EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI

Shko poshtë

Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Empty Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI

Mesazh  Dudushe 05.01.18 19:29

Nje e njohura ime ka mbaruyar 2 nivelet Reiki ne Greqi dhe une duke u tallur i thahs me bej nje seance.
Ne seancen e pare e kam pare veten si Shqiponje qe fluturoja siper dhe kam ndjere nje force nje adhurim nje perulesi qe se kam ndjere asnjehere ne jete dhe te njejten kohe e pashe veten ne vende aq te mbrekullueshme saqe e them me bindje qe ne kete bote nuk ekzistojne ato mbrekulli natyrore.
Ne seancen e dyte e pashe veten me veshtiresi dhe probleme por ne momentin qe shoqja ime me vendosi duart ne pozicionin e mitres une pash nje lendine aq te bukur nje nje rruge plot drite nje pallat te bardh qe shkelqente si kristali dhe nje femije bjond me sy bojqielli ne jeshile me floke kacurela lekure te bardhe qe me therriste mami dhe lozja me te!
kete femij e ka pare dhe dikush tjeter ne bote me sak e ka pikturuar dhe une pasi kam pare imazhin e pikturuar jam habitur dhe pikturen e femijes e kane quajtur FEMIJA UNIVERSIT NDODHET DIKU DHE SHPEJT DO TE VIJ!

Kur pash pikturen u trondita sepse ate femije une e kam pare kur bera seancen e dyte REIKI dhe e dija qe ishte femija im lozja me te !!
Sa gjasa ka qe mos te jem cmendur dhe kjo te jete e vertete??????

Une martohem kete vit ne DO ZOTI dhe jam pa femije!
Vegimin e kam pare te parin ne mars kur bera seancen e pare REIKI dhe vegimin e dyte ne shtator kur bera seancen e dyte REIKI te ketij viti.

PO di nanjoni nga ju cesht na thoni
ZOTI QOFT ME JU ME TE GJITHE DHE ME MUA
Dudushe
Dudushe

Me besimin ne Zot dhe vleresimin e vetetvetes gjithcka eshte e mundur!

5

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Empty Re: Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI

Mesazh  Dudushe 06.01.18 14:08

Ska njeri ketu"??????
Dudushe
Dudushe

5

Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Empty Re: Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI

Mesazh  Vizitor 07.01.18 18:06

Shpresoi shum te me kuptosh dhe mos tronditesh femija qe keni pare ne seanca esh teorikisht femija juaj,nuk quhen femijet e universit por jan gjenerata e re e universit Femijet hybrid dhe jan femijet e races njerezore dmth neve ,do ket nje kontakt me kta por jo tashi afer po as shum large.Mos u trembeni ju keni agjenden tuaj ktu dhe do vazhdoni jeten se bashku me njeriun e jetes.Dhe ata jan vet dashuria sepse jan te programuare qe te na duan neve pa asnjelloi kushti cfare do mund ti bejm ne ata perseri na falin dashuri ,edhe ne raca njerezore kemi qen kshu por kemi harruare.Jet sa me te lumture dhe trashegime.

Sent from Topic'it App
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh  Dudushe 07.01.18 22:03

Qe ta kuptoj mire kjo do te thot qe une ate femije do e kem ne duar nje dite?!!!
Kjo i bie qe une te kem dicka te bekuar nga Hyjnia persa kohe e pash!!
A mund te qendroj kjo?! Im shoq eshte i fundit nga fisi i tij dhe ne jemi te vetmit qe mund ti japim trashegimtar!!
Do jem mirnjohese ne perjetesi ZOTIT DHE GJITHESISE NESE KJO NDODH VERTET DHE NE BEKOHEMI ME NJE DJALE!! LUTEM PERNAT QE UNE TE BEJ NJE DJALE E TE TRASHEGOJ TIM SHOQ NUK JAM KUNDER VAJZAVE POR ME SHPIRT DUA QE IM SHOQ TE TRASHEGOHET ASHTU SIC LUTEM PERNATE PER TIM VELLA QE TE ME TRASHEGOHET! JETEN DO IPJA VETEM QE IM SHOQ DHE IM VELLA TE TRASHEGOHESHIN ME DJEM!!
E FALENDEROJ SHUME PER LAJMIN E MIRE!
ZOTI TE RUJT E TE BEKOFT!!
Dudushe
Dudushe

5

Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Empty Keto jane fotot qe u tremba dhe une i kam pas pare kur bera REIKI!

Mesazh  Dudushe 07.01.18 22:22

07.01.201807.01.2018
crystal92 shkruajti:Shpresoi shum te me kuptosh dhe mos tronditesh femija qe keni pare ne seanca esh teorikisht femija juaj,nuk quhen femijet e universit por jan gjenerata e re e universit Femijet hybrid dhe jan femijet e races njerezore dmth neve ,do ket nje kontakt me kta por jo tashi afer po as shum large.Mos u trembeni ju keni agjenden tuaj ktu dhe do vazhdoni jeten se bashku me njeriun e jetes.Dhe ata jan vet dashuria sepse jan te programuare qe te na duan neve pa asnjelloi kushti cfare do mund ti bejm ne ata perseri na falin dashuri ,edhe ne raca njerezore kemi qen kshu por kemi harruare.Jet sa me te lumture dhe trashegime.

Sent from Topic'it App
Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Aaeaaq13
Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI Aaeaaq13
Kerkoj shpjegim per dicka qe kam pare kur dikush me ka bere REIKI 74f22d12

Edituar për herë të fundit nga Dudushe në 07.01.18 22:46, edituar 1 herë gjithsej
Dudushe
Dudushe

5

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi