EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wycliffe misterioze

Shko poshtë

Wycliffe misterioze Empty Wycliffe misterioze

Mesazh  Agamemndon 13.03.14 12:38

Wycliffe misterioze

Wycliffe misterioze Wycliffewell_wideweb__470x303,0

Pusi Wycliffe gjendet në një shtëpi buzë rrugës se parkut Wauchope në rajonin verior të Australisë. Thuhet se është një nga zonat më të përfolura për aktivitetet e jashtëtokësorëve në të gjithë kontinentin.

Shpesh janë raportuar objekte të paidentifikuara nga banoret që janë bërë shumë shpejt popullore në të gjithë vendin. Perse jetojnë UFO-t atje?

Wycliffe misterioze Map

Askush nuk e di me siguri. Disa thonë se vendi shtrihet në dy linjat kryesore historike të tokës, që i bën alienët më të tërhequr ndaj kësaj pjese të vendit ku mendohet të kenë akces më të thjeshtë.

Të tjerët mendojnë se aty kryhen eksperimente sekrete të bazës ushtarake që e njeh zonën si Arena 51. Të tjerë besojnë se thjesht efektet e diellit që reflektojnë në tokë bëjnë të duket si zone e ndaluar me drita të veçanta.

Cilado të jetë e vërteta, kjo rruge ka vuajtur historikisht nga kujtimet e alienëve aq sa ka qenë e nevojshme vendosja e tabelës që shikoni në foto.
Agamemndon
Agamemndon

Besim do të thotë të besosh diçka që e di që s'është ashtu.

— Mark Tuein

195

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi