Teknike per te pare Krijesat e padukshme
3 posters
Faqja 1 e 1
Teknike per te pare Krijesat e padukshme
Këtu po sjellë një Teknikë se si mund ti shihni krijesat e padukshme që ne i quajmë me emra te ndryshem: hijet, alienët, demonët, xhindët të cilët na përdorin neve si ushqim sikur ne që i përdorim pulat.
Në ditë më diell mes orës 15 dhe 17 provojeni në një vend me kalimtarë (Park, shesh, kopshte ...) dhe provoni të visualizoni në një shikimit të përbashkët.
Pra, nuk duhet të koncentroheni në një pikë precize të skenës por të provoni që ta shihni se bashku skenën.
Pra, përafërsisht një pamje të tillë:
Nëse i ndiqni instruksionet siç i kam shkruar këtu do të shihni diçka pak sipër kokave, dhe do të keni një surprizë.
Do të shihni se kjo çfarë shkruajmë këtu në këtë faqe është e vërtetë dhe jo diskutime intelektuale.
Me tregoni....nëse e keni arritur atëherë mirsevini në Matrix.
Në ditë më diell mes orës 15 dhe 17 provojeni në një vend me kalimtarë (Park, shesh, kopshte ...) dhe provoni të visualizoni në një shikimit të përbashkët.
Pra, nuk duhet të koncentroheni në një pikë precize të skenës por të provoni që ta shihni se bashku skenën.
Nëse i ndiqni instruksionet siç i kam shkruar këtu do të shihni diçka pak sipër kokave, dhe do të keni një surprizë.
Do të shihni se kjo çfarë shkruajmë këtu në këtë faqe është e vërtetë dhe jo diskutime intelektuale.
Equinox- 207
Re: Teknike per te pare Krijesat e padukshme
Do ta provojme Nexus, sot nuk ka diell ketu ne Boston, por shpresoj neser.. dhe do shkruaj perfundimin e ketij eksperimenti qe e besoj.
Elsavrana- 33
Re: Teknike per te pare Krijesat e padukshme
i thuaj atij ne foto qe zeri larte nuk te ben mire per degjimin :-PNexus shkruajti:Këtu po sjellë një Teknikë se si mund ti shihni krijesat e padukshme që ne i quajmë me emra te ndryshem: hijet, alienët, demonët, xhindët të cilët na përdorin neve si ushqim sikur ne që i përdorim pulat.
wolf27- 4
Similar topics
» Histori me entitete
» Jeta me qenie te padukshme
» Llojet e Entiteteve - Bota e Padukshme
» Syzet e reja zbulojnë entitetet e padukshme
» Macet shohin gjëra që janë të padukshme për ju
» Jeta me qenie te padukshme
» Llojet e Entiteteve - Bota e Padukshme
» Syzet e reja zbulojnë entitetet e padukshme
» Macet shohin gjëra që janë të padukshme për ju
Faqja 1 e 1