Fotot që tronditën Botën
+10
Estilen
Uliks
mistrecja
Ivana
juba
Hanah
Historiani
moi
dineta
Jon
14 posters
EXPLORER UNIVERS :: MEDIATEKË ::
FOTOTEKË :: Konspiracion
Faqja 1 e 1
Fotot që tronditën Botën
Fotot që tronditën Botën
Ju prezantojmë Fotografitë qe kane lene gjurme dhe tronditje ne historine e Botes. Fotografi të nxjerra nëpër dekada do t'ju lënë pa fjalë.
Në secilën prej tyre janë përjetësuar vdekja, mundimet, dhimbja, por edhe lufta e njeriut të zakonshëm në momente të vështira.
Ju prezantojmë Fotografitë qe kane lene gjurme dhe tronditje ne historine e Botes. Fotografi të nxjerra nëpër dekada do t'ju lënë pa fjalë.
Në secilën prej tyre janë përjetësuar vdekja, mundimet, dhimbja, por edhe lufta e njeriut të zakonshëm në momente të vështira.
Jon- 1159
Fotot qe tronditen Boten
Nuk di çka me thane per keto foto, jam e shokume edhe pse edhe me heret kam pare diçka te ngjajshem, me vjen shume rende ta shikoj kesi lloj rrastesh qe jane aq te tmershme dhe aq te dhimbshme, por ja qe kjo eshte realitet, kjo esht fakt.
Por vetem nje gje kisha thane, keta njerez qe e kane bere kete krim ata nuk jane qenie njerzore ata jane njerz pa shpirt, pa ndjenja njerezore, ata jane katila, por edhe besoj qe keto veprat qe i kane bere ti kthehet ne boten tjeter.
Por vetem nje gje kisha thane, keta njerez qe e kane bere kete krim ata nuk jane qenie njerzore ata jane njerz pa shpirt, pa ndjenja njerezore, ata jane katila, por edhe besoj qe keto veprat qe i kane bere ti kthehet ne boten tjeter.
dineta- 6
Re: Fotot që tronditën Botën
Shumica e fotove nuk don koment, mua më la pa tekst foto e parafundit ai ushtari qe e mbante beben lart mbi bajonet.
Por fatkeqsisht foto me brutale e më terror i kemi në ditët qe po i jetojm (nga lufta në Irak dhe në Palestine).
Por fatkeqsisht foto me brutale e më terror i kemi në ditët qe po i jetojm (nga lufta në Irak dhe në Palestine).
Historiani- 1
Keto jane per te treguar mizorine e njerut ( te cilet nuk mund te quhen njerez , qe ske cfare te besh ashtu e tregon pamja , prandaj ndjejme keqardhje per kete) dhe njekohesisht per te mos haruar qe keto veprime kanibale te mos kryen , por me keqardhje vihen re dhe ne ditet e sotme dhe nga ushteri te vendeve nga te cilat merret shembell demokracia veprime po thuaj te ngjashme me te atyre te luftes te dyte .
Na vjen keq po nga keto tip ndodhish ndodhin dhe do te ndodhin nga keta lloj njerezish . por me e keqja eshte kur ndodhin nga formacjone te rregullta atehere eshte per te vene kujen, ne nuk kemi pse te shofim ndodhite e te tjereve por kemi se cfare te tregojme botes nga vetja dhe nga fqinjet per keto vitet e fundit ku dhe akte teilla ka pase .
Po te lutemi qe te mos kete perseritje me dhe duhet qe te parandalojme ato qofte dhe me nevojen e forces qe ne fillimet e para.
Flm
Na vjen keq po nga keto tip ndodhish ndodhin dhe do te ndodhin nga keta lloj njerezish . por me e keqja eshte kur ndodhin nga formacjone te rregullta atehere eshte per te vene kujen, ne nuk kemi pse te shofim ndodhite e te tjereve por kemi se cfare te tregojme botes nga vetja dhe nga fqinjet per keto vitet e fundit ku dhe akte teilla ka pase .
Po te lutemi qe te mos kete perseritje me dhe duhet qe te parandalojme ato qofte dhe me nevojen e forces qe ne fillimet e para.
Flm
juba- 20
trondisin vertete
Keto foto trondisin vertete, problemi qendron se ato jane shumica ne kohen e luftrave, pra njerezimi eshte tronditur ne kohe luftrash
Ivana- 9
moi shkruajti:faleminderit!!!!
Vertet foto tronditese.
Thjesht kur i sheh mendon vertet se cfare njeriu eshte i afte te beje sepse te gjitha fotot flasin per dukuri qe vete njeriu i shkaktoi.
Hitleri njihet si njeri me pushtet ?Po kush ja dha kete pushtet?Ne njerzit ja dhame.
Vertet nuk ekzistonte nje njeri qe te dilte te vriste Hitlerin?Jo bota ishte mashtruar nga ai dhe besonte te "endrrat " e tij shkaterrimtare.
Albert Einstein vdiq dhe truri i tij ende jeton ne nje kavanoz qelqi ne spitalin e Pristonit.Sepse kur ky gjeni ishte gjalle te gjithe ishin gati ta kritikonin per formulen e famshme te bombes atomike.
Sot te gjithe e dime qe nuk ishte faji tij.Por crendesi ka?
Nqs do te kishim pasur besim ne kohen e duhur tek ai ndoshta fatkeqesia e Hiroshimes sdo te kishte ndodhur.Thuhet se ajo ishte gjeja me e mire per tu bere. Do te doja te ishte keshtu.
mistrecja- 6
Po se po qe jon foto tronditse por me se shumti me qudit fakti kur flasim per historin ton njerzore une jap nje mendim qe ne jemi te krijuar nga zoti apo natyra...Per tu vetshkatrruar dhe si thot nje fjal popullore kush e lyp e gjen. Prodhojm bomba te shkatrrimit ne mas Teknologji rraketore te perparuar Teknologji per lansim ne hapsir.e mos ti permendi me radh e mos ta zgjati shum Qernobili nuk duhet ta harroet ose pa dashje ta ngacmojm ndonje popull tjeter qe esht me intelegjent se ne apo siq na japin disa skeptik jan te lasht sa edhe vet lashtsia e universit. Por edhe mos to vetshkatrrohemi vet apo nga dikush une besoj qe maksimumi i njerzimit esht edhe 4 mij vjet por nuk besoj qe zgjat kaq shum sepse te gjitha librat fetar e shkencor e shum e shum fakte tjera na flasin se jo edhe shum koh do na shkatrohet planeti tok. Sepse ketu duhet te krijohen si te them robot me memorie me te madhe te vedijshem aq sa te mos shkatrrohen vet
Uliks- 36
Gerdec Albania 2008
Gerdec Albania 2008
Zjarret ne Rusi 2010
Cunami Xhakarta 2006
Termeti Haiti 2010
Permbytje e rreshqitje dheu, Pakistan 2010
Rezimi avionit Boing Helios 747 2006 ne malet Pindi
Termeti Kili 2010
Estilen- 713
Foto prekese!!!!
NE KETE FOTO PREKESE PARAQITET NJE FEMIJE AFRIKAN I CILI ESHTE DUKE VDEKUR NGA URIA.PAS TIJ QENDRON NJE SHPEND MISHNGRENES QE PO PRET QE FEMIJA TE VDES NE MENYRE QE AI TE HAJ MISHIN E TIJ..........SHUME PREKESE!!!!
FOTOJA ESHTE DESHMIA E PASTER E JETES MIZORE QE BEJNE AFRIKANET.
SHPRESOJ QE KJO FOTO T'U PREKI NDERGJEGJIEN TE GJITHEVE ATYRE QE KANE MUNDESI TE JAPIN NDIHMEN E TYRE PER TE SHPETUAR JETE!!!
Kinich-Ahau- 29
njeriu din te jet shum i keq.....
Asgardian- Nëse unë besoj në Zot dhe Zoti nuk ekziston..nuk humbi gjë
.
Por nëse unë nuk besoj në Zot dhe Zoti ekziston unë humbas shumë.!
27
Pas te gjitha ketyre fotove shokuese vjen spontanisht nje pyetje qe me teper u perket ateisteve.
A thua do t'i barazoj vdekja ata qe shkaktuan vdekjen mizore te pa-fajshmeve ne raport me viktimat e tyre? A thua veprimi i tyre kaq mizore do te shuhet me vdekjen e tyre dhe askush nga ata s'do te duhet te jap pergjigje per ate se cfar beri?
A thua do t'i barazoj vdekja ata qe shkaktuan vdekjen mizore te pa-fajshmeve ne raport me viktimat e tyre? A thua veprimi i tyre kaq mizore do te shuhet me vdekjen e tyre dhe askush nga ata s'do te duhet te jap pergjigje per ate se cfar beri?
Arb- 36
Përqafimi i vdekjes
Mes dhjetra imazheve që mbërritën nga incidenti tragjik i shembjes së një godine shumë-katëshe në Bangladesh, ku gjetën vdekjen mbi 900 persona, më prekës është njëri, ai i kapur rastësisht nga një fotograf vendas që tregon trupat e dy të rinjve të përqafuar.
Mes dhjetra imazheve që mbërritën nga incidenti tragjik i shembjes së një godine shumë-katëshe në Bangladesh, ku gjetën vdekjen mbi 900 persona, më prekës është njëri, ai i kapur rastësisht nga një fotograf vendas që tregon trupat e dy të rinjve të përqafuar.
Flavius- 79
Similar topics
» Fotot me te famshme
» Arti i fotografisë
» Natyrë
» Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI
» Arti i fotografisë
» Natyrë
» Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI
EXPLORER UNIVERS :: MEDIATEKË ::
FOTOTEKË :: Konspiracion
Faqja 1 e 1