EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gjate nates me ndodhin gjera interesante !

+16
Ariu
Exploruesi2012
Kill me
Fakiri
Arb
tifa
BloddyRibbon
Sara83
rockstar7
Aperion
armatimi
vetem eshte me mire
Asgardian
lulja e mire
gjinkallushe
Tanki
20 posters

Shko poshtë

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty Gjate nates me ndodhin gjera interesante !

Mesazh  Tanki 06.09.12 1:33

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Chambr10

Pershendetje  jam nje  antar  qe moti ne Explorer Univers  pavarsisht se sa postoj un e ndjek rregullisht ExplorerUnivers. Kam postuar dikun  3 a 4  tema per Entitetet dhe diku deri ne 7 metoda per kontakte me Xhindet (demonet)  por  edhe disa  video ne lidhje me to.

Po hy ne teme  un personalisht si individ nuk e kam profesion : Spiritualitetin, Magjin, Para'Psikologjin  por  per mua keto jan si nje lloj Hobi Ku ka raste qe edhe argetohem por ndonjeher edhe e pesoj pakez !

Kam aftesi te dergoj  mesazhe nepermjet Celularit pa u diktuar numri im, apo te bej zile  por qe shoqeria ime nuk mund ta perceptojn  se kush  eshte ne te vertet sepse  ne Mob e tyre  nuk i shfaqet asgje. I kam pyetur disa shoke, shoqe  se a ju kan  mberitur disa mesazhe  apo cingeruar zilja e telefonit  gjat nates vone  dhe te gjitha pergjigjet ishin teje Pozitive dhe me teje kureshtje e habi ! Por ende nuk e dinin saktesisht se un jam personi i cili  e pedor kete lloj triku qe gjithsesi eshte (sekret) Gjeja tjeter qe me shqetson  eshte : Somnambulizmi  i rrall qe me ndodh gjat fjetjes, ka  pasur  rraste  qe  jam zgjuar dhe me grusht  kam hapur nje vrime ne deren e dhomes sime, aq force te madhe qe kisha.

Per veq ketyre dukurive relativishte te quditshme qe me ndodhin, kam edhe shum ankthe ku pernjeher me  duket  se shikoj nje figur njeriu  apo fantazme  pak para se ti fike dritat dhe te behem gati per gjum. Edhe pse shumicen e kohes  gjumi me mer  mbas ores  3 apo 4 e mengjesit ku bej vetem nga 4,5 ore gjum por ndonjeher e teproj deri ne 5 te Mbas'Dites ....

Ndonjeher gjat kohes kurr Fle  hap syt por : Gjymtyret e Trupit, Koken, dhe gjithqka perveq syve nuk mund ti ve ne levizje. Sipas Shkences  kjo dukuri ndodh per shkak  se truri ndonjeher  harron ti dergoj  informacionet e saja tek  shqisat  per levizjen e  gjymtyreve dhe ky fenomen mund te quhet ndryshe si ''makth"

Por e dini qka me ndodh ne shumicen e rrasteve ? Gjat ketij fenomeni ndodh qe ndonjeher  mbyll edhe syt  sepse ndegjoj disa Frekuenca ose Tinguj qe ngjasojn me nje Klithme ose (Sikur te nje Sirene Makine) afer vesheve te mia. Ku ky fenomen i makthit qe nderlidhet edhe me Psiko'Fonin perfundon mbas nje kohe 10-15 Sekondeshe.

Vuaj edhe nga Pa'gjumesia ose ndryshimi i Bioritmit te gjumit dhe munde te  qendroj disa dite dhe net pa ven aspak gjum ne sy. Gjithashtu  gjat asaj kohe me hyn  teper  oreksi per Mish  sebashku  me nje  Leng Vere dhe Puding me Qokollate.

Gjith keto fenomene interesante qe me ndodhin, mendoj se eshte nga thithja e fuqive te mbinatyrshme  ose ndryshe Entiteteve. Ku zakonisht perjetime te tilla me paraqiten gjat  Mbremjeve te Vona e deri ne mengjes, por ka pasur rraste qe edhe gjat diteve te  fresketa dhe me diell. Tani un dua te di nga ju  te dashur antare te  forumit  se a mos  keni ndonje  ngjajshmeri  me fenomenet  ose  Eksperiencat qe i perjetoj, apo  edhe ndonje fuqi mbinatyrore  sikur qe  shfaqen tek  une !

Dhe si mund te jet sygjerimi juaj ?

Edituar për herë të fundit nga Tanki në 15.10.13 4:27, edituar 6 herë gjithsej
Tanki
Tanki

Njeriu në krahasim me mendimet e tij, është sikur se një gotë prej qelqi i zhytur në fundin e oqeanit.

46

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty Re: Gjate nates me ndodhin gjera interesante !

Mesazh  gjinkallushe 06.09.12 9:43

nga ajo qe ke shkruajtur,ti ke shpirt te zi,njerezit si ti jane fatkeqsia e njerezimit.
gjinkallushe
gjinkallushe

Jam teper xheloze

11

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty Re: Gjate nates me ndodhin gjera interesante !

Mesazh  lulja e mire 06.09.12 10:08

sugjerim per ty kish me qen me u vizitu tek ndonje psikologu se edhe ni antar i familjes tim ka qen ne ket menyr qe je ti po me ndimen e psikologut i ka kalu paq fat
lulja e mire
lulja e mire

8

Mesazh  Asgardian 06.09.12 10:12

ti gjinkallushe perpara se te japesh nje pergjigjeje te ashper dhe ofenduese te keshilloj te maresh parasysh disa fenomene qe ndodhin per aq sa ke lexuar nese ke lexuar diqka. spo di tash..!!!!

i nderuar tankii12 a mendon ti se je i vetmi qe te ndodhin kto gjera.??
a mendon ti se keto gjera jane thjesht nje iluzion qe siq thon ateistat jan qrregullime te trurit ,stresit,ngarkeses psikike, psikozes, puneve te perditshme..

realisht duhet theksuar dhe sqaruar diqka.!!!
Çrregullimet e gjumit perfshijne disomnite dhe parasomnite.
-Ne disomnite, siç jane insomnia (pagjumesia) dhe hipersomnia, simptoma kryesore ehste çrregullimi i sasise dhe cilesise se gjumit te bere.
-Ne parasomnite, siç jane tmerrimi ne gjume, urinimi ne shtrat dhe te ecurit ne gjume, simptoma kryesore ehste nje ngjarje e pazakonte qe çrregullon gjumin.
shpesh her na ndodh te perballemi me shum fenomene te gjumit si::
-Stress i madh ne jete (ndryshimi apo humbja e vendit te punes, vdekje ne familje, divorci , etj)

-Shqetesim emocional ose fizik.

-Faktore te ambjentit, zhurmat dritat, temperaturat (nxehte ose ftohte) qe nderhyjne ne gjume.

-Disa lloj mjekimesh mund te ndikojne tek gjumi (mjekimet e azmes, alergjive, ilacet per depresioni, per te ftohtin, per tensionin e gjakut)

-Prishja e orarit te gjumit (psh kur ndryshon shtet, ose kur ndryshon orarin e turnit te punes)
Qe cikli yne delikat gjum-zgjuar, ai qe na lejon te pushojme aq sa kemi nevoje, ndikohet dhe c’orientohet nga perdorimi i drites qe ne njefare menyre mashtron trurin tone. Keshtu pra,ata qe vuajne rregullisht nga cregullimet e gjumit dhe rrjedhimisht edhe te humorit, mund te fillojne te marrin nje ekuiliber, thjesht duke eleminuar te gjitha burimet e drites nga dhoma e gjumit.

por ekziston edhe nje aresye e fort sa i perket parregullsive te gjumit
nje pale tjeter qe shpjegojn keto qrregullime jane besimtaret apo fetaret.
pra besimtaret dhe bashk me ta edhe une besojm se kaniher parregullsit e gjumit jane si pasoj e mosbesimit ndaj krijuesit dhe jane ndeshkim per at se qfare bejm diten, pra ne duhet te orientohemi nga ajo rruge qe na qon ne shpetim..

kemi disa ajete kuranore qe na tregojn per keto qrregullime te gjumit
"Nga argumentet e Tij është edhe gjumi juaj natën e ditën, edhe përpjekja juaj për të fituar nga të mirat e Tij. Në këtë ka argumente për popullin që dëgjon". (Er Rrum. 23)

"Por nga mëshira e Tij, u bëri juve natën dhe ditën për të pushuar në të dhe për të përfituar nga begatitë e Tij prandaj ti jini mirënjohës!". (El Kasas,73)

"Dhe natën jua bëmë mbulesë (si rrobat). Ndërsa ditën e bëmë për gjallërim". (En Nebe’ë, 10-11).

“Dhe natën jua bëmë mbulesë (për çlodhje), sepse dita që shkoi, ishte gjallëri e punë e vazhdueshme, për të cilën zoti i madhërishëm thotë: 'Dhe ditën e bëmë për gjallërim.”(en nebe.11)

hapi i fundit qafre duhet te bejm eshte qe ta marim veten pas ketyre ngjarjeve dhe te mbeshtetemi te krijuesi jon sepse
''vet natyra e njeriut eshte e manget dhe ka nevoj per nje fuqi mbinatyrore''...

thjesht ishte mendimi im shpresoj qe ju pelqeu ju faleminderit - Artisti..<3
Asgardian
Asgardian

Nëse unë besoj në Zot dhe Zoti nuk ekziston..nuk humbi gjë
.
Por nëse unë nuk besoj në Zot dhe Zoti ekziston unë humbas shumë.!

27

Mesazh  vetem eshte me mire 06.09.12 17:47

pak a shume edhe une kam te tilla simptoma por jo te nje forme kaq eksrteme si e juaja dhe e pare nga kendveshtrimi im , nga pervoja dhe ajo ckam lezuar eshte thjesht nje crregullim i trurit dhe trupit ,

pra simptoma te nje semundje si sonambul apo edhe te simptomave te tua , pergjejes kryesor jane stresi , mbingarkesa psikologjike dhe shpirterore

dhe dua te te shpjegoj qe nuk e perjashtoj faktorin e entiteteve dhe qenieve te mbinatyrshme qe mendon dhe pretendon se kane afere me ty gjate kohes kur ti je ne gjume , por ka dicka qe duhet ta pranosh .

entitete apo shpirtra egzistojne ne forma nga me te ndryshmet dhe jane thjesht krijesa te imaginates sone te vetedijes sone ; mos haro qe truri yne nese funksionon 100% mund te krijoje dhe te arije ne mos ate vetedije super inteligjente qe krojoi gjithesine ,Zoti , te pakten nje pjese te vogel te fuqise dhe energjise qe zhvillohet prej mendimit mendoj se e kemi trasheguar si krijesa hyjnore dhe ajo cfare mendojme ndjejme dhe deshirojme mund te shnderohet ne energji ne baze te mendimeve , ndjenjave dhe deshirave te mira apo te keqija , kjo varet nga njeriu dhe shpirti i tij .

dhe jane gjithashtu krijesa te erresires te cilat mund te depertojne te ne vetem nese ne i lejojme , i besojme dhe i pranojme , pra ata formohen , ushqehen dhe forcohen prej besimit tone te ata .

une te keshilloj te kesh kujdes se cfare mendon , ndjen dhe deshiron se cdo e mire apo e keqe ne jeten tone vjen si rezultat i asaj cka mendojme , ndjejne dhe deshirojme
vetem eshte me mire
vetem eshte me mire

Di nje gje , qe s'di asgje.

18

Mesazh  armatimi 06.09.12 21:38

pershendes Tanki12 Une mendoje se eshte semundja e psyozes ose e ndonje magjie te zes se keta fjal qe i pershkruan ti jan symtoma e semundjeve skizofrenike se edhe une vuaj shume me njejtet symtomat tuaj une mar barna dhe regullishte shkoje te psikatri nje her ne muaj po nuk kan shum efekte se edhe magjistaret me konstatuar magjie ezeze makan dha me hanger edhe ne shtepi ekan fute po me ndimen e magjistarve edhe psikatrive diku 60 deri 70 perqind ma mir jam po ka shum angazhim dhe kosto te lart per sherim zoti te ndimoft persh.
armatimi
armatimi

2

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty HALUCINACIONET JANE NE PYETJE!!!

Mesazh  Aperion 07.09.12 2:00

Ti moderator ke semundjen e Halucinacioneve apo thene troq truri yt e perzien Logjike+endrrat+mendimet+emocionet+qetesine ne nje vend dhe KRIJON REALITETIN TEND TE JETES.

Une te kisha keshillu qe ta mesosh lojen e shahut pasi e forcon logjiken dhe ta jep ndjenjen e realitetit te botes fizike te prekshme, pastaj te ushtrosh me detyra te matematikes te lehta, dhe ne mbamendje te gjerave interesante kryesisht numra dhe simbole te gjata dhe ti perseritesh her pas here.
-Kryesorja te ushtrosh fitnes qdo dite Orbitrek apo vrapim apo edhe te punosh fizikisht n epune fizike.

PAS DISA JAVE FOLIM BASHKE se qfare sheh naten e qfare gjera ndodhin.....
Aperion
Aperion

2

Mesazh  rockstar7 07.09.12 12:44

hmm e cuditshme, eshte mir te keshillohesh me dijetar, por sa shoh ti as ne fe nuk beson, te gjithe po te sygjerojn me veti pozitive, sport, shah etj. e ti i refuzon te gjitha sikur nuk ke gje, me duket se ty vet te pelqen ajo gjendje!!! eshte mir te pranosh cdo sygjerim, mos u be mendjemadh, nese nuk je fetar, ste pelqen sporti, ateher keshillohu te ndonje psikolog!! jam i sigurt se psikologu te njejtat gjera do ti sygjeroj!!!sporti eshte nje veti positive por me sportvetem pak minutave je jasht botes reale dhe haron gjithcka por ty te duhet udhezim shpirteror, dicka qe duhet te formoj baza tek ty qe te jesh i shendosh psikologjikisht, vlla lexo Kuranin, nuk do pendohesh nese fillon. besom!! selam (paqe)
rockstar7
rockstar7

2

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty x tankun

Mesazh  Sara83 13.09.12 0:37

o tanko cke ti lale ? ti kom gjet lala te gjitha pergjigjet ty ?! atehere po ti radhis sipas pyetjeve qe ke bo ti !! 1 : persa i perket sms qe i co pa numer ose zileve, ti perdor aterisko31kanceleto,ashtuuuu, hiku kjo...ska gjo po ho se ke qen pergjumsh ti ,ske faj !!! 2:ate vrimen e modhe,duhet ta kesh bo ne krevat ti,e jo ne dere !! ashtuuuu, hiku dhe kjo...ska gjo po ho,se ke qene pergjumsh ti,ske faj !!! 3 : qe iu ke versul gjyshes me thik , kte ta besoj lale qe cke me te, se o bo keq x lek... ashtuuuuu,e pat dhe kjo !! ske faj ti po ho,se ktu ke qene esell fare ti !!! 4 : persa i perket ksaj te fundit, e besoj patjeter qe ke hec horizontalisht ne mur lale ... por e di ku eshte problemi,eshte pikerisht ky : se ne momentin kur te kan pa anetaret e byrose, ata kan qen vertikalisht lale !!!... kjo ishte thjesht nje analize e shkurter dhe e shpejte nga ana ime... x cdo inf mund te kontaktosh ne faqen time : www.ca bohet ktu.com ju lutem votoni !!! gazi nga vora tirane (o tanko,hajgare e,hajt tung)
Sara83
Sara83

4

Mesazh  BloddyRibbon 22.09.12 16:18

Jashtzakonisht, interesante.....!!!
BloddyRibbon
BloddyRibbon

10

Mesazh  tifa 27.09.12 23:31

un mendoj se esht egzorcizem i pushtuar nga satani ku me ane te kendimeve fetare largohet kurse ti je njeri me besim te dobet ose fare viktimat e satanit kto jan njerzit si puna jote
tifa
tifa

71f4 35473 0uk3 28ulu4r

2

Mesazh  tifa 28.09.12 11:53

ti duket qart qe je miku i djallit ta tregon dhe foto jote "masoneria illuminati"
tifa
tifa

71f4 35473 0uk3 28ulu4r

2

Mesazh  Arb 28.09.12 17:51

[quote="Tanki12"]
I nderuar Sporti nuk me pelqen gjithashtu edhe po te filloj te lexoj Kuran fuqit qe kam fituar do me humbin plotesisht nuk preferoj libra fetar .

Ajo qe me interesonte ne kete qe kishe shkruar ti Tanki12, ishte se a po lavderoheshe me kete gjendje qe e ke , apo kerkon ndihme nga cdo kush! Gjithsesi u kuptua se ti vetem se "ndjehesh mire" me gjendjen tende dhe tash ketu kerkon te gjejshe ndonje me te njeten ndjenje ...!

Mire qe e paske kuptuar se po lexove Kur'ani, ate ndenje nuk do e keshe, ashtu si qe nuk i ke semundejt pasi t'i konsumosh ilachet...

Ndoshta per momenti kjo ndjenje kaq e eger (qe ty te duket ndjenje lezeti), do te pershkallzohet dhe do te behet aq e forte dhe aq e eger dhe e pa-shprese, sa qe shpetimin ti do ta gjejshe vetem tek vetvrasja edhe ate vetem nese do kesh fuqi qe ate ta bejshe...

Gjithsesi kjo eshte zgjedhja yte dhe pasojat e medhaja qe henes do te vine, vetem ty do te prekin dhe vetem ti do pesojsh. Po habitem pse ti kerkon qe ti futesh ne keto telashe edhe tjeret, kur poston menyra te ndryshme te kontaktit me xhin....
Pse thone se djalli cdo her kekrkon qe te kete shoke rreth vetes, qe mos te ngelet i vetmuar ne fer...?

Shpresoj qe te ndrojsh mendje dhe sa me shpejt t'i futesh leximit te kur'anit dhe studimit te saje me aq sa mundesh dhe te lirohesh nga keto ngateresa deri sa s'eshte vone...!!!!

Edituar për herë të fundit nga Arb në 28.09.12 17:52, edituar 1 herë gjithsej (Reason for editing : (..))
Arb
Arb

36

Mesazh  Fakiri 28.09.12 18:29

Tanki 12 gjakovarët nemën më të e kanë tu rritë mendja,arsyja është e thjeshtë mendja e rritur të qonë në theqafje.

Unë të kam thënë edhe njëherë se kam njohur për forcat e dimensiont të 5 dhe nga ato forca ka që janë negative po ashtu ka që janë pozitive,dhe se asnjëra prej tyre nuk të afrohet para se të kërkohet ndihma e tyre,ndihma kërkohet me mantra të ndryshëm për ato pozitive dhe me blasfemi për ato negative.Kur instalohen virusat në biops (në tru energjit negative) edhe po desh ta pastrosh nuk do ta kesh të lehtë sepse ato energji do ta blokojnë startimin programit Clenar.

Ti shumë mirë e dinë se po të lexoj lutje mbrojtësi (mantra pozitive është antivirusi më i mirë ndaj tyre) ato forca nuk të ishin afruar fare dhe nuk do kishin pushtet në ty.Por ti qëllimishë ke pranuar marrëveshjen por ky reciprocitet nuk do të jetë gjithëmon valide,dikur ata do të sundojnë ndërsa nuk do të të afrojnë asnjë "mrekulli" pa e bërë veprën që bije ndesh me etikën njerëzore dhe do të sjellin deri në atë gjendje që shkruajti i nderuari Arb edhe atë do e bëjshë vetëm më kur "atyre" nuk do ti nevojitesh më sikur vlera e limonit të shtrydhur....
Fakiri
Fakiri

486

Mesazh  Fakiri 28.09.12 18:30

Prap është e drejta jotë të zgjedhesh cilin do rrugë që të duke më e arsyeshme Tanki 12
Fakiri
Fakiri

486

Mesazh  Kill me 29.09.12 9:44

Me shume po,me shkoni ironi,ju qe po debatoni dhe i besoni,sesa edhe vet publikuesi i temes!
Kill me
Kill me

28

Mesazh  Tanki 29.09.12 13:00

Kill me shkruajti:Me shume po,me shkoni ironi,ju qe po debatoni dhe i besoni,sesa edhe vet publikuesi i temes!
Ky  eshte nje  Forum per te gjdo  lloj teme  qe mund te debatohet  per problemet dhe per gjithqka, un vetem dua te di se a eshte edhe ndonje  person ne kete forum i ngjashem sikur un  me  vetit e njejta ?

Por ty veqanerisht po nuk te pelqeu  tema  nuk ke nevoj pse ti hargjosh  minutat ketu por jo  edhe  te ju inponosh te tjerve  mendimin tend.

Me Respekt Tanki

Edituar për herë të fundit nga Tanki në 10.10.13 17:35, edituar 1 herë gjithsej
Tanki
Tanki

Njeriu në krahasim me mendimet e tij, është sikur se një gotë prej qelqi i zhytur në fundin e oqeanit.

46

Mesazh  Kill me 29.09.12 13:03

Jo sme intereson se cfare beni ju,por po me vjen shume keq qe ne kete forum,nuk po ka anetare serioz,ku mundesh te debatosh me ta dhe te kenaqesh,per gjera te ndryshme ne lidhje me kete forum.
Kill me
Kill me

28

Mesazh  Tanki 29.09.12 13:05

Kill me shkruajti:Jo sme intereson se cfare beni ju,por po me vjen shume keq qe ne kete forum,nuk po ka anetare serioz,ku mundesh te debatosh me ta dhe te kenaqesh,per gjera te ndryshme ne lidhje me kete forum.
Pse e ceka un ne ndonje vend qe nuk ka antare serioz ?
Tanki
Tanki

46

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty Exploreri

Mesazh  Exploruesi2012 03.11.12 17:49

Pershendetje ti qe po e lexon kete koment, edhe mua me ndosh naten kur jam ne gjum, nuk mund te leviz asnje gjymtyr te trupit, kjo eshte si nje lloj paralize qe bene truri per arsyje qe mos te veprosh ashtu sikur je duke pare ne enderr, kjo gje qe thash eshte e vertetuar nga Shkenca..
Exploruesi2012
Exploruesi2012

Explorer Univers

1

Mesazh  Ariu 03.11.12 21:00

Tanki12 shkruajti:
rockstar7 shkruajti:hmm e cuditshme, eshte mir te keshillohesh me dijetar, por sa shoh ti as ne fe nuk beson, te gjithe po te sygjerojn me veti pozitive, sport, shah etj. e ti i refuzon te gjitha sikur nuk ke gje, me duket se ty vet te pelqen ajo gjendje!!! eshte mir te pranosh cdo sygjerim, mos u be mendjemadh, nese nuk je fetar, ste pelqen sporti, ateher keshillohu te ndonje psikolog!! jam i sigurt se psikologu te njejtat gjera do ti sygjeroj!!!sporti eshte nje veti positive por me sportvetem pak minutave je jasht botes reale dhe haron gjithcka por ty te duhet udhezim shpirteror, dicka qe duhet te formoj baza tek ty qe te jesh i shendosh psikologjikisht, vlla lexo Kuranin, nuk do pendohesh nese fillon. besom!! pershendetje (paqe)
I nderuar Sporti nuk me pelqen gjithashtu edhe po te filloj te lexoj Kuran fuqit qe kam fituar do me humbin plotesisht nuk preferoj libra fetar .

Haaahahahahhaha.
Ti more djale. Djale apo jo?
Vuan nga,,,,,mbivleresimi i vetes.
Tashti.....
Keshilla qe te jap une ty eshte:
leri keto muhabete se s'jane per ty keto..OK.
Pastaj....Ce keqe mund te vij nga libri mor djale.
Shih te mbarosh shkollen,e te tjerat lerja me te riturve(jo se une jam i tille)..OK.
AJt naten e mire tashtiiii.
Ariu
Ariu

System malfunction.
Please reboot.

37

Mesazh  Vizitor 31.12.12 12:21

Pike se pari sic foli edhe parafolesi rregullo gjumin pasi ai eshte shkaktari kryesor i ketyre crregullimeve, mos mendo se jane fuqi mbinatyrore keto sepse do vazhdosh te demtosh veten!

2- Gjendja paralizes dhe ato 'paranormale' sic thua ti shkaktohen nga gjendja e autotransit te cilet futet truri yt i stresuar. Ti po thua qe nuk je i stresuar? Po ja te te them dicka ta kuptosh: provo te flesh per nje jave rresht ne 11:00 dhe do shikosh cfare do te thote 'te mos jesh i stresuar'!! Madje madje ti thua qe kalojne ditee qe nuk fle, aq m keq!

3- Merru me energji pozitive.. Medito, Hap chakrat, degjo 10 minuta ne dite muzike ZEN, praktiko Joga! dhe hiqi ato ide injorante nga koka! Shpresoj te na mirekuptosh sepse sdo fitosh gje nga kryelartesia!
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh  Tanki 10.10.13 17:48

Gjithsesi Sygjerimet dhe Paragjykimet e tilla sikur se te juajat jan pjes e Mentalitetit njerezore ! Me Respekt Tanki ....
Tanki
Tanki

46

Mesazh  kingmagjik 11.10.13 9:46

tanki une jam i mendimit dhe mbshtes fakirin sepse djalli i ka per qef njerzit pa mbrojtje edhe andaj ni propozim lexo kuran ato gjana jan ma larg teje edh llodhu ma shum me pun fizike ma ski me pa kurgja hiq bile duhet edhe naj shkelum me ta dhan per mu zgju se ska met dal gjumi megjithate tema esht ne rregulll ju pershendes
kingmagjik
kingmagjik

3

Mesazh  warinmyhart 11.10.13 12:25

Tanki mendimi im eshte se nje xhinesh eshte dashuruar ne ty.
warinmyhart
warinmyhart

Im waiting raing

3

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty marsi

Mesazh  marsi science 11.10.13 15:39

hahahaha ca gallate
marsi science
marsi science

2

Gjate  nates me ndodhin gjera interesante ! Empty marsi

Mesazh  marsi science 11.10.13 15:46

Me falni ,nuk dua te ofendoj askend,por mendoj qe personi ne fjale duhet te keshillohet me nje psikolog te "hajrit",dhe jo te mare mendime nga nje forum.Ju kerkoj ndjese serish.
marsi science
marsi science

2

Mesazh  number3 14.10.13 23:31

Njerez nuk kemi pse te paragjykojme te tjeret por e rendesishmja per tankin eshte se po pushtohet nga demonet ose jinet e flliqur por gjeja me mire ky ka nevoje per exorcisem qe dmth largimii i djajve........me mire se paragjykimet e talljet pse nuk bejm nje gje njerez qe te lutemi qe gjithe shpirtrat e flliqur te largohen nga ky person e jo te shajme tjeret sepse ZOTI ka thene kush gjykon tjeret humb vetveten.
number3
number3

njeri thjesht

15

Mesazh  Tanki 15.10.13 4:16

number3 shkruajti:Njerez nuk kemi pse te paragjykojme te tjeret por e rendesishmja per tankin eshte se po pushtohet nga demonet ose jinet e flliqur por gjeja me mire ky ka nevoje per exorcisem qe dmth largimii i djajve........me mire se paragjykimet e talljet pse nuk bejm nje gje njerez qe te lutemi qe gjithe shpirtrat e flliqur te largohen nga ky person e jo te shajme tjeret sepse ZOTI ka thene kush gjykon tjeret humb vetveten.
Kjo tem ka dikund 1 vit qe nga postimi dhe te ju them te drejten keto lloj dukurish ishin te pranishme vetem ne fillim tani qe i kam Nen-Kontrrollin tim 'ENTITETET' ose ndryshe Xhindet me nuk ndodhin gjera te tilla !
Tanki
Tanki

46

Mesazh  number3 15.10.13 13:21

shum mire por mos u merr shum me xhind e djaj se i ke nen kontroll per 1 moment por edhe ndodhin qe dalin jasht kontrollit
number3
number3

njeri thjesht

15

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi