EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vëllazëria e Gjarpërit

3 posters

Shko poshtë

Vëllazëria e Gjarpërit  Empty Vëllazëria e Gjarpërit

Mesazh  Hagel 04.05.14 0:01

Urdhëri i Dragoit të Kuq dhe Urdhri i Dragonit të verdhë:
Këta dy urdhra janë dy pjesë të Vëllazërisë së Gjarpërit.
Simboli i tyre kryesor është gjarpëri në spirale, që përfaqëson Kundalinin dhe rrugën e rreme të ngjitjes.

Vëllazëria e Gjarpërit  Rubon110Vëllazëria e Gjarpërit  Images31

Një tjetër simbol është piramida e dyfishtë, që përfaqëson ngritjen dhe rënien në dimensione, nga dimensionet 1 deri në 7. Urdhri i Dragonit të verdhë nuk e përdorin aq shumë sa të Kuqët.

Vëllazëria e Gjarpërit  Sans-t11
Çdo simbol i këtij lloji i referohet Vëllazërisë së Gjarpërit dhe Urdhërit të Dragoit të Kuq në veçanti.

Ajo që njerëzit e quajnë Illuminati është Urdhri i Dragoit të Kuq, dhe ajo që njerëzit dyshojnë se murgjit e Tibetit janë Urdhri i Dragoit të Verdhë.

Në të gjitha rrugët e drejta të ngritjes ka një rrugë të gabuar (rreme) , e krijuar nga Luciferi ose qenie edhe më të larta.

Vini re se referimi i vetëm në internet për  "Urdhëri i Dragoit të Verdhë" vjen nga Samael Aun Weor, i cili e përmend gjithashtu pozitivisht. Ekziston edhe një "Urdhri i Dragoit" në shekullin e pesëmbëdhjetë, i marrë nga Jean Robin, dhe po ashtu i famshmi Dragoni i Verdhë i zbuluar nga Teddy Legro).

Këto dy urdhra janë duke punuar së bashku kundër nesh, por nuk punojnë për të njëjtin qëllim, dy qëllime të ndryshme të përcaktuara nga reptilianët  si qëllim që te dy Urdhrat të bien ndesh mes vete.

Këta urdhra janë të kontrolluara nga drakot, naga dhe racat e tjera më të larta reptiliane.

Qëllimi i tyre është dominimi i sipërfaqes dhe çfarë mbetet prej racës njerëzore në kohët që do të vijnë.

Ata duan një kontroll absolut, dhe janë drakot ata që veprojnë në themel, në mënyrë që ne njerëzit të vazhdojmë të luftojmë për shkak të frikës.
E gjitha është një lojë.

Vëllazëria e Gjarpërit  Naga-h10

Vëllazëria e Gjarpërit  Dieux_10
Hagel
Hagel

61

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vëllazëria e Gjarpërit  Empty Re: Vëllazëria e Gjarpërit

Mesazh  IndigoStar 04.05.14 4:11

sa ja kane arritur deri tani ? u mendoj se kurre sdo dominojne
IndigoStar
IndigoStar

So mote it be !
786 369�⚜️️‍????????️الله
Knowing is Good, but knowing Everything is Better
Making Good Man Better
Family comes first

21

Mesazh  Vizitor 05.05.14 9:55

Hagel shkruajti:

Vini re se referimi i vetëm në internet për  "Urdhëri i Dragoit të Verdhë" vjen nga Samael Aun Weor, i cili e përmend gjithashtu pozitivisht. Ekziston edhe një "Urdhri i Dragoit" në shekullin e pesëmbëdhjetë, i marrë nga Jean Robin, dhe po ashtu i famshmi Dragoni i Verdhë i zbuluar nga Teddy Legro).

Po me le pa fjale kjo, ne cilen liber e ke lexuar kete te Samaelit. Une e di se vllazeria e gjarprit eshte nje vllazeri e themeluar ne gjermani dhe jane te gjithe satanist. Kurse per sa i perket kultit te gjarprit ky eshte i shperndare ne te gjithe boten.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh  Vizitor 05.05.14 10:01

Drako ose Drake do te thote thjesht dragua i vogel dhe asgje me temer , gjithshtu i referohet edhe disa krijesa larvore ne astral. Iluminati nuk ka per kult dragonjt por diellin, dhe as per gjaprinjt ose ndonje tjeter per sa i referohesh kundalinit. Kondalinin e rreme *Kuandrigador* e zgjojne vetem magjistaret e zinj te kultit te erret Kali ose Dugpas ne Indi dhe ne Tibet.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh  Siroco 14.03.15 3:18

Hagel shkruajti:
Vini re se referimi i vetëm në internet për  "Urdhëri i Dragoit të Verdhë" vjen nga Samael Aun Weor, i cili e përmend gjithashtu pozitivisht.

Për fat të keq nga ajo që unë jam informuar del se Samael Aun Weor ishte një mashtrues dhe një sharlatan, ai qe di spanisht mund te informohet me shume rreth tij ne kete faqe:

http://lagnosisdevelada.com/
Siroco
Siroco

Unë e dëgjoj këngën e zogut jo për zërin e tij, por per heshtjen që vjen pas.

201

Mesazh  Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi