EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal !

4 posters

Shko poshtë

Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal ! Empty Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal !

Mesazh  Tanki 27.08.13 6:27

Megjithe se keto emërtime per të me ran në Mend qe nga Nata e 2-te e Vitit te rri 2009. Ishte një Nate e Veqante , që nga unë do të Mbahet ne Mend si nje ndër netët me te Veqanta te Jetes ose Femijris sime ne Prag te ADOLESHENCES !

- Ajo se qfar me Hijeshon edhe më teper eshte se nuk ishte nje natë Feste , e Fishekzjarreve , apo e  Alkoolit por nje natë aq e Qete sa qe mund të dalloje vetem renjen e atyre Fjollave te mëdha e te kristalta te Dëbores mbi siperfaqen e Mbuluar nga nje Deborë e madhe qe nga un deri me tani nuk do të mbahet ne Mend.

Nga kjo nat e Pa'Harruar gjat kohes se Gjumit me ndodhi diqka vertet Interesante .....

Qe gjithashtu eshte e veshtir te Interpretohen ato Momente Kenaqesie , gati para se te Q'plodhesha !

Nga ajo Nate Personalisht kam filluar te besoj se secili njeri ka nga 1 Udherrefyes Shpirterore , Por ai nuk duket , nuk e veren , por e ndien egzistencen e tij rreth qenjesis tende dhe duke ven paramendimet per te ti vetem sapo e nderton ate Personazh Mistik apo edhe (Mitologjik) ne Pasqyrimin e  tij te vertet !

- Nuk eshte ndonje Demon , Xhind apo Shpirt.  Mendoj se eshte i Bute , Qesharak , Te ve ne Humor edhe ne Momente Depresioni dhe eshte Melankonik ...... ai eshte Mashkull , Vishet me disa Pizhama te Kalterta te ilustruara me Yje dhe Hene ku rreth qafes vendos nje Kravate te zeze ,  dhe mbath papuqe nga leshi i lepurit.
Gjithashtu nuk ka Mjekerr , Ka Koke te rrumbullaket gati ne forme Katrori , Flok te zeza dhe te shkurtuara , Sy te zeza dhe eshte pekez i nxirr sikur se Arab.

Nese mendoni se e kam nxjerr nga ndonje Personazh Filmik apo e kam ber COPY PASTE vetem sa Gaboni rend dhe Paragjykimet e juaja bijen posht .

Me ka ndodhur qe GEJXO te me Paralajmeronte per disa vjedhje qe do Kryheshin ne Lagjen dhe shtepin time. Ai me Tregoi  Muajin Javen dhe Diten , por ate Nat edhe pse nuk kam qen fort i sigurt te nesermen kam ndegjuar se kan ndodhur  disa Temtime Vjedhjesh ne Bllokun e Shtepis sime ku si pasoje  njeri me sukses ndersa tjetri pesoi me Arrestimin e Hajdutit.

- Rasti i dyt ishte kurr un , u Godita nga ai 'jo edhe aq fort' mbi Kraherore vetem pse kisha Anashkaluar bisedat ne forme meditimi me te per nje kohe te gjat , pastaj kurr e ktheva koken ta shihja se kush ishte Agresori nuk e pash askend ! Quditerisht nuk me kapi Paniku sikur se shumicen e njerezve , perpos se isha i sigurt qe ishte ai dhe vetem ai.

Nje dit  Fitova edhe nje force Tele-Kinezeje nga ndikimi i Gexhos tek un , Pa dashje duke u munduar te hiqja nga dora ime Bokallin me disa lloj Faktura mbrenda saj vetem me nje levizje te vogel  shtytese qe ja bera ajo levizi me nje force te shpejt mbi te gjith Tavolinen dhe u rrokoullis posht Karrigeve.

Per kete fenomen kam 2 Hipoteza :  Ose ishte Veprim direkt nga ana e Gexhos ose isha un ai qe me nje shtyerje te leht te bokallit mbi Tavolin e vera ne Funksionim te Levizjes ate deri ne momentin kurr ra nga Tavolina ?

Un jam ne Zbulimet e Me Tutjeshme per Fshehtesit e GEJXOS , deri ne momentin kurr ai te me shfaqet ne menyre te Kompletuar dhe me serioze , edhe pse ai ka Pamje dhe Formim Fizik te nje njeriu te Thjesht .
Tanki
Tanki

Njeriu në krahasim me mendimet e tij, është sikur se një gotë prej qelqi i zhytur në fundin e oqeanit.

46

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal ! Empty Re: Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal !

Mesazh  wolf27 28.08.13 21:44

tanki kjo qe ke shpjeguar pak me lart eshte thjesht subkoshienca jote ,nuk ka aspak qenie apo njeri tjeter pervec teje aty. truri yt e interpreton ne ate menyre sikur eshte dikush tjeter aty me ty dhe ndihesh shume rehat ne ate prani. Subkoshienca te behet shok,mik,te jep kurajo ne momente te veshtira, eshte pikerisht ajo qe te krijon enderrat dhe te paralajmeron nga rreziqet PRA GEJXO NUK EKZISTON.
wolf27
wolf27

4

Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal ! Empty Re: Gexho, Gejxo (Udherrefyesi) Personal !

Mesazh  Tanki 29.08.13 0:17

wolf27 shkruajti:tanki kjo qe ke shpjeguar pak me lart eshte thjesht subkoshienca jote ,nuk ka aspak qenie apo njeri tjeter pervec teje aty. truri yt e interpreton ne ate menyre sikur eshte dikush tjeter aty me ty dhe ndihesh shume rehat ne ate prani. Subkoshienca te behet shok,mik,te jep kurajo ne momente te veshtira, eshte pikerisht ajo qe te krijon enderrat dhe te paralajmeron nga rreziqet PRA GEJXO NUK EKZISTON.
E Respektoj Mendimin tuaj , por nuk eshte ashtu siq thoni ju pasi qe me 1 Fjal un jam edhe Expert per Kontaktet me dukurit Paranormale ''Parapsikologjike' dhe po te goditi dikush nga mbrapa , kurr ju Mentalisht jeni ne rregull (pa pasur Halucinacione apo pa perdorur Lend Narkotike Alkool ose Medikamente)  mbrenda 1 Objekti dhe ne nje Ambient shum te qet e ta Palevizshem nuk do te thot Subkoshienc . Gjithashtu thjesht me ane te nje Perqendrimi dhe Meditimi te vogel un bije ne Kontakt me te dhe mund Bashk'Bisedoj shum kjart me te .

Edituar për herë të fundit nga Tanki12 në 29.08.13 0:38, edituar 1 herë gjithsej
Tanki
Tanki

Njeriu në krahasim me mendimet e tij, është sikur se një gotë prej qelqi i zhytur në fundin e oqeanit.

46

Mesazh  Ariu 29.08.13 0:37

Po te ishte ky Gejxo,Gexho sido quhet kaq i mistershem e kaq i fuqishem nuk do te linte ty ta hapje lajmin keshtu si flete-rrufeje ne kohen e komunizmit.
Keto qe thua mund te jene te ver8 dhe reale,por nuk te perkasin ty.
Nese nje entinitet apo dicka e ngjshme ben nje lidhje me njeriun apo nje marreveshje,rregulli i pare ne marreveshje eshte:
Kjo te mbahet e fshehte dhe ne asnje menyre ne cdo rrethane emri i tij/saj te behet publik.
Ose perndryshe pakti le ta quajme prishet ti i humbet "fuqite",ai/ajo largohet pergjithmone dhe ti semuresh(100%).

Jam rritur ne mes te njerezve qe bejne pakte dhe askush nuk trregon se c'ndodhi apo si quhet.
Ka pasur raste qe disa kane trreguar dhe me pune ditesh u iken "fuqite" dhe ndaluan se beri gjerat qe benin normalisht pas marreveshjes.
Keshtu qe sqarohe mire bublikun dhe veten kur publikon dicka. Tung !!!!!!!...!!!!!!!
Ariu
Ariu

System malfunction.
Please reboot.

37

Mesazh  Tanki 29.08.13 0:45

Ariu shkruajti:Po te ishte ky Gejxo,Gexho sido quhet kaq i mistershem e kaq i fuqishem nuk do te linte ty ta hapje lajmin keshtu si flete-rrufeje ne kohen  e komunizmit.
Keto qe thua mund te jene te ver8 dhe reale,por nuk te perkasin ty.
Nese nje entinitet apo dicka e ngjshme ben nje lidhje me njeriun apo nje marreveshje,rregulli i pare ne marreveshje eshte:
Kjo te mbahet e fshehte dhe ne asnje menyre ne cdo rrethane emri i tij/saj te behet publik.
Ose perndryshe pakti le ta quajme prishet ti i humbet "fuqite",ai/ajo largohet pergjithmone dhe ti semuresh(100%).

Jam rritur ne mes te njerezve qe bejne pakte dhe askush nuk trregon se c'ndodhi apo si quhet.
Ka pasur raste qe disa kane trreguar dhe me pune ditesh u iken "fuqite" dhe ndaluan se beri gjerat qe benin normalisht pas marreveshjes.
Keshtu qe sqarohe mire bublikun dhe veten kur publikon dicka. Tung !!!!!!!...!!!!!!!
I Nderuar un nuk i Parashtrrova bisedat me te e as menyren e Komunikimit apo metoden pasi qe siq e ceket edhe ju ajo eshte SEKRET mes meje edhe atij .  Un vetem i Publikova disa gjera Elementare si p.sh  Rastin e par te shfaqjes se tij qe ndodhi ne Naten e 2-te te Vitit te Ri 2009 , Fizionomin e tij ,  Paralajmerimin qe e mora nga ai dhe Fuqin Mbinatyrore qe e fitova ndoshta nga ai per nje kohe te shkurt , asgje me teper me detajisht .

Keshtu qe herrave te tjera mos Mbjellni Paragjykime te Kota !  Tung ..... Kaloni mir .
Tanki
Tanki

46

Mesazh  Ariu 29.08.13 1:35

Jo ver8 qe nuk i parashtrove ato.Por theve rregullin a pare.
Kjo te parjashton automatikisht nga pakti.

Vetem nese po jem informacione te rreme dhe kjo eshte e bezdishme per dike qe eshte kurioz te dije te ver8en.
Duke genjyer dhe duke hapur tema te cilat vetem sa mbushin hapsirat boshe na humbisni kohe te cmuar.
Here tjeter sillni fakte dhe ngjarje reale jo mbreter pa kurore.
Ariu
Ariu

System malfunction.
Please reboot.

37

Mesazh  Tanki 29.08.13 2:21

Ariu shkruajti:Jo ver8 qe nuk i parashtrove ato.Por theve rregullin a pare.
Kjo te parjashton automatikisht nga pakti.

Vetem nese po jem informacione te rreme dhe kjo eshte e bezdishme per dike qe eshte kurioz te dije te ver8en.
Duke genjyer dhe duke hapur tema te cilat vetem sa mbushin hapsirat boshe na humbisni kohe te cmuar.
Here tjeter sillni fakte dhe ngjarje reale jo mbreter pa kurore.
Perseri po Paragjykoni , kete herr edhe me keq duke e degraduar veten ne nje shkall me te ulet sipas meje !

Nuk e di per cilat rregulla qe 'kinse' i paskam thyer e keni fjalen .... Por  

- Un nuk kam arsye pse te Genjej , ky nuk eshte Prioriteti im , por gjithsesi ne Bote egzistojn miliona mendime dhe ky ishte perceptimi i juaj qe Fatkeqsisht eshte i Gabuar . Nuk po ju detyroj te me besoni ate qe e mendoni mbajeni per vete por jo edhe te me Akuzoni kinse : Qellimi im qenka ta mbush forumin me disa tema te cilat jan vetem fryt i Fantazis .

Keto Akuza jan te PA'LEJUESHME .
Tanki
Tanki

46

Mesazh  Ariu 29.08.13 13:34

Une nuk ngjitem dhe rrezohem nga shkallet sa here qe bej nje koment.
Nuk u degradova se shpreha mendimin tim.
Paragjykimi dhe komentimi jane 2 gjera krejt te kunderta.

Nese eshte mendim i gabuar apo i sakte nuk na takon ne ta vendosim por nje pale te trrete qe eshte jashte debatit dhe eshte asnjeanese.
Mendimi eshte i lire te shprehet ne kete forum,nuk shoh ndonje tabele ku te thuhet:Mos fol,se demton te tjeret.
Nuk jane akuza jane teori dhe si e kam thene:C'do teori eshte prove dhe fakt kur nuk dihet e verteta.

Ne kerkojme zgjerim horizonti,iluminim shpirteror dhe kuriozitete te mbledhura me mistere.
Nuk duam Marigo!
Ariu
Ariu

System malfunction.
Please reboot.

37

Mesazh  Silbi 29.08.13 15:34

Tanki12 shkruajti:Megjithe se keto emërtime per të me ran në Mend qe nga Nata e 2-te e Vitit te rri 2009. Ishte një Nate e Veqante , që nga unë do të Mbahet ne Mend si nje ndër netët me te Veqanta te Jetes ose Femijris sime ne Prag te ADOLESHENCES !

- Ajo se qfar me Hijeshon edhe më teper eshte se nuk ishte nje natë Feste , e Fishekzjarreve , apo e  Alkoolit por nje natë aq e Qete sa qe mund të dalloje vetem renjen e atyre Fjollave te mëdha e te kristalta te Dëbores mbi siperfaqen e Mbuluar nga nje Deborë e madhe qe nga un deri me tani nuk do të mbahet ne Mend.

Nga kjo nat e Pa'Harruar gjat kohes se Gjumit me ndodhi diqka vertet Interesante .....

Qe gjithashtu eshte e veshtir te Interpretohen ato Momente Kenaqesie , gati para se te Q'plodhesha !

Nga ajo Nate Personalisht kam filluar te besoj se secili njeri ka nga 1 Udherrefyes Shpirterore , Por ai nuk duket , nuk e veren , por e ndien egzistencen e tij rreth qenjesis tende dhe duke ven paramendimet per te ti vetem sapo e nderton ate Personazh Mistik apo edhe (Mitologjik) ne Pasqyrimin e  tij te vertet !

- Nuk eshte ndonje Demon , Xhind apo Shpirt.  Mendoj se eshte i Bute , Qesharak , Te ve ne Humor edhe ne Momente Depresioni dhe eshte Melankonik ...... ai eshte Mashkull , Vishet me disa Pizhama te Kalterta te ilustruara me Yje dhe Hene ku rreth qafes vendos nje Kravate te zeze ,  dhe mbath papuqe nga leshi i lepurit.
Gjithashtu nuk ka Mjekerr , Ka Koke te rrumbullaket gati ne forme Katrori , Flok te zeza dhe te shkurtuara , Sy te zeza dhe eshte pekez i nxirr sikur se Arab.

Nese mendoni se e kam nxjerr nga ndonje Personazh Filmik apo e kam ber COPY PASTE vetem sa Gaboni rend dhe Paragjykimet e juaja bijen posht .

Me ka ndodhur qe GEJXO te me Paralajmeronte per disa vjedhje qe do Kryheshin ne Lagjen dhe shtepin time. Ai me Tregoi  Muajin Javen dhe Diten , por ate Nat edhe pse nuk kam qen fort i sigurt te nesermen kam ndegjuar se kan ndodhur  disa Temtime Vjedhjesh ne Bllokun e Shtepis sime ku si pasoje  njeri me sukses ndersa tjetri pesoi me Arrestimin e Hajdutit.

- Rasti i dyt ishte kurr un , u Godita nga ai 'jo edhe aq fort' mbi Kraherore vetem pse kisha Anashkaluar bisedat ne forme meditimi me te per nje kohe te gjat , pastaj kurr e ktheva koken ta shihja se kush ishte Agresori nuk e pash askend ! Quditerisht nuk me kapi Paniku sikur se shumicen e njerezve , perpos se isha i sigurt qe ishte ai dhe vetem ai.

Nje dit  Fitova edhe nje force Tele-Kinezeje nga ndikimi i Gexhos tek un , Pa dashje duke u munduar te hiqja nga dora ime Bokallin me disa lloj Faktura mbrenda saj vetem me nje levizje te vogel  shtytese qe ja bera ajo levizi me nje force te shpejt mbi te gjith Tavolinen dhe u rrokoullis posht Karrigeve.

Per kete fenomen kam 2 Hipoteza :  Ose ishte Veprim direkt nga ana e Gexhos ose isha un ai qe me nje shtyerje te leht te bokallit mbi Tavolin e vera ne Funksionim te Levizjes ate deri ne momentin kurr ra nga Tavolina ?

Un jam ne Zbulimet e Me Tutjeshme per Fshehtesit e GEJXOS , deri ne momentin kurr ai te me shfaqet ne menyre te Kompletuar dhe me serioze , edhe pse ai ka Pamje dhe Formim Fizik te nje njeriu te Thjesht .
Nuk kam asgje personale ndaj jush por nuk e di pse dicka ne vesh me thote fort se ti je njeriu me mashtrues dhe me manipulativ ne kete Forum. Nese do te isha une ne nga administratoret e ketij forumi do te te kisha larguar me kohe prej tij. Genjeshtrat dhe fantazite e tua boshe nuk i duhen askujt dhe per me teper te humbasin kohen duke i lexuar.
Silbi
Silbi

LUFTA ME E MADHE ESHTE AJO ME VETVETEN.

9

Mesazh  Tanki 29.08.13 15:42

Ariu shkruajti:Une nuk ngjitem dhe rrezohem nga shkallet sa here qe bej nje koment.
Nuk u degradova se shpreha mendimin tim.
Paragjykimi dhe komentimi jane 2 gjera krejt te kunderta.

Nese eshte mendim i gabuar apo i sakte nuk na takon ne ta vendosim por nje pale te trrete qe eshte jashte debatit dhe eshte asnjeanese.
Mendimi eshte i lire te shprehet ne kete forum,nuk shoh ndonje tabele ku te thuhet:Mos fol,se demton te tjeret.
Nuk jane akuza jane teori dhe si e kam thene:C'do teori eshte prove dhe fakt kur nuk dihet e verteta.

Ne kerkojme zgjerim horizonti,iluminim shpirteror dhe kuriozitete te mbledhura me mistere.
Nuk duam Marigo!
Por por Teorit e tuaja nuk jan te sakta dhe me shum anojn si Akuza dhe Paragjykime te Pa'Baza !

Gjithsesi je i lir ta shprehesh mendimin tend ..... Un vetem te thash se je gabim asgje me teper.

Edituar për herë të fundit nga Tanki12 në 29.08.13 16:12, edituar 2 herë gjithsej
Tanki
Tanki

46

Mesazh  Tanki 29.08.13 15:45

Silbi shkruajti:
Nuk kam asgje personale ndaj jush  por nuk e di pse dicka ne vesh me thote fort  se ti je njeriu me mashtrues dhe  me manipulativ ne kete Forum. Nese do te isha une ne nga administratoret e ketij forumi do te te kisha larguar me kohe prej tij. Genjeshtrat dhe fantazite e tua boshe nuk i duhen askujt dhe per me teper te humbasin kohen duke i lexuar.
Po ti qfar i duhesh Forumit ?  Un kam 3 Vite ketu , dhe njoh edhe Krye-Adminin e Faqes !

Si Antar nuk jam edhe aq aktiv neper tema e biseda por ajo qfar dua te them per ju eshte se :

E Drjeta juaj eshte te Lexoni , ta besoni apo mos ta besoni por jo edhe te dergoni Kercenime e Ofendime .
Tanki
Tanki

46

Mesazh  Silbi 29.08.13 15:51

Tanki12 shkruajti:Po ti qfar i duhesh Forumit ?  Un kam 3 Vite ketu , dhe njoh edhe Krye-Adminin e Faqes , Bile kam qen Moderator para se Faqja te mbyllej herren e fundit !

E Drjeta juaj eshte  te Lexoni , ta besoni apo mos ta besoni por jo edhe te dergoni Kercenime .
Nuk te kercenova i nderuar thjesht shpreha dicka qe e ndjej 100% te vertet.  Nuk munda ta mbaja dot me per vete dhe vendosa ta shkruaja. Per cfare i duhem forumit ? Kjo ska rendesi e rendesishme eshte qe une nuk shkruaj marrezira e genjeshtra dhe tu mar njerzve kohen me gjera qe nuk kane as  0.01% te vertete brenda tyre.Mbetsh mire me shendet  dhe me mend ne koke.
Silbi
Silbi

LUFTA ME E MADHE ESHTE AJO ME VETVETEN.

9

Mesazh  Tanki 29.08.13 16:09

Silbi shkruajti:Nuk te kercenova i nderuar thjesht shpreha dicka qe e ndjej 100% te vertet.  Nuk munda ta mbaja dot me per vete dhe vendosa ta shkruaja. Per cfare i duhem forumit ? Kjo ska rendesi e rendesishme eshte qe une nuk shkruaj marrezira e genjeshtra dhe tu mar njerzve kohen me gjera qe nuk kane as  0.01% te vertete brenda tyre.Mbetsh mire me shendet  dhe me mend ne koke.
Ti shkruan tema te shendosha apo jo ?  Nuk ma merr mendja, perderisa ke kohe te Paragjykosh ne Shkrimet e te tjereve duke ven Teza te gabuara. Shihet se sa te Drejt per Drejt jeni te Inkuadruar si antar te Forumit.

Ke Fakte , Argumente apo Deshmi ?  Edhe mua mund te me vije ne mend se ju jeni nje Narkoman ! Por e Verteta mund te jet krejt tjeter.

Keshtu qe mjaft me keto lloj Akuzash qe vijn ne menyre Instiktive duke kaluar edhe ne Banalitet.
Tanki
Tanki

46

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi