EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4-vjeçari me fuqi mbinatyrore

Shko poshtë

4-vjeçari me fuqi mbinatyrore  Empty 4-vjeçari me fuqi mbinatyrore

Mesazh  Zattoo 01.03.14 10:40

4-vjeçari me fuqi mbinatyrore  81462

SHBA- Prindërit e një djaloshi katërvjeçar tregojnë se si ai ka fuqi psikike të ngjashme me ato të Cole Sear në filmin “The Sixth Sense”. Greg, 40 vjeç dhe Heather Howell, 38 vjeçe nga Florida, thonë se djali i tyre 4 vjeç Elijah ka sjellje të pa zakontë për moshën e tij. Ata shprehen se një gjë të tillë e9 kanë vënë re shumë herët kur ai filloi të fliste fjalë të plota që 10 muajsh dhe fliste me gjyshërit e tij të vdekur. Më vonë aftësitë e tij mbinatyrore i konfirmoi edhe një ekspert i psikiatrisë.

Zonja Howell tha se fëmija ishte në gjendje që me saktësi t`i parashikonte dështimet e saj dhe se ajo më vonë do të lindte djem binjak. “Ishte drithëruese, por jo në mënyrë negative”, ka sqaruar ajo. Duke kujtuar aksidentin, ajo tha: “Kur unë isha shtatzënë Elijah më tha, ‘Mami, babai yt do të shkojë te Zoti’”.
“Unë i thash, ‘Mos thuaj gjëra të tilla’, sepse e dija se ai i dinte ato”.

“Disa ditë më vonë unë ndjehesha keq dhe ai vazhdonte të më thoshte se do të isha në rregull”. “Më vonë ai më tha, ‘Mos u brengos mami, ti do të jesh në rregull dhe do të kesh dy bebe që do të jenë djem”. Parashikimi i tij ishte i saktë, disa muaj më vonë nëna e tij zbuloi se do të ketë bebe dhe se ata janë djem.
Familja ftoi psikiatren, Denise Lescano, për të parë nëse Elijah po shihte shpirtra apo kishte ndonjë sëmundje. Ajo zbuloi se nëna e zonjës Howell, gjyshja Elijah-së, ishte i vetmi që dha mesazhin rreth abortit dhe lindjes së binjakëve.

'Elijah tregon të gjitha shenjat e të qënit një fëmijë shumë i talentuar me aftësinë për të lidhur me botën e shpirtrave, "tha zonja Lescano.

"Ai ka një ndjenjë shumë të fortë e ka jetuar më parë dhe flet për jetën e kaluar."  Lescano erdhi në përfundim se djaloshi ishte në rregull dhe se kishte aftësi mbinatyrore.

4-vjeçari me fuqi mbinatyrore  81463

/BalkanWeb/
Zattoo
Zattoo

600

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi