Pushtohet nga djalli pas një loje
Faqja 1 e 1
Pushtohet nga djalli pas një loje
Disa pamje tronditëse janë publikuar në internet, të një vajzë e re të pushtuar nga djalli, pak kohë pasi ishte duke luajtur me një lojë e quajtur “Ouija”.
Kjo lojë është e ngjashme me atë “Çarli Çarli”, që është kthyer në lojën më të preferuar dhe më sfiduese për të rinjtë e sotëm.
18-vjeçarja, e identifikuar si Patricia Quispe, shihet e shtrirë në spital me mjekët që i rrijnë sipër në përpjekje për të frenuar veprimet e pandërgjegjshme dhe britmat e saj.
Në një moment gjatë videos dëgjohet teksa ajo bërtet "666" dhe më pas "më lejoni të shkoj, më lër të shkoj".
Sipas dëshmitarëve, vajza e re nga Lima, Peru, ka qenë duke luajtur me miqtë e saj me një aplikacion në celular që besohet se ngjall shpirtrat.
Por kur ajo u kthye në shtëpi, prindërit e saj vunë re se nuk dukej mirë me shëndet dhe e dërguan në spital. Ajo filloi të dridhej dhe nxirrte shkumë nga goja ndërsa zëri i saj u shndërrua në një ton më të egër dhe të fortë.
Siroco- Unë e dëgjoj këngën e zogut jo për zërin e tij, por per heshtjen që vjen pas.
201
Similar topics
» Djalli
» Djalli, Dreqi ose Shejtani
» Shtëpia e pushtuar nga djalli
» Djalli dhe Hebrenjt
» Djalli nga Jersey
» Djalli, Dreqi ose Shejtani
» Shtëpia e pushtuar nga djalli
» Djalli dhe Hebrenjt
» Djalli nga Jersey
Faqja 1 e 1