Shfaqen alienët në Angli?
2 posters
Faqja 1 e 1
Shfaqen alienët në Angli?
Një video që është hedhur para pak ditësh në Youtube po bën xhiron e botës.
Një jashtëtokësor besohet se është filmuar në Salford të Britanisë së madhe.
Në video shfaqet imazhi i një qenieje që është paksa më e gjatë se njeriu, më e dobët dhe me një lëkurë fosforeshente.
Ai ka një ecje të çuditshme dhe duket si një jashtëtokësor.
Ngjarja ëshët filmuar nga një person në qytetin e Salfordit, pranë Manchesterit.
Megjithattë përdoruesit e internetit janë pak skeptikë ndaj këtyre pamjeve.
Por personi që i ka bërë filmimet thotë se jo vetëm që i ka parë alienët, por kjo video i është fshirë disa herë nga ana e qeverisë sa herë që ai është përpjekru t’a shpërndajë.
Një jashtëtokësor besohet se është filmuar në Salford të Britanisë së madhe.
Në video shfaqet imazhi i një qenieje që është paksa më e gjatë se njeriu, më e dobët dhe me një lëkurë fosforeshente.
Ai ka një ecje të çuditshme dhe duket si një jashtëtokësor.
Ngjarja ëshët filmuar nga një person në qytetin e Salfordit, pranë Manchesterit.
Megjithattë përdoruesit e internetit janë pak skeptikë ndaj këtyre pamjeve.
Por personi që i ka bërë filmimet thotë se jo vetëm që i ka parë alienët, por kjo video i është fshirë disa herë nga ana e qeverisë sa herë që ai është përpjekru t’a shpërndajë.
Equinox- 207
Re: Shfaqen alienët në Angli?
Eshte mashtrim. Videoja eshte mare ne skene ku dikush luan ndonje rol alieni. Shikoni me kujdes efektet e drites dhe personazhet e tjere qe ndodhen afer tij. Perse duhet te kercente kur mund te ecte normalisht ( apo ashtu ecin ne Planetin e tij ). Dhe gjithmone, kur filmohet nje Alien, zgjidhet kamera me e keqe dhe rezolucioni me i ulet i mundshem , dhe ndricimi me i keq !
elektronika- Pervoja me e bukur qe na eshte dhene per te jetuar eshte vete misteri i jetes.....
Kur linde, po qaje, dhe gjithe te tjeret rreth teje po qeshnin.....
Jetoje jeten, ne menyre te tille, qe kur te vije momenti i fundit,
ti te jesh duke qeshur dhe gjithe te tjeret rreth teje te jene duke qare..........
58
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi