EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kujdesuni për veten tuaj.

2 posters

Shko poshtë

Kujdesuni për veten tuaj. Empty Kujdesuni për veten tuaj.

Mesazh  Gjithesia Love 28.04.20 13:33

Përshëndetje,do doja të shkruaja sot për procesin që po kalojmë si kolektiv në Shqipëri,zhgjimin shpirtërorë.Është e mrekullueshme që gjithë avash avash po kuptojmë se ka më shumë se sytë tanë përceptojnë.Por ka një fenomenë që është krijuarë,padashur,por i dëmshëm për ata njerëz që janë në hapat e para të rrugëtimit.Krijimi i faqeve në facebook,njerëz që postojnë lloi lloi informacione që i bëjnë copy-paste dhe egoja e tyre kujton se tashmë ai është VET VETJA.Grupe në rretjet sociale në këtë rrugëtim janë të rrezikshme nëse ai që e ka hapur nuk ka bërë pastrimin e tij,nuk është lidhur me shpirtin e tij,egoja ka marrë në dorë frerët e shpirtit,dhe do të ketë sa më shumë followers(ndjekës),egoja do të bëj sa më shumë copy paste info dhe të bëj ndjekës meqë ky individë na paskërka informacione,dhe meqë paska dije ky duhet ndjekur,madje duhet ta kemi shokë sepse ai paska dije.Hmm shumë e dëgjuarë,besoi që këtë gjë e gjejmë rëndomtë në programimin kolektivë të Shqipërisë,sa ndjekës kanë këto V.I.P sepse na paskanë dicka që ne se kemi,sa pseudo eneteti që e quajnë veten politikanë,ministra,kryeministra,presidentë,mbretë, e të tjerë e të tjerë.... A mendoni vërtetë që kjo është dashuria pa kushte,vërtetë mendoni që kjo është kush jeni ju vërtetë?Jamë sigurtë që gjithë ju do mendoni automatikisht Jo,sepse keni kaluarë këtë eksperienc,dhe keni kuptuarë,që kjo s'është ajo që ne në të vërtetë jemi.Kur dikushë nisë rrugëtimin për gjetjenë e vetë vetes,është një rrugëtim midis unit(ajo që mendja njerëzore mendonë që është,ajo që të tjerët ju kanë programuarë si duhet të jeni)dhe shpirtit,ajo që në të vërtetë ju jeni,dhe miqtë e mi askush nuk do vijë t'ju thotë se kush ju jeni,sepse kjo është Pushtet mbi të tjerët,dhe nënkuptonë sikur ju s'keni mundësi ta gjeni vetë vet veten tuaj.Por a mundet dikush vij t'ju thotë se kush jeni ju?S'besoi.A mundet dikushë t'ju mësoi si funksiononë motorri i makinës nëse ju nuk e kuptoni se ç'farë mekanizmi përdoret për ta ndërtuarë atë motorë.Ju madje mund t'i mësoni përmendësh,kush është kush,por t'i kuptoni jo të gjithë mund ta bëjnë.Pse?Sepse c'do informacionë është energji,frekuencë dhe ju duhet të vibroni në atë frekuencë që të kuptoni informacionin,duhet që Ju vetë jo dikushë tjetër që me siguri ka bërë copy-paste nga dikush tjetër ta mësoni.Mendoni vërtetë që dikushë që ka bërë rrugëtimin e tij,dhe ka pastruarë vet veten e tij do t'ju thotë:Hej ne kemi këto chakrat këtu' dhe me kaq ju jeni i përndriturë?Apo të bëj pyetje:C'farë mendoni për chakrat?A mendoni që mund t'i vihet një përkufizim ndryshe cakrave kur ato kanë një funksionë.Jo miqtë e mi,dikushë që ka bërë rrugëtimin e tij,ju frymëzonë që ju të shkoni ta zbuloni vetë,sigurishtë jo duke ju thënë shko bëje vetë por duke ju ndihmuarë aty ku vërtetë keni nevojë,dhe ndihmuarë në kuptimin sic është shprehëja tek Matrix:Unë mund të tregoi ju derën aman ju duhet ta hapni vetë atë derë,ta studioni vetë,dhe është një nga eksperiencat më të mrekullueshme që një personë mund të bëj.Nuk mund t'jua përshkruajë me fjalë por vetëm mund t'ju themë që do ndiheni krenarë që e bëtë Vetë,nuk qëndruatë me informacionin që ju dha dikushë copy-paste se c'farë janë chakrat,vajtët dhe i studjuatë chakrat e juaja vetë,i kuptuatë se ku ato ishin bllokuara,dhe me dashuri i pastruatë,i kuptuatë bllokimet,dhimbjetë e shpirtit tuaj dhe më pasë i pastruatë ato me dashuri,respektë,dhe këtë miqtë e mi askush s'mundë ta bëj për ju,sepse askushë nuk mund të kuptoi dhimbjenë tuaj,edhe nëse dikushë ka kaluarë në të njejtën eksperiencë përsëri përceptimi i tij është personalë dhe nuk është i njëlloi me ju.Tashi dua të ndalem në një tjetër pikë shumë themelore ku po shoh që shumë po e keqë intepretojnë këtë rrugëtimë.Siç e thashë pak më lartë ky rrugëtimë nuk bëhet kolektivisht,sigurishtë ju mundë të ndani eksperiencat tuaja,duke shkruarë ato por jo që dikushë tjetër t'i përvetësoi për veten e vetë,madje është mrekullueshme kur mblidheni dhe shkruani gjithë për një temë,por duke e përcaktuarë që kjo është perspektiva juajë,dhe duke respektuarë gjithë perspektivat e njëri -tjetrit ,por jo që dikushë vij dhe t'ju japi leksione mbi atomet,neutronet,pa kuptuarë Frekuencën e Dashurisë.A dini si negative forces,janë robotë?Ja duke i bërë copy paste njohurive dhe duke mos u lidhur me shpirtin e tyre dhe lejojnë egonë të marri drejtimin e jetës së tyre.A doni ju të ktheheni në robotë,pa ndjenja,pa ide,por copy paste?Mendohuni a ja vlenë vërtetë të qëndroni në prezencën e këtyre individëve që janë copy-paste?Doni t'i bëni miqë,t'i aprovoni energjinë tuaj që ata ta përdorin për egonë ,copy-paste?Kam njohur njerëz që janë në marrëdhënie me njëri-tjetrin,si raportin dashuror,prindërorë,shoqërorë,ku njëri është vampriues,dhe ka 500 eneteti në aurorën e tyre që presin të ushqehen jo vetëm nga ai por këdo ai që takonë,ata hidhenë sa në një aurorë tek një tjetër aurorë që ky individë takonë,dhe shkatërrojnë energjitikishtë ç'do individë që ka energji të mrekullueshme,dhe pse ndodhë kjo:
1.Sepse ata na kanë programuarë që të jemi të mirë me gjithë edhe pse dikushë sillet keqë.Ata e dinë shumë mirë që ne jemi dashuri dhe interesohemi,kemi një lidhje shpirt-shpirt dhe përdorin këtë për t'ju shkatërruarë.Është një shprehje:Gjarprit prija kokën që në fillim.Nuk ka rëndësi ç'farë raporti keni,ai që vërtetë ështe jo vampiruesë do e kuptojë kur ju do i thoni :Stop,jo.Duke i thënë jo ju i ndaloni këto eneteti të hidhenë nga një aurorë në aurorë tjeter.Ka shumë që janë viktimë dhe nuk e kanë idenë që kanë në aurorën e tyre këto negative forces,dhe hap pastaj një faqe në rretje sociale,krijonë këto grupe dhe seanca,dhe fillonë shpërndanë copy paste info që këto negative forces ja kanë programuarë në tru,dhe egoja e këtij personi rritet e rritet,por ajo që ndodhë në prapaskenë është akoma më e rëndë,ju ktheheni në robotë,pasi ata ju shkatërrojnë energjitikishtë,dhe ju programojnë me info që ju as që i kuptoni por i mësoni copy-paste.Dhe ai që kriojë grupin as që do e kuptojë se është i zënë dukë recituarë copy-paste info që i kanë programuarë,dhe njerëz të mrekullueshëm,sic gjithë ju jeni,që sapo keni filluarë rrugëtimin,dhe ndiheni konfuzë,shkoni dhe bëheni pjesë,por siç e përmënda më lartë,duke u bërë pjesë ju i jepni energjitë e juaja këtyre negative forces që qëndrojnë mbrapa skene,për të vazhduarë me agjendën e tyre,pastaj ju ftoni shokun tuaj,motrën tuaj,dhe ky grupë rritet e rritet dhe krijonë një energji negative në kolektivin e Shqipërisë,që edhe sikur engjejtë t'i pastrojnë nga sipërfaqia e tokës këto negative forces,ju do jeni bërë një prej tyre,nga programimi copy-paste dhe do jetë shumë e vështirë që edhe nëse dikushë nga pozitive forces t'ju japë një ndihmë,nuk do e pranoni sepse duhet të shkoni ta pastroni këtë programimë,egoja sdo dojë t'ju lërë sepse është rritur aq shumë sa shpirti do filloi ta shkëpusi veten nga vetja trupure.Do bëhet një shpirtë i humbur.Është shumë e rëndësishme,që të jeni të vëmendshëm se kë ndiqni,nga kush i merrni info,dhe mos RRINI ME KËTO INFORMACIONE dhe mos rrini pa i studjuarë vetë,sepse pasi t'i keni kuptuarë më besoni do,zbuloni dicka që egoja s'mundë ta kuptojë,JU DO VINI GJITHË NJOHURITË PËR TË NDIHMUARË TJERËT.Do mësoni si të pastroni energjitikishtë kolektivin,do mësoni që njohuritë nuk janë të bazuara unë më lartë dhe t'i më poshtë,por gjitha janë të barabarta.Sic e kamë përmënduarë JEMI TË GJITHË TË BARABARTË s'ka rëndësi se ç'farë keni zhgjedhur të eksperimentoni në jetën tuaj në tokë,ai shkencëtari atje nuk është më i zhjuarë se ai që pastronë rrugët,eksperincat janë të BARABARTA.Këtë egoja s'do pranojë kurrë,sepse ajo është programuarë për të kundërtën.Pushteti nuk ekzistonë,është një iluzionë,Jezusi nuk është as më shumë dhe as më pakë por BARABRTË ME GJITHË NE,ai nuk mësonë sepse mendonë se është superiorë,por sepse ne në frekuencën e dashurisë i përdorim njohuritë tona për t'i ardhurë në ndihmë njëri-tjetrit,shpirti nuk qëndronë dotë në frekuencën e copy-paste,dhe hajde krijojmë grupe,duke mos ditur si ,t'i ndihnojmë të tjerët.Ju nuk jeni viktima,në castin që ju e zbuloni që dikushë me apo pa vetëdije po ju vamirizonë,keni fuqinë T'I thoni menjëherë JO dhe merreni këtë ndodhi si një eksperiencë si diçka për të mësuarë,tashi ju e dini ç'farë është të jeshë copy-paste,doni ju të beheni të tillë,Jo atëhere largohuni.Universi funksiononë me frekunca,vibrime,dhe besoi që keni dëgjuarë shumë këtë fjali Soulmate,që do të thotë 2 shpirtëra vibrojnë përafësishtë njësoi dhe vetëm TWIN FLAME vibrojnë në të njëjtën frekuencë.Nëse nuk keni një njeri që bënë pjesë në jetën tuaj fizike në ato të sipërpërmenduarat,atëhere i keni ata pertej syrit,nëse i kërkoni ,që t'ju vijnë nëpër ëndrra ata do vijnë menjëherë,dhe do kuptoni që ju kurrë s'keni qënë vetëm,dhe nuk keni pse kërkoni shoqëri tjetër në fizik sepse lidhja shpirt me shpirt është aq e mrekullueshme,sa s'do ndjenji më vetëminë.Mos vraponi pas dikujtë,sepse ai ka njohuri,soulmates nuk vrapojnë mbrapa njëri-tjetrit por ata rrinë krahë për krahë me njëri tjetrin,jo sepse njëri ka njohuri,por sepse shpirti ndjenë një kënaqësi shpirtërore përtej çdo iluzioni që egoja mund të kriojë.Kam dëgjuarë njerëz që më vijnë dhe më tregojnë shqetësimet,por nuk duanë të bëjnë pastrimet,egoja e tyre nuk ja lejonë këtë gjë,por kujdes,nëse ai që vjenë 2,3,4 herë dhe vetëm zbrazë shqetësimet dhe nuk merrë në konsideratë këshillimet e juaja,atëherë është vampiruesë energjishë.Madje përdorin edhe shprehjen:Se gjynah,s'i them dotë stë dua se ajo fillonë dhe qanë'pasi është ankuarë tek unë 1 orë dhe i kamë dhën këshillë.Mendoni që kjo është dashuri,shoqëri e pastër?Jo kjo është një marrëdhënje toksike,qëndodhë ndërmjetë dy individë ose më shumë indvidë që nuk vibrojnë  njëlloi,ku asnjëri nuk ka bërë pastrimin e vetes.Sa shumë nga ju jeni në marredhënie seksuale vetëm se egoja juajë mendonë Uau sa sy të bukur,sa bukur fletë,sa i zhjuarë që është,apo uau sa seksi që është,le të bëjmë dashuri se kshu egoja po më thotë ne tru gjithë kohën?Pa diturë nëse ai-ajo vibronë në të njetën,apo afërsishtë me ju,sepse mund t'ju dëmtojë enegjitikishtë,mund t'ju thithë gjithë energjinë,dhe pasi të keni mbaruarë ju të jeni i stresuarë,ndizni donjë cigare atje ....Kur dy shpirta që janë Soulmate apo twinflame nuk do kenë kurrë këto mendime,jo më të ndihenë të stresuarë pasi kenë kryerë raporte seksuale,përkundrasi,do ndiheni të dy shumë të lumturë,dashuruarë përtej ç'do mendimi egoiste,do ndjejeni shume të lirë,do jeni shumë mirënjohës për njëri-tjetrin,dhe as që do keni këto mendime që përmënda sepse shiprti jetonë në Ekulaitetë,askushë është më i zhjuarë,bukur,seksi se ju,por GJITHË JEMI .Edhe nëse njihni individë për një farë kohe,që ju ndimojnë,janë përtej egosë,e kanë kryerë pastrimin,por nuk shkonë më tej raporti,mos e merrni personale,egoja e merr personale,siç e thashë,nëse nuk jeni soulmate apo twin flame fizikishtë ai- ajo do të largohet nga jeta juajë,dhe do ti do vazhdoshë rrugëtimin tënde,nuk ka të bëjë aspakë se ky personë mbanë veten për më të mëncuarë,më larte por me vibrimet,frekuenca dhe ju i keni gjithe soulmates,twinflame tuaj ne mos fizikishte energjitkisht,aty vetem kerkoini t'ju shfaqen neper endrra,kontakte kur meditoni,dhe ata do gjene menyren per t'ju kontaktuar.

Ju faleminderit,kjo ishte nje perspektive,eksprience,e imja,qe doja ta ndaja me ju,por jo qe t'ju komandoje,por qe te jeni me te vemndshem se ke lejoni ne jetet tuaj.Gjithe te mirat.
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kujdesuni për veten tuaj. Empty Re: Kujdesuni për veten tuaj.

Mesazh  TOASTY 28.04.20 17:31

Kur tregon qe thith energjite, shpjegoje pak: Se perfytyrimi eshte qe nje xhind qendron siper teje, lidhet ne nje tub me ty dhe te thith energjite.
TOASTY
TOASTY

Sicko Sicko Sicko Sicko


Bingo Bingo ULALA

15


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kujdesuni për veten tuaj. Empty TOASTY

Mesazh  Gjithesia Love 28.04.20 20:25

Thishje energjishte jane te gjitha rastet qe kame shkruare tek ky postimi : https://explorerunivers.albanianforum.net/t8872-si-te-dallojme-dalloshe-kur-dikush-ose-ju-eshte-jeni-nen-kontroll-te-lower-enteti

Dhe tashi sefundemi kam zbuluare qe mjaftone nje shtregim duareshe,nje aprovim i yti per dicka qe seshte e vertete,qe bene shpirtin tende te uli frekuencat,dhe ata ushqhen nga kjo energji.Ata nuk ekzistojne dot ne frekuenca te larta,dhe nuk munde te kodasin ty nese ti jetone ne ate frekuence,dhe perdorin menyra te tjera,duke te sjelle ne jeten tende indvide qe jane tashme nen kontrollin e tyre,dhe keta indvide fillojne te tregojne ca te verteta copy-paste dhe ne fund pastaj do tregojne donje sjellje toksike qe te uli ty frekuencat dhe aty ne ate fragmenti sek ata te vampirizojne.Ka pastaj duke te bombarduare me mendime negative qe te uli frekunecat.Ka edhe kjo qe thua ti por kjo ndodhe kur ti je tokseske,ske bere pastrimin e chakrave te tua,ke disa balancime per te bere.Gjithashtu kam mesuare nga Aurora( nje pastruese enrgjishe ) qe kur nisesh per te kerkuare informacione,nise me qellimin qe do ti marresh keto informacione nga Light forces,dhe jo nga Negative forces,keshtu pastrone mundesine qe ata te hyne dhe te vamprizojne energjite,apo te te instalojne impiate,qe te krijone semnundje te ndryshme ne trup.Gjithashtu vampirizim eshte edhe ajo nepermjete mardhenjeve seksuale,qe eshte me e perhapuar,dhe shkaterrrone energjitkisht,cdo idnivide qe ka raporte me individe toksike.
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kujdesuni për veten tuaj. Empty Re: Kujdesuni për veten tuaj.

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi