EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19

Shko poshtë

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Empty India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19

Mesazh  Gjithesia Love 05.04.20 20:31

Ne Janare faqia https://greatgameindia.com publikon nje artikull sesi kina kishte vjedhur korona virusin nga laboratoret e kanadase.

Si e vodhi Kina virusin e kurorës kanadeze dhe e perdori  atë si nje arme biologjike.

Një dërgesë misterioze e Coronavirus nga Kanada u kontrabandua vitin e kaluar. Ai u gjurmua përsëri tek agjentët kinezë që punojnë në një laborator kanadez. Një hetim i mëpasshëm nga GreatGameIndia lidhi agjentët me Programin Biologjik të Kinë të Kinës, ku dyshohet se virusi ka dalë në rrjedhë duke shkaktuar shpërthimin e koronavirusit Wuhan.Shënim: Gjetjet e këtij studimi nuk janë vërtetuar nga askush tjetër përveç ekspertit të armëve biologjike, Dr Francis Boyle, i cili hartoi Aktin e Konventës për Armët Biologjike, i ndjekur nga shumë kombe. Raporti ka shkaktuar polemikë të madhe ndërkombëtare dhe është shtypur në mënyrë aktive nga një pjesë e mediave kryesore.Infographic bazuar në këtë raport: https://greatgameindia.com/secret-history-of-coronavirus-bioweapon/

Mostra SARS e Arabisë Saudite

Më 13 qershor 2012, një burrë saudit 60-vjeçar u pranua në një spital privat në Jeddah, Arabia Saudite, me një histori shtatë-ditore të etheve, kollës, nxjerrjes dhe gulçimit. Ai nuk kishte histori të sëmundjes së zemrës ose veshkave, nuk merrte asnjë mjekim afatgjatë dhe nuk pinte duhan.Virologu egjiptian Dr. Ali Mohamed Zaki izoloi dhe identifikoi një koronavirus të panjohur më parë në mushkëri. Pasi që diagnozat rutinore nuk arritën të identifikojnë agjentin shkaktar, Zaki kontaktoi Ron Fouchier, një virolog kryesor në Qendrën Mjekësore Erasmus (EMC) në Roterdam, Hollandë, për këshilla.

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Abnormalities-on-Chest-Imaging-of-the-Saudi-patient-infected-with-Coronavirus-443x1024

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Abnormalities-on-Chest-Imaging-of-the-Saudi-patient-infected-with-Coronavirus-443x1024

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Abnormalities-on-Chest-Imaging-of-the-Saudi-patient-infected-with-Coronavirus-443x1024

Fouchier sekuestroi virusin nga një kampion i dërguar nga Zaki. Fouchier përdori një metodë të reaksionit të zinxhirit të polimerazës (RT-PCR) në kohë reale me spektër të gjerë "RT-PCR" për të provuar shenjat kryesore të një seri koronavirusesh të njohura të njohura për infektimin e njerëzve.Ky mostër i Coronavirus është blerë nga Drejtori Shkencor Dr. Frank Plummer (çelësi i hulumtimit të Coronavirus Frank Plummer u vra kohët e fundit në Afrikë) nga Laboratori Kombëtar i Mikrobiologjisë i Kanadasë (NML) në Winnipeg direkt nga Fouchier, i cili e mori atë nga Zaki . Ky virus u raportua se ishte vjedhur nga laboratori kanadez nga agjentët kinezë.#FrankPlummer - Shkencëtar i njohur në Laboratorin Kombëtar të Mikrobiologjisë me bazë në Winnipeg, Kanada, kyç për hulumtimin e Coronavirus, ka vdekur në kushte misterioze në Afrikë. Ai ishte ai që merrte mostrën Saudite të Koronavirusit nga Saudite Saudite që ishte kontrabanduar në Wuhan https://t.co/VjvQMURTyT (— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) Shkurte 6, 2020)

Laboratori Kanadez

Coronavirus arriti në objektin Winnipeg të NML kanadeze në 4 maj 2013 nga laboratori holandez. Laboratori kanadez grumbulloi stoqe të virusit dhe e përdori atë për të vlerësuar testet diagnostikuese të përdorura në Kanada. Shkencëtarët Winnipeg punuan për të parë se cilat specie kafshësh mund të infektohen me virusin e ri.Hulumtimi u krye në bashkëpunim me Laboratorin Kombëtar të Agjencisë Kanadeze të Inspektimit të Ushqimit, Qendrës Kombëtare të Sëmundjeve të Kafshëve të Huaj, i cili ndodhet në të njëjtin kompleks si Laboratori Kombëtar për Mikrobiologji.NML ka një histori të gjatë të ofrimit të shërbimeve gjithëpërfshirëse të testimit për koronaviruset. Ai izoloi dhe siguroi sekuencën e parë të gjenomit koronavirus SARS dhe identifikoi një koronavirus tjetër, NL63, në 2004.

Ky laborator kanadez me qendër në Winnipeg ishte në shënjestër të agjentëve kinezë në atë që mund të quhet Spiunazh Biologjik.

Spiunazh biologjik kinez

Në Mars të vitit 2019, në një ngjarje misterioze, një dërgesë jashtëzakonisht virulente e viruseve NML nga Kanada përfundoi në Kinë. Ngjarja shkaktoi një skandal të madh me ekspertë të biowarfare duke pyetur pse Kanada po dërgonte viruse vdekjeprurëse në Kinë. Shkencëtarët e NML thanë që viruset shumë vdekjeprurës ishin një armë e mundshme biologjike.Pas hetimit, incidenti u gjurmua përsëri tek agjentët kinezë që punojnë në NML. Katër muaj më vonë, në korrik 2019, një grup virologësh kinezë u dërguan me forcë nga Laboratori Kombëtar i Mikrobiologjisë së Kanadasë (NML). NML është objekti i vetëm i Kanadasë Tier 4 dhe një nga të paktët në Amerikën e Veriut të pajisur për të trajtuar sëmundjet më vdekjeprurëse në botë, të tilla si Ebola, SARS, Coronavirus, etj.Xiangguo Qiu - Agjentja Kineze e Luftës Biologjike

Shkencëtarja NML e cila u shoqërua nga laboratori kanadez së bashku me burrin e saj, një tjetër biolog, dhe anëtarët e ekipit të saj kërkimor, besohet se është një agjent kinez Xiangguo Qiu Biological Warfare Warfare. Qiu ishte drejtuesi i Seksionit të Zhvillimit të Vaksinave dhe Terapive Antivirale të Programit Kanal të Pagogjeneve Speciale NML.Xiangguo Qiu është një shkencëtar i shquar i lindur në Tianjin kinez. Ai u diplomua si mjek në Universitetin Mjekësor Hebei (Kinë) në 1985 dhe erdhi në Kanada për studime pasuniversitare në 1996. Më vonë, ai u bashkua me Institutin e Biologjisë së Qelizave dhe Departamentin e Pediatrisë dhe Shëndetit të Fëmijëve në Universitetin e Manitoba. , Winnipeg, jo i dedikuar për studimin e patogjenëve.

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Dr.-Xiangguo-Qiu-Chinese-Biological-Warfare-Agent-696x392

Ne foto:Dr. Xiangguo Qiu, the Chinese Biological Warfare Agent working at the National Microbiology Laboratory, Canada

Por ka pasur një ndryshim, disi. Që nga viti 2006, ajo ka studiuar viruse të fuqishme NML të Kanadasë. Për shembull, në vitin 2014, ajo studioi viruse të dërguara nga NML në Kinë (së bashku me ethet Machupo, Junin, Rift Valley Fever, Ethet hemorragjike të Krimesë dhe viruset Hendra).

Infiltrimi në laboratorin kanadez

Dr. Xiangguo Qiu është e martuar me një shkencëtar tjetër kinez, Dr. Keding Cheng, gjithashtu i lidhur me NML, konkretisht "Core Science and Technology". Dr Cheng është kryesisht një bakteriolog që kaloi te virologjia. Ifti është përgjegjës për infiltrimin në NML kanadeze me shumë agjentë kinezë si studentë të një numri objektesh shkencore kineze të lidhura drejtpërdrejt me Programin e Luftës Biologjike të Kinës, përkatësisht:
1.Instituti i Mjekësisë Veterinare Ushtarake, Akademia e Shkencave Mjekësore Ushtarake, Changchun
2. Kontrolli dhe Qendra e Parandalimit të Sëmundjeve, Qarku Ushtarak Chengdu
3.Instituti i Virologjisë Wuhan, Akademia e Shkencave Kineze, Hubei
4. Instituti i Mikrobiologjisë, Akademia e Shkencave Kineze, Pekin.

India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Chinese-Researchers-Caught-Stealing-Coronavirus-From-Canadian-Lab-696x480
Sources say Xiangguo Qiu and her husband Keding Cheng were escorted from the National Microbiology Lab in Winnipeg on July 5, 2019. Since then, the University of Manitoba has ended their appointments, reassigned her graduate students, and cautioned staff, students and faculty about traveling to China. (Governor General’s Innovation Awards)

Katër objektet e luftës biologjike kineze të përmendura më lart bashkëpunuan me Dr. Xiangguo Qiu në kontekstin e virusit Ebola, Instituti i Veterinarisë Ushtarake iu bashkua një studimi mbi virusin e etheve Rift Valley, ndërsa Instituti i Mikrobiologjia iu bashkua një studimi mbi virusin Marburg. Duhet të theksohet se ilaçi i përdorur në këtë studim të fundit -favipiravir- tashmë është testuar me sukses nga Akademia Kineze e Shkencave Mjekësore Ushtarake, me përcaktimin JK-05 (fillimisht një patentë japoneze e regjistruar në Kinë qysh në vitin 2006), kundër Ebola dhe viruse të tjera shtesë.Sidoqoftë, studimet e doktor Qiu janë dukshëm më të përparuara dhe me sa duket jetike për zhvillimin e armëve biologjike kineze në rast se përfshihen ethet Coronavirus, Ebola, Nipah, Marburg, ose Valley. Rift.

Hetimi kanadez është duke vazhduar dhe mbetet pyetja nëse dërgesat e mëparshme në Kinë me viruse të tjera ose përgatitje të tjera thelbësore kanë ndodhur nga 2006 deri në 2018, në një formë apo një tjetër.India e hedh ne gjyq Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19 Dr.-Xiangguo-Qiu-with-her-team-at-Canadas-National-Microbiology-Laboratory-696x388
Ne foto:Dr. Gary Kobinger, former chief of special pathogens (right), and Dr. Xiangguo Qiu, research scientist (second from right) met with Dr. Kent Brantly and Dr. Linda Mobula, assistant professor at Johns Hopkins School of Medicine and the physician who administered ZMapp to Brantly in Liberia when he was infected with Ebola during the 2014-16 outbreak. (Submitted by Health Canada)

Dr. Xiangguo Qiu bashkëpunoi gjithashtu në vitin 2018 me tre shkencëtarë nga Instituti i Kërkimeve Mjekësore Mjekësore të Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara në Maryland, duke studiuar imunoterapinë pas ekspozimit për dy viruset Ebola dhe virusin Marburg te majmunët; një studim i mbështetur nga Agjensia e Reduktimit të Kërcënimeve të Mbrojtjes së Shteteve të Bashkuara.

Coronavirus Wuhan

Dr. Xiangguo Qiu bëri të paktën pesë udhëtime gjatë vitit shkollor 2017-18 në Laboratorin e lartpërmendur të Bihan Sigurisë Kombëtare Wuhan të Akademisë së Shkencave Kineze, i cili u çertifikua për BSL4 në Janar 2017. Përveç kësaj, në Gusht 2017, Komisioni Kombëtar i Shëndetit Kinez miratoi aktivitete kërkimore mbi viruset e etheve hemorragjike Ebola, Nipah dhe Krimea-Kongo në objektin Wuhan.

Rastësisht, Laboratori Kombëtar i Biosigurisë së Wuhan ndodhet vetëm 20 milje larg Tregut të Ushqimit të Detit Huanan, i cili është epiqendra e shpërthimit të Coronavirus të quajtur Wuhan Coronavirus.
Laboratori Kombëtar i Biosigurisë Wuhan është i vendosur në objektet ushtarake kineze të Institutit Wuhan të Virologjisë, i lidhur me Programin e Luftës Biologjike të Kinës. Ishte laboratori i parë në vend, i krijuar për të përmbushur standardet e Biosekcionit të Nivelit 4 (BSL-4) - niveli më i lartë i biohazard, që do të thotë se do të kualifikohej për të trajtuar patogjenët më të rrezikshëm.

Në Janar 2018, laboratori ishte operacional "për eksperimente në mbarë botën mbi patogjenët BSL-4", shkroi Guizhen Wu në revistën Biosafety and Health. "Pas një incidenti të rrjedhjeve laboratorike SARS në 2004, Ministria e lashtë e Shëndetësisë kineze filloi ndërtimin e laboratorëve të ruajtjes për patogjenë të nivelit të lartë të tilla si SARS, coronavirus dhe virusi pandemik i gripit", shkroi Guizhen wu.

Korona virus nje arme biologjike
Instituti Wuhan ka studiuar koronaviruset në të kaluarën, përfshirë stresin që shkakton sindromën e rëndë akute të frymëmarrjes ose SARS, virusin e gripit H5N1, encefalitin japonez dhe dengën. Studiuesit e institutit gjithashtu studiuan mikrobin që shkakton antraksin, një agjent biologjik që u zhvillua në Rusi.

"Coronaviruses (veçanërisht SARS) janë studiuar në institut dhe me siguri janë gjetur atje," tha Dany Shoham, një ish oficer i inteligjencës ushtarake izraelite që ka studiuar biowar kineze. - tha ajo. "SARS është përfshirë në programin kinez të luftës biologjike, në përgjithësi, dhe është marrë me disa lehtësira përkatëse."

James Giordano, një profesor i neurologjisë në Universitetin Georgetown dhe një bashkëpunëtor i lartë në Biowar i Komandës së Operacioneve Speciale të Shteteve të Bashkuara, tha se investimi në rritje i Kinës në biologji, etika më pak e rreptë rreth redaktimit të gjeneve dhe teknologjive të tjera të Pararoja dhe integrimi midis qeverisë dhe akademisë rrisin spektrin që këto patogjenë të bëhen armë.

Kjo mund të nënkuptojë një agjent fyes, ose një mikrob të modifikuar që lëshohet nga përfaqësuesi, për të cilin vetëm Kina ka trajtimin ose vaksinën. "Kjo nuk është një luftë, vetë", tha ai. "Por ajo që po bën është të përdorë aftësinë për të vepruar si një shpëtimtar global, duke krijuar nivele të shumta të varësisë makro dhe mikroekonomike dhe bioenergjisë."

Programi i armes biologjike nga Kina

Në një dokument akademik 2015, Shoham - nga Qendra Begat-Sadat për Studime Strategjike në Bar-Ilan - thotë se më shumë se 40 objekte kineze janë të përfshira në prodhimin e armëve biologjike.Programi për Luftimin Biologjik të Kinës besohet se përfshin një gamë të gjerë agjentësh tradicionale biologjikë dhe kimikë me një larmi të gjerë të sistemeve të lëshimit, duke përfshirë raketa artilerie, bomba ajrore, spërkatëse dhe raketa balistike me rreze të shkurtër. #coronarovirus https://t.co/7qpDNNmqk7 (— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) Janare 25, 2020)
Akademia Kineze e Shkencave Mjekësore Ushtarake zhvilloi një ilaç për Ebola - i quajtur JK-05 - por shumë pak janë lëshuar në lidhje me të ose rreth mbajtjes së virusit nga objektet e mbrojtjes, duke çuar në spekulime se qelizat e tij Ebola ata janë pjesë e arsenalit të luftës biologjike të Kinës, tha Shoham për National Post.

Ebola klasifikohet si një agjent bioterrorizmi i "Kategorisë A" nga Qendrat e SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, që do të thotë se mund të kalohet lehtësisht nga një person në tjetrin, do të çonte në nivele të larta vdekjesh, dhe "mund të shkaktojnë panik ”. CDC e rendit Nipah si një substancë e Kategorisë C, një patogjen vdekjeprurës që shfaqet që mund të manipulohet për shpërndarje masive.

Programi Biologjik i Luftimit Biologjik i Kinës besohet të jetë në një fazë të përparuar që përfshin hulumtime dhe zhvillim, prodhim dhe aftësi armësh. Inventari i tij aktual besohet të përfshijë gamën e plotë të agjentëve tradicionale biologjikë dhe kimikë me një larmi të gjerë të sistemeve vektoriale, duke përfshirë raketa artilerie, bomba ajrore, spërkatëse dhe raketa balistike me rreze të shkurtër.
Ndërtimi i bioteknologjisë

Strategjia kombëtare e Kinës e bashkimit ushtarak-civil ka nxjerrë në pah biologjinë si përparësi, dhe Ushtria Liblirimtare e Popullit mund të jetë në pararojë të zgjerimit dhe shfrytëzimit të kësaj njohuri.
Armët Bioteknikë - Lufta e Kinës për Dominancën Biologjike # coronoavirushttps: http://t.co/MEVQ5VERJw (— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) Janare 25, 2020)

PLA është në kërkim të aplikacioneve ushtarake për biologjinë dhe po kërkon kryqëzime premtuese me disiplina të tjera, përfshirë shkencën e trurit, superkompjuterët dhe inteligjencën artificiale. Që nga viti 2016, Komisioni Qendror Ushtarak ka financuar projekte mbi shkencën ushtarake të trurit, sisteme të përparuara biomimetike, materiale biologjike dhe biomimetike, përmirësim të performancës njerëzore dhe bioteknologjinë "koncept të ri".

Në vitin 2016, një studiues i doktoratës AMMS publikoi një disertacion, "Studim mbi Vlerësimin e Teknologjisë së Përmirësimit të Performancës Njerëzore", në të cilin CRISPR-Cas u karakterizua si një nga tre teknologjitë kryesore që mund të përmirësojnë efektivitetin e trupave në luftime. Hulumtimi mbështetës shqyrtoi efikasitetin e ilaçit Modafinil, i cili ka aplikime në përmirësimin njohës, dhe stimulim transkranial magnetik, një lloj stimulimi i trurit, ndërsa ruan "potencialin e madh" të CRISPR-Cas si " teknologji e frenimit ushtarak, në të cilën Kina duhet të "marrë drejtimin" në zhvillim.

Në vitin 2016, vlera e mundshme strategjike e informacionit gjenetik e bëri qeverinë kineze të nisë Bankën Kombëtare të Gjeneve, e cila synon të bëhet depoja më e madhe në botë për të dhëna të tilla. Qëllimi i saj është "të zhvillojë dhe shfrytëzojë burimet e vlefshme gjenetike të Kinës, të ruajë sigurinë kombëtare në fushën e bioinformatikës dhe të forcojë aftësinë e Kinës për të përfituar nga lartësitë strategjike të komandës" në fushën e luftës bioteknike.

Interesimi i ushtrisë kineze për biologjinë si një fushë lufte në zhvillim udhëhiqet nga strategët të cilët flasin për "armë gjenetike" të mundshme dhe mundësinë e "fitores së pa gjak".

Kjo histori është botuar në tërësinë e saj në një nga mediat më të mëdhatë
https://www.ntdtv.com/gb/2020/01/27/a102762266.html

Perkthyer nga: https://greatgameindia.com/coronavirus-bioweapon/
Gjitha te drejtat  i takojne linkeve perkateseve
Perkthyer me Google translete dhe deepl.
(cdo kushe eshte i lire qe ti riperktheje dhe ti postoje po te deshiroje ju faleminderit)

Ne daten 1prill top kanali lajmeroi se:"Njëri nga dyshuarit thotë që Kovid-19 nuk është një virus por një armë biologjike.Antiterrori , me një dosie voluminiose tashmë në Prokurorinë e Tiranës thotë se këto materiale të shpërndara në rretiet sociale kanë si qëllim të hapin panik tek qytetarët dhe ti trëmbin ata."Por 3 dite me vone India hedhe ne gjykaten e larte Kine per armen biologjike Kovid19

India hedhe Kinën në Gjykatën Ndërkombëtare për armen biologjike COVID-19

Si ndikim i drejtpërdrejtë i informacionit të gjerë të GreatGameIndia mbi pamjen e keqe të Coronavirus që prodhohet si armë biologjike, India tani e ka tërhequr Kinën në gjykatën ndërkombëtare për të zhvilluar Luftën COVID-19. Ankesa e Indisë në Këshillin e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut që kërkon kompensim nga Kina, paraqet në mënyrë specifike si dëshmi raportin GreatGameIndia se si agjentët kinezë të luftës biologjike vodhën Coronavirus nga një laborator kanadez dhe e shndërruan atë në një armë në Institutin e Virologjisë Wuhan.Përveç padisë së Indisë, një kallëzim prej 20 trilionë dollarësh gjithashtu është ngritur kundër Kinës për kryerjen e një lufte biologjike në Gjykatën Federale të Teksasit, duke pretenduar se ajo shkaktoi koronavirusin si një armë biologjike në botë.GGI ka rënë në sulm masiv për raportimin e këtyre historive nga të ashtuquajturat organizata për kontrollimin e fakteve si NewsGuard, të cilat nga ana e tyre janë financuar nga Bill Gates për të pastruar emrin e tij. Media kryesore i ka borxh GGI një falje të madhe për njollosjen e emrit tonë duke mos arritur të shtrojë pyetjen themelore të "konfliktit të interesit".Ankesa

Këshilli Ndërkombëtar i Juristëve (ICJ) dhe Asociacioni i Avokatëve All-India kanë ngritur një proces gjyqësor në Këshillin e të Drejtave të Njeriut të Kombeve të Bashkuara duke kërkuar dëmshpërblim nga Kina për "zhvillimin e mprehtë të një arme biologjike të aftë për shkatërrim në masë".Procedimi gjyqësor u hartua nga Shefi i Këshillit Adish C. Aggarwala, Presidenti i Shoqatës së Avokatëve All-India dhe Presidenti i Këshillit Ndërkombëtar të Juristëve, kundër sfondit të përhapjes së koronavirusit vdekjeprurës, i cili ka marrë mijëra jetë në në mbarë botën."Kërkohet me përulësi që Këshilli i të Drejtave të Njeriut të marrë kënaqësi të kërkojë dhe drejtojë Kinën dhe të kompensojë në mënyrë të duhur bashkësinë ndërkombëtare dhe shtetet anëtare, veçanërisht Indinë, për faktin se kanë zhvilluar në mënyrë të pasaktë një armë biologjike të aftë për shkatërrim në masë të njerëzimi ”, tha Aggarwala në ankesë.Mbrojtësi kërkoi kompensim nga Kina për shkaktimin e dëmit serioz fizik, psikologjik, ekonomik dhe shoqëror në botë. Aggarwala gjithashtu vuri në dukje efektet e pandemisë në ekonominë e Indisë, çekuilibrin midis kërkesës dhe furnizimit të produkteve themelore dhe migrimit të njerëzve të margjinalizuar."Aktiviteti ekonomik i vendit është pezulluar, gjë që nga ana tjetër shkakton një ndikim të madh në ekonominë lokale të vendit dhe, në përgjithësi, në ekonominë botërore," shtoi ankesa.Ankesa pohoi më tej se Kina kishte kapur me përpikëri një komplot për të përhapur koronavirusin në të gjithë botën dhe se ajo kishte shkelur dispozitat e Rregulloreve Ndërkombëtare të Shëndetit (IHR), të drejtat ndërkombëtare të njeriut dhe shkelje serioze të ligjit ndërkombëtar humanitar dhe dispozitat e Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut."Mbetet një mister se si virusi nuk është përhapur në çdo provincë në Kinë, por, në të njëjtën kohë, është përhapur në çdo vend të botës. Spekulimet rrit vetëm gjasat që COIVD-19 është një armë biologjike. të mbledhura me kujdes, të destinuara për të paralizuar vendet kryesore të botës, duke lënë vetëm Kinë si përfituese ", thuhet në ankesë.Paditësi pohoi më tej se virusi ishte zhvilluar në Laboratorin e Virologjisë Wuhan, nga ku u vendos me kujdes për të prekur një minuscule 0.001% të popullsisë kineze.

Ai tha se vendi fqinj përhap koronavirusin në një përpjekje për të kontrolluar ekonominë botërore duke blerë aksione në vendet që janë në prag të kolapsit ekonomik.

Qeveria kineze kishte censuruar me qëllim informacionin dhe fsheh paralajmërimet e para të dhëna nga Dr. Li Wenliang, i cili, në të vërtetë, ishte qortuar dhe ndëshkuar nga autoritetet lokale në Kinë, tha ai.Qeveria gjithashtu nuk e përmbante dhe ngadalësoi udhëtimin e të infektuarve për të mos ndotur më tej botën ".Ankesa pretendon se qeveria kineze ka planifikuar me përpikëri ekzekutimin dhe përhapjen e Coronavirus të ri, dhe e njëjta gjë mund të nxirret nga mënyra sesi Kina e ka parë situatën, si dhe rastin kurioz të përhapjes së virusit në të gjithë botën. Siç u përmend më parë, mbetet mister se si virusi nuk është përhapur në të gjitha provincat e Kinës, por, në të njëjtën kohë, është përhapur në çdo vend të botës.

Ankesa më tej paraqet si provë rezultatet e hetimit GreatGameIndia të cituar nga Indian National Daily se si agjentët kinezë të luftës biologjike vodhën Coronavirus nga një laborator kanadez dhe e shndërruan atë në një armë në Institutin e Virologjisë Wuhan.Një grup shkencëtarësh kinezë në Kanada u akuzuan për spiunazh dhe hyrja e tyre në Laboratorin Kombëtar të Mikrobiologjisë Kanadeze u mor diku në Gusht 2019, dhe laboratori dihet se përmban disa nga patogjenët më vdekjeprurës në botë. Këta shkencëtarë u dërguan në një laborator biokimik të sigurisë së lartë në Wuhan, i cili është një nga laboratorët më të shikuar nga afër në botë. Se këta shkencëtarë më vonë zhvilluan virusin COVID-19 dhe e lëshuan atë në botën e jashtme diku në ditët e para të dhjetorit 2019 në Wuhan, prej nga u përhap virusi.Për më tepër, ankesa zhbën gjithashtu programin e mediave kryesore për të shtypur këto ngjarje të ngritura nga ekspertë kryesorë dhe figura me ndikim nga e gjithë bota.Qëllimi i zhvillimit të një virusi kaq të fuqishëm dhe vdekjeprurës mbetet sekret. Sidoqoftë, ka prova të forta që qeveria kineze synon ta përdorë atë për të marrë kontrollin e ekonomisë botërore. Hipoteza biologjike e luftës prapa pandemisë globale ishte ngritur tashmë nga ekspertët rusë disa javë më parë.Si çdo mendim që ndryshon pak nga versioni zyrtar i qeverive perëndimore dhe agjencive të tyre të mediave, teza u përçua dhe u akuzua si një "teori konspirative". Sidoqoftë, sapo zëdhënësi zyrtar për Ministrinë e Punëve të Jashtme të fuqisë së dytë më të madhe ekonomike në planet të botojë një shënim që dëshmon për këtë mundësi, ai largohet nga sfera e "teorive të konspiracionit" për të hyrë në skenën e opinionit publik dhe versionet zyrtare të qeverive.Përveç ankesës së Indisë në Këshillin e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, një kallëzim prej 20 trilionë dollarësh gjithashtu është ngritur kundër Kinës për kryerjen e Luftës Biologjike, duke pretenduar se nxori koronavirusin si një armë biologjike në botë nga Avokati dhe aktivisti konservator amerikan, Larry Klayman, ndërmarrja e tij Buzz Photos dhe grupi i tij Freedom Watch.Në padi, Klayman argumentoi që meqenëse Kina kishte rënë dakord, nën traktatin e Konventës së Armëve Biologjike, të ndalojë këto armë c. Që nga nëntori 1984, këto veprime nuk mund të jenë veprime zyrtare të qeverisë së Republikës Popullore të Kinës, dhe për këtë arsye Kina nuk mund të kërkojë imunitet ligjor nga veprimet e klasës.Klayman shtoi në një deklaratë: "Nuk ka asnjë arsye që taksapaguesi amerikan, në kundërshtim me ato që ndodhin në Uashington, DC, të duhet të paguajnë për dëmin e jashtëzakonshëm të shkaktuar nga qeveria kineze. Populli kinez është një popull i mirë, por  qeveria e tyre nuk është dhe duhet të paguajë shtrenjtë ".Klayman po kërkon 20 miliard dollarë dëme dhe u ka kërkuar amerikanëve të prekur të regjistrohen në faqen e tij të internetit të Freedom Watch USA dhe të bëhen pjesë e aksionit të klasës. Ështja është ngritur në Gjykatën Federale të Teksasit.

Klayman nuk është vetëm në thirrjen për aktivitetet e luftës biologjike të Kinës. Keq-administrimi i virusit nga Kina është kritikuar në të gjithë botën, dhe personalitete të shumta kanë dalë përpara duke i kërkuar komunitetit ndërkombëtar që të bëjë një hetim për këtë çështje serioze dhe të ndërmarrë veprime.

Perkthyer nga: https://www.zerohedge.com/geopolitical/india-drags-china-international-court-covid-19-war
Te gjitha te drejtat i takojne zerohedhe.com
Perkthyer me Google translete dhe Deepl.

MATERIALET MUND MOS JENE PERKTHYERE SAKTE PO KONTEKSI NUK ESHTE NDRYSHUARE .Sic e them gjithmone nese dikush deshiron ti riperktheje edhe me mire eshte i lire dhe shpresoje qe ti ripostoje ,nuk di  shume mire anglishte.Jufaleminderit per mirekuptimin
Gjithesia Love
Gjithesia Love

There is no limitation to limit
There is no limit to limitations97


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi