Të verteta, qe njerezve u janë fiksuar gabimisht!
Faqja 1 e 1
Të verteta, qe njerezve u janë fiksuar gabimisht!
* Lakuriqët shohin shumë mirë, edhe natën, edhe ditën
* Pjesa më e madhe e meteorëve janë të ftohtë kur godasin Tokën
* Nuk është mishi i gjelit që provokon pagjumësinë, por vera që pihet, për ta shoqëruar
* Kërcitja e gishtave nuk sjell artritin
* Lëngu i kuq që del nga mishi nuk është gjak, por një përzierje mes mioglobinës dhe ujit
* Zjarri i famshëm i Chicagos nuk u provokua nga një lopë: e gjitha është sajuar prej një gazete
* Ndjesia e pestë e shijimit shërben për të caktuar mirësinë e ushqimit
* Dielli nuk është i verdhë, por i bardhë: është përhapja e dritës në atmosferë që i jep një ngjyrë të tillë.
* Pjesa më e madhe e nxehtësisë çlirohet nga koka
* Nuk është e vërtetë që meshkujt mendojnë për seksin çdo 7 sekonda, thjesht sepse është e pamundur të dilet në një rezultat të tillë
* Sheqeri nuk i bën njerëzit hiperaktivë
* Alkooli nuk sjell nxehtësi në trup
* Ideja se është një pjesë e djathtë, apo e majtë e trurit që ju bën artistë, ose të zotët në matematikë, në fakt është një sajesë
* Bibla, faktikisht, nuk e ka specifikuar se çfarë fruti hëngrën Adami dhe Eva
* Arthur Conan Doyle nuk ka thënë kurrë “Elemenar, Watson”. Kjo frazë vjen direkt nga një përshtatje televizive e vitit 1929
* Ajnshtajni e braktisi vërtet shkollën, por kishte cilësi befasuese
* Flokët dhe thonjtë nuk vazhdojnë të rriten edhe pas vdekjes
* Sipas mjekëve nuk ëshë problem nëse hahet, përpara se të bëni banjë
* Shikimi i televizorit nuk i bën keq shikimit, më shumë të bën dembelë dhe të trashë
* Ekzistojnë më shumë se 3 ngjyra primare
* S’është e vërtetë se mund të shihet muri kinez edhe nga hapësira
* Gutenberg nuk krijoi makinën e parë të shkrimit. Ishte Kina shumë më përpara
* Njerëzit e thjeshtë zotërojnë më shumë se 5 ndjenja, kurse shkencëtarët thuhet se posdeojnë nga 14 deri në 20
* Pjesa më e madhe e meteorëve janë të ftohtë kur godasin Tokën
* Nuk është mishi i gjelit që provokon pagjumësinë, por vera që pihet, për ta shoqëruar
* Kërcitja e gishtave nuk sjell artritin
* Lëngu i kuq që del nga mishi nuk është gjak, por një përzierje mes mioglobinës dhe ujit
* Zjarri i famshëm i Chicagos nuk u provokua nga një lopë: e gjitha është sajuar prej një gazete
* Ndjesia e pestë e shijimit shërben për të caktuar mirësinë e ushqimit
* Dielli nuk është i verdhë, por i bardhë: është përhapja e dritës në atmosferë që i jep një ngjyrë të tillë.
* Pjesa më e madhe e nxehtësisë çlirohet nga koka
* Nuk është e vërtetë që meshkujt mendojnë për seksin çdo 7 sekonda, thjesht sepse është e pamundur të dilet në një rezultat të tillë
* Sheqeri nuk i bën njerëzit hiperaktivë
* Alkooli nuk sjell nxehtësi në trup
* Ideja se është një pjesë e djathtë, apo e majtë e trurit që ju bën artistë, ose të zotët në matematikë, në fakt është një sajesë
* Bibla, faktikisht, nuk e ka specifikuar se çfarë fruti hëngrën Adami dhe Eva
* Arthur Conan Doyle nuk ka thënë kurrë “Elemenar, Watson”. Kjo frazë vjen direkt nga një përshtatje televizive e vitit 1929
* Ajnshtajni e braktisi vërtet shkollën, por kishte cilësi befasuese
* Flokët dhe thonjtë nuk vazhdojnë të rriten edhe pas vdekjes
* Sipas mjekëve nuk ëshë problem nëse hahet, përpara se të bëni banjë
* Shikimi i televizorit nuk i bën keq shikimit, më shumë të bën dembelë dhe të trashë
* Ekzistojnë më shumë se 3 ngjyra primare
* S’është e vërtetë se mund të shihet muri kinez edhe nga hapësira
* Gutenberg nuk krijoi makinën e parë të shkrimit. Ishte Kina shumë më përpara
* Njerëzit e thjeshtë zotërojnë më shumë se 5 ndjenja, kurse shkencëtarët thuhet se posdeojnë nga 14 deri në 20
Crash- Mos dorëzimi eshte arritja drejt qellimit
26
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi