Mongoli - UFO
2 posters
Faqja 1 e 1
Re: Mongoli - UFO
Ne foto nje ufo i rrezuar ne Mongoli
Nje objekt i paindentifikuar eshte rrezuar ne token Mongole gjate diteve te fundit.Qeveria Ulan Batorit ka derguar expert per percaktimin e tij...Sipas nje dosje sekrete mendohet se ne Mongoli gjendet nje baze sekrete UFOSH.Ndoshta dhe rrezimi ne kete territor verteton hiptezen per bazen sekrete....
Estilen- 713
Re: Mongoli - UFO
Dy objektet u rrëzuan në Mongoli
Më 19 shkurt, të vitit 2010, dy objekte kanë goditur tokën në afërsi të Ullan Bator, kryeqytetit të Mongolisë.
Objekti i parë sipas raportit MUFON, peshonte vetëm 10 kg kurse i dyti ishte shumë më i gjatë, duke arritur deri në dy tonë.
Përveç këtyre të dhënave dhe fotografisë, nuk ka asnjë informacion tjetër në lidhje me rastin, këto fragmente, të cilat me sa duket kanë shkaktuar frikë nuk kanë shkaktuar viktima.
Më 19 shkurt, të vitit 2010, dy objekte kanë goditur tokën në afërsi të Ullan Bator, kryeqytetit të Mongolisë.
Objekti i parë sipas raportit MUFON, peshonte vetëm 10 kg kurse i dyti ishte shumë më i gjatë, duke arritur deri në dy tonë.
Përveç këtyre të dhënave dhe fotografisë, nuk ka asnjë informacion tjetër në lidhje me rastin, këto fragmente, të cilat me sa duket kanë shkaktuar frikë nuk kanë shkaktuar viktima.
Neo- "Njëshmëria - mund të njihet vetëm duke u bashkuar me të."
1402
Mongoli - UFO
Shfaqen UFO-t, mbyllet përkohësisht aeroporti në Mongoli
Një aeroport në Mongoli është e mbyllur për shkak të fluturimit pranë tij të objekteve të pa identifikuara UFO.
Lajmi është bërë publik nga mediat ndërkombëtare që përshkruajnë se natën e 14 shtatorit, kamerat amatore kanë arritur të filmojnë një objekt të pa identifikuar që fluturoi mbi aeroport.
Lajme të tilla dëgjojmë shpesh dhe shumë rrallë, për të mos thënë asnjëherë dhe askush nuk i beson. Lajmi thuhet të jetë i vërtetë dhe nuk ngelet vend për hamendësime.
Siç duket edhe nga imazhet, pajisjet e regjistrimit nuk ishin të afta të fiksonin imtësi të objektit por vetëm gjurmën e shndritshme të tij në qiell gjatë fluturimit që ishte i dukshëm për njerëzit në vetëm pak sekonda.
http://www.fantasiacreativa.com/ufo/
Estilen- 713
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi