EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 08.09.11 23:37

Bukuria në dhimbje

Të mrekullueshme, të përziera dhimbja dhe bukuria.

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja C0v9f410

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 2wi3t010

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Ec5vbe10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 5atob110

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Arjruq10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja M6ydgs10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Dormf810

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Dhvv1i10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Gljo1s10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Ojz6dt10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja W8h98h10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Lk0sg510
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 08.09.11 23:56

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 0zafst10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 2i4ql110

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 3qancj10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 3tn6bv10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 4ay2yz10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 5k6jmr10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 5bwcb210
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:06

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 7tc4v110

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 6achkh10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 7l5ddl10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 6x1sk610

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 8o2wyk10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 8smud510

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 8wahf210
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 78n2mk10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Aajt4g10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Agzy3f10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Ait5zw10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Asqtwk10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja C6umpq10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja C75ybi10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:13

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Czudhj10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja D79zwz10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Dt3i3q10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Eluowu10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Fcex0910

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Gezu5s10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Hbf70k10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:17

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja I6qwsn10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja J7aucj10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Jjle4v10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Jl978s10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Jnjwnw10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Khm4re10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Kw50rw10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:20

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Lt57gm10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja M207bf10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Mkk9rb10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Mpukv010

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Myxpa210

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Nx0s2610

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja O6asbk10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:23

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja P8kut510

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Rfhnaf10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Sgfdpp10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Sxvxea10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Uyejg610

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja V1w7c010

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Vpfls910
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:28

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Zbyq3h10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Xskic210

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Zkskw510

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Wh23la10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Zhx3ao10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Zwlrfj10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Wte2j310
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 09.09.11 0:59

Ne fund po sjell nje kenge per te shoqeruar shikimin e fotove qe besoj se do te krijoi nje atmosfere te veçante.

Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 01.11.11 0:00

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 00161110

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 00071010

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Cimeti10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 01.11.11 0:08

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Montpa10
Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Montpa11

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Cim_ob10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Reuter10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 15.12.13 0:40

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Tumblr11
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 22.02.15 23:31

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Dark_h10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Cemete10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 22.02.15 23:34

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja 772310

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Cemete11

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja A3a99d10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Autumn10
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Jon prej 22.02.15 23:37

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Images10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja D210b710

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Wpid-w10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Tumblr10

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Large11
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja Empty Re: Aty ku bashkohet Bukuria dhe Dhimbja

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi