EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë

2 posters

Shko poshtë

Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë Empty Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë

Mesazh  Luli 10.07.15 17:06

Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë Droni-ka-regjistruar-vizatimin-misterioz-n-euml-nj-euml-fush-euml-t-euml-mbjell-euml-video_hd

¨Figura që është krijuar në fushën e mbjellë në Wiltshire të Londrës, ka një pamje misterioze dhe dyshohet të jetë bërë nga një forcë mbinatyrore.

Figura përmban katër gjysmëhëna, të cilat kanë në mes nga një shigjetë, gjë që nuk është parë më herët në asnjë kulturë.

Këtë pamje e ka regjistruar MrGyro, të cilët janë të specializuar të kapin pamje të tilla, posaçërisht në fusha të mbjella.

“Ka një pamje jashtëtokësore, por nuk paraqet rrezik”, kanë thënë zyrtar nga MrGyro, duke shtuar se “nuk keni nevojë t’i kërcënoni me armë”.

Luli
Luli

"Duhet bredhur shumë në errësirë derisa të preket drita"

861

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë Empty Re: Vizatimi misterioz në një fushë të mbjellë

Mesazh  DaniEL 10.07.15 22:33

O Luli o Lule teknologjia ka aritur majat sot dhe ti e di shume me mire se une kete gje apo jo? si thua ti? tre pyetje kisha une o vella a moter se se di cfare gjinie ke. e para. 1-Ku ka ndodhur kjo? E dyta kush jane pronaret e tokes pse fshihen ata??? E treta kush jane kata qe fotogrfojne nga larte??? Luli edhe une jam kurioz si ty por ka pikpytje mbi te gjitha keto madje pak dite me pare nje material thoshte ketu ne forum qe ufot s'jane te vertete dhe jepte nje elikopter qe transportonte nje disk ufo. ka mijaera teori ne shume gjera. a ke degjuar per Anukanet?? Gjigandet apo Nefilimet??? per mua sjane cu di far keto thjesht po qendroj sy hapur ata mund te vine ne cdo lloj forme e te tje.. nuk dua te zgjatem ne keto gjera por per mua dihen ne nje fare menyre dhe kjo eshte gje e mire qe na mban zgjuar.
DaniEL
DaniEL

Yahushua HaMashiach është : `` Udha, e Vërteta dhe Jeta; do ta njihni të Vërtetën dhe e Vërteta do t`ju bëjë të Lirë``. Gjoni 14:6 dhe 8:32

29

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi