Lutje per Sherim
EXPLORER UNIVERS :: PRAKTIKË :: Lutje
Faqja 1 e 1
Lutje per Sherim
(Lutja duhet te shoqerohet me nje besim shume te madh dhe me zemer, ne te kundertetn nuk ja vlen te behet)
Zot, që ju jeni i gjithi drejtësi; sëmundjen që mua ma keni derguar unë e kam merituar, sepse ju nuk brengoseni kurrë pa shkak.
Unë dorëzohem për shërimin tim në mëshirën tuaj të pafund;
ju lutem ma ktheni shëndetin, që emri yt i shenjtë të bekohet;
në qoftë se në të kundërtën unë duhet ende të vuaj, të jeni njëjtë i bekuar.
Unë dorëzohem pa shushurimë në dekretet e tua hyjnore, sepse të gjitha që ju bëni synojnë të mirën e krijesave të tua.
Bëni, Zoti im, që kjo sëmundje të jetë për mua një paralajmërim i dobishëm për mua, dhe të bëjë një kthesë ndaj vetes.
Unë e pranoj këtë si një shlyerje të së kaluarës, dhe si një provë e besimit dhe bindjes sime ndaj vullnetit tënd të shenjtë.
Zot, që ju jeni i gjithi drejtësi; sëmundjen që mua ma keni derguar unë e kam merituar, sepse ju nuk brengoseni kurrë pa shkak.
Unë dorëzohem për shërimin tim në mëshirën tuaj të pafund;
ju lutem ma ktheni shëndetin, që emri yt i shenjtë të bekohet;
në qoftë se në të kundërtën unë duhet ende të vuaj, të jeni njëjtë i bekuar.
Unë dorëzohem pa shushurimë në dekretet e tua hyjnore, sepse të gjitha që ju bëni synojnë të mirën e krijesave të tua.
Bëni, Zoti im, që kjo sëmundje të jetë për mua një paralajmërim i dobishëm për mua, dhe të bëjë një kthesë ndaj vetes.
Unë e pranoj këtë si një shlyerje të së kaluarës, dhe si një provë e besimit dhe bindjes sime ndaj vullnetit tënd të shenjtë.
Magus- Kërkoni të vërtetën në praktikë dhe jo me spekulime.
Çfarëdo qoftë niveli i teorive që ju mund të zhvilloni, ato do të mbeten gjithmonë masturbim intelektual.
101
Similar topics
» Me frymëmarrje deri në shërim
» Lutje per te ndaluar menjehere derdhjen e gjakut
» Lutje Shpirtit të Madh
» Lutje për të parandaluar Vetëvrasjen
» Një lutje për një Shqipëri pa energji negative.
» Lutje per te ndaluar menjehere derdhjen e gjakut
» Lutje Shpirtit të Madh
» Lutje për të parandaluar Vetëvrasjen
» Një lutje për një Shqipëri pa energji negative.
EXPLORER UNIVERS :: PRAKTIKË :: Lutje
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi