Ka krijuar Alienë për të krijuar panik
2 posters
Faqja 1 e 1
Ka krijuar Alienë për të krijuar panik
Stalini ka krijuar jashtëtokësorët për të krijuar panik tek amerikanët?!
Shkrimatarja Annie Jacobsen në librin e saj shkruan që anija kozmike që erdhi në Roswell , në fakt është një plan i Stalinit për ti frikësuar amerikanët .
Në librin e saj "Area 51" ajo bëri përshkrimin më të cudtishëm të jashtëtokësorëve në Roswell deri më tani. Këto të dhëna ajo i mori nga një inzhinjer i kompanisë EG&G , i cili në vitin 1978 ka punuar në bazën ushtarake "Area 51".
Stalini urdhëroi njerëzit e tij për të krijuar një panik të ngjajshëm me atë të luftës ndërmjet botërave në vitin 1938. Diktatori rus planifikoi edhe me cfarë aeroplanësh do të realizojë planin e tij. Ishin ato aeroplanë nazist “Horton Ho 229”.
Stalini kishte punësuar mjekun Mengel i njohur me nofkën Engjulli i vdekjes” përshkak të eksperimenteve bizarre që ai bënte. Detyra e tij ka qenë të krijoj monstrume për të tu prezantuar jashtëtokësorët.
Nga ana tjetër FBI ka paraqitur dokumente me të cilët dëshmon vërtetësinë e ardhjes së jashtëtokësorëve në Roswell.
Shkrimatarja Annie Jacobsen në librin e saj shkruan që anija kozmike që erdhi në Roswell , në fakt është një plan i Stalinit për ti frikësuar amerikanët .
Në librin e saj "Area 51" ajo bëri përshkrimin më të cudtishëm të jashtëtokësorëve në Roswell deri më tani. Këto të dhëna ajo i mori nga një inzhinjer i kompanisë EG&G , i cili në vitin 1978 ka punuar në bazën ushtarake "Area 51".
Stalini urdhëroi njerëzit e tij për të krijuar një panik të ngjajshëm me atë të luftës ndërmjet botërave në vitin 1938. Diktatori rus planifikoi edhe me cfarë aeroplanësh do të realizojë planin e tij. Ishin ato aeroplanë nazist “Horton Ho 229”.
Stalini kishte punësuar mjekun Mengel i njohur me nofkën Engjulli i vdekjes” përshkak të eksperimenteve bizarre që ai bënte. Detyra e tij ka qenë të krijoj monstrume për të tu prezantuar jashtëtokësorët.
Nga ana tjetër FBI ka paraqitur dokumente me të cilët dëshmon vërtetësinë e ardhjes së jashtëtokësorëve në Roswell.
Zattoo- 600
Ka krijuar aliene per te krijuar panik
Perralla me mbret. E kur i krijoi Stalini monstrat per te trembur amerikanet per 1 vit apo per 6 muaj. Incidenti i Roswellit ndodhi ne 47. Ata ishin aliene te vertete.
elektronika- Pervoja me e bukur qe na eshte dhene per te jetuar eshte vete misteri i jetes.....
Kur linde, po qaje, dhe gjithe te tjeret rreth teje po qeshnin.....
Jetoje jeten, ne menyre te tille, qe kur te vije momenti i fundit,
ti te jesh duke qeshur dhe gjithe te tjeret rreth teje te jene duke qare..........
58
Similar topics
» Parashikime te deshtuara per fundin e botes
» Histori me entitete
» Zoti nuk i ka krijuar fetë
» Vullkanit që nuk dihet se nga se është krijuar
» Qyteti legjendar që nuk dihet nga kush është krijuar
» Histori me entitete
» Zoti nuk i ka krijuar fetë
» Vullkanit që nuk dihet se nga se është krijuar
» Qyteti legjendar që nuk dihet nga kush është krijuar
Faqja 1 e 1