EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantazma

3 posters

Shko poshtë

Fantazma  Empty Fantazma

Mesazh  Zattoo 20.08.12 9:29

Fantazma

Besoj se keni dëgjuar për historitë me fantazma. Fotot që do dhikoni më lartë demonstrojnë prezencën e tyre edhe pse shumë njerëz nuk e besojnë këtë gjë. Nga skllave të masakruara, pacientë të torturuar dhe ushtarë të harruar, historitë që tregohen bëjnë që kushdo të dridhet nga koka te këmbët. Nëse nuk besoni në fantazma, ndoshta pasi t'i shihni këto foto, do të jeni dyshues.

Ekspertë të ndryshëm kanë harxhuar vite me radhë për t'i shpjeguar, disa i kanë cilësuar si të pavërteta, e për të tjera nuk është gjetur shpjegim. Marrim përshembull historinë e Zonjës së Bardhë nga Filipinet.

Banorët e qytetit Quezon nuk ecin përgjatë rrugës Balete gjatë natës, sepse thonë se një grua me fytyrë të mbuluar në gjak qëndron në mes të rrugës duke parë me ngulm makinat.

Në foto ajo shfaqet si një dritë e bardhë në rrugë, e këmbët thuajse nuk i duken fare.

Fantazma  19228

Fantazma  19226

Fantazma  19227
Zattoo
Zattoo

600

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Fantazma  Empty Re: Fantazma

Mesazh  Zattoo 20.08.12 9:30

Fantazma  19229

Fantazma  19231

Fantazma  19232
Zattoo
Zattoo

600

Mesazh  Asgardian 23.08.12 10:24

keso fotosh bej edhe une me PHOTTOSCAPE dhe PHOTTOSHOP madje edhe me shum programe tjera ..qeshte e rendesishme se tallem me njerz ne facebook dhe quditerisht besojn ahuhauauhauha
Asgardian
Asgardian

Nëse unë besoj në Zot dhe Zoti nuk ekziston..nuk humbi gjë
.
Por nëse unë nuk besoj në Zot dhe Zoti ekziston unë humbas shumë.!

27

Mesazh  Luli 29.05.14 9:35

Fantazma në foto

Fantazma  Fantaz11

Një grua teksane u habit jashtë mase kur pa një fantazmë në një nga fotot që kishte bërë rastësisht me telefonin e saj celular.

Marcella Davis i kishte bërë një fotografi nipit të saj në shkollë, por më vonë pa që në këtë foto shihej fantazma e një burri të veshur me kostum.

“Ishte diçka fantastike. Nuk u tremba aspak. Fantazmën ma vuri në dukje vajza sepse unë nuk di të merrem shumë me celularin. Nuk jam e trembur aspak. Më duket diçka e bukur”, tha Davis për ‘Houston Chronicle’.

Skeptikët thonë se ajo dhe vajza e saj kanë manipuluar foton me anë të një aplikacioni për smartphone të quajtur GhostCam, por Marcella Davis përgjigjet se nuk ia ka idenë gjërave të tilla.

“Ju betohem se fotoja është origjinale”, thotë Davis.

Fantazma  Fantaz10
Luli
Luli

"Duhet bredhur shumë në errësirë derisa të preket drita"

861

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics