EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart:Ivo i Vega - Po sikur të ishe perfekt? Gjetja e gabimit dhe loja e fajit.

Shko poshtë

Sharon Stewart:Ivo i Vega -  Po sikur të ishe perfekt? Gjetja e gabimit dhe loja e fajit. Empty Sharon Stewart:Ivo i Vega - Po sikur të ishe perfekt? Gjetja e gabimit dhe loja e fajit.

Mesazh  Gjithesia Love 01.12.20 17:20

Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-what-if-you-were-perfect-finding-fault-and-the-blame-game
Ivo i Vega - Po sikur të ishe perfekt? Gjetja e gabimit dhe loja e fajit.
11/28/2020


Çka nëse e shikoni veten si të përsosur?

Sharon: Mbaj mend që pashë një meme që thoshte, "Zoti nuk bën mbeturina".
Imagjinoni kur dilni në natyrë dhe e gjitha duket kaq perfekte.Perfectly bukur, ujë që rrjedh në mënyrë të përsosur (përveç kur ne ndikojmë me rrjedhën e tij), zogjtë duken të përsosur, fluturojnë në formacion perfekt V, duke bërë atë që supozohet të bëjnë çdo ditë .... kafshët bëjnë ato që supozohet të jenë duke bërë çdo ditë.
Dhe një herë kur pashë një video mbi atë që ndodhi me ekologjinë e një prej parqeve kombëtare të Amerikës kur u shkatërrua popullata e ujkut, dhe pastaj u rifut me disa aksione ujku kanadez, se si kjo ekologji ri-ekuilibroi vetveten dhe u kthye në jetë përsëri. Marrja vetëm e një pjese të zinxhirit zhbalancoi të gjithë ekologjinë e këtij parku.Rivendosja e tij rregulloi problemin dhe rikrijoi përsosmërinë.Edhe ne jemi pjesë e zinxhirit. Dhe ne jemi nxjerrë jashtë.
Ivo po na thoshte në një video tjetër rreth "Kontrollimi, Jo Kujdesi", se ne jemi perfekt.E vetmja arsye që nuk mendojmë kështu është sepse frekuenca jonë është shumë e ulët.Pra, ne e shohim veten si me të meta.Mendoni për këtë.Po sikur të mos ishit me të meta?Po sikur të mos e shihni veten si me të meta?Po sikur të pushonit së thirruri veten disa nga ofendimet e shumta që e quani vetes çdo ditë?Një, i/e shëndoshë, i/e dobët, i/e shëmtuar, budalla, i/e padobishëm, i/e zbutur, i/e çuditshëm, i/e çuditshëm, i/e gabuar, i/e mirë për asgjë ... sido që të quash vetë.Po sikur të kuptonit se jeni perfekt dhe mund të ndaloni së fyeruri veten?Dhe se fyerja e vetvetes po ju fsheh atë përsosmëri?Ivo tha që ju keni mësuar ta shihni veten si me të meta sepse jetoni në Matricë dhe kjo është ajo që ju mëson matrica.Mjafton të themi, ekziston dikush që dëshiron që ju të besoni në papërsosmërinë tuaj.Pse?Sepse ka një axhendë dhe ajo axhendë është që ju kontrolloheni më lehtë në k'të mënyrë.Kjo është arsyeja.Nëse do ta kuptonit përsosmërinë tuaj, nëse do ta shihnit veten në sytë e Zotit dhe jo në sytë tuaj, do të kuptonit se jeni i gjithëdijshëm, madhështor, të gjithë të fuqishëm, të gjithë të dashur dhe një qenie e kësaj universi, jo vetëm e kësaj bote, jo vetëm nga 525 Redbrick Lane, Diku, SHBA. Ju do të dini se zotëroni gjithçka, jo vetëm një copë toke tuaj të vogël në Redbrick Lane.Ju nuk do të keni nevojë të ndiheni të sigurt duke blerë një shtëpi, sepse shtëpia juaj është kudo.
Ju do ta kuptonit se vetëdija juaj është pjesë e gjithçkaje që është.
Ju do ta kuptonit veten si administrator i kësaj galaktike sepse keni lindur këtu.
Por, në një nivel më praktik, të përditshëm, Ivo, si do të dukej kjo?

Ivo: Do ta kuptonit që nuk mund të sëmureshit kurrë, ose të ishit në dhimbjeje.Do ta kuptonit që nuk keni pse të grimoheni.Ju do ta kuptonit se ajo që vendosni, mbi ose rreth trupit tuaj, ose ju bën mirë ose shumë dëm.Po, mjedisi juaj nuk e mbështet njeriun e vërtetë që jeni, dhe kjo është gjithashtu nga programuar, kështu që kur jetoni në të hiqeni nga ekuilibri dhe vuani.
Njeriu i mishëruar kërkon një mjedis mbështetës.Ju nuk e keni këtë tani, jo nga ndonjë shtrirje e imagjinatës.Fakti që ne kërkojmë një mjedis të ekuilibruar mbështetës nuk është faj - është një gjë e dhënë diku tjetër në galaktikë, por jo në tokë.Ju i shihni shumë gjëra si gabime (ai po më lexonte mendjen-Sharon) kur në fakt nuk janë gabime.Ato janë normë kudo tjetër.Fakti që e shihni që keni nevojë për një mjedis të përsosur për të lulëzuar si një faj i juaji është mendimi juaj i gabuar.Eshtë shumë e vështirë të shohësh përsosmërinë kur mendja jote po i cakton fajin dhe fajson, po, fajson vetes dhe të gjithë njerëzve të tjerë.Ju thoni që njerëzit kanë nevoja. Jo, jo dhe aq.Ne krijuam një univers të përsosur që pasqyron përsosmërinë tonë.A nuk do të ishte normale atëherë?Ndërsa tani po krijoni një botë që reflekton mendësinë tuaj kolektive të papërsosmërisë, ne të gjithë kemi krijuar një univers që pasqyron përsosmërinë tonë.Kjo është arsyeja pse çlirimi i planetit tokë tani është duke vazhduar, sepse forcat negative po kërcënojnë jo vetëm botën tuaj dhe jetën tuaj, por ato po kërcënojnë jetën e të gjithë të tjerëve brenda galaktikës, si dhe dëshira e tyre është të ndryshojnë atë normë në galaktikë dhe për ta hedhur atë jashtë ekuilibrit.Nëse nuk do të kishit mendimin për të parë fajin dhe dëshirën për të fajësuar, do ta dinit se nuk mund të ishit kurrë të sëmurë.Ju besoni se mund të bëheni të sëmurë, kështu ju sëmureni.Ju gjithashtu nuk do të besonit se mund të dëmtoheni. Po.Televizioni juaj vendos kaq shumë filma me vdekje të tmerrshme që vijnë për disa, dhe shfaqje televizive të lëndimit, dhimbjes dhe frikës që transmetohen tek ju.Kjo është gjithashtu propagandë që është e pamundur nëse nuk besoni se është e vërtetë.Ju jeni duke u ushqyer me një pako gënjeshtrash, dhe kjo është njëra prej gjërave që forcave negative dëshirojnë që ju të besoni - që mund t'ju dëmtojnë.Se ekziston e keqja.Po, ka të keqe, ata që kanë rënë nga matrica e shpirtit janë të këqij, megjithatë ato mund t'ju dëmtojnë vetëm nëse i lejoni.Pse?Pse nuk mund të ju dëmtojnë?A besoni se ata që kanë rënë nga matrica e shpirtit dhe që nuk kanë asnjë fuqi personale për të ekzistuar pa parazituar energjinë nga burime të tjera janë të fuqishëm?Nëse besoni se ata kanë fuqi, nëse besoni se e keqja do të mbretërojë në tokë më gjatë, atëhere nuk e kuptoni fuqinë e vërtetë.Fuqia e vërtetë është tek ata që janë në matricën e shpirtit, dhe kjo jeni ju, por sepse besoni se jeni të pafuqishëm, ju besoni se udhëheqësit tuaj janë të fuqishëm.Ata ju kanë mashtruar sepse udhëheqësit tuaj, në format e tyre të vërteta, janë qenie parazitare. Ata janë parazitë.Ata kërkojnë energjinë tuaj për të jetuar. Kështu janë të pafuqishëm.Ju jeni fuqia e vërtetë në tokë. Kjo është arsyeja pse ne i transmetojmë këto mesazhe - për t'ju zgjuar me këtë fakt.
Të gjithë jeni në rrugën e korrigjimit të këtyre keqkuptimeve që ju janë mësuar.Të gjithë ju.Disa më shpejt, disa më ngadalë, por të gjitha janë perceptime të gabuara.Të perceptosh është të shohësh, të besosh. Të gjithë vuani nga besime të gabuara. Ju besoni se jeni me të meta.Dihet që shoqëritë sekrete kanë qasje në pjesën më të madhe të informacioneve alkimike dhe ezoterike dhe ato nuk do t'i zbulojnë këto informacione për publikun.
Kështu që St Germain dhe El Morya, ndër të tjer të Vëllazërisë së Madhe të Bardhë, e cila nuk bën asnjë referencë për ngjyrën e lëkurës - El Morya është një shpirt i Indisë Lindore - i referohet dritës së bardhë hyjnore kur i referohet të bardhës, i kanë vënë në dispozicion publikut përmes kontakteve dhe kanalizuesve, informacioni i cili do të ishte i dobishëm për ju në këtë pikë të nivelit tuaj të ndërgjegjes.Disa kanë gravituar në të, të tjerët nuk kanë dhe mbeten të pavetëdijshëm.Kjo është për shkak të udhëzimit tuaj të brendshëm.Cila është një arsye tjetër që ju jeni qenie të shkëlqyera, madhështore - sepse nuk jeni vetëm një person, por keni drejtimin dhe ndihmën e shumë njerëzve në mbretërinë e Zotit ndërsa kaloni në punët tuaja të përditshme.Të largohesh nga një qenie që beson se janë me të meta pa ndihmë ndërsa kalojnë një jetë në thellësitë e një ferri të përjetshëm, do të ishte e paarsyeshme nga ne të themi më së paku, sepse secili prej jush luan një rol kaq të rëndësishëm në përkrahjen e këtij realiteti perfekt që ne kemi krijuar së bashku.
Sharon ka mësuar sot një tjetër gjë që i kishim folur asaj më parë dhe meqenëse energjitë e fotoneve po rriten ajo shikon në meme me vërtetësi, megjithatë memeja është e saktë.Ajo thotë, "Rruga juaj është më e vështirë sepse thirrja juaj është më e lartë", dhe kjo është e vërtetë.
Sharon ka pasur një rrugë shumë të vështirë për të udhëtuar vetëm, ku njerëzit që synonin të ishin atje për dashuri dhe udhëzim ishin armiqtë e saj më të këqij.Ajo ka vuajtur tradhtinë, braktisjen, ngacmimet, përpjekjet për vrasje, përdhunimin e shpirtit të saj dhe megjithatë ende mund të falë të moshuarit e saj tani.Siç e theksuam në videon e fundit, ajo u la vetvetiu nga ata që ndjeu se duhet ta ndihmonin, duke mos kuptuar se ajo ishte në një rrugë shpirtërore me shumë rritje dhe familja e saj qëndroi pranë dhe nuk e ndihmoi sepse nuk mundën.Kjo kuptohej në një nivel më të lartë, jo në atë fizik. I vetmi që mund të kishte ndihmuar në atë moment ishte babai yt i tokës dhe ti e refuzove të kishe ndonjë lidhje me të.Ti ishe larguar. Ai ishte i vetmi që mund të të kishte ndihmuar gjatë “Natës së Errët të Shpirtit”, por ti e refuzove.

Sharon: Shikon? Ju shikoni prapa në jetën tuaj me ndihmën e udhëzimit dhe ka kuptim.
Ivo: Unë gjithashtu mund të theksoj,e dashura ime, se e vetmja herë që vuan është kur frekuenca jote është ulur.Ti nuk je keqdashëse ose po pendohesh për rrugëtimin tëndë kur vibron në frekuenca të larta, kështu që problemi nuk është rruga e jetës - problemi është frekuenca jote.
Sharon: Po
Ivo: Dhe mund të shtoj, ky është problemi i të gjithëve.Pasi të rritet frekuenca, ju jeni në gjendje t'i shihni të gjitha në një tjetër perspektiv.Dritë, dhe ky është një fakt dhe është e vërteta.A nuk flet kjo, në vetvete, për mrekullinë se kush jeni me të vërtetë?Të bësh një meditim dhe të ri-ekuilibrosh chakrat do të ndryshojë plotësisht këndëvështrimin tënde për jetën?Ju keni atë fuqi.A nuk është kjo e pabesueshme, por të gjithë e bëni gjithë kohën?Kjo është mrekullia e të qenit njeri. Ju jeni një alkimist emocional.
Gjuha juaj: të keni nevoja, t'ju mbështesni, të gjitha sugjerojnë se jeni me të meta.A e shihni nga vijnë këto fjalë?Nga një vend mungesë.Ju keni nevoja, kështu që kjo tregon se ka mundësi që nevojat tuaja të vërteta të mos plotësohen.Oh po, ata janë.Nëse nevojat tuaja fizike nuk plotësohen, kjo është detyra juaj.Kur aktivizon/indetifikoni fuqinë tuaj, nevojat tuaja plotësohen më lehtë.Kur e shihni veten si të pafuqishëm dhe të paaftë për të përmbushur nevojat tuaja, ose të varur nga të tjerët për ta bërë këtë, atëherë po vini nga një vend i mungesës.
Nëse nuk do të kishit mendimin për të parë fajin dhe për të dashur të caktoni fajtorë, do ta dinit se nuk mund të ishit kurrë të sëmurë.Ju besoni se mund të bëheni të sëmurë, kështu që ju sëmureni.Çfarë bëni kur sëmureni?Ju shkoni te mjeku.Ju duhet ta kuptoni se të gjitha këto aspekte të shoqërisë tuaj janë vendosur në mënyrë që të nxisin nevojën tuaj për të fajësuar dhe për të parë fajtorët.Kur vazhdoni të angazhoheni në shoqërinë tuaj në mënyrën që ju kanë mësuar gjithmonë, ju vazhdoni të bashkëveproni me të në mënyrën që keni mësuar.Çështja është të largoheninga shoqëria.Ju shkoni te mjeku për shembull. E fundit e Sharon ishte një infeksion i fshikëzës.
Ajo hyri dhe dha një mostër e cila u analizua në zyrë dhe ai tha se me të vërtetë ajo kishte një infeksion intensiv dhe lëshoi antibiotikët e saj.Ajo i mori ato dhe u çlirua nga infeksioni pothuajse menjëherë.Ajo kishte provuar lëng hudhre dhe boronicë por pa rezultat, kështu që më në fund u drejtua te mjeku.

Sharon: Gjë që unë e bëj si mjetin e fundit.Zakonisht ta kërkoj ty ta rregullosh më parë.
Ivo: Atë kohë ju shkuat te mjeku dhe i dhatë vlerësime të larta për punën e mirë që bëri.Herë të tjera nuk ke qenë aq falëse.
Sharon: Ata nuk mund ta kuptonin që kisha fibro.Duhej ta bëja atë.Një mjek im, kur thashë se mendoja se e kisha, tha: “Oh! Ju nuk e doni atë! ” Epo, edhe unë nuk dua të paguaj taksa, por di disa gjëra që thjesht ndodhin.
Ivo: Ato nuk ndodhin, dashuria ime. Ato janë krijuar. Dhe ti krijove fibro.
Sharon: Po, tani duhet ta shëroj atë.
Ivo: Saktësisht, dhe sepse nuk merrni ndihmë nga mjekët perëndimorë, ju e bëni vetë.
Sharon: E vërtetë.
Ivo: Gjëja e parë është të besosh se je i përsosur dhe mund të shërosh veten.
Sharon: Gjë që kam bërë më parë me gjëra më të vogla.


Mendoj se kjo do të jetë një video e gjatë dhe do të duhet ta ndajmë. Ivo ka shumë pikë për të bërë.
Ivo: Kuptoni që gjithçka ju është furnizuar, krijuar nga ju, në Matricë për ta mbajtur mendjen tuaj të Matricës të bllokuar dhe nën kontrollin e tyre.Të gjithë atë. Përfshirë mjekë që kanë burime joadekuate për t'ju shëruar dhe dëshirë për të fituar shumë para dhe për të udhëhequr një mënyrë jetese të mirë jashtë orëve të tyre të gjata të punës.A e shihni konfliktin këtu? Ata madje nuk studiojnë terapi me vitamina. Kur vini me një gjendje të sjellë nga mungesa e vitaminës, ata kanë ilaçe për t'ju përshkruar.
Nuk ka shumë mjekë që do të thonë: "Ju keni pak vitamina". Për depresionin, ata nuk citojnë shoqërinë në të cilën jetoni si shkak, ata nuk përshkruajnë një regjim të mirë të vitaminës B dhe tërheqjen e sheqerit dhe karbohidrateve nga dieta juaj.Ata ju japin ilaqet kundër depresionit. Kështu që ju do të vazhdoni të jeni në depresion dhe të kërkoni këto barna derisa të ndalojnë së funksionuari.
Sharon: Po, ata ndalojnë së punuari. Edhe unë u largova prej tyre. Unë pashë mjekun e parë që më largoi prej tyre dhe si e bëri atë, dhe pastaj thjesht imitova se herën tjetër që doja të shkoja larg tyre. Haha.
Ivo: Doktor i vetvetes.
Sharon: A më shihni tani në depresion?Eshtë edhe dimër dhe unë nuk jam aq në depresion. Unë shikoj për energjitë e ardhura, sepse kjo më godet për një loop, dhe unë qëndroj larg sheqerit në aq sa është e mundur.Gjeje çfarë? Pa depresion. Marr aminoacide gjithashtu.
Oh po, kjo është një tjetër gjë.Pse mendoni se nuk mund ta merrni Tryptophan në SHBA?Sepse do të rivalizonte ilaqet kundër depresionit si një kurë për depresionin dhe ata fitojnë shumë para prej tij.Historia vazhdon se ishte një tufë e keqe tryptofani që erdhi nga Japonia dhe njerëzit u sëmurën prej tij.Ata izoluan grumbullin dhe e hoqën atë nga raftet. Problemi u zgjidh. Por më pas ata ndaluan që të gjitha ato të shiteshin në Shtetet e Bashkuara. Unë nuhas një manipulim. Diçka jo pozitive për këtë. Mund ta blini akoma në Kanada.
Ivo: Unë ju them të gjithëve, të gjithë jeni duke gjetur faj dhe duke caktuar lojën e fajit. Shikojeni si lojë.Sharonit ia kishin vjedhur preshin nga kopshti i saj. Ajo nuk i pëlqen hajdutët. Ajo e mbajti vetveten ndaj fqinjët e saj, por nuk i fali për një kohë të gjatë.
Pse?Sepse ajo ishte mbërthyer në lojën e fajit.Faji është hapi tjetër i lojës. Duke parë fajin, duke caktuar fajin dhe duke gjetur palët fajtore. Sistemi juaj juridik funksionon edhe në atë mënyrë. Pse mendoni se është kështu?Kur falni të gjithë, jeni në gjendjen e duhur shpirtërore. Pse Sepse ju nuk luani lojën e fajit.Shteti i thellë(iluminati) dhe kontrolluesit sollën lojën e fajit në planetin tuaj.Ata besojnë se kjo është e vërteta vetë, dhe kështu ju mund të shihni se kjo është një gjendje vibruese shumë e ulët e mendjes.Caktimi i fajit dhe fajit tek të tjerët është me frekuencë të ulët.
Dhe ata të kanë mësuar të jesh në këtë mënyrë tani. Toka ishte një planet i dualitetit në dimensionin e tretë, dhe për shkak se ishte një planet me vullnet të lirë, ishte e dëshirueshme që këto qenie ta kapërcenin atë.Me vullnet të lirë, kjo do të thoshte se ata mund të të stërvisnin që të jesh aq i padashur sa ata. Duke qenë një planet dualist, kjo do të thoshte që negativiteti mund të mbijetonte nëse nuk lulëzonte këtu.Ata përdorën mendjet tuaja për të krijuar ferrin në të cilin jetojnë shumë tani.Disa kanë shpëtuar nga ky ferr, dhe unë po ju shkolloj në këtë tani. Shihni të tjerët me falje.Fal veten për gjithnjë duke besuar në lojën e fajit. Shihni të gjitha si thjesht qenie, mos i jepni lojëra negativiteti.Loja e fajit është një lojë e tillë. Ka edhe të tjerë.Caktimi i negativitetit duhet të ndalet sepse nuk ka negativitet në dimensionin e pestë, vetëm dashuria. Prandaj caktoni dashuri vetes dhe të tjerëve.

Sharon: C'fartë mënyre tjtër bëjmë k'të?Dhe ç'lidhje ka kjo me ta parë veten si të përsosur?
Ivo: Nëse do ta shihnit veten tuaj si të përsosur, nëse do të pushonit së fajësuari veten, duke gjetur gabime në vetvete dhe thjesht të përqendroheni në ngritjen e vibracione tuaja do të kuptonit se ishit perfekt.
Sharon: Po por, Ivo, për të rritur frekuencën tënde duhet të ndalosh të gjitha sjelljet dualiste.
Ivo: Aty qëndron pengesë, e dashura ime.
Sharon: Kështu që ne duhet të vazhdojm të shikojm se ku jemi duke gabuar.
Ivo: Jo, dashuria ime, duhet të kuptosh kur frekuenca jote është shumë e ulët për të qenë në gjendje të shprehësh Zotin tënd të përsosur. Nuk ka asgjë të keqe me atë që po bëni.
Sharon: Të ngrihesh nga shtrati me humor të keq dhe të jesh i acaruar me botën nuk është e gabuar?
Ivo: Nuk është, dashuria ime. është indikative që frekuenca juaj është shumë e ulët.
Sharon: Çfarë po bëj gjatë natës që ul frekuencën time?
Ivo: Ju po shndërroni shumë energji negative të tokës.
Ju po punoni në pika të zgjedhura në të gjithë botën dhe po punoni për të ngritur Dritën në atë pjesë të botës. Nëse kjo është duke bërë diçka të gabuar, atëherë duhet të na falni edhe neve sepse ne ju kërkojmë ta bëni.
Sharon: Oh
Ivo: Kështu që ti e shikon, dashuria ime, të duhet më shumë Dritë.
Drita është informacion. Ju duhet të dini më shumë në mënyrë që të mund të kapërceni injorancën tuaj të mësuar dhe të kuptoni rolin tuaj hyjnor në të gjitha këto.Nuk ka të bëjë me të qenit i keq, të qenit i gabuar, të qenit me të meta.Ti more keqkuptimet e planetit të adoptuar për t'i ndryshuar ato. Nëse kjo është gabim, atëherë edhe ne jemi në gabim.
Sharon: Oh Tani po e korrigjohem.
Ivo: Tani je informuar.Nuk je korrigjuar. A e sheh se si loja juaj e fajit / turpit / ndëshkimit po të dëmton mëndjen?
Sharon: Po
Ivo: Ju keni dëgjuar që njerëzit në tokë "po bëjnë më të mirën që munden". Ata nuk janë duke e bërë. Ata janë perfekt, të gjithë ata.Të gjithë ata po luajnë një rol në ndriçimin e të tjerëve mbi tokë. Nëse të gjithë i falni njëri-tjetrit gabimet tuaja të perceptuara, të gjithë do të ngriheni në dimensionin e pestë.Por ju luani lojën e fajit.
Fajësoni / turpëroni / ndëshkoni ose Shikoni Fajin / Caktimin e Fajit / Gjetjen e Palëve Fajtore. Të gjitha llojet e lojës së fajit.
Ju e shikoni lojën e fajit që po zhvillohet tani midis Demokratëve të Sh.B.A dhe Republikanëve.Trump përpiqet të mbrohet para publikut ndërsa demokratët vazhdojnë therjen.A e shihni nga e mësoni?Ku mëson të jesh viktimë? Ku mësoni të jeni autor i krimit? Të dyja këto palë janë duke pritur që ju t'i shpëtoni.Ju e keni fuqinë.Amerikanët janë të detyruar të luajnë lojën e fajit.Por bota juaj do të lëvizë përtej kësaj pasi përfundimisht të GJITH do të fillojnë të ndalojnë caktimin e gabimeve tek vetvetja dhe tek të tjerëve.Duke vepruar kështu, bota juaj do të fillojë më shumë të pasqyrojë përsosmërinë që ishte menduar.

Sharon: Atëherë, si e shohim veten si të papërsosur?Si mund ta korrigjojmë atë?
Ivo: Falja korrigjon gjithçka.Kur e shihni veten si "shumë të trashë", falni veten. Ju e morët atë mënyrë sepse mësuat se nuk ishit perfekt, gjë që është gënjeshtër.Çdo njeri që nuk sheh çfarë mrekullie krijimi janë ata çdo ditë ndihet se janë të papërsosur.Sapo të pranoni përsosmërinë tuaj, chakrat tuaja do të ekuilibrohen. Ju do të rriteni në frekuencë dhe do të shkoni në dimensionin e pestë.Bëni kujdes nga kërkesa për ta parë veten si të përsosur tani sepse do t'ju tregohet se si vazhdimisht shihni gabime brenda vetes dhe brenda sistemit. Dhe mund të jetë një kurs përplasjeje. Prandaj ki kujdes. Kërkoni të shfaqet me një ritëm që mund të menaxhoni.
Sharon: Po, kjo ndodh sepse dimensionet më të larta funksionojnë më shpejt se ne sepse ato vibrojnë më shpejt.Kur ata na shkarkojnë informacione, nganjëherë është me një shpejtësi shumë më të shpejtë sesa mund të përvetësojmë.Kështu që ne duhet të vazhdojmë të marrim mësimin pa pushim në mënyrë që të mund të lëvizim më ngadalë përmes tij.Kjo është arsyeja pse ne bëjmë përparim në të mësuarit e mësimeve të jetës sonë, duke u dashur të kalojmë nëpër to pa pushim derisa të mësojmë mjaftueshëm për t'u larguar nga përsëritja.Unë mendoj se kur frekuenca jonë përshpejtohet, ne mund të kalojmë nëpër mësimet tona më shpejt dhe të mësojmë më shumë gjatë gjithë jetës, pastaj të mbajmë atë mençuri.
Ivo: Plus, ju ruani mençurinë e mësuar nga jetërat e mëparshme. Në tokë, prapa velit, ke shkuar në të ftohtë.
Sharon: Po
Ivo: Ne nuk do të dërgonim askënd përveç shpirtit më të fortë për ta bërë këtë, dhe pastaj presim që ata të thyejnë jorealitetin në të cilin janë burgosur. Por ti e ke bërë k'të.
Sharon: Po. Dhe më thonë se jam një person i frikësuar, se energjia ime rezatonë frik. Haha
Ivo: Unë dyshoj, dashuria ime. Ky është Narcisi, duke parë reflektimin e tij.
Sharon: E Vërtetë.
Ivo: Një ushtrim për të gjithë ju sot është ta shihni veten si të përsosur.Të shihni të tjerët si të përsosur.Për të ndaluar caktimin e fajit dhe fajin ndaj tyre. Me përjashtim të Shtetit të Thellë, ata janë krijuesit e kësaj mashtrimi dhe ata do të vdesin nga e njëjta shpatë me të cilën jetuan dhe ju mashtruan duke mbajtur për ta.
Kur mendoni se sa irritues janë fqinjët tuaj, pyesni veten: "Po sikur të ishin të përsosur?"Pyete veten: "Çfarë ka për mua që unë gabimisht e konsideroj si të gabuar?" Unë jam i përsosur, kështu që të shoh fajin në vetvete është tregues se jam mashtruar. Çfarë është ajo që unë perceptoj gabimisht për veten time?

Sharon: Unë mendoj se njerëzit arrogantë janë të bezdisshëm.
Ivo: Aha. Pra, ti sheh kufizimet, gabimin që i keni vendosur vetes që e mban vibrimet poshtë?
Sharon: Pra, unë mund të dua njerëz arrogantë?
Ivo: Mund ta duash këdo.Ti je dashuri, atëherë si mund të mos i duash të tjerët? Ti je shkëputur nga vetja jote përmes besimeve të rreme - përmes besimeve të Matricës. Matrica thotë se njerëzit janë me të meta.
Jo, ata janë perfekte. Mbaj mend një kohë kur të tërhiqnin shumë burrat arrogantë.
Sharon: Po isha.
Ivo: Kjo është treguese se në atë kohë, ju mund të dashuronit këtdo.Të është dashur të mësosh ta duash babin.
Sharon: Nuk e di nëse do ta quaja atë dashuri.
Ivo: Ti e do tani.
Sharon: E bej. Unë mendoj se isha në një kërcim me këtë narcizist që po mendoj.Ai është kaq i shkëlqyeshëm dhe unë jam kaq me të meta. Ai ka fuqinë dhe unë jo. Unë mendoj se marrëdhënia jonë dëshmon për këtë.
Ivo: Po. Por ti e adhurove atë. Ti gjithashtu e adhuron vëllain tënd më të vogël.
Sharon: Po
Ivo: Çështja është, ju bëni të gjithë terapinë dhe punoni në vetvete për të kuptuar se keni qenë gjithmonë perfekt.Thjesht kishit aq ide të rreme gjatë rrugës, saqë nuk mund ta shihnit atë.
Sharon: Lloji i oksymoronit.
Ivo: Një paradoks.Pyete veten: "Çfarë po më ndalon të shoh përsosmërinë time sot?" Rritni frekuencën tuaj mbi ndikimin e saj dhe do të shihni se nuk do të mbajë më gjatë për ju.
Sharon: Kështu që nëse mendoj se jam, le të shohim, 'kurvë' dhe ndryshoj frekuencën time nuk do të jem më 'kurvë'.
Ivo: Saktë. Atëherë nuk mund ta quash veten kurvë dhe duhet ta kuptosh që ta quash veten me këto gjëra nuk janë e vërteta.Ju jeni perfekt. Ju duhet të humbni kufizimet tuaja për të hyrë në dimensionin e pestë.
Kuptoni gjithashtu, të gjithë ju merrni karmën e prindërve tuaj përmes sistemit në të cilin jetoni.Çfarëdo faji që prindërit tuaj besojnë se e kanë vetë, kalon tek ju.Pra, të shikosh shembullin e prindërve shpesh është më e lehtë të shohësh fajin brenda vetes.Të caktosh vetes këto etiketa është marrëzi, sepse për një arsye, ato rrinë dhe sa më shumë që ti e quan veten këto gjëra, aq më shumë i projekton këto të meta në të ardhmen.Të thuash, "Unë jam kurvë", të përgatit për një ditë të keqe nesër. Thuaj se je perfekt.Ju e përcaktoni veten me këto etiketa dhe ato krijojnë një imazh të dobët për veten dhe ulin frekuencën tuaj. Pastaj ju luani menjëherë në duart e gjendjes së thellë dhe Matricës.
Jeta nuk është ajo që ju thanë se ishte, as nga ndonjë shtrirje e imagjinatës.A do të të vendoste Zoti për të jetuar në një botë kaq të papërsosur? Bota që keni krijuar është një nga besimet tuaja vetjake dhe ata që ju nxitën ta krijoni, Zoti dëshiron që të jetë hequr nga toka dhe mendjet tuaja. Kështu kujdeset Zoti për të tijat.
Sharon: Faleminderit Ivo.
Ivo: Ivo: Dashuria ime, ji perfekt sot. Shihe veten si perfekte dhe kur shfaqen mendime kontradiktore, mos i kushto vëmendje. Mos u bë e madhe, përndryshe do të duhet të pranosh arrogancën në sistemin tënd të rremë të besimeve. Të jesh perfekt dhe të jesh arrogant janë të kundërta polare


Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Elsavrana and magicAlscience like this post

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi