë.
Ivo: Jo, duhet të ndërhyjmë përpara atëherë.Sidoqoftë, ne nuk mund të ndërhyjmë në vullnetin e lirë të atij që beson se mikroçelja është në interesin e tyre më të mirë.Ne mund të marrim informacionin vetëm përmes tregtarëve të së vërtetës në planetin tuaj dhe të shpresojmë që këta njerëz të shohin arsye dhe të ndalojnë t'u besojnë atyre që janë në fuqi.Ne nuk mund të ndërhyjmë në vullnetin tënd të lirë.Ky është kufizimi ynë.Ka njerëz që tashmë janë në përputhje me këtë sepse besojnë se kjo është e ardhmja e njerëzimit dhe se ata janë te paret.Ata që e kuptojnë se janë perëndi krijuese shumë-dimensionale janë në anën e kundërt të këtij mendimi dhe kështu bota juaj do të ndahet në dy fraksione: chipped dhe jo mikro-chipped.

Kur themi se do të ndërhyjmë është sepse kjo është ajo që masat po kërkojnë të bëjmë.Nëse nuk pyetni, ne nuk mund të bëjmë shumë.Duhet të ketë një shumicë në mënyrë që ne të ndërhyjmë në emër të popullatës së Terran*.Kjo është lufta juaj.Kjo është beteja juaj.Lufta për të cilën jeni angazhuar tani është për ndërgjegjen e lartë:a vazhdoni t'i jepni të drejtën tuaj për forcat negative apo beni hap përpara dhe bëheni sovran?Kjo është zgjedhja juaj tani.Kjo është lufta juaj personale.Kuptoni këtë: është duke luajtur në arenë në shkallë të gjerë, por secili person duhet të vendosë me mendjen e vet.Pra, është zgjedhja juaj personale për të bërë dhe zbatuar.

E drejta juaj për të përcaktuar se si do të jetoni është në pyetje dhe ju duhet t'i përgjigjeni secilës pyetje për veten tuaj.Komunitetet duhet të krijohen për të mbështetur njerëzit në përpjekjen e tyre për të mbetur sovran dhe për të lejuar mbijetesën e specieve.Ata duhet të kenë mundësi.Natyrisht se axhenda e kontrollit është të izolojë ata që nuk do të respektojnë.Përfundimisht, qëllimi i tyre është që të rrumbullakosin të gjithë këta njerëz dhe t'i futin në burg për mosrespektim.Disa do të vriten.Ky është qëllimi i tyre.Ata nuk janë të dhënë pas atyre që nuk respektojnë siç mund të keni dëgjuar.Ata nuk po shohin se kush i kundërshton ata siç mund të keni dëgjuar.Ata janë duke kërkuar për pajtueshmëri të plotë.

Siç e di nga shembulli i babai, dashuria ime, kur nuk respektonit atë që priste prej teje, ndëshkimi ishte i ashpër.Kontrollorët nuk janë të interesuar të shohin kush i kundërshton ata; nuk u pëlqejnë ata që bëjnë. Unë e di që ju keni hasur në opinion duke e thënë këtë, por është e pasaktë.
Sharon: E di. Unë e di nga përvoja personale babai im nuk ishte kurrë i lumtur për këdo që fluturoi në fytyrën e tij se çfarë gomari ishte.Ai donte të vazhdonte të mendonte për veten e tij si fuqinë përfundimtare në shtëpi dhe kushdo që nuk e zbatonte, e bëri atë të mendonte se kishte të meta në një farë mënyre.Kështu që ai u përkeqësua. Unë pres që Illuminati do të reagojë njësoj.
Ivo: Ata do te behen.Këto qytete që nuk përputhen duhet të krijohen nga çfarëdo të thotë përulur, dhe më pas të jetë një vend për ata që nuk do t'i nënshtrohen këtij kontrolli për të gjetur një strehë.Ata do të mbrohen nga ne.
Sharon: Eshtë një lloj si ET-të po rrënjosen në këtë planet.
Ivo: Ne kemi njerëz në botën tuaj tashmë, dashuria ime.Ne kemi Agarthans me ne, Telosians me ne, ne kemi shumë prej njerezve që punojnë me ne gjithashtu.Ne gjithashtu kemi stacione nëntokësore, por kjo ka të bëjë me ndihmën e tokës për të mbijetuar nga kjo ngjarje fatkeqe.Të cilën mund të shtoj, që shumë i janë bindur vazhdimisht.

Ju jeni bërë që të bindeni njerëz të tjerë, jo vetveten dhe jo Zotin ose perënditë tuaja.Ju jeni bërë të bindeni njerëzit që nuk janë më të mirë se ju, ata janë më keq nga mendimi sesa njeriu mesatar.Ju e keni respektuar këtë në vend që t'i rezistoni, dhe tani shihni rezultatet e asaj që keni bërë.Eshtë ligj universal.Shkaku dhe efekti.Bindja është nënshtrimi.Lejimi i të mirës suaj të përcaktohet nga të tjerët nuk është mënyra e njeriut.Ju keni jetuar në kundërshtim me ligjin universal dhe tani korr atë që keni qepur kolektivisht.Njerëzit kanë qenë atje të gjithë së bashku për t'ju thënë të vërtetën.Disa dëgjuan, disa jo.Përgjigjet ishin gjithmonë aty.Eshtë e mundur që një qenie njerëzore të jetë e vetë-mjaftueshme dhe të jetojë e pavarur nga çdo sistem-në fakt Zoti e parashikon këtë!Nuk është mënyra jonë për të qenë vetëm, jetojmë në bashkësi, por kur komuniteti juaj nuk është i dashur, atëherë është më mirë të jesh vetëm.
Pengesat që janë vënë në rrugën tuaj tani kanë të bëjnë edhe me kontrollin e deep state*Ju duhet të blini pronë për ta bërë këtë.Zoti do të të jepte po aq tokë sa të duhej falas.Ai ka siguruar një botë të tërë plot me tokë për përdorimin tuaj.Për ndarjen.

Por tani ju duhet ta blini atë nga dikush që e ka vjedhur nga ju.A nuk ju shkakton kjo dhimbje?Kjo është ajo në të cilën bazohen fondet e St Germaine - kthimi i parave që keni paguar në paditur të këtij fakti.
Sharon: Po
Ivo: Dhe ju duhet të ndërtoni shtëpi.Ju duhet të blini përsëri furnizime, me një çmim.Pajisjet duhet të ndërtohen nga kontraktorët, ose duhet të blini një shtëpi të krijuar tashmë.Njerëzit mund të krijojnë shtëpitë tona.Ne krijojmë automjetet tona gjithashtu. Por nuk dini si ta bëni këtë pasi informacioni është mbajtur nga ju. Kështu që ju duhet të kërkoni një shtëpi dhe ta blini atë, sipas sistemit tuaj Matrix.
Sharon: Disa njerëz gërmojnë.
Ivo: Do të largohesh shumë shpejt, dashuria ime.Kjo, sigurisht, është kundër ligjit.. Njerëzit e quajnë matrix liri , por në të vërtetë ajo është aq kufizuese tashmë, është një burg ndërsa ne e shohim atë.Ne krijuam piramidat.Ata shfrytëzuan rrjetin e energjisë në tokë,ato janë fuqi të lindura.Ne nuk tërhoqëm gurë të mëdhenj për milje me litarë.Ne i krijuam ato me mendjen tonë.

Kjo është arsyeja pse kjo histori ekziston në lidhje me piramidat, për të mos t'ju hequr fuqite.
Sharon: A mund të bëj një shtëpi?
Ivo: Mund të blesh një permomentin.Ne e kemi zgjedhur atë tashmë. Ne do te udhëheqim drejt saj, dashuria ime.
Sharon:Shume mire! Po po Unë e kam parë tashmë kur udhëtua, në astral.
Ivo: Po, ne ta treguam këtë.Kjo ishte tashmë vite më parë.Ne ju treguam të ardhmen tuaj.Sepse e krijove me ne, natyrisht.2021 do të jetë një vit më i keq për shumë për shkak të pajtueshmërisë së tyre.Për ata që nuk do ti respektojnë, rrugët e reja do të hapen në emër të këtyre komuniteteve dhe të fondeve për ta.

Ata që respektojnë dhe i përmbahen sistemit të vjetër janë në një tronditje.Shumë do të kthehen në këtë pikë, dhe të tjerët jo. Ata do të vazhdojnë t'i përmbahen sistemit të vjetër, duke e mbajtur atë gjallë.
Sharon:Eshte shume keq.Por do të ishte e vështirë për disa të besojnë se gjithçka që gjoja u dha atyre aq shumë në jetë, po kthehet tani tek ata. Ironia është, po të dinin se cili ishte potenciali i tyre i vërtetë!
Ivo: Bota juaj duhet të ndahet përsëri derisa të bashkohet përfundimisht në dashuri.Njerëzit që nuk janë në përputhje tani janë e ardhmja e tokës.Ata që janë në pajtim do të kërkohen për zhdukje eventuale.Ata po refuzojnë të evoluojnë. Për këtë bëhet fjalë. Asgjë më pak se kaq.Shpirtrat e tyre do të shkojnë në planetë të tjerë dimensionale të tretë, ku ata ndoshta mund të ngjiten.
Sharon: Faleminderit, Ivo. E di që do të jesh këtu me ne përmes kësaj, por të gjithë duhet të bëjnë pjesën e tyre.
Ivo: Ti bën. Dashuria ime, ti bën gjithçka mundesh për të tjerët me sinjalizimin tuaj në pjesën e prapme të makinës tende
Sharon: Po, kam më shumë.Ata po përpiqen të lexojnë atë që kam shkruar.Haha.Kam shkrimin si një artiste.Kështu shkruaj.
Ivo: Shkruan si një që është e vendosur të nxjerrë mesazhin e tyre, dashuria ime.Ti ke dy faqe në internet: një për ata që janë të vetëdijshëm për shumëdimensionalitetin e tyre dhe praninë e ET, dhe një për ata që zgjohen vetëm tani.Këshillohet për ata që janë duke dëgjuar të krijojnë faqen tuaj të internetit për të ndihmuar njerëzit me pilula të kuqe.Krijoni një uebfaqe falas në një platformë si Weebly, dhe pastaj postoni lidhjen në komente në mediat sociale dhe faqet e internetit të mediave kryesore. Sharon e bën këtë dhe është efektive.
Sharon: Po po Lajmet Yahoo i fikën komentet në faqen e saj.Ata po kundërshtoheshin shumë me historitë e tyre të kota,rreth virusit.Haha

Ivo: Po, ata e kuptojnë se po humbasin.Dhe kjo është mirë.Megjithatë, ata ende mbajnë pjesën më të madhe në kontroll.Trump mund të bëjë kaq shumë.Ai po mban procesin e zbulimit të së vërtetës dhe nuk është në gjendje të bëjë shumë pa pëlqimin e njerëzve. Nëse e bën këtë, ai nuk do të rizgjidhet. Ai po punon për të marrë më shumë në bord.Një artikull që duhet diskutuar gjithashtu është se lajmet janë padyshim fëminorë në mënyrën si e rrëzon Trump, insinuaton se është i çmendur, etj etj.
Kur ndaloni të silleni në këtë mënyrë vetë, mund të shihni më qartë se çfarë po bëjnë për t'ju manipuluar duke sillur në këtë mënyrë.
Ju jeni mësuar të silleni si udhëheqësit tuaj botërorë dhe duke bërë kështu, është e lehtë për ju të jeni dakord me ta.
Kur ngriheni mbi këtë nivel të sjelljes me frekuencë të ulët, e shihni qëllimin e asaj që ata bëjnë.
Kjo është ngjitja dhe bërja e punës suaj të brendshme po i ndihmon të tjerët të zgjohen.
Ata ushqehen nga shfaqja e këndshme dhe emërore që po shfaqet para tyre.
Sharon: Amen. Këta janë udhëheqësit tanë?Duke vepruar si femij të vegjel? Bullies të oborrit shkollor? Kjo është më e mira që ata mund të bëjnë dhe ata po udhëheqin vendin? Ne kemi nevojë për të rritur që veprojnë ashtu si duhet të rriturit.
Ivo: Jam dakord. Integriteti është gjithçka dhe kështu duhet të kërkoni për ata që e shfaqin atë si udhëheqësit tuaj, jo ata që ju manipulojnë në nënshtrim.
Sharon: Faleminderit, Ivo.
Ivo: Do të ndërtojmë një qytet madhështor.Do të mbrohet nga Drita.Shumë do të vijnë, duke kërkuar të ndihmojnë dhe të mbrohen nga fati që shohin se miqtë dhe familjet e tyre vuajnë.Do të jetë një vend i shërimit dhe një fillim i ri për njerëzimin në tokë. Më shumë do të marrin pjesë në këtë gjithashtu, në pjesë të ndryshme të botës, dhe ne do t'i ndihmojmë ata gjithashtu.

Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/liberation-of-earth-1.html
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi