Ora është 30.09.20 17:45


FOTOTEKË


 • FOTOTEKË

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • 6 Temat
  210 Mesazhet
  03.08.14 19:52
  Odin Rrathet ne grure - Crop Circle
 • 19 Temat
  125 Mesazhet
  12.05.20 10:34
  Gjithesia Love Info qe si gjeni ne tv
 • 6 Temat
  74 Mesazhet
  10.06.13 19:21
  Flavius Fotot që tronditën Botën
 • 23 Temat
  103 Mesazhet
  22.10.15 21:34
  Zattoo Dhimbja e një të pastrehu
 • 3 Temat
  8 Mesazhet
  15.12.17 21:48
  Levitimi - Ngritja ne ajer
 • 2 Temat
  20 Mesazhet
  22.05.14 13:42
  syri i art Numri 666
 • 2 Temat
  9 Mesazhet
  23.08.12 17:00
  netaa Foto Profeci
 • 5 Temat
  36 Mesazhet
  29.05.14 9:35
  Luli Fantazma
 • 0 Temat
  0 Mesazhet
 • 2 Temat
  5 Mesazhet
  27.08.13 17:10
  Jetmira Mitologjia Greke
 • Lajmërim & Ngjitës
 • 25082017
   Global announcement:
  A- Do të fshihet çdo temë apo koment që:

  1-Përmban citime nga libra fetare apo shfaq propagandë fetare.
  2-Përmban fyerje personale ndaj një anëtari tjetër, kërcënime, fjalor banal, racizma ndaj nje grupimi,tallje.
  3-Përmban praktika okulte të rrezikshme për praktikuesin apo të tjerët përreth tij.
  4-Përmban shkrim kapital dhe paragrafë të panevojshëm me ngjyra, që vështirësojnë shikimin.
  5-Përmban replika të panevojshme, të kthyera në trajtë bisedash që e rëndojnë dhe dëmtojnë temën e hapur.
  6-Nuk përcjell asnjë informacion dhe është e pakuptimtë.
  7-Përmban...

  nga Pansophia - Komentet: 0 - Shikime: 5665
 

Përdoruesit që po shfletojnë forumin: Asnjë
Moderator

Pansophia

Drejtat e ktij Forumit:

Ju nuk mund të krijoni tema të reja në këtë forum
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi