EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kush i ben rrathet

Shko poshtë

Kush i ben rrathet Empty Kush i ben rrathet

Mesazh  Estilen prej 18.07.11 10:01


Kush i ben rrathet ne kulturat bujqesore..?

Kush i ben rrathet Westwoods-IMG_8748---Versio


Postimin po e bej ketu tek ''Enigma'' mbasi ''videoteka'' dhe disa n/forume te tjera jane prone e administratoreve dhe hapen vetem per ''persona speciale''

Rrathet ne kultura bujqesore jane...

1-porte nga nje dimension tjeter...?
2-veper humane amatoreske apo e specializuar nepermjet sistemit Haarp,a te ndonje sistemi te panjohur....?