UrbEx - Urban Explorer
2 posters
Faqja 1 e 1
UrbEx - Urban Explorer
UrbEx - Urban Explorer
Eksplorimi urban apo urbex, është një aktivitet që ka të bëj me vizitimin e vendeve të braktisura në përgjithësi të ndaluara ose të paktën të fshehura dhe të vështira për të hyrë.
Motivet janë shumë të ndryshme: interesi historik, nevoja për vetmi, shija e ndalesës, tërheqja e botës minerale, nëntokësore etj...
Rreziqet që lidhen me këtë aktivitet janë shumë të mëdha, si juridike ashtu edhe fizike.
Ne fuqimisht ju këshillojmë që të mos e praktikoni këtë aktivitet.
Më poshtë po jep disa foto ku pasqyrohet ku aktivitet eksplorues.
Eksplorimi urban apo urbex, është një aktivitet që ka të bëj me vizitimin e vendeve të braktisura në përgjithësi të ndaluara ose të paktën të fshehura dhe të vështira për të hyrë.
Motivet janë shumë të ndryshme: interesi historik, nevoja për vetmi, shija e ndalesës, tërheqja e botës minerale, nëntokësore etj...
Rreziqet që lidhen me këtë aktivitet janë shumë të mëdha, si juridike ashtu edhe fizike.
Ne fuqimisht ju këshillojmë që të mos e praktikoni këtë aktivitet.
Më poshtë po jep disa foto ku pasqyrohet ku aktivitet eksplorues.
Neo- "Njëshmëria - mund të njihet vetëm duke u bashkuar me të."
1402
Re: UrbEx - Urban Explorer
Edituar për herë të fundit nga Neo në 02.10.15 13:46, edituar 2 herë gjithsej
1402
Edituar për herë të fundit nga Neo në 02.10.15 13:46, edituar 2 herë gjithsej
1402
Edituar për herë të fundit nga Neo në 02.10.15 13:48, edituar 1 herë gjithsej
1402
Qytetet më të frikshme që mund t`i vizitoni
Nga ishulli i humbur në filmin “Skyfall” dhe deri te vendet e shkretuara nga masakrat e Luftës së Dytë Botërore, këto janë qytetet më të frikshme fantazëm që mund të vizitoni.
Popullsia në këto qytete të braktisura është zero dhe janë destinacionet e fundit që njerëzit mund të zgjidhnin për të kaluar pushimet.
Nga ishulli i humbur në filmin “Skyfall” dhe deri te vendet e shkretuara nga masakrat e Luftës së Dytë Botërore, këto janë qytetet më të frikshme fantazëm që mund të vizitoni.
Popullsia në këto qytete të braktisura është zero dhe janë destinacionet e fundit që njerëzit mund të zgjidhnin për të kaluar pushimet.
Equinox- 207
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi