Praktikë - Udhëtimi Astral
Praktikë - Udhëtimi Astral
Ju duhet të jeni vetëm në shtëpi (kjo është shumë me rëndësi) dhe të fikni telefonin.
Gjeni një jastëk që të jetë më tepër i fortë (jo i butë) në mënyrë që të ngadalësojë ardhjen e gjumit.
A
Nëse jeni shumë të lodhur, marrni një ushqim të lehtë dhe bëni disa orë gjumë.
B
Errësoje dhomën ku do të shtriheni për projektim, por jo të jetë errësirë e plotë.
Të bëni 30 minuta forcimi të vullnetit (merrni një orë për të matur kohën)
Duhet të thuhet në vetvete:
"Unë dua të shkoj në astral, të dal jashtë trupit tim, unë do të shkoj absolutisht aty, kam vendosur, unë jam i gatshëm për të shkuar, unë dua të shkoj, kam dëshirë të zjarrtë për të shkuar, (ideale është që të jeni i zemëruar), nënvetëdije unë të le që të kujdeseni për të gjeneruar këtë dalje”.
Vëndosuni pranë shtratit tuaj dhe rrutullohuni mbi veten tuaj shumë shpejt, disa dhjetëra sekonda, pastaj shtrihuni.
Vorbulla e krijuar nga rrotullimi ka një efekt shumë të afërt me daljen në Astral.
Sa më shumë që të rrutulloheni, efekti do të jetë më i fortë.
Shtrihuni sikur për gjumë (relaksimi nuk është i nevojshëm)
C
(Kjo etapë kërkon trajnim)
Ju duhet të krijoni zbrazëti brenda jush, të mos mendoni në asgjë, të jeni në dëgjim të vetes por çdo herë me dëshirë të vazhdueshme për të lënë trupin tuaj.
Ju nuk duhet të bini në ëndërrime dhe as të imagjinoni që jeni duke dalur jashtë trupit tuaj.
Duke dëgjuar frymëmarrjen tuaj kjo ju ndihmon që të mos mendoni në asgjë.
Gradualisht, ju duhet të braktisni ndërgjegjen tuaj duke mos rënë në gjumë por duke pasur çdo herë dëshirën për të dalur jashtë trupit (te mos perdoret vizualizimi).
Kjo etapë mund të zgjasë deri në 60 minuta ose edhe më shumë.
D
Nëse
1 – Një ëndërr e rënjes ju shfaqet, fituat, lejoni që kjo të bëhet, dalja fillon, në qoftë se ëndrra e rënjes ndalet para daljes, përsëritni etapën C, por duhet ta dini që ju keni qenë pjesërisht i suksesshëm.
2 – Ju ndjeni sikur rrëzoheni nga shtrati juaj, ju keni frikë se do të dëmtoheni, injorojeni këtë frikë dhe lejoni rënjen.
3 – Jeni hedhur dhunshëm në astral pa paralajmërim (përvoja e të jetuar tashmë – Déja Vécu!! Kjo ju shpupuris).
4 – Ju bini në gjumë, kjo vjen sepse ju ishit tepër të lodhur për një dalje astrale.
Neo- "Njëshmëria - mund të njihet vetëm duke u bashkuar me të."
1402
Re: Praktikë - Udhëtimi Astral
Flluska eshte per te shmangur qe te keni nje mysafir te padeshiruar, sepse ka nje numer te konsiderueshem te qenieve te cilat ende jetojne prane nesh dhe te cilat nuk kane shkuar ne planin e tyre.
Sa me lart qe ngritemi gjate udhetimit astral ka dashuri me shume, ne astralin e ulte gjenden entitet aspak simpatike, eshte nje atmosfere shume e rende...
Diçka shume e rendesishme, kur nuk e kemi te pastruar mendjen, nuk duhet te harrojme se ne astral krijojme ne ate moment qe mendojme...pra si te keqen ashtu edhe te miren.
Mund te shkojme ne plane edhe me te larta por na duhet nje vibrim i mire.
Organizmi i planeve subtile, nga me i larti ne te ulte
HYJNOR
ATMIK
KRISTIK
SHKAKTOR
MENDOR
ASTRAL
I ULTE
Ne planin Astral gjenden:
PLANI I LARTE, I MESEM, DHE I ULTE.
Flavius- 79
John wick- 9
number3- njeri thjesht
15
number3- njeri thjesht
15
Ne te gjithe bejme udhtim astral te pavetedijshem gjate nates ne gjume, por udhetimi astral me vetedije ndryshon nga ai i gjumit.kalideris shkruajti:po e supozojme qe dolem nga trupi po per tu rikthyer si i behet apo ska rikthim mbrapsh?
Kthimi ne trupin fizik eshte i sigurt sepse mes trupit fizik dhe atij astral ekziston litari lidhes i argjende qe gjendet afer kerthizes.
Rreziku me i madh gjate udhetimit astral eshte FRIKA, nese kemi frike qe do te takojme psh DJALLIN, sigurisht qe me mendjen tone do ta krijojme dhe do te na del perpara.
Neo- "Njëshmëria - mund të njihet vetëm duke u bashkuar me të."
1402
ZijadinMaliqi1- Citim
2
Magus- Kërkoni të vërtetën në praktikë dhe jo me spekulime.
Çfarëdo qoftë niveli i teorive që ju mund të zhvilloni, ato do të mbeten gjithmonë masturbim intelektual.
101
1. Relaksimi i trupit tuaj 100% duke mbetur plotesisht i zgjuar.
2. Te jeni 100% i fokusuar ne ate qe beni
3. Te keni energji te mjaftueshme ne dispozicion.
4. Te ushtroni presion mbi trupin astral per ta bere ndarjen.
Siroco- Unë e dëgjoj këngën e zogut jo për zërin e tij, por per heshtjen që vjen pas.
201
elektronika- Pervoja me e bukur qe na eshte dhene per te jetuar eshte vete misteri i jetes.....
Kur linde, po qaje, dhe gjithe te tjeret rreth teje po qeshnin.....
Jetoje jeten, ne menyre te tille, qe kur te vije momenti i fundit,
ti te jesh duke qeshur dhe gjithe te tjeret rreth teje te jene duke qare..........
58
syri i art- Qdo gje esht natyr,ska te keqe ska te mir...
100
kam problem sahere qe deshiroj te kaloj ne astral me humb vetedia she bej gjum normal njeh ndonje teknik te mirfillt qe te mund te kaloj kete faz
Albi4all- “Kur të shohësh një njeri të mirë, mundohu të tejkalosh
shembullin e tij, kur të shohësh ndonjë njeri të keq, kthehu e
hulumtoje veten mos i ke edhe ti të njëjtat të meta.”
36
Saimirk990- 1
Fakiri- 486
Te gjith qe jan te interesuar te mesojn te kontaktojn ne privat.
Magjiebardh- 1
Toniramun- Knowledge is powerful
8
Toniramun shkruajti:Udhetimi astral esht me i vertet dhe me real se vet jeta! Un si femij kam pas dhunti qe ta dal nga trupi sepse jam nje njeri shum i qet, po ashtu ndonjeher kam vizione marramendese, me shfaqen bot tjera para syve, udhtime ne univerz etj etj.
Ti mund të kesh rënë në mendime dhe kjo nuk është një dhunti sepse të mendojmë është tjetër e të udhëtojmë është tjetër, kurse të mendosh është një gjë e thjesht dhe jo një dhunti,
mos u gënje kot askush nuk mund të dal nga ky trup pa përjetuar vdekjen, ndoshta e vetmja mënyrē për të bër një "Udhëtim astral" është me anë të një magjie sikurse shtrigat
I’m X person- Nëse mërzitesh mos kërko ngushëllim prej njerëzve!
Sepse shpresa në njerëz është e kotë.
26
Neo shkruajti:
Vëndosuni pranë shtratit tuaj dhe rrutullohuni mbi veten tuaj shumë shpejt, disa dhjetëra sekonda, pastaj shtrihuni.
Vorbulla e krijuar nga rrotullimi ka një efekt shumë të afërt me daljen në Astral.
Sa më shumë që të rrutulloheni, efekti do të jetë më i fortë.
Shtrihuni sikur për gjumë (relaksimi nuk është i nevojshëm)
Kurse për ty Neo kisha një pyetje, a e ke praktikuar ti këtë metod? A të ka funksionuar?
Por nëse jo përse na e sugjeron edhe ne?
Madje vet fakti se ti thua të rrotullohesh sa më shpejt të jetë e mundshme dhe pastaj të shtrihemi për tu relaksuar dhe kjo nuk më duket një gjë duhur për të bërë një "Udhëtim astral" pasi të rrotullohesh me sa fuqi ke dhe të shtrihesh, kjo të bën të vjellësh dhe të sjell marramendje, e si mund të qetësohemi e të relaksohemi.
I’m X person- Nëse mërzitesh mos kërko ngushëllim prej njerëzve!
Sepse shpresa në njerëz është e kotë.
26
» Projeksioni Astral
» Udhetimi nga Ndarja ne Bashkim
» Shpirti dhe Mendja - Trupi Astral - Fantazma
» Udhëtimi prapa në kohë në mitologjinë e lashtë