Zhurme misterioze
3 posters
Faqja 1 e 1
Zhurme misterioze
Nje zhurme misterioze po behet dukuri globale
Nga e gjithë bota, raporte gjithnjë e më shumë vijnë në lidhje me një zë të çuditshme,fërshëllime si një lloj baritoni,dhe qe duket se vjen një objekt i madh në ajër.
Në shumë qytete,në mbarë botën kanë dëgjuar i këto tinguj që vijnë nga qielli që mund të zgjasin më shumë se një orë,si psh. Kiev, Bjellorusia, Florida, Michigan, New Jersey, North Bergen, BC Victoria, Alkamar, Maryland, Skandinavi dhe këto janë vetëm disa qytetit,mbasi per kete fenomen sinjalizohet nga e gjithë bota.Githandej deklarohet se tinguj vijnë nga qielli që mund të zgjasin më shume se një orë,në disa raste.
Ky nuk është një fenomen i ri,sepse shpesh ka qenë vërejtur si dukuri në vitet e fundit. A ka një shpjegim logjik për këtë fenomen? Ndjenja është se kjo dukuri zhurmuese vjen nga një objekt me përmasa të mëdha,me një madhësi minimale prej disa kilometrsh. Zeri duket qe nuk prodhohet nga objekti qe leviz me shpejtesi, por nga ajri qe lëviz me një shpejtësi prej 150 km / h.
Një lloj i teknologjie e panjohur? Me poshte është një përzgjedhje e videove me ''dukurine'' misterioze.
Estilen- 713
Similar topics
» Re misterioze...
» Te verteta misterioze!
» Shpellat misterioze
» 10 vende misterioze
» Zhdukjet më të mistershme të njerëzimit
» Te verteta misterioze!
» Shpellat misterioze
» 10 vende misterioze
» Zhdukjet më të mistershme të njerëzimit
Faqja 1 e 1