EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart: Ivo i Vega's: Ne e mbajmë fuqinë

Shko poshtë

Sharon Stewart: Ivo i Vega's: Ne e mbajmë fuqinë Empty Sharon Stewart: Ivo i Vega's: Ne e mbajmë fuqinë

Mesazh  Gjithesia Love 27.11.20 18:43

Ivo i Vega's: Ne e mbajmë fuqinë

Ndonjëherë e ndiej që duke parë këto gjëra r virusit pa pushim, të njëjtat lloje postimesh dhe memesh që tashmë i dimë,bën më shumë dëm sesa dobi.Unë mendoj se të dish është mirë, por duke e postuar atë në mënyrë të përsëritur derisa të mos durosh të shohësh më këto postime, ka efektin e kundërt: ai e mban virusin gjallë në mendjen tuaj dhe ju mban në atë afat kohor.Shikoni se si lajmet raportojnë lajmet.Ata raportojnë ngjarje negative.Pse po e bëjnë k'të?Sepse ju mësoni dhe mbështesni këto ngjarje negative duke i kushtuar vëmendjen tuaj për 60 sekondat që ata flasin për to.Me dëshirë apo jo, ju jeni duke mbështetur këto ngjarje negative duke i dhënë asaj energjinë tuaj.Unë mendoj se sapo të informoheni, injoroni gjithçka tjetër sepse sa më shpejt që ta dini, thoni: "Unë nuk e lejoj këtë, nuk jam dakord për këtë", dhe pastaj krijoni një skenar që nuk lejon atë që ju nuk pranoni.Shikoni emoji-të në Facebook.Gjithçka është një reagim. Por nuk ka asnjë reagim që thotë, "Unë nuk e lejoj këtë, nuk jap pëlqimin tim", a është atje?Ata thonë, "Unë e dua këtë", ose "Unë jam i zemëruar", por nuk ka asgjë që thotë se ju nuk u jepni këtyre ngjarjeve lejen tuaj për të ekzistuar.

Për veten time, unë kam vendosur thjesht të jap informacion të ri; jo gjëra që tashmë konfirmojnë atë që ne kemi pranuar prej kohësh si fakt.Unë e di që këto gjëra duhet të qarkullojnë tek të porsaardhurit që sapo zgjohen, por për ata që ndodhen më poshtë vrimës së lepurit nuk kemi nevojë t’i shohim dhe shikimi i këtyre gjërave mund të ketë një efekt të kundërt.

Për shembull: Ju shikoni se teste pozitive false ende po kryhen edhe pas tetë muajsh.Ata janë ende duke bërë k'të.Kështu që ju vendosni një emoji "wow" ose një emoji të zemëruar dhe vazhdoni tutje.Por sapo keni investuar aq shumë energji për ta bërë k'të.Nëse do të ndërprisnit investimin e energjisë dhe t'i vdisnit nga energjia ata, atëherë ç'farë do ndodhë?Çfarë ndodh kur keni uri nga energjia?Ti vdes. Po kështu edhe testimi pozitiv i rremë.

Unë besoj se kur bëhemi shumë të vetëdijshëm për atë që i kushtojmë vëmendje, ne mund ta rikrijojmë këtë botë.Nëse ajo që dëshironi t'i kushtoni vëmendje nuk ekziston, krijojeni atë.Kam manifestuar mjaft gjëra në të kaluarën time për të kuptuar që krijoj realitetin tim.
Ajo që i kushtoni vëmendje është e rëndësishme.Mos i kushtoni vëmendje gjërave që nuk dëshironi.Dije që është atje por mos e ushqeni vazhdimisht me energjinë tuaj.

Kjo është arsyeja pse Illuminati (shteti i thellë) gjithmonë na ka treguar se çfarë po bëjnë dhe çfarë po planifikojnë.Sepse ne jemi bateritë e tyre.Ne fuqizojmë planet e tyre. Kjo është arsyeja pse ata duhet të na tregojnë.

Ndaloni së dëgjuari dhe bëni planet tuaja për tokën.

Ivo, çfarë na thua sot?

Ivo: Nëse do ta kuptonit sa e rëndësishme është kjo, bota juaj do të ishte në një situatë krejtësisht të ndryshme tani.Por është aty ku është nga injoranca juaj.Kështu që ne i nxjerrim këto mesazhe në mënyrë që t'i fuqizojmë njerëzit të ndryshojnë realitetin e tyre.Ju jeni burim energjie.Ju jeni i lidhur me gjithçka që është.Ju jeni në matricën e shpirtit.Ju e merrni energjinë tuaj nga burimi i Zotit.Kjo është ajo që ju mban gjallë.Forcat negative jo.Ata mbështeten tek ju për të fuqizuar planet e tyre.Fakti që planet e tyre përfshijnë vrasjen e shumë prej jush nuk ka rëndësi, sepse ata kanë mjaft shpirtra të bllokuar për të mbajtur botën e tyre të fuqishme.Ata kanë shpirtra njerëzish të bllokuar në kontejnerët e tyre dhe ata marrin energjinë nga këto qenie të vetëdijshme për të drejtuar këtë botë.Ata po planifikojnë ta bëjnë tokën të tyren dhe të eleminojnë të gjitha linjat e gjakut përveç të keqes.
Ata do të vazhdojnë të kenë njerëz që punojnë për ta si tani, por nuk do ti paguajn.Ju do ta konsideroni veten me fat që jeni gjallë.Çdo gjë, pavarësisht nëse jetoni ose vdisni, do të varet nga ata. Ju do të jeni një skllav nëse ata ja arrijnë.Ata mund t'ja arrijnë kur ju vazhdoni të nxisni planet e tyre.Mos i kushtoni asnjë vëmendje lajmeve. Kuptoni se çfarë po ndodh dhe kur shihni diçka që nuk e mbështesni, siç është mbajtja e maskës, atëherë përqendrohuni në konceptin e një bote pa maska.
Dhe vazhdoni ta mbështesni atë koncept.Nëse jeni të mërzitur nuk ka asnjë kurë të botuar për kancerin, atëherë përqendrohuni në prezantimin e një kure për kancerin në botë dhe shndërrimi i tij në lajmin kryesore.Nëse nuk ju pëlqen ushtria kineze në vendin tuaj, përqendrohuni që kjo ushtri të mposhtet dhe pastaj të kthehet në shtëpi.Kuptoni tani ju duhet ta merrni nga pika që është tani, që kjo ushtri është duke lëvizur jashtë vendit tuaj, kështu që duhet ta merrni nga pika që është në vend që të dëshironi që ajo të mos kishte ndodhur kurrë.Kjo është marrëzi sepse po ndodh. Kështu që për ta ndaluar atë duhet ta ndryshoni duke u përqëndruar që ata janë mundur.Nëse nëna juaj është keq e sëmurë, atëherë për ta ringjallur atë, duhet të përqendroheni te shëndeti nga pika në të cilën ndodhet.Të urosh që ajo të mos sëmuret kurrë nuk do të funksionojë sepse ajo është tashmë e sëmurë.Arsyeja që ata bëjnë progresin me planet e tyre negative për ju është sepse ju nuk thoni se nuk do ta mbështesni atë.Pa dashur ose jo, ju e mbështesni atë.Ju e pranoni atë.Dhe ju shkoni së bashku me të në vend që të thoni se nuk do ta bëni.Eshtë mirë të shohësh që rezistenca ndaj gjendjes së thellë(ILIMINATIT) rritet në çdo vend me protesta sepse mendësia e publikut të gjerë po ndryshon.Vazhdoni të përqendroheni në një botë pa bllokime në vend se të kundërshtoni bllokimet.

Sharon: Mendoj, Ivo, që njerëzve u thuhej se imagjinatat e tyre ishin budallaqe kur ishin fëmijë.Nëse do u thosha njerëzve se shkoj rreth e përqark duke imagjinuar një jetë që dua, ata do të më thoshin të bëhesha e vërtetë.Por ata nuk e kuptojnë fuqinë e mendjes dhe as 'kujdestarët' që ju thanë se imagjinata është marrëzi.
Ivo: Saktë.Dashuria ime.Mendjet tuaja janë të fuqishme dhe si tokësorë, ju jeni pronarët e këtij planeti.Ju jetoni në një kulturë ku jepni fuqinë tuaj dhe fuqia e shpirtrave tuaj ju vidhet pa e kuptuar.Tani ju duhet ta merrni atë përsëri. Nëse paqja do të mbretërojë në planetin tokë, ajo do të shfaqet në mendjet e njerëzve.Nëse dëshironi të jetoni në prosperitet, ajo do të nxirret nga mendja e njerëzve.Kjo është arsyeja pse Federata Galaktike lëshon informacion në lidhje me GESARA dhe në lidhje me fondet e prosperitetit të St Germain.Ne e bëjmë kështu që ju të mund të investoni mendjet tuaja në këto ide në vend të asaj që kontrolluesit tuaj duan që ju të investoni energjitë e mendjes tuaj. Ja përse.Ne kemi vendosur punëtorë të dritës shumë të fortë në planet për ta rikrijuar atë.Kur besoni në Matricë, në fakt jeni duke mbështetur të keqen e tyre.Kur besoni në një botë të re të themeluar në humanizëm, ju e realizoni atë.Ajo gjë që përqendroheni është shumë e rëndësishme.Çfarë besoni dhe çfarë mendoni është shumë e rëndësishme.Ju jeni pjesa e shpirtit tuaj që shpirti juaj krijoi për të jetuar në planetin tokë.Kur forconi lidhjen tuaj me shpirtin, shpirti juaj mund të sjellë energjinë e saj/tij për të rindërtuar tokën tuaj.Kur nuk lejoni kontaktin me shpirtin sepse besoni në Matricë, jetoni në matricë dhe besoni se përmbushja është e mundur vetëm përmes një pune, ju po punoni kundër shpirtit tuaj dhe asaj që ajo ka planifikuar për jetën tuaj.

Mesazhet tona kanë të bëjnë me këtë.Lëreni Matricën, harmonizohuni me shpirtin dhe lejojeni vetes të ndryshoni.Përdorni mendjen tuaj si një mjet të mprehtë fokusimi dhe përqendrohuni në atë që dëshironi, jo në atë që nuk dëshironi.Kuptoni që Matrica ju ka disfuqizuar personalisht ndërsa ju vjedh energjinë e shpirtit.Ju jeni një mjet që po përdoret nga matrica për të realizuar planet e saj të liga siç janë Agenda 21 / Agenda 30.Ju duhet të përdorni mendjen tuaj për të krijuar një realitet që nuk përfshin Matricën.Kur e bëni këtë për veten tuaj, ju ndihmoni të gjithë njerëzimin të zgjohet.Bëni shumë kujdes se çfarë lejoni të ndikojë në mendjen tuaj.Kur lejoni njerëzit përreth jush që besojnë në Matricë dhe refuzojnë të merren me ju në një nivel më të lartë, mos u merrni me këta njerëz.Lërini të shkojnë.Merreni vetëm me njerëz që do t'ju dëgjojnë.Po, kjo është për të ardhur keq për ata që janë martuar me njerëz që nuk janë evoluar, megjithatë ju duhet të gjeni komunitetin tuaj dhe të lidheni me ta në mënyrë që të vazhdoni të evoluoni mendjen tuaj.Kuptoni se çfarë po ndodh, por përqendrohuni në atë që dëshironi të shihni për këtë botë.Krijoni një botë dashamirëse së pari me mendjen tuaj dhe pastaj shikojeni atë të shfaqet në realitetin tuaj fizik.Kjo është mënyra se si funksionon universi.
Sharon: Faleminderit Ivo Ne po flisnim për Trump mbrëmë apo jo?Sepse sa herë që zgjohesha, po mendoja për Trump.
Ivo: Natën e kaluar patëm një leksion të madh me punëtorët të dritës në Jeruzalemin e Ri dhe të gjithë punëtorët e dritës ishin të pranishëm.Fokusi ishte në atë që të bëhej në lidhje me rezultatet e zgjedhjeve 2020 dhe rëndësinë e këtij debati.Gjatë natës,po të tregoj se si të përdorni mendjen tënde dhe ta kujtoj gjatë ditës.

Sharon: Kisha ndjesinë se nënvetëdija ime po mbushej me informacione që në një moment do ta kuptoj si të saktë kur ta has në jetën time fizike.
Ivo: Ne i ngarkojmë mendjet tuaja nënndërgjegjeshëm me informacion dhe është pikërisht kjo që ju keni për detyrë ta manifestoni në atë fizik.Ne ju themi se çfarë të besoni dhe natyrisht, ju pajtoheni dhe bini dakord ta bëni këtë.Sidoqoftë mendjet tuaja fizike do të luftojnë akoma me këtë informacion sepse jeni të hutuar në këtë nivel.
Sharon: Pra, është si të marrësh një mësim të ri në shkollë dhe ne duhet ta thithim atë dhe ta jetojmë atë.
Ivo: Disa prej jush mund të zbulojnë se mendimet tuaja do të ndryshojnë shumë brenda muajit të ardhshëm.
Sharon: Faleminderit Ivo.
Ivo: Dashuria ime, ti shkollon me ne shumë shpesh.Ne jemi mësuesit e tu dhe ti je mësuesja jonë.Ne ju duam shumë të gjithë, ju nuk keni ide se sa të dashur jeni të gjithë.
Sharon: Edhe ata të duan dhe ty, Ivo.Zbuloj se po ndryshoj aq shumë sa njerëzit nuk më kuptojnë më.Vendos kufij me ta bazuar në atë që unë jam si Tiannia, jo në atë që isha si Sharon.
Ivo: Po.Ti ke ide të përparuara se çfarë përbën sjellje korrekte.Se si keni mësuar të silleni mbi tokë në sistemin e pushtetit mbi të tjerët, duke shpërfillur vullnetin e lirë të të tjerëve dhe ligjin universal, do të duhet të ndryshojë.

https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-you-hold-the-powerGjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi