Nuk është fantazmë, por mamaja ime
Faqja 1 e 1
Nuk është fantazmë, por mamaja ime
Nicola Ford eshte nje 36 vjeçare e cila mendon se shpirti i se emes gjendet ende ne shtepine e saj.
Ajo ka hasur nje seri ngjarjesh te pashpjegueshme si ndezja e televizorit, renia e qirinjve nga shandanet, dhe levizja e disa engjejve dekorative prej qelqi prej dhomes se saj, pavaresisht se dera ka qene e mbyllur.
Ajo gjithashtu shikon hije te çuditshme nga cepi i syve të saj.
Megjithatë, pavarësisht se duket drithëruese, Nicola nuk beson se shtëpia e saj është nen ndikimin e një shpirt të lig - dhe se ajo mendon se kjo është vetëm mamaja e saj që mban nje ende "nje sy" mbi të.
"Fakti që nëna ime ishte shumë shpirtërore dhe besonte në vetë shpirtrat më bën të mendoj se ky është i saj."
Nicola, i cili jeton në Hutton, shtoi se: "Më duket ngushëlluese pasi nuk eshte se kam ndonje eksperience te keqe - nuk është se me fluturojne gjëra nëpër dhomë dhe ato te perpiqen per te me goditur mua.
" Gjerat e mia thjesht zhvendosen".
"Nëse kjo nuk është mamaja ime atëherë është vetëm dikush tjetër duke u përpjekur të më lere te kuptoj se ato ekzistojne".
Nicola, një punjëse sociale, ka jetuar në shtëpinë e saj për gati nëntë vjet, por eksperienca e saj paranormale filloi vetëm pas vdekjes së nënës së saj, që vdiq, ne moshen 63, në korrik të vitit 2008.
Gjëra të çuditshme kanë ndodhur edhe ne shtepine e djalit te saj Robbie, 16, dhe maces se saj gjashte vjecare te quajtur FiFi.
"Kur nëna vdiq Robbie pasur disa përvoja mjaft negative," tha Nicola, i cili gjithashtu punon me kohë të pjesshme në Boutique mobilje franceze Tremujori në Crown Street.
Macja ështe gjithnjë në kerkim të diçkaje qe ne nuk mund ta shohim."
Ajo shtoi: "Çfarë po ndodh këtu është paranormale. Unë nuk mund të shpjegojë se si këto gjëra ndodhin."
Nicola tha në përfundimin se: "Unë besoj se ka një jetë te përtejme, por unë nuk e di se si njerëzit arrijnë aty."
Odin- 513
Similar topics
» Mendoni se toka eshte nje top gjigand i rrumbullaket apo eshte e sheshte ?
» Fantazmë pranë Parlamentit britanik?
» Prezenca e një fantazme
» Histori me entitete
» Njeriu i zhdukur, pas 4 muajsh shihet si fantazme
» Fantazmë pranë Parlamentit britanik?
» Prezenca e një fantazme
» Histori me entitete
» Njeriu i zhdukur, pas 4 muajsh shihet si fantazme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi