EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sharon Stewart-Ivo i Vegan:Lojërat Politike

Shko poshtë

Sharon Stewart-Ivo i Vegan:Lojërat Politike Empty Sharon Stewart-Ivo i Vegan:Lojërat Politike

Mesazh  Gjithesia Love 16.11.20 18:29

Burimi: https://sharonandivo.weebly.com/blog/ivo-of-vega-political-playing-piece

Trump thotë: FDA dhe Demokratët nuk donin që unë të merrja një Vaksinë WIN, para zgjedhjeve, kështu që në vend të kësaj doli pesë ditë më vonë - Siç e kam thënë gjithë kohën!
Sharon:Po, nuk do të shkojë gjithsesi, por veçanërisht nuk do të bëjë asnjë nga këto vaksina e reja.....
SEPSE është për fillestarët, një peng politik (një manipulim i publikut), dhe nëse ata prisnin derisa zgjedhjet të bëheshin (në mënyrë të rreme) për ta lëshuar atë, atëherë është një peng politike dhe jo për të mirën e njerëzve, çfarë dreqin ka gjithsesi në të?
Nëse mendoni se nuk ka brënda gjëra për të ndaluar evoluimin e ADN-së tuaj, po talleni me veten.Ne jemi duke evoluar tani.Ata nuk mund të na ndalonin neve punëtorët e dritës, kështu që po gjejnë mënyra të tjera për të na mbajtur nën gishtin e tyre kolektiv.
Pse nuk e lëshuan vaksinën para se Biden të deklarohej presidenti fallco?Sepse ata duan ta bëjnë atë të duket sikur është ai që po shpëton Amerikën nga Virusi, jo Trump.Ai nuk do të marrë fitoren.Tre shtete tashmë kanë kthyer rinumërimit,vëzhgimit për të zbuluar fituesin e tyre të vërtetë.
Sapo e hasa këtë në një artikull se si Illuminati i transformonë djemtë për t'u bërë zonja të shquara të shoqërisë.Rastet në fjalë: Madonna, Sarah Jessica Parker, Big Mike Michelle Obama dhe ajo grua bionde në Dinastinë, supet e së cilës ishin më të mëdha se ijet, shumë më të mëdha.Kristal dikush.Artikulli theksonte:VAKSINAT QE NDRYSHOJNE KROMOZOMET E FEMIJEVE TANE.Ata i urrejnë gratë.Ata e urrejnë femrën hyjnore, nënën tokësore dhe Marinë.Por ne po kthehemi dhe do të kthehemi të fortë.Përpjekja e IlluminatiT për dominimin e meshkujve po shkon në të gjitha llojet e gjatësive.Ata duan t'ju bindin se djemtë janë vajza dhe se gratë nuk kanë vend në shoqërinë tonë. Kjo është ajo që ata po përpiqen të bëjnë.
Unë e di që ka njerëz transgjinorë për arsye dhembshurie dhe unë i mbështes.Por kjo nuk është një arsye e dhembshur; ka të bëjë me gjenocidin e dominimit të femrës dhe totalit toksik të mashkullit. Kjo është një çështje krejt tjetër.
Shumë nga gratë që ju idolizoni këto ditë janë djem transgjinorë.Shikoni muskujt me dhjamë të Madonës dhe faktin që ajo madje është muskuloze.Sarah Jessica Parker është një tjetër. Pastaj është Michelle "Big Mike" Obama, e cila ka vështirësi të na fshehë faktin se ai është një mashkull i pajisur mirë.Kam dëgjuar madje që këta burra transgjinorë zhduken përsëri në shoqëri pasi i kanë shërbyer rolit të tyre dhe thjesht kthehen përsëri në të qenit meshkuj. Kamala Harris thuhet se është një tjetër.
ATA I URREJNE FEMRAT.Për këtë bëhet fjalë.E vetmja mënyrë që ata mund ta mbajnë këtë botë jashtë ekuilibrit siç është tani është që të mos i fuqizojnë gratë.
Shkeputur nga nje faqe e internetit:( https://victoriacottonblog.wordpress.com/2017/02/26/the-5th-element-to-get-her-ether/ ) “Informacione të rëndësishme për vaksinën. Sa më shumë që di aq më mirë! WI-38 është linja qelizore nga një femër (që mbart dy kromozome X) të injektuar tek mashkulli (Qe mbart vetëm një kromozom X dhe kromozomin Y më të dobët). Tani keni një mbingarkesë të kromozomit X.
Ka edhe vaksina me ADN mashkullore.MRC-5 është kodi që i jepet linjës së qelizave fetale që përdoret për kultivimin e përbërësve virale të vaksinës, vetëm nga fetusi mashkull i abortuar.Kur vajzave u injektohet një vaksinë që përmban MRC-5, ato nuk marrin vetëm një kromozom Y por një tjetër kromozom dominues X në krye të dy që ata kanë tashmë.E gjithë kjo është për të shkatërruar mashkullin dhe femrën natyrale.Duke bërë homazhe ndaj Baphomet, hyjnisë androgjene të dhive me pjesë mashkullore dhe femërore. ” E kam redaktuar këtë pjesë.
Ashtu si vazhdojmë të themi, ata duan të luajnë sikurë janë Zoti.Ata duan që gjërat të vendosen vetëm sipas mënyrës së tyre, jo ashtu siç Zoti do.
Mbaj mend kur isha adoleshente, dyshoja se mund të isha bi-seksuale.
Të gjitha vaksinat e mia i kam bërë kur isha fëmijë.
Tani e di që nuk jamë, nuk kam aspak prirje të jem bi, dhe besoj se kjo për shkak të ndërhyrjes së ET.Këtu jam unë, mrekulli e Athinës, këtu për të rikthyer femrën hyjnore në tokë, për ta ankoruar përsëri, duke menduar se ishte bi-seksuale.Përsëri, nuk kam asnjë problem me njerëzit që janë LGBTQ, thjesht nuk jam.
Ivo: Na është dashur të punojmë me ADN-në tënde për të kapërcyer atë që ju kishin bërë me ato vaksina.
Sharon:Pra, ata kanë për qëllim të ndërhyjnë në proceset tuaja normale biologjike?
Ivo: Sigurisht. Shumë.Ata kanë për qëllim t'ju bëjnë një fëmijë të Zotit të Saturnit, Mjeshtrit të Bricjapit.Baphomet është bi-seksual dhe kështu ata duan që të gjithë të jenë edhe në tokë.Në këtë mënyrë, natyrisht, femra nuk mund të bëhet kurrë dominante, sepse ajo është bi-seksuale.Me testosteronin në sistemin tuaj, mashkulli do të mbizotërojë gjithmonë.
Sharon:E shoh. Oh po, njerëz, kjo është ajo që po i nënshtroni fëmijës tuaj kur i vaksinoni.Duhet të zbresësh shumë thellë vrimës së lepurit për të kuptuar vërtet këta satanistë në çdo nivel.Këtu ata po përpiqen të luajnë sikur jane Zoti.Dhe ata po e bëjnë atë me fëmijët tuaj.
Ivo: Pse mendoni se quhen "Fëmijë"?Sepse kecji është fëmijë i një dhie, dhe kjo është Baphomet.
Sharon:Ata po përpiqen ta kthejnë këtë planet në një Ferr të madh, një model të tyre.
Ivo:Po
Sharon:Dhe përsëri, njerëz, duhet të pyesni veten, "Nëse gjithçka në këtë planet kushton para, pse po ju japin vaksinat falas?"Në Kanada, gjithsesi. Nuk e di nëse shtetet e bashkuara paguajnë për vaksinat, por ne jo.Ata do t'ia jepnin këdo që dëshiron një të tillë.Unë nuk jam vaksinuar më që kur isha fëmijë, dhe siç ka thënë Ivo, atyre u është dashur të kapërcejnë dëmin që më kanë bërë këto të vaksina.Për të qarë me të madhe, gjëja tjetër që ata duan të bëjnë është që ne të rrisim brirë.
Duhet të mbani mend, njerëz, kemi të bëjmë me njerëz që janë ekspertë në gjenetikë.Manipulimi i ADN-së është ajo që bëjn të gjithë në galaktikë, për mirë ose për të keq.Pse mendoni se njerëzit galaktikë janë të gjithë kaq të bukur? Sepse ata e duan veten në atë mënyrë dhe ata kanë ndryshuar ADN-në e tyre për ta lejuar atë.Ajo që ndodh në këtë planet është një zgjatim i galaktikës.Ne nuk jemi të paprekur nga ajo që ndodh atje. Ne jemi pjesë e tij, pavarësisht nëse e dimë apo jo.A ju duhet vërtet një e vaksinë për të shmangur gripin? Nëse sëmureni një herë në një kohë, punë e madhe.Merrni hudhër të deodorizuar çdo ditë. Vret viruset.E kuptoj që njerëzit janë shumë të sëmurë këto ditë dhe nuk janë shumë rezistentë ndaj gripit.Fëmijët sëmuren gjatë gjithë kohës me ftohje. Thjesht mendojmë se është normale. Supozoni se keni filluar të vini në dyshim normalitetin e kësaj, sepse nuk është normale që njerëzit të jenë të sëmurë.
Ivo:Nuk është.Unë kurrë nuk kamë qenë i sëmurë dhe jamë 350 vjeç.ADN-ja ime është normale dhe trupi im është në ekuilibër me shpirtin timë.Arsyeja që tokësorët nuk janë aq të shëndetshëm sa unë, është për shkak të kësaj ndërhyrjeje.Planeti juaj është pushtuar nga jashtëtokësorët satanistë me një axhendë negative për ju.Ju duhet ta indetifikoni këtë dhe të anuloni përpjekjet e tyre për t'ju kontrolluar tani, përndryshe do të bëhet vetëm më keq për ju.
Sharon:Unë kam folur me një njeri me emrin Berladier.Ai ishte një gjigant me flokë të kuq me brirë dhie kaçurrelë.Berladier ishte babai i një familjeje që po zhdukej. Vetëm fëmijët e tij kishin mbetur me askënd për të shumuar. Ai tha se ishte një specie e vjetër e Lyran që po vdiste.
Ivo: Kjo është një pikë e mirë, dashuria ime. Njerëzit mund të rritin brirë.Ata mund të ndryshojnë pamjen e tyre në çdo mënyrë që dëshirojnë.ADN-ja juaj është gjithëpërfshirëse. Sidoqoftë, forma që keni tani konsiderohet optimale për përvojën e jetës për shpirtin e njeriut.
Sharon:Eja ta mendoj, Ivo, unë përdora fjalën "Brirë" më herët në këtë mesazh, dhe tani po flasim për kthimin e njerëzve në dhi. Ndoshta ekziston një korrelacion midis seksit dhe së keqes kur e përdorim këtë fjalë. Kështu që unë do të ndaloj së përdoruri atë.
Ivo: Po. Disa prej gjuhëve të Illuminati arrijnë popullatën sipërfaqësore.
Sharon:Hmm.
Ivo:Fakti që speciet e Berladier po vdesin është tregues i faktit se ai nuk është projekti optimal për njeriun galaktik: e jona është.E juaja është veçanërisht optimale megjithatë është manipuluar dhe po manipulohet. Mos i besoni shkencës tuaj mjekësore. Mos i lejoni ata të injektojnë asgjë në trupin tuaj.
Sharon:Un jo. Unë nuk kam bërë asnjë vaksinë prej kohësh.
Ivo:Ke pasur një I.V. Në një qese plastike që kalon nëpër një tub plastik.
Sharon:C'farë mënyre tjetër mendohet ta bëjnë?
Ivo: Ata kanë substanca të tjera që janë më neutrale për njeriun.Imagjinoni një fëmijë që është i parakohshëm të jetë IV me një qese plastike dhe tub plastik?Flet shumë për forcën e shpirtit që kjo foshnjë ka sepse duhet të jetojë me këto gjëra që i bëhen asaj. Shkenca juaj mjekësore është dorezat e shtratit dhe fshesat.
Sharon:Po, duhet të rishikojmë gjithçka.Ne nuk mund të anashkalojmë një gjë. Ne të gjithë kërkojmë ekuilibër, e dimë apo jo, sepse në ekuilibër ekziston forca dhe dashuria, por ne jemi kaq shumë keq, nuk është më qesharake.
Ivo: Saktë. Kontrolloni gjithçka. Gjithçka që keni menduar qe eshte mirë për ju do të ekspozohet.
Sharon:Jemi përpara një goditje të madhe.
Ivo: Duhet të bëhet për mirën tuaj.
Sharon:Faleminderit Ivo
Ivo:Dashuria ime, ne kemi punuar me ty gjatë gjithë këtyre viteve për të mbajtur ty dhe ADN-në tënde në rrugën e duhur për të arritur atë që ke vendosur të bësh këtu. Por kur na ndihmon duke mos u vaksinuar dhe eleminuar dietën tënde toksike, e vlerësojmë shumë

Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi