EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Familjet e Galaksis

Shko poshtë

Familjet e Galaksis  Empty Familjet e Galaksis

Mesazh  Gjithesia Love 08.01.22 18:31

https://rumble.com/c/c-1316633

Një prezantim i shkurtër i familjes së madhe galatike,që shum herë është refuzuar që ekziston,shum hërë është prezantur që është negative dhe do vin të na pushtojnë dhe shum hërë janë prezantuar sikur janë planete pa jetë nga NASA dhe shumë komapni të tjera dhe "shkencetare" por është krejt e kunderta.Universi është i mbushur plotë me jetë dhe me shum shum raca të tjera që  janë shumë të dashura dhe gati për  të ndihmuare planetin tone dhe ne që të dalim nga ky iluzion,burgim qe është bërë planetit tone nga disa qenie jo pozitive që kanë vetëm një qëllim në vet vete të skllaverojnë njerëzimin dhe planetin tonë,për të permbushur deshirat e tyre egoiste.

Kjo është një playlist e shkurtër sepse ka shumë më shumë të tjere që na presin qe ne ti mirëpresim ata  në planetin tonë.Dhe ata nuk janë larguar kurrë por ne jemi bllokuar që mos ti takojmë,më negativitetin,dhe mashtrime e shum të tjreve por koha tashmë ka ardhur që ne te kthemi atje ku kemi qënë gjithmon,me familjen e madhe .

Shumica i njohin si alien,disa si raca,disa si enteti por ata nuk janë diçka  jashtëme e jona por janë një me te.

Në këtë playlist kamë  bërë një prezanim të tyre duke i përkthyer në shqip.Janë video të shkutra sa për nje prezantim vizual dje info të vogëla.Për momentin.!Shikim të kendshëm.

https://rumble.com/c/c-1316633
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Familjet e Galaksis  Empty Re: Familjet e Galaksis

Mesazh  Gjithesia Love 24.01.22 17:42

Familjet e galaksisë

1.Reptian(Zvarranikët)

https://rumble.com/vrss23-familja-e-galaksis-reptian-nga-piperon.html

2.Acturian

https://rumble.com/vrst9p-familja-e-galaksis-acturian-nga-piperon.html

3.Grey

https://rumble.com/vrszsp-familja-e-galaksis-grey-nga-piperon.html

4.Andromeda

https://rumble.com/vrt11z-familja-e-galaksis-andromeda-nga-piperon.html

4. Dracocian

https://rumble.com/vrt237-familja-e-galaksis-draconian-nga-piperon.html

5. Sirian

https://rumble.com/vrt3ch-familja-e-galaksis-sirian-nga-piperon.html

6.Annunaki

https://rumble.com/vrt4cv-familja-e-galaksis-annunaki-nga-piperon.html

7.Pleiadian

https://rumble.com/vrt60l-familja-e-galaksis-pleiadian-nga-piperon.html

8.Dinonoid

https://rumble.com/vruqhx-familja-e-galaksis-dinonoid-nga-piperon.html

9. Lyrian

https://rumble.com/vrurnv-familja-e-galaksis-lyrian-nga-piperon.html

10.Iguanoid

https://rumble.com/vrush1-familja-e-galaksis-iguanoid-nga-piperon.html

11.Vegan

https://rumble.com/vruton-familja-e-galaksis-vegan-nga-piperon.html

12. Carin

https://rumble.com/vruudn-familja-e-galaksis-carin-nga-piperon.html

13. Feline

https://rumble.com/vruv4b-familja-e-galaksis-feline-nga-piperon.html

14.Founder

https://rumble.com/vruvzp-familja-e-galaksis-founder-nga-piperon.html

15. Cepellian

https://rumble.com/vruyb1-familja-e-galaksis-capellian-nga-piperon.html

16.Aldebaran

https://rumble.com/vruwyz-familja-e-galaksis-aldebaran-nga-piperon.html

17.Procyonian

https://rumble.com/vruzg5-familja-e-galaksis-procyonian-nga-piperon.html

18.Zeta

https://rumble.com/vrv0lt-familja-e-galaksis-zeta-nga-piperon.html

19.Rigelian

https://rumble.com/vrv1gd-familja-e-galaksis-rigellian-nga-piperon.html

20.Mantis

https://rumble.com/vrv35r-familja-e-galaksis-mantis-nga-piperon.html

21.Nommo
https://rumble.com/vrv52n-familja-e-galaksis-nommo-nga-piperon.html

22.Betelgeuse

https://rumble.com/vrv447-familja-e-galaksis-betelgeuse-nga-piperon.html

23.Bellatrix

https://rumble.com/vrv6r7-familja-e-galaksis-bellatrix-nga-piperon.html

24.Ancient

https://rumble.com/vrv7ot-familja-e-galaksis-ancient-nga-piperon.html

25.Octorian

https://rumble.com/vs1xd3-familja-e-galaksis-octorian-nga-piperon.html

26.Antarian

https://rumble.com/vs1wlb-familja-e-galaksis-antarian-nga-piperon.html

27.Insectoid

https://rumble.com/vs1ye1-familja-e-galaksis-insectoid-nga-piperon.html

28.Bigfoot

https://rumble.com/vs1zep-familja-e-galaksis-bigfoot-nga-piperon.html

29.Amphibian

https://rumble.com/vs23yl-familja-e-galaksis-amphibian-nga-piperon.html

30.Centaurian
https://rumble.com/vs221p-familja-e-galaksis-centaurian-nga-piperon.html

31.Tau Cetian

https://rumble.com/vs24nv-familja-e-galaksis-tau-cetian-nga-piperon.html

32.Blue Avian

https://rumble.com/vs26ll-familja-e-galaksis-blue-avian-nga-piperon.html

33.Ummites

https://rumble.com/vs27mt-familja-e-galaksis-ummites-nga-piperon.html

34.Iargan

https://rumble.com/vs4f6z-familja-e-galaksis-iargan-nga-piperon.html

35.Korendian

https://rumble.com/vs4g05-familja-e-galaksis-korendian-nga-piperon.html

36.Altairian

https://rumble.com/vs4gxh-familja-e-galaksis-altairian-nga-piperon.html

37.Cygnusian

https://rumble.com/vs4iml-familja-e-galaksis-cygnusian-nga-piperon.html

38.Epsilon Eridanian

https://rumble.com/vs4k2j-familja-e-galaksis-epsilon-eridanian-nga-piperon.html

39.Agarthan

https://rumble.com/vs4ltv-familja-e-galaksis-agarthan-nga-piperon.html

40.Antarean

https://rumble.com/vs4lzf-familja-e-galaksis-antarean-nga-piperon.html

41.Essasani

https://rumble.com/vs4n9j-familja-e-galaksis-essasani-nga-piperon.html

42.Akartian

https://rumble.com/vs4on9-familja-e-galaksis-akartian-nga-piperon.html

43.Santinian
https://rumble.com/vs4pxn-familja-e-galaksis-santinian-nga-piperon.html

44.Venusian

https://rumble.com/vs4rnb-familja-e-galaksis-venusian-nga-piperon.html

45.Pegasian

https://rumble.com/vs4skn-familja-e-galaksis-pegasian-nga-piperon.html

46.Martian

https://rumble.com/vs4tsj-familja-e-galaksis-martian-nga-piperon.html

47.Barnardian

https://rumble.com/vs4vv9-familja-e-galaksis-barnardian-nga-piperon.html

48.Cassiopeian

https://rumble.com/vs4xxf-familja-e-galaksis-cassiopeian-nga-piperon.html

49.Ciakar
https://rumble.com/vs6kv3-familja-e-galaksis-ciakar-nga-piperon.html

50.Kiily Tokurtnga

https://rumble.com/vs6oo1-familja-e-galaksis-kiily-tokurtnga-piperon.html

51.Maitre

https://rumble.com/vs6nqz-familja-e-galaksis-maitre-nga-piperon.html

52.Grail

https://rumble.com/vs6paj-familja-e-galaksis-grail-nga-piperon.html

53.Indugutk

https://rumble.com/vs6qd5-familja-e-galaksis-indugutk-nga-piperon.html

54.Eban

https://rumble.com/vs6r2z-familja-e-galaksis-eban-nga-piperon.html

55.Egarthnga

https://rumble.com/vs6s47-familja-e-galaksis-egarothnga-piperon.html

56.Ginvo

https://rumble.com/vs6ue5-familja-e-galaksis-ginvo-nga-piperon.html

57.Emerthernga

https://rumble.com/vs6tj1-familja-e-galaksis-emerthernga-piperon.html

58.Orela
https://rumble.com/vs6uql-familja-e-galaksis-orela-nga-piperon.html

59.Elmanuk

https://rumble.com/vs6vz3-familja-e-galaksis-elmanuk-nga-piperon.html

60.Redan
https://rumble.com/vs6v9j-familja-e-galaksis-redan-nga-piperon.html
Gjithesia Love
Gjithesia Love

89


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi