AL Kaeda (Al-Qaïda) u krijua nga SHBA
3 posters
Faqja 1 e 1
AL Kaeda (Al-Qaïda) u krijua nga SHBA
SKANDAL!
Kjo nuk është një teori e re në fakt, por, në internet është duke qarkulluar një video e sekretares amerikane të Shtetit, Hilari Klinton, në të cilën kjo e fundit pohon se organizata terroriste Al Kaeda është krijuar nga SHBA 20 vite më parë.
“Kujtohuni, njerëzit ndaj të cilëve sot luftojmë, i krijuam para 20 vitesh. Ne e bëmë sepse ishim në telashe me Bashkimin Sovjetik, kur ata pushtuan Afganistanin” ka thënë ajo. Klinton ka vazhduar të flasë edhe më tej, por ende nuk është verifkuar autenticiteti i intervistës së sekretares së Shtetit. Mundësitë më të mëdha janë që video të jetë e montuar, gjithsesi dyshimet do të mbeten.
Kjo nuk është një teori e re në fakt, por, në internet është duke qarkulluar një video e sekretares amerikane të Shtetit, Hilari Klinton, në të cilën kjo e fundit pohon se organizata terroriste Al Kaeda është krijuar nga SHBA 20 vite më parë.
“Kujtohuni, njerëzit ndaj të cilëve sot luftojmë, i krijuam para 20 vitesh. Ne e bëmë sepse ishim në telashe me Bashkimin Sovjetik, kur ata pushtuan Afganistanin” ka thënë ajo. Klinton ka vazhduar të flasë edhe më tej, por ende nuk është verifkuar autenticiteti i intervistës së sekretares së Shtetit. Mundësitë më të mëdha janë që video të jetë e montuar, gjithsesi dyshimet do të mbeten.
Androo- 250
AL Kaeda u krijua nga SHBA
AL Kaeda u krijua nga SHBA normale ce personazhi i binladenit edhe alkaeda u krijua nga qeveria amerikane sepse amerika eshte shteti me i pangopur per nafte edhe e vetmja menyre ce amerika te kishte arin e zi eshte krijimi i alkaedes amerika do te ket nen kontroll komplet lindjen e mesme sepse aty ka nafte me bollek
Ushtari i krishtit- 152
AL Kaeda u krijua nga usa
Al Kaeda u krijua nga Osama Bin Laden ne vitin 1988. Ndersa Bin Laden u stervit nga CIA ne Luften Ruso-Afgane, gjate opercionit "CIKLONI" dhe ju dhane arme dhe fonde per te luftuar ruset. mbas luftes ndihmoj talebanet per te mare pushtetin ne Afganistan dhe perhapi islamin ne kete vend sipas menyres suunite.
maximus- 14
Similar topics
» Prejardhja e Kalendarit
» SHBA-te sponsorizuan Fundamentalizmin Islamik
» SHBA ndihmoi nazistët
» SHBA përgatitet ta sulmojë Iranin?
» USA - SHBA - UFO
» SHBA-te sponsorizuan Fundamentalizmin Islamik
» SHBA ndihmoi nazistët
» SHBA përgatitet ta sulmojë Iranin?
» USA - SHBA - UFO
Faqja 1 e 1