EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rrufeja ia ndryshoi jetën

Shko poshtë

Rrufeja ia ndryshoi jetën Empty Rrufeja ia ndryshoi jetën

Mesazh  Siroco 23.09.15 0:54

Rrufeja ia ndryshoi jetën Largea_1537-620x3301442901361

Një njeri që mbijetoi nga goditja e rrufesë pretendon se ia “ndryshoi jetën” i dha një mundësi që të ‘dëgjojë’ mendimet e njerëzve.

Një video e tmerrshme ku shihet momenti teksa fotografi australian Brian Skinner u godit nga rrufeja është bërë një sensacion në internet.

“Kjo ishte një goditje shumë të afërt, ishte ndoshta pesë metra larg meje”, tha për Dailymail, fotografi nga Newcastle, në veri të Sidneit.

Fotografi me fat u regjistrua nga gruaja e tij, e cila rastësisht ka regjistruar burrin e saj teksa fotografonte rrufetë në në Stockton Breakwall në bregdetin NSW më 30 nëntor të vitit të kaluar.

Që atëherë filluan të ndodhin gjëra të çuditshme për të cilat ai thotë se e di se njerëzit nuk do ta besojnë.

“Ndjenjat e mia një javë pas goditjes u forcuan. Munda të shoh gjëra që më parë nuk mund t’i shihja. Munda të dëgjojë në distanca të mëdha deri në një kilometër dhe u bëra shumë më i fortë”, tha ai, duke pretenduar se një muaj ka mundur të dëgjojë mendimet e të tjerëve.

Siroco
Siroco

Unë e dëgjoj këngën e zogut jo për zërin e tij, por per heshtjen që vjen pas.

201

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi