Mendoni se e njihni shenjën tuaj të horoskopit? Gaboheni
Faqja 1 e 1
Mendoni se e njihni shenjën tuaj të horoskopit? Gaboheni
Nëse ju jeni të lindur në mes të 30 nëntorit dhe 18 dhjetorit, i përkisni një shenjë të re të zodiakut
isa njerëz e lexojnë horoskopin e tyre çdo ditë, në mënyrë që të kalojnë ditën e tyre me këshilla në mendje.
Nëse edhe ju e bëni këtë, atëherë ne po ju themi se keni jetuar në një gënjeshtër. Sipas të dhënave nga Astrologjia, askush nuk ka lindur në shenjën që mendon se ka, pasi kalendari astrologjik nuk është përditësuar pavarësisht ndryshimit në qëndrimin tonë në lidhje me yjet.
Sipas BBC, që nga krijimi i zodiakut, rreth 2 mijë vjet më parë, efekti zhvendosës i Tokës, i shkaktuar nga Hëna dhe Dielli, ka bërë që yjet sipër nesh të zhvendosen.
Nëse dikush për shembull ka lindur në fund të janarit, ata mund të mendojnë se janë shenja e Ujorit, por në fakt ata kanë lindur në shenjën e Bricjapit. Në qoftë se ju keni lindur nga data 30 nëntor deri në 18 dhjetor, atëherë ju i përkisni një shenje të re, që quhet Ophiuchus (Mbajtësi i Gjarprit).
Ophiuchus është shenja e 13-të që u la pas 2000 vjet më parë, edhe pse në mënyrë të qartë Dielli kalon përballë tij pas kalimit para Akrepit dhe para se të arrijë te Shigjetari. Arsyeja pse u la pas nuk është e njohur, por mendohet astrologët e lashtë kanë dashur ta ndajnë rrugën prej 360 gradë të Diellit në një mënyrë të këndshme matematikisht, në 12 pjesë të barabarta, secila me nga 30 gradë.
Pra, nëse ju keni lindur në mes të 30 nëntorit dhe 18 dhjetorit , urime! Ju keni fituar një shenjë të re të zodiakut. Ju jeni Mbajtësi i Gjarprit.
Ja shenja e vërtetë e horoskopit të cilës i përkisni:
21 Janar - 16 Shkurt - Bricjapi
17 Shkurt - 12 Mars - Ujori
13 Mars - 18 Prill - Peshqit
19 Prill - 14 Maj - Dashi
15 Maj - 21 Qershor - Demi
22 Qershor - 20 Korrik - Binjakët
21 Korrik - 10 Gusht - Gaforrja
11 Gusht - 16 Shtator - Luani
17 Shtator - 31 Tetor - Virgjëresha
1 Nëntor - 23 Nëntor - Peshorja
24 Nëntor - 29 Nëntor - Akrepi
30 Nëntor - 18 Dhjetor - Ofilikus*
19 Dhjetor - 20 Janar - Shigjetari
Luli- "Duhet bredhur shumë në errësirë derisa të preket drita"
861
Similar topics
» Çfarë e acaron shenjën tuaj të horoskopit?
» TEST....A E NJIHNI FORCEN TUAJ TE BRENDESHME
» Më thuaj shenjën e horoskopit, të them mashkullin ideal për ty
» Forma e fytyrës tregon shenjën e horoskopit
» Sa mirë e njihni vetëveten?
» TEST....A E NJIHNI FORCEN TUAJ TE BRENDESHME
» Më thuaj shenjën e horoskopit, të them mashkullin ideal për ty
» Forma e fytyrës tregon shenjën e horoskopit
» Sa mirë e njihni vetëveten?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi