EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med)

Shko poshtë

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Empty Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med)

Mesazh  Gjithesia Love 26.09.20 18:20

Pamja e mësipërme është ajo që duken Pods Mjekësore Holografike të cilat Programet e Hapësirës Sekrete (SSP) i shfrytëzojnë në gjiret e tyre mjekësore. Burimi: Ileana Udhëtari i Yjeve, ish Pasuri e Programit Sekret Hapësinor në Mars.Shkruar nga Rev. Dennis Shipman - 6 gusht 2018

Shënim i Shkrimtarit: Teknologjia Med Bed është "shtypur" dhe "fshehur" nga publiku për një kohë shumë, të gjatë.Kjo teknologji nuk është e disponueshme për blerje ose shërbime për publikun e gjerë (mars 2020).Dhe, derisa Dark Cabal të bëhet i pafuqishëm, nuk do të jetë.Për fat të mirë, për shkak të zhvendosjes planetare nga 3D në 5D që po ndodh në këtë kohë, dhe kërkesës në rritje për transparencë nga vetëdija kolektive njerëzore, një numër në rritje i njerëzve të guximshëm po vijnë përpara për të zbuluar atë që ata e dinë se është fshehur për dekada,madje shekuj, dhe ka shumë të ngjarë për mijëra vjet. Dy nga këta shpirtra të guximshëm janë Ileana the Star Traveller (emri i saj në internet) dhe Jared Rand.

Ileana shkroi informacionin mbi Holographic Medical Pods nga përvojat e saj personale si një Pasuri e Fshehtë e Programit Hapësinor në Mars.Informacioni i saj është postuar në gjysmën e dytë të këtij artikulli.Jared është një njeri shumë inteligjent dhe i ditur, i cili ka punuar me tranzicionin global për dekada, dhe ka informacion në lidhje me shumë tema që publiku i gjerë nuk është i vetëdijshëm, duke përfshirë por pa u kufizuar në, dhurata të teknologjisë ET jashtë botës për njerëzimin si Quantum Sistemi kompjuterik financiar, shtytja kundër gravitetit, replikuesit dhe shtretërit med.

Jared Rand: “Unë nuk jam noter, as avokat, as këshilltar financiar dhe as ekspert i mirëqenies. Unë kam qenë në një mënyrë, formë, i përfshirë në të gjithë tranzicionin global për 40 vjet (2020).Kam humbur miq të panumërt.Jam qëlluar, helmuar, gati për gjithçka që mund të mendoni.Qëndrimi ynë është se nuk kemi asgjë për të humbur dhe gjithçka për të fituar.Shumë prej nesh nuk e njohin njëri-tjetrin, nuk e kanë takuar kurrë njëri-tjetrin, mbase herë pas here me raste, por ndarja është absolutisht e madhe.Shumë herë dora e djathtë nuk e di se çfarë po bën dora e majtë.A është kjo pozitive?Ndoshta në disa mënyra është dhe në mënyra të tjera nuk është.Ne kemi një grup të mrekullueshëm të qenieve njerëzore që kanë bashkëpunuar dhe punuar së bashku për një kohë shumë të gjatë. ”Jared thotë se familja e tij ka qenë në SH.B.A. që nga viti 1624 - shumë kohë para se të bëheshin Shtetet e Bashkuara në 1776.Bëni matematikën dhe kjo është 394 vjet (2018).Ai madje na jep një ide për të referuar identitetin dhe familjen e tij nëse jemi aq të prirur të marrim mundimin për ta zbuluar atë.Ai thotë të shikojmë Charles Town, një periferi e Bostonit, Massachusetts.Ka një varrezë në qytet (në të vërtetë ka më shumë se një), dhe në bllokun kryesor të portës së varrezave është emri i John Rand.Hulumtimi zbulon se ishte një John Rand, Sr. që jetonte në Charlestown, Colony Bay Massachusetts, në Amerikën Koloniale Britanike nga 1664-1737.Thomas Rand, familja e të cilit ishte nga Essex, Angli jetoi në koloni rreth viteve 1626–1683.

Charlestown është një lagje historike pranë ujit e vendosur fillimisht nga një grup Puritans.Vendbanimi u rrit në madhësi në rreth 20,000 njerëz gjatë asaj që njihet si Migrimi i Madh nga 1620 në 1640.Ata vinin në grupe familjare sesa si individë të izoluar dhe ishin të motivuar kryesisht nga kërkimi i lirisë për të praktikuar fenë e tyre puritane.Charlestown është lagjja më e vjetër në Boston, e inkorporuar si qytet në 1628, dhe e përfshirë si qytet në 1847.Gadishulli Charlestown ishte vendi i betejës së parë të Luftës Revolucionare - Beteja e Bunker Hill (tani The Bunker Hill Monument) më 17 qershor 1775.

Jared flet për çështje të profilit të lartë që ndikojnë në tranzicionin 3D-5D të njerëzimit (aka Zgjimi i Madh në Vetëdijen e Unitetit, Ngjitja, Zhvendosja e Madhe, Ngjarja), e konsideruar të jetë ngjarja më e madhe evolucionare në historinë e njerëzimit.Ai thotë se misioni i tij është dashamirës: të ndihmojë në edukimin e publikut të gjerë për atë që u është fshehur atyre, kush dhe çfarë jemi në të vërtetë dhe ku po shkojmë.

Jared gjithashtu pret një program të përditshëm global të meditimit të drejtuar që fillon në 3 pasdite. Koha Standarde Lindore (EST) në numrat e telefonit të Sh.B.A për të hyrë në programin "drejtpërdrejt" për telefonuesit në SH.B.A. dhe vendet ndërkombëtare mund të merren në faqen e internetit të meditimit.Për më shumë informacion, kontrolloni listën në seksionin e Burimeve në fund të këtij artikulli.

Energjitë Tachyon & Energjia Plasma Med

Sipas Rand, ekzistojnë tre (3) lloje të Shtretërve Med:
(1) Shtretër Medologjikë Holografike;
(2) Shtretërit Med Rigjenerues të cilët rigjenerojnë indet dhe pjesët e trupit, që mundësohen nga një burim tjetër;
(3) Ri-atomizimi Shtretërit Med që në rreth dy e gjysmë deri në tre minuta do të rigjenerojnë të gjithë trupin e njeriut, koka te këmbët.
Çfarë do të thotë kjo teknologji e përparuar për një grua 80-vjeçare?Ajo mund të jetë 30 vjeç përsëri në më pak se tre (3) minuta.Pesëdhjetë vite pastruar nga jetën e saj.Tani, ajo mund të ketë fëmijë përsëri.Ajo mund të ketë një familje krejt të re nëse dëshiron.Ky shkrimtar i duket se teknologjia Med Bed është një burim i përjetshëm i rinisë.

Shtrati Med shikon trupin dhe korrigjon papërsosmëritë.Teknologjia ka ekzistuar për mjaft kohë.Nuk është diçka nga qielli i pastër blu.Thjesht është mbajtur e fshehur nga raca njerëzore për një kohë shumë të gjatë.

Teknologjia e Shtretërve Med nuk është nga planeti Tokë.Nuk është teknologji e krijuar nga njerëzit.Eshtë një teknologji që i është dhënë njerëzimit nga ET jashtë botës.Një Med Bed është i bazuar në energjinë e grimcave takion dhe energjinë plazmatike (plazmatike).Toka, atmosfera, uji, gjithçka është energji plazmatike, gjithçka në univers është energji plazmatike, është thjesht një formë tjetër përmes vibrimit të frekuencës.

Shtretërit Med kanë Inteligjencë Artificiale (AI) që është e kontrollueshme kështu që nuk mund të dalë jashtë kontrollit dhe të egërsohet.AI është kompjuteri.Ajo funksionon si një MRI, ku ulesh në një tub dhe rrotullohet mbi trupin tënd dhe bën një skanim të lëkundjes dhe rezonancës magnetike të trupit për të diagnostikuar sëmundjen.Shtrati Med skanon lëkurën tuaj, indet tuaja muskulore, të gjitha organet dhe gjithçka në trupin tuaj. Ajo tregon gjithçka - deri në nivelin e mikronëve të gjakut.Në të vërtetë identifikon ADN-në tuaj dhe bën një analizë të plotë të brendshme të trupit.Kur e bën atë, ajo merr çdoTrupi gjithmonë kujton kur një organ është hequr ose ndaluar së funksionuari, dhe inteligjenca artificiale e Med Bed-it lidhet me frekuencën dridhëse të trupit dhe ADN-në për të rigjeneruar organin. sëmundje dhe çdo papërsosmëri gjenetike.Për shembull, mund të keni leuçemi të fazës 4 dhe në një Shtrat Med në rreth 2.5 minuta, ju jeni shëruar. Asnjë efekt anësor.

Dhe, nëse do të kishit një organ të prerë ose hequr nga trupi, procesi i ri-atomizimit i Med Bed-it rigjeneron atë organ sikur të mos ishte hequr kurrë.Për shkak se trupi juaj lë një rezonancë - një vibrim frekuence.Trupi gjithmonë kujton kur një organ është hequr ose ndaluar së funksionuari, dhe inteligjenca artificiale e Med Bed-it lidhet me frekuencën dridhëse të trupit dhe ADN-në për të rigjeneruar organin.

Rand thotë se ai ka studiuar kërkime të kancerit për shumë, shumë vite.Kanceri mund të shërohet me Shtretërit Med gjatë gjithë ditës; shumë lehtë dhe shumë lirë, gjithashtu, thotë ai.Sepse ai e ka bërë atë për njerëzit. Me shtretërit Med, kanceri është zhdukur. Kimioterapia vjetrohet. Sëmundja e Lou Gehrig, sëmundja Hodgkin, distrofia muskulore, e gjithë sëmundja është zhdukur, e eliminuar.

Rand thotë se disa njerëz besojnë se i gjithë ky proces i shërimit me shtretërit Med është thjesht trillim shkencor.Se nuk mund të jetë e vërtetë. Dikush sapo e bëri atë!Dhe, për shkak se askush nuk beson se ekziston, është e lehtë të prodhohen në sasi dhe të bëhen gati për shpërndarje.

"Kur jeni në këtë Shtrat Med, nuk kaloni asnjë dhimbje, nuk kaloni rrezatime.Nuk është si ndonjë ngjarje e keqe.Ju shkoni në një gjumë të thellë.Nuk ka injeksion, asnjë gjilpërë ose asgjë.Ju zgjoheni dhe shikoheni në pasqyrë dhe lëkura juaj e mërzitur është zhdukur.Flokët tuaj të bardhë janë ngjyra kur keni qenë në të njëzetat (20-tat).Eshtë e njëjta gjë për shikimin, dëgjimin, shijen, erën tuaj.Gjithçka rikthehet përsëri në një gjendje të përsosur,të rinj, ”thotë Rand.

“Kjo është epoka e re për Tokën e re dhe racën e re njerëzore.Totalshtë krejtësisht e kundërta e asaj që kemi jetuar.Këto teknologji janë tashmë këtu.Eshtë çështje e sigurimit të tyre - në mënyrë të sigurt - për njerëzit që mund t'i përdorin ato ".Aktualisht (shkurt 2020), teknologjia Med Beds nuk është në dispozicion për publikun e gjerë.

Fuqia e replikatorëve - Një teknologji e lidhur me shtretërit med.Replikuesit përdorin energjinë plazmatike për të formuluar gjithçka dhe gjithçka që dëshironi, sipas Jared Rand.Për shembull, në një ditë me dëborë, nëse çizmet tuaja të dëborës janë konsumuar, dhe keni nevojë për çizme të reja dëbore, ose një kapelë dhe pallto të re.Pastaj, ju thjesht programoni këtë bazë të dhënash të madhe (replikatori) me stilet dhe detajet më të fundit që dëshironi, dhe replikuesi e prodhon atë.Madhësia perfekte. Ju përshtatet si një dorezë. Produkti prodhohet në sekonda. Dëshironi sunda fudge të nxehta në një ditë të nxehtë? E kuptove.

Replikuesit riciklojnë gjërat e vjetra përsëri në energjinë plazmatike.Nuk ka mbeturina, as plehra, as mbeturina, asgjë për të ndotur mjedisin ose për të shkatërruar eko-sistemin.Toka është energji plazmatike. Bimët janë energji plazmatike.Merrni një replikator në një fshat të varfër dhe ata njerëz mund të kenë gjithçka që kanë ëndërruar ndonjëherë brenda pak minutash.Replikuesit do të eleminojnë nevojën për sasi masive toke për të ushqyer popullatën.Çdo gjë që dëshironi, mund ta keni. Printerët 3D janë paraardhësit e replikatorëve. Përshpejtoni atë njëqind herë dhe ju keni një replikator.

Gjithçka në krijim përbëhet nga energjia plazmatike.Replikuesit janë teknologji jashtë botës, të dhënë nga Galaktikët, të cilët po e ndajnë këtë teknologji me racën njerëzore.Kjo teknologji po vjen! Do të jetë në dispozicion kudo. Ju do të jeni në gjendje të keni një kohë fenomenale me të, vazhdimisht.

http://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Empty Pjesa 2

Mesazh  Gjithesia Love 28.09.20 19:14

Ileana The Star Traveller shkroi informacionin e mëposhtëm në Pods Holographic Medical.

Ajo e mori informacionin duke përdorur një metodë unike "hypnosis regression memories" ku Ileana ishte në gjendje të verifikonte se informacioni vinte vërtet nga Programi i Hapësirës Sekrete duke parë pods mjekësore holografike gjatë mandatit të saj si një Pasuri e Programit të Hapësirës Sekrete në Mars.Ileana krijoi një skedar PDF të shtretërve holografikë. Ajo ishte në dispozicion në këtë faqe në internet, por ajo u hoq për të mbrojtur materialin e saj nga e drejta e autorit.

Ileana mbajti shfaqjen e Realitetit Kozmik të Zgjimit në YouTube - një program intervistë që mbulon tema të tilla si shpirtërore, kontakti i ET, modalitetet e shërimit, zgjimi dhe procesi i ngritjes.Ajo ka botuar shumë histori magjepsëse të udhëtimeve të saj galaktike në faqen e saj të internetit (aktualisht nuk është në dispozicion), dhe gjithashtu kanalizon qeniet dashamirëse të kombeve yje, udhëzuesit shpirtërorë dhe Veten e saj të Lartë.Ajo ka aftësinë për të udhëtuar në astral, për të kryer shikimin në distancë, dhe për të punuar në Akashic Records.Ajo ka marrë shumë njohuri nga jetët e saj të kaluara si një udhëtare e yjeve që jeton në hapësirë.

Informacioni i mëposhtëm ishte në PDF të Ileana zbulon se si funksionojnë pods mjekësore, si duken dhe si përdoren në fushën e përparuar mjekësore të teknologjisë me pajisje 3D të imazhit anatomik. Jepen gjithashtu informacione se si pods mjekësorë mund të ringjallë njerëzit, të kuroj sëmundjet, shërimin e plagëve, heqjen e indeve të dhjamosura, dhe administrimin e një protokolli regresionit i moshës para se të shkarkohet nga Programet e Hapësirës Sekrete.

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-3

Holographic Medical Pods janë stacione mjekësore të automatizuara ku një ekspert mjekësor zgjedh llojin e procedurës mjekësore që do të bëhet nga baza e të dhënave kompjuterike, atëherë pacienti shtrihet në pod, dhe makineria kryen operacionin ose procedurën mjekësore, atëherë lazerat do të mbyllen deri në pikat e hyrjes ku është bërë procedura.Këto lloje të pods mjekësore holografike kanë karakteristika të tilla si një Mburojë Operative Hermetike, Kufizime të Rehatshme të Gjymtyrëve, një Skalpel Lazeri, Krahët e Pasqyrës Laser për heqjen e dhëmbëzave, Krahët Kirurgjikalë të Kontrolluar nga Kompjuterët, Anestetikë me Spërkatje të Lirë, Sensorë të Shenjave Vitalore dhe të gjitha këto karakteristika janë të montuar ne nje Baze Titaniumi te Rregullueshme.Med Pods (aka Med Bed) lejojnë përdoruesit të diagnostikojnë, trajtojnë dhe kryejnë një gamë të gjerë procedurash kirurgjikale me prerjet ultra të imëta të lazerit që drejtohen nga skanimi anatomik 3D.Skanimi 3D ka lente rezistente të cilat marrin skanime të drejtpërdrejta të trupit në mënyrë që të bëjnë procedura të ndryshme mjekësore.(Fig.1)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-4

Teknologjia e skanimit anatomik 3D dhe teknologjia lazer lejon diagnostikimin e plotë të të gjitha sistemeve të trupit duke përfshirë faktorët neurologjikë, trajtimin e infeksioneve përmes injeksioneve të përqendruara me antibiotikë, detoksifikimin e trupit për të kuruar sëmundje si kanceri, riparimi bazë ose i avancuar i plagëve, rigjenerimi i gjymtyrëve përmes qelizave Rindërtimi i ADN-së, dhe heqja e mbresë.Si dhe procedura të tjera mund të bëhen si apendektomia, ablacioni laparoskopik dhe prerja cezariane.Med Pods gjithashtu mund të rigjenerojë indet qelizore që vdesin në trup në mënyrë që t'i bëjë qelizat të shëndetshme përsëri, si dhe të ringjallë neuronet, protonet, qelizat burimore, etj. Kjo është bërë në mënyrë që të jeni në gjendje të kuroni sëmundje si për shembull Skleroza e Shumëfishtë , Alzheimer, etj.(Fig.2)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-5

Kshu duket Holographic Medical Pods.
Podet e përparuara mjekësore kanë teknologji mikro lazer dhe thjerrëza të shumta zjarrduruese që mund të manipulojnë kronometrin natyror të trupit dhe të kryejnë procedurat e regresionit të moshës përmes modifikimit të ADN-së ose madje të bëjnë hibridizim kryq midis ADN-së njerëzore dhe gjenetikës ET, ose përzierjen e ADN-së së kafshëve me gjenomin njerëzor për tI krijuar mSi dhe administrohen barna injeksioni për shtypjen e kujtesës së trurit, kështu që kujtimet e klasifikuara në listën e zezë nuk mund të kujtohen lehtë nga individët.ë të fortë dhe specie më të shëndetshme njerëzore.(Fig.3)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-6

Ekziston një softuer super i kompjuterizuar i përparuar holografik që mund të krijojë lloje të ndryshme të ingranazheve të kujtesës që mund të nguliten në trurin e njerëzve përmes imazheve vizuale të spektrit të dritës në mënyrë që të krijojnë kujtime të rreme ose të ndryshuara në ekran.Këto procedura shpesh bëhen në programet SSP ndërsa dikush po trajtohet në Holographic Medical Pod para se të mbarojë koha e shkarkimit të kontratës dhe ata të administrohen me protokollin e regresionit të moshës.(Fig 4)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-7

Shfaqje interaktive e softverit super kompjuterik që mund të kodifikojë grafikë të kujtesës në tru gjatë procesit të protokollit të regresionit të moshës.Disa nga Med Pods kanë xhel bio-mimetik në to, i cili do të sintetizojë indet qelizore të shëndetshme dhe të reja në trup në mënyrë që të zëvendësojë qelizat që po vdesin dhe nuk mund të rigjenerohen më.Xheli bio-mimetik përdoret gjithashtu për të parandaluar djegiet e shkallës së tretë në dhëmbëza të trupit në mënyrë që indet e mbresë të mos ndërtohen në lëkurë.Ky xhel gjithashtu largon çdo mikrobe ose bakterie që mund të shkaktojë infeksione në trupin e njeriut.(fig.5)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-8

(Foto e majtë) Ky është një shembull se si xheli Bio-Mimetic vendoset në një nga njësitë Holographic Medical Pod.
(Foto e Djathtë) Një gji Mjekësor që po përgatitet për operacionin lazer metrik 3D me një nga Pods Mjekësore Holografike.(fig.6)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-9

Laborator Mjekësor për Pods Holographic Medical: Pods Mjekësore Holographic zakonisht ndodhen në gjiret e laboratorëve mjekësorë ose në stacione hapësinore, baza planetare ose në anije hapësinore.Këto Med Pods mund të instalohen praktikisht kudo pasi nuk kërkojnë shumë energji për të funksionuar.Ekzistojnë gjithashtu njësi portative Meditech Pod të cilat i fusin subjektet e dëmtuar në gjumë të palëvizshëm në mënyrë që të ngadalësojnë degradimin trupor dhe të ruajnë energjinë e forcës jetësore në mënyrë që pacientët të mos vdesin gjatë marrjes së kujdesit mjekësor.Këto njësi portative janë të dizajnuara për riparimin themelor të plagës në lëvizje, dhe rigjenerimin e organeve në shkallë të vogël.(fig.7)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-10

(Foto e majtë) Portable Meditech - (Foto e Djathtë) Njësitë Pod(fig.8)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-11

Pod Mjekësor që përgatitet të bëjë kirurgji laparoskopike në një pacient. Skanimet 3D me imazhe anatomike që bëhen për të përcaktuar se ku do të kryhen synimet e kirurgjisë me lazer për riparimin e plagës.(fig.9)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-12

Kufizimet e gjymtyrëve janë duke u bashkangjitur në trup në mënyrë që pacienti të mos lëvizë gjatë operacionit dhe po administrohet me spërkatje të lëngshme anestazike në mënyrë që pacienti të mos ndiejë dhimbje gjatë operacionit.(fig 10)

Pods Mjekësore Holografike (Shtretër Med) Med-bed-13

Kirurgjia laparoskopike me lazer është në proces, ndërsa pacienti është nën qetësim të stazës së ilaçeve.(fig.11)Shënim: Ileana The Star Traveller ka zgjedhur të heqë informacionin nga faqja e saj në internet, faqja e saj në Facebook dhe kanali YouTube sepse ofruesit e paskrupullt të përmbajtjes në internet po grisin materialin e saj të mbrojtur nga të drejtat e autorit dhe po e postojnë në faqet e tyre të internetit pa lejen e saj. Ajo aktualisht po shkruan një libër rreth përvojave të saj si një pasuri e Marsit në Programin e Hapësirës Sekrete.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9PcTR0qDgtjpBJ4cJGiz7g

http://www.blissfulvisions.com/articles/med-beds.html
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi