EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tmerret e Vaksinës

Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Tmerret e Vaksinës

Mesazh  benardi prej 28.03.12 12:53

Tmerret e Vaksinës

Çka ka fshehur historia e mjekësisë?

Tmerret e Vaksinës Whovac10

Se vaksinat janë transmetuesit e sëmundjeve më të rënda ngjitëse te njerëzit dhe te kafshët, e kanë vërtetuar disa mjekë amerikanë qysh në fillim të shekullit 20. Atëherë, në SHBA ishte themeluar edhe Liga Kombëtare kundër Vaksinimit, e cila në një peticion të madh, më 1919, kërkoi nga presidenti Vudro Vilson që vaksinimi i detyrueshëm i ushtarëve të nxirret jashtë ligjit. Të dhënat shokuese për vaksinat, që atëherë iu paraqitën presidentit amerikan dhe Kongresit, u publikuan më 1920, në një libër, i cili me dekada ishte diku „i humbur“.

Në mjekësinë bashkëkohore, pas Luftës së Dytë Botërore, ka dominuar vetëm një shkollë mjekësore (alopatike, e cila thotë se „njëra gozhdë shtyn tjetrën“), dhe ajo e pranon ekzistimin e sëmundjeve të njohura ngjitëse si një dukuri të natyrshme që ndodh në kohë të ndryshme. Mjetin më efikas për parandalimin e sëmundjeve infektive, kjo shkollë, e që është edhe themeluese e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, e ka shpallur vaksinimin, pra, helmimin parandalues të gjakut me embrionë të sëmurë.

Prandaj, sot pak mjekë në botë e dinë se si kolegë të tyre në SHBA, në fillim të shekullit 20, luftuan fort kundër kësaj mënyre „të shërimit“, të prirë nga njohuritë nga shumë shkolla mjekësore. Për shumë nga ata, edhe vetë mendimi se disa sëmundje mund të parandalohen pikërisht me përhapjen e saj – ishte çmendurake. Për ta, veçanërisht ishte e papranueshme përzierja e gjakut të infektuar ndërmjet njerëzve dhe kafshëve.

Se si kjo ide barbare dhe çmendurake e helmimit masiv, gjatë kohëve, u fut në shkollën dhe praktikën bashkëkohore mjekësore, dhe e errësoi arsyen e shëndoshë mbi atë se çka është organizmi i njeriut, çka është jeta, e çka është helmimi dhe vrasja – gjithsesi duhet të jetë temë për të menduar për secilin mjek të ndershëm, i cili ka forcë të mendojë me kokën e vet.

Prandaj, këtu do të zbulojmë disa detaje të vogla nga një peticion që iu dërgua më 1919 presidentit amerikan si komandant suprem i të gjitha komandave të ushtrisë amerikane , që vaksinimi i detyruehsëm në ushtri të hiqet, sepse është i rrezikshëm, i panatyrshëm, barbar dhe në kundërshtim të plotë me kushtetutën amerikane, dhe me parimet e saj bazë mbi lirinë e të gjithë qytetarëve, si dhe me të drejtën e tyre për shëndet.

Dokumentacion i madh, për atë se çka janë vaksinat, dhe çfarë efekte shkaktojnë te njerëzit dhe te kafshët, është paraqitur në librin Horrors of Vaccination, i botuar në SHBA, më 1920. Si përfaqësues i nënshkruesve të Peticionit, dokumentacionin e ka mbledhur Çez M. Higins, përpara një numri të madh të organizatave dhe shoqatave profesionale dhe qytetare, dhe ia paraqiti presidentit amerikan dhe Kongresit.


Sipas Kartonit bibliotekar të Line Medical Library, shihet se libri, për herë të fundit është lexuar në shkurt të 1962, dhe në maj të 1965. Pas kësaj „u zhduk“. Jo vonë, dikush e ka zbuluar dhe është kujtuar që ta kopjojë dhe ta vë në internet. Dokumentet dhe pohimet e paraqitura përsosmërisht në të, dëshmojnë se si përgjatë kohëve janë ndrydhur shumë njohuri dhe mendime profesionale të atëherhsme për pasojat katastrofale të vaksinimit, dhe se si shkenca mjekësore, me korrupsionin e individëve me ndikim në qarqet mjekësore, është gjymtuar, dhe sot ky helmim masiv barbar i gjakut të njeriut dhe të kafshëve, konsiderohet e arritur e lartë në pranadalimin e sëmundjeve.

Në mjekësinë moderne, termi „shërim“ edhe nuk po përmendet më, por ekziston vetëm terapia (alopatike), e përcaktuar nga vetëm një autioritet shëndetësor botëror – e kjo është Organizata Botërore e Shëndetësisë, në të cilën pranohen vetëm pasuesit dhe mbrojtësit e një shkolle mjekësore.

E një nga kërkesat e Peticionit ka qenë edhe që në të gjitha këshillat drejtues të shërbimeve shëndetësore kombëtare në SHBA të gjenden mjekë që përfaqësojnë shkolla të ndryshme mjekësore.KUSH I FUTI HELMET NË MJEKËSI?

Helmimi, qysh moti, ka qenë metodë efikase për eliminimin e kundërshtarëve politikë, të heretikëve, dhe të anëtarëve të padëgjueshëm të dinastive sunduese në Evropë dhe në Lindjen e Largët të pasur, të cilët nuk respektonin pushtetin suprem të Kishës katolike. Kështu jezuitët (një organizatë brenda Kishës katolike), shpesh shkonin në vende ekzotike, duke kërkuar bimë helmuese efikase.

Është e njohur aftësia e helmimit, të cilën e ka praktikuar i dëgjuari (për të keq), papa Aleksandër Borxhia që e ka helmuar një numër të madh të kundërshtarëve të tij. Në fund edhe vetë është helmuar, dhe trupi i tij u shpërbë prej helmit të panjohur. Kur në mesjetë lulëzoi tregtia me Lindjen e Largët, në Evropë u transferuan dhe u bartën helmet e ndryshme ekzotike. Nuk ka dyshim se shumë përfunduan në ara, në bari dhe në ujë. Nuk përjashtohet që kafshët shtëpiake, ato mund t’i kenë marrë me barin, dhe nga ato të jenë sëmurë dhe të kenë ngordhur, dhe nga mishi i kafshëve të tilla, helmi mund të jetë bartur edhe në njerëz.

Një nga sëmundjet që lopët e kanë marrë, është bartur edhe në njerëz, nëpërmjet mjeljes së lopëve, dhe është shpërfaqur me li dhe fshikëza në lëkurë. Në popull ka qenë e njohur si përendeshat e lopëve. Fshatarët e padijshëm, kështu prej bestytnisë, filluan ta përhapin rrëfimin se si ata që nga lopët marrin li të tilla , bëhen “të rezistueshëm” ndaj perëndeshave të lopëve – sëmundje që te njerëzit, atë kohë, bëri kërdi në kushtet johigjienike të jetës. Këtë rrëfim filloi “ta hulumtonte” një pseudomjek fshatar, Eduard Xhener (1749 – 1823), dhe i lindi ideja që prej gjakut të një lope të tillë të sëmurë, ta marrë limfën dhe ta injektojë në një plagë të vogël të infektuar në dorën e një fëmije, ose të njeriut të rritur. Këtë e quajti vaksinë – barin parandalues për perëndeshat e mëdha. Vaca është fjalë latine për lopën, dhe kështu u shpik termi latin vaksinimi. Vrragët nga vaksinimi i tillë (detyrimisht tri), i bartin edhe sot në dorë, të gjithë ata që sipas forcës së ligjit janë vaksinuar deri më vitet gjashtëdhjetë të shekullit 20.

Nëse keni parasysh se në secilin mjedis organik ushqyes, sipas natyrës, shumë shpejt formohet një bakterie, e bartur me limfën e lopës së infektuar, dhe ashtu futet në gjakun e marrësit të vaksinës dhe aty shpejt shumëzohet.

VIRULENCA E VAKSINËS

Në fillim të shekullit 20, doktor M. J. Rosenau ka qenë një nga autoritetet më të larta amerikane për viruset, në punimin e tij, Mjekësia parandaluese dhe higjiena, të 1914, ka shkruar: “…vaksina gjithmonë përmban bakterie. Nuk ekziston asgjë si virus aseptik… Stafilokokët, streptokokët, anëtarët e grupeve bakteresh septike hemoragjike, dhe disa mostra të tetanozit të ngadalshëm e të bacilëve të gaztë (anaerobë), të gjetur në vaksina.”.

Është interesant të kujtohet se kritikët e vaksinimit, sot, si përmbajtje më të rrezikshme përmendin kryesisht adjuventet, e që janë shtojcat e ndryshme toksike, që shërbejnë si konservues të formave të proteinave të gjalla (nëse përgjithësisht ka në vaksinat e sotme që prodhohen në dhjeta miliona). Prodhuesit e vaksinave thonë se po e përforcojnë efektin e vaksinave(!), do të thotë të proteinave patogjene.

Injektimi i bakterieve patogjene, ose vetëm i pjesëve të saj (e që ndoshta është funksioni i vaksinës), do të thotë injektim i formave të jetës së proteinave, e të cilat pranohen lehtë me të ardhur në kontakt me gjakun, e që do të thotë me bazën ushqyese, dhe vendosen suksesshëm, e vazhdojnë të jetojnë aty. Sa janë bakteriet të zonjat dhe të afta për jetë, veç kemi shkruar. Pra, të injektosh toksinën në sasi të vogël në organizëm, mund të jashtësojë menjëherë efekt, por edhe shumë vite më vonë, dhe kjo shpesh drejtpërdrejt në ndonjë formë të proteinës, por injektimi i bakterieve apo të sporeve fungale, të cilat mund të shumëzohen shpejt, dhe që nuk i takojnë kolonisë thmelore të bakterieve, ose simbiozës së bakterieve që përbëjnë organizmin e njeriut, mund të provokojnë reagim të fortë të sistemit imun dhe infektime të rënda. Atëherë, a nuk është e logjikshme të konstatohet se në vaksinat e sotme edhe nuk ka forma të tilla patogjene të proteinave? Nëse në ndonjë shishkëz diçka e tillë edhe gjendet, reagimi i sistemit imun duhet të jetë i bujshëm, apo jo? Nëse këto forma të proteinave janë “të dobësuara”, ose “të vdekura”, atëherë organizmi nuk ka kurrfarë reagimi, pra vaksinimi është i pakuptimtë. Atëherë, pyes si një laik: përmbajtjet e të gjitha shishkave a janë të njëjta?

Në tekstin “Papastërtia në virusin e vaksinës”, në buletinin mjekësor të 1903, dr. Rosenau ka shkruar: “Vaksinia është sëmundje specifike, shkaktari i së cilës nuk është përcaktuar saktë. Pra, ne punojmë në errësirë të plotë. Ne mjekët jemi të detyruar t’i vaksinojmë pacientët tanë me virus (do të thotë me formë të proteinës), që përmban mikroorganizma të ndryshëm nga ata që janë shkaktarë të vaksinisë. (Vaccinia është emër për perëndeshat e lopëve , e viruset, atëherë, dukshëm konsiderohen mikroorganizma. Kujtojmë se fjala “virus”, në mesjetë, është shfrytëzuar në mjekësi për të shënuar ndonjë helm.).

Shumë vdekje prej vaksinave, çdo vit janë regjistruar, dhe ato vdekje klasifikohen me nëntitullin Pyemia-Septicemia dhe ajo mban numrin 20 në listën ndërkombëtare të shkaktarëve të vdekjes, dhe nën këtë titull të përgjithësuar është bërë ndarja në Pyemia nr. 20A, Septikemia nr. 20B dhe Vaccinia nr. 20C. Nën këtë shkronjë, në nëntitull shihet se më shumë vdekje te fëmijët janë shënuar prej vaksinimit, sesa prej vetë perëndeshave të mëdha”, ka shkruar dr. Rosenau.

Ndër shkaktarë të vdekjeve, në analizën që e ka botuar U. S. Census Bureau, më 1913, nën numrin 20, vaksinia është klasifikuar si formë e infektimit purulent (qelbësor) dhe septikemisë.”.

“Dhe ky është infektim septikemik, ose qelbëzor, e pastër dhe e thjeshtë për diagnozë. Por ai nuk është i rrezikshëm vetëm për këtë, porse mban në vete edhe tetanoz dhe sëmundje të tjera, dhe në të cilat gjendet kultura themelore për zhvillimin e vet vdekjeprurës, kur të shfaqet si infeksion i dyfishtë, ose e përzier.”, ka shkruar dr. Rosenau para 90 vitesh.

"Ndonjëherë plagë të tilla qelbëzore, prej vaksinimit tubohen dhe përhapen nëpër tërë trupin, sikurse te rastet e rënda të perëndeshave të mëdha.”Shikoni çfarë janë efektet e futjes së limfës së gjakut të helmuar me vaksinim. Në fotografinë në të djathtë është fytyra e infermieres, që e ka gërrithur fëmija i vaksinuar. Ky është shembull i qartë i virulencës së vaksinave. Fëmija dy muajsh, në mes, ka vdekur 36 ditë pas vaksinimit.

POHIME “PROFESIONALE” PLOTËSISHT KUNDËRTHËNËSE PËR VAKSINIMIN

Në Peticion, Çez M. Higins ka deklaruar se pohimi “profesional” i Xhenerit, se me vaksinim “përjetësisht parandalohet shfaqja e perëndeshave të mëdha”, është rrëzuar qysh më 1901, dhe kjo, pikërisht me pohimet “profesionale” të mjekëve që kanë qenë mbrotjës të vaksinimit. Kështu, dr. Robert Olsen i Shërbimit Amerikan për Mbrojtje Shëndetësore të Banorëve (U. S. Public Health Service), ka botuar në një buletin mjekësor se “mbrojtja me vaksinë kundër perëndeshave të mëdha zgjat vetëm 6 deri në 12 muaj”, dhe konstaton se është “ i domosdoshëm rivaksnimi”, dhe ky çdo vit (!) Ai, bile, vërtetoi se rivaksinimi “duhet të kryhet gjithnjë derisa perëndeshat shfaqen” (e qartësisht janë shfaqur dhe kanë vrarë edhe para vaksinimit).

Bile, dr. Olsen, ka konkluduar “profesionalisht” se asgjë pos vaksinimit nuk mund t’i parandalojë perëndeshat e mëdha (dhe ky është qëndrim që mund të dëgjohet edhe sot), dhe ky është pohim plotësisht i kundërt me pohimin e shpikësit të vaksinës, Eduard Xhener, i cili “profesionalisht” ka vlerësuar se me vaksinim arrihet imuniteti i përjetshëm kundër perëndeshave të mëdha.

E perëndeshat e mëdha qartësisht bënë kërdi, dhe këtë e ka dëshmuar edhe statistika e sëmundjeve dhe e vdekshmërisë, e cila i është bashkangjitur Peticionit. Prej kësaj statistike, Higins i ka vënë në dukje presidentit të SHBA-ve, se në ndonjë mjedis, më shumë njerëz kanë vdekur prej vaksinës kundër perëndeshave, sesa nga vetë sëmundja, dhe se epidemitë kanë qenë më të ashpra në mjedise ku ka qenë më i theksuar vaksinimi dhe rivaksinimi.

PSE SË PARI VAKSINOHEN MË TË REZISTUESHMIT?

Edhe një nga absurdet, të cilit i kushtohet vëmendja në Peticion, është ai që në vaksinim, d.m.th., “ngritjen e imunitetit”, së pari përfshihen ata që sipas natyrës, janë më të rezistueshmit, e këta janë fëmijët nga 6 deri 19 vjet, e që kanë imunitet dhe vitalitet 12 herë më të fortë se ata nën 6 vjeç, si dhe gjashtë herë janë më të rezustueshëm se të rriturit. Po ashtu, tek ata vdekshmëria prej sëmundjeve ngjitëse është me e vogla dhe përbën gjithsej 5 përqind.

Para atyre më tepër u frekuentuan për vaksinim njerëzit me shëndet më të mirë, dhe në vitet me të mira, e ata janë ushtarët.

Përse mu atyre u injektohen helme në gjak, ka pyetur Higins në Peticion.

Pasojë e një politike të këtillë shëndetësore është se më 1918, në 1000 ushtarë, 6.4 përqind e tyre vdiqën prej ndonjë sëmundjeje. Te civilët, kjo ishte 4.7 përqind. Nëse llogaritet se këto janë te civilët dhe njerëz pleq, e te ushtarët e rinj në fuqinë e plotë, ky raport është i palogjikshëm. Prandaj, është dyshuar se kjo mund të jetë pasojë e vaksinimit të shumëfishtë të ushtarëve.


Numri më i lartë i rasteve të vdekjeve te ushtarët e vaksinuar ka qenë prej tetanozit.

Prandaj, në Peticion u kërkua që në bazë të të dhënave të shumta të paraqitura, të urdhërohet hetimi dhe të vërtetohet se a janë vaksinat shkak i sëmundjeve të shumta.

Në atë kohë, pikërisht në fillim të shekullit 20, kur edhe filloi zbatimi i vaksinimit të detyruar, u shënua edhe numri më i lartë i epidemisë së perëndeshave të mëdha, tetanozit, sikurse edhe i sëmundja e jargavitjes[1] dhe shapit te kafshët dhe te njerëzit.

Me Peticionin u kërkua jo vetëm heqja e vaksinimit të detyruar në ushtri, por edhe lirimi nga dënimet e rënda për të gjithë ata që kanë refuzuar që të vaksinohen.

Në Japoni, e cila, krahas Gjermanisë, ka pasur më shumë vaksinim, ligjet e së cilës janë kopjuar prej atyre gjermane, e të cilët kanë qenë edhe më të rreptit, kanë shpërthyer epidemi më të ashpra. Tek ata ka qenë i detyruar rivaksinimi, dhe kjo më së shpeshti kundër perëndeshave të mëdha. Kështu, vaksinat u bënë me kombinimin e limfave të sëmura të kafshëve dhe të njerëzve, dhe ky kombinim është injektuar në gjak.

Të përmendim se gjermanët dhe japonezët, përndryshe kanë qenë heretikët dhe rebelët më të mëdhenj ndaj mësimeve të Kishës katolike. (Për Rusinë cariste u shpik Revolucioni i kuq[2] dhe NKVD[3], i cili ka vrarë 20 milionë rusë.). Është pak e njohur se në Japoni filloi të zhvillohet kisha e krishterë ortodokse. Lufta e Dytë Botërore, edhe njërit, edhe vendit të tjetër u dërgoi bombat më shkatërruese. Gjermanët (civilët) kanë marrë napalm bombash, dhe ato nëpër qytetet ku kishte lulëzuar kisha reformatore (Hamburg dhe Drezden), e Japonia mori dy bomba atomike. Ndoshta mund të pyesni se kush ua ka futur vaksinat? Ty dyja vendet sot janë të denacifikuara (gjermanët edhe sot si popull në mënyrë perfide e përçmojnë dhe e përbuzin, e shumica e tyre, nuk janë aspak të vetëdijshëm), edhe sot praktikisht janë nën administrim të oligarkive globale tregtare, që e kanë origjinën prej tregtarëve venedikas, prej fajdexhinjve të tyre lombardë, dhe prej barinjve spanjollë të derrave (maranozëve). “Kurora” mbretërore sot gjendet në Londrën katolike. (Po, po, e keni lexuar mirë.). Shoqëria e njëjtë administron edhe resurset e pasura në Rusi nëpërmjet agjentëve të saj në FSB[4], të quajtur në mënyrë

popullore oligarkët rusë. Por, tërë kjo bie në domenin e hisorisë së fshehtë dhe e manipulimeve politike, prandaj këtu nuk do të merremi me të.

Ky kombinim në vaksina është më vdekjeprurëse sesa sëmundja e natyrshme, e cila zë fill për shkak papastërtisë, dhe kryesisht transmetohet me tartabiçë. Kështu në Japoni ka shpërthyer, deri atëherë, epidemia me e ashpër e perëndeshave të mëdha, dhe kjo: më 1898, kur u sëmurën 27 përqind, më 1905, 31 përqind të sëmurë, dhe më 1908, kur u sëmurën 32 përqind. Është e qartë se përqindja e të sëmurëve, në secilën epidemi ka qenë me lartë me gjithë vaksinimin dhe rivaksinimin, ose pikërisht për shkak të tyre.

Dhe ato, deri atëherë kanë qenë epidemitë më të mëdha në botë të perëndeshave të mëdha.EPIDEMIA E SËMUNDJES SË JARGAVITJES DHE E SHAPIT NË SHBA, MË 1902 DHE 1908

Ministria Amerikane e Shëndetësisë, bile ka deklaruar zyrtarisht se vaksinimi në Japoni është shkaku më i besueshëm i epidemisë së rëndë të sëmundjes së jargavitjes dhe të shapit, e cila është bartur nëpërmjet gjedheve të infektuar, përkatësisht nëpërmjet vaksinave të bëra prej lopëve të tilla japoneze të sëmura, dhe me të cilat janë vaksinuar kafshët në SHBA. Epidemia ka shpërthyer më 1902 dhe më 1908. Atëherë, numër i madh i kafshëve u desh të zhduken, dhe ekonomia amerikane ka pësuar dëm prej 9 milionë dollarësh të atëhershëm.


Djegia masive e gjedheve në Masaçusets, më1908.

Se janë këto vaksina shkaku, u publikua edhe në buletinin e Kancelarisë Amerikane për Kafshët (U.S. Bureau of Animal Inustry, 1902, 1908). Në deklaratën publike për shtyp, ata, për epideminë, e akuzuan virusin prej vaksinës, që mbërriti nga Japonia. Bëhej fjalë për vaskinën që e kishte prodhuar kompania private Parke, Davis and Co, nga Detroiti.

Këtë virus nga Japonia, me anë të vaksinave, nëpër Amerikë e përhapën dy kompani – njëra në Filadelfi, e tjetra, tashmë e përmendura, në Detroit. Bile, ato gjatë e kanë fshehur këtë infektim nga 1902, ashtu që gjedhet vetanake, në të cilat e bënë vaksinën, më 1902 i vranë, kurse nga fshatarët i morën të shëndosha, në mënyrë që të fusin virusin në to, që ta forcojnë vaksinën e tyre. Këto gjedhe të vaksinuara, pastaj u janë kthyer fshatarëve dhe u përzien me të shëndoshat. Tërë kjo u zbulua tek kur shpërtheu epidemia edhe më e ashpër, më 1908, prej vaksinave “të përforcuara”.

Në Peticion ishte bashkangjitur edhe harta e përhapjes së sëmundjes së jargavitjes dhe e shapit, e cila ishte më e forta në disa shtete si Nju Jorku. Mu në ato shtete, më 1913 dhe 1914 shpërthyen perëndeshat e mëdha tek njerëzit. Prandaj, u kërkua nga presidenti që të hulumtohet ndërlidhja e mundshme e këtyre sëmundjeve. Po ashtu, u dhanë harta sipas të cilave shihet se epidemitë më të mëdha kishin shpërthyer në vendet ku kafshët ishin vaksinuar më së tepërmi.

U kërkua edhe hetimi për shkak të fshehjeve të një numri të të dhënave nga ana e shërbimeve qeveritare, dhe e mjekëve, të cilët pohuan se në vaksina nuk gjendet kurrfarë mikororganizmi, dhe në të vërtetë, mjeshtërisht e shitën autoritetin e tyre profesional.

U përmend edhe rasti i një farë dr. J. F. Andersonit, i cili nga pozitat e ekspertit pët vaksina, në qeverinë federale, ku ka punuar për 4.500 dollarë, më vonë kaloi në kompaninë private, e cila prodhon vaksina, dhe atë për 25.000 dollarë në vit.
Të sëmurët prej sëmundjes së jargavitjes dhe të shapit, ose prej “perëndeshave të lopëve”, pak pas vaksinimit.SËMUNDJET PËR TË CILAT U BESUA SE JANË PASOJË E VAKSINAVE VIRULENTENë Peticion citohen shumë sëmundje për të cilat besohej, ose për të cilat ekzistonin fakte se janë pasojë e vaksinave virulente.

Në vend të parë ishte vënë tetanozi, njëra prej sëmundjeve më vdekjerurëse, përndryshe sëmundja që përhapet më së shpejti.

Në vend të dytë janë trajtat e ndryshme të septisemisë, të cilat krijojnë plagë të rënda, fshikëza, apcese dhe ulçerën e llojeve të ndryshme. (Publikuar në buletinin mjekësor U.S. Hygienic Laboratory, 1903)

Në vend të tretë ceket aktinomikoza, e cila krijon tumore të tmerrshme qelbësore në eshtra, ose në indin e kokës, të trurit dhe të kurrizit, e që ndonjëherë kanë efektin e kancerit, të tuberkulozit, ose të meningjitit (shaktërrojnë indin përreth), prandaj shpesh në diagnostikë mund të ngatërrohen.

Në vend të tretë është paraliza e fëmijëve, për të cilën është cekur se ekzitojnë dëshmi të forta se është pikërisht pasojë e vaksinimit, dhe kjo drejtpërdrejt apo tërthorazi, dhe se kjo nuk është sëmundje “misterioze”, ashtu siç pohohet fuqishëm edhe sot.

Vendin e pestë dhe të gjashtë e zënë kanceri dhe tuberkulzi (të cilat bënë kërdi në Gjermani dhe në Japoni gjatë dhe pas Luftës së Parë Botërore, në kohën e vaksinimit më intensiv të banorëve). Gjermania, pas Luftës së Parë Botërore, ironikisht u quajt vendi i tuberkulozit.

Të dyja sëmundjet, siç pohohet, kanë filluar të zhvillohen shumë shpejt pikërisht me vaksinat.

Sipas statistikës së 1913, e cila ishte bashkangjitur, në shtetin amerikan Juta, ishte shënuar hapi më i vogël i vdekshmërisë prej tuberkulozit, në SHBA. Në këtë shtet, vaksinimi ishte i ndaluar me ligj.

Në vendin e shtatë është sëmundja e jargavitjes dhe shapi, sëmundje të quajtura shpesh “trajta të perëndeshave të lopëve”, që barten edhe te njerëzit.

Në Peticion thuhet se meningjiti dhe pneumonia, janë sëmundje më të shpeshta, të cilat zënë fill për shkak të vaksinimit, e përmenden edhe ethet e tifos.

DISA PREJ KËRKESAVE NGA PETICIONI

Me Peticion, u kërkua në mënyrë të veçantë, që të kryhen hetime kundër të gjithë zyrtarëve qeveritarë dhe mjekëve nën kontrollin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Statistikës Shëndetësore ( Department of Helath and Vital Statistic), për shkak të mohimit dhe fshehjes së të dhënave prej të cilave shihet se në periudhën prej 15 vitesh, prej vaskinave, çdo vit kanë vdekur më shumë njerëz sesa prej perëndeshave të mëdha. Po ashtu, janë akuzuar shumë mjekë se kanë fshehur nga publiku listat e vdekjeve, dhe të dhëna të tjera zyrtare, me të cilat kanë mundësuar shpërthimin e epidemisë.

U kërkua që të kryhen hetime se kush nga të gjithë mjekët, për para, ka bërë propagandë dhe ka përhapur sëmundje me vaksinim, dhe të kërkohen efektet e këtyre veprimeve në shëndetin e njerëzve dhe të kafshëve, dhe të vërtetohet sesa ata me punën e tyre i kanë kontribuar epidemisë së gripit dhe të pneumonisë.

U insistua që edhe të caktohet numri i saktë i rasteve të sëmundshmërisë dhe të vdekjeve në nivel vjetor, të cilat janë pasojë e drejtpërdrejtë ose e tërthortë e vaksinimit tek ushtarët dhe te civilët.

Nga Presindeti i SHBA-ve u kërkua që me ligj të detyrohen të gjithë këshillat drejtues të institucioneve të japin çdo vit të dhëna të sakta për numrin e të sëmurëve dhe të të vdekurve, për të cilat dyshohet se janë pasojë e vaksinimit, dhe t’u caktohen dënime më të rënda atyre që të dhëna të këtilla i fshehin.

Po ashtu, u kërkua që si anëtarë të trupave mjekësore shtetërorë, dhe të këshillave drejtues në shërbimet shtetërore dhe në spitale, të gjenden njerëz të shkollave të ndryshme mjekësore, në mënyrë që të pengohet monopoli i vetëm njërës shkollë, dhe të vendoset liria për promovim në publik të shkencave mjekësore dhe i praktikave nga shkolla të ndryshme.--------------------------------------------------------------------------------

[1] Në serbisht, termi slinavka dhe šap-i kanë kuptim të njëjtë (Shih: Fjalor serbokroatisht – shqip, Rilindja, Prishtinë, 1984, fq. 794 dhe fq. 846.). Edhe në përshkrimet klinike, slinavka dhe šap-i, paraqiten si i njëjti virus: “Shenjat klinike përfshijnë fshikëza dhe erozion në mukozën e gojës dhe të hundës... (http://www.hlede.net/studentski_radovi/ZARAZE/SIS/INDEX.HTM) Në këtë kuptim, termin slinavka e kemi përkthyer me “sëmundja e jargavitjes”. Në latinisht kjo njihet si Aphthae Epizootice, në anglisht: Foot and mouth disease (Po aty).

[2] Revolucioni socialist i Tetorit 1917, i cili u pasua me një luftë qytetare deri më 1922, kur edhe krijohet përfundimisht Bashkimi Sovjetik. – shën. i përkth.

[3] Narodnyy komissariat vnutrennikh del, NKVD – Komisariati Popullor i Punëve të Brendshme – Shërbim sekret sovjetik i formuar më 1934 deri 1954, kur edhe shndërrohet në KGB - Komitet gosudarstvennoy bezopasnosti – Komiteti i Sigurimit Shtetëror nga 1934 e deri më 1990. – vër. E përkth.

[4] Federal'naya sluzhba bezopasnosti Rossiyskoy Federatsii – Shërbimi Federal i Sigurisë i Rusisë Federale, i themeluar më 1995. – vër. i përkth.benardi
benardi

36


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Re: Tmerret e Vaksinës

Mesazh  Odin prej 30.03.12 0:15

Tmerret e Vaksinës Vaccin11

Tmerret e Vaksinës Who-fl10

Tmerret e Vaksinës Whovac10

Tmerret e Vaksinës Pd_aut10

Tmerret e Vaksinës Vaccin10

Tmerret e Vaksinës Vaccin12

Tmerret e Vaksinës Comic_10
Odin
Odin

513


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Re: Tmerret e Vaksinës

Mesazh  Odin prej 30.03.12 0:19

Tmerret e Vaksinës Vaccon10

Tmerret e Vaksinës 710

Tmerret e Vaksinës Movie_10

Tmerret e Vaksinës Efecto10

Tmerret e Vaksinës Danger10

Tmerret e Vaksinës Childh10

Odin
Odin

513


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Re: Tmerret e Vaksinës

Mesazh  Odin prej 12.04.12 22:48

Vaksina e gripit të derrit shkakton narkolepsi?

Tmerret e Vaksinës 2-%20vaksina%20888

Vaksina e gripit të derrit mund të jetë shkaktare për rritjen e rasteve të narkolepsisë në mesin e fëmijëve në Finland, ka konstatuar një studim.

Çrregullimi i gjumit karakterizohet me periudha të të qenit ekstremist të përgjumur, fjetje të papritura, dhe sulme paralize.

Shkencëtarët kanë zbuluar një rritje të papritur të normave të narkolepsisë në mesin e fëmijëve finlandez në fillim të vitit 2010.

Hulumtimi ka treguar se ka lidhshmëri me vaksinën Pandemrix, që iu është dhënë fëmijëve për t’u mbrojtur nga gripi i derrit H1N1.

Një studim ka zbuluar se normat e narkolepsisë në mesin e fëmijëve dhe adoleshentëve më të vegjël se 17 vjet, janë rritur pas vaksinave. Të rriturit mbi moshën 20 vjeç nuk kanë pasur ndikim.
Odin
Odin

513


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Re: Tmerret e Vaksinës

Mesazh  Luli prej 14.04.15 10:01

Dr. Mark Randall: Vaksina, gjëja e fundit që do t’ia jepja fëmijës

Tmerret e Vaksinës Z_9433


Po të kisha një fëmijë tani, gjëja e fundit që unë do të lejoja është vaksinimi i tij.

Një ish studiues i vaksinave, një nga krerët e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në OKB, bën publike atë që industria farmaceutike dhe autoritetet shëndetësore nuk duan që ne të dimë se: vaksinat janë të rrezikshme, të pa testuara dhe se janë një nga mashtrimet më të mëdha të kohës sonë.

“Dr. Mark Randall” është pseudonimi i një ish-studiuesi të vaksinave që për shumë vite ka punuar në laboratorët e kompanive të mëdha farmaceutike dhe në Institutin Kombëtar të Shëndetit të qeverisë amerikane. Tani në pension dhe me hezitim ka rënë dakord për të folur në publik,

Kjo intervistë është publikuar nga Jon Rappoport në fillim të janarit të vitit 2002.


Ju, dikur keni qenë të sigurt se vaksinat janë simbol i mjekësisë së mirë.

Mark Randal: Po, kam qenë. Kam ndihmuar në zhvillimin e disa vaksinave. Nuk do të them cilat.


Pse jo?

Mark Randal: Dua ta ruaj privatësinë time.


Pra, ju mendoni se mund të keni probleme në qoftë se prezantoheni hapur?

Mark Randal: Besoj se mund të humbas pensionin tim.


Për çfarë arsye?

Mark Randal: Arsyet nuk kanë rëndësi. Këta njerëz kanë mënyra t’ju shkaktojnë probleme, kur ju dikur keni qenë pjesë e Klubit. Unë di për një apo dy njerëz që ishin vënë nën mbikëqyrje, të cilët ishin keqtrajtuar.


Keqtrajtuar nga kush?

Mark Randal: FBI.


Vërtetë?

Mark Randal: Sigurisht. FBI ka përdorur pretendime të tjera. Edhe inspeksioni tatimor (IRS) mund të bëj probleme.


Pra, ku mbet fjala e lirë.

Mark Randal: Isha “pjesë e rrethit të brendshëm”. Në qoftë se tani unë filloj të përmendi emra dhe të bëj akuza specifike ndaj studiuesve, unë mund të jem në telashe.


Çfarë është qëllimi i këtyre përpjekjeve nga këta ngacmime?

Mark Randal: Vaksinat janë mbrojtja e fundit e mjekësisë moderne. Vaksinat janë justifikimi i fundit në përgjithësi për “shkëlqimin” e mjekësisë moderne.


A besoni se njerëzit duhet të lejohen të zgjedhin vet nëse ata duan të vaksinohen?

Mark Randal: Në nivelin politik, po. Në nivelin shkencor, njerëzit kanë nevojë për informacion, në mënyrë që ata të bëjnë zgjedhjen e duhur. Është një mënyrë për të thënë se zgjedhja është e mirë. Por, në qoftë se atmosfera është plot me gënjeshtra, si mund të zgjidhni? Gjithashtu, në qoftë se Agjencioni për Ushqim dhe Barna (FDA) drejtohet nga njerëz të ndershëm, këto vaksina nuk do të fitonin licencë. Ata do të hetoheshin deri në shkatërrimin e tyre.


Ka historian mjekësor që pohojnë se rënia e përgjithshme e sëmundjeve nuk ishte për shkak të vaksinave.

Mark Randal: E di. Për një kohë të gjatë, unë kam injoruar punën e tyre.


Pse?

Mark Randal: Sepse unë kisha frikë nga ajo që do të gjej. Unë kam qenë në biznesin e zhvillimit të vaksinave. Jetesa ime varej nga vazhdimi i asaj pune.


Dhe pastaj?

Mark Randal: Unë e bëra hetimin tim.


Në çfarë konkluzione keni ardhur?

Mark Randal: Rënia e sëmundjes është për shkak të përmirësimit të kushteve të jetesës.


Çfarë kushtesh?

Mark Randal: Ujit të pastër, sistemit të avancuar të kanalizimit, të ushqyerit, ushqimit të freskët, rënies së varfërisë. Mikrobet mund të jenë kudo, por kur jeni të shëndetshëm, ju nuk do të sëmureni aq lehtë.


Si jeni ndier kur ju përfunduat investigimin tuaj?

Mark Randal: I dëshpëruar. Unë kuptova se isha duke punuar në një sektor të bazuar në një koleksion gënjeshtrash.


A janë disa nga vaksinat më të rrezikshme se të tjerat?

Mark Randal: Po. Për shembull: DTP vaksina (diphtheria, tetanus, dhe pertussis) dhe MMR vaksina (kundër fruthit, shytave dhe rubeolës). Por, disa seri të vaksinave janë më të rrezikshme se disa të tjera të së njëjtës vaksinë. Në qoftë se pyetem unë, të gjitha vaksinat janë të rrezikshme.


Pse?

Mark Randal: Disa arsye. Ato përfshijnë sistemin imunitar të njeriut në një proces që tenton të rrezikoj imunitetin. Ato në fakt mund të shkaktojnë sëmundje edhe pse janë të destinuara për ti parandaluar. Ato mund të shkaktojnë edhe sëmundje të tjera edhe pse janë menduar për ti parandaluar.


Pse na citohen statistika të cilat në dukje provojnë se vaksinat kanë qenë jashtëzakonisht të suksesshme në zhdukjen e sëmundjeve?

Mark Randal: Pse? Për të krijuar një iluzion se këto vaksina janë të dobishme. Nëse një vaksinë eliminon simptomat e dukshme të një sëmundje si fruthi, të gjithë supozojnë se vaksina është e suksesshme. Por, nën sipërfaqe, vaksina mund të dëmtojë vet sistemin imunitar. Dhe, në qoftë se ajo shkakton sëmundje të tjera – të themi meningjitin – ky fakt është i maskuar, sepse askush nuk e beson se vaksina mund ta shkaktoj këtë. Ky fakt anashkalohet.


Është thënë se vaksina kundër lisë e ka zhduk linë në Angli.

Mark Randal: Po. Por, kur ju studioni statistikat në dispozicion, ju merrni tjetër fotografi.


Cila është?

Mark Randal: Ka pasur qytete në Angli ku njerëzit të cilët nuk janë vaksinuar nuk kanë marrë linë. Ka pasur vende ku njerëzit të cilët ishin vaksinuar i kaploi epidemia e lisë. Dhe veç kësaj, lia ishte tashmë në rënie para se vaksina të prezantohet.


Pra, ju jeni duke thënë se na është imponuar një histori e rremë.

Mark Randal: Po. Kjo është pikërisht ajo që unë jam duke thënë. Kjo, është një histori që është gatuar për ti bindur njerëzit se vaksinat janë pa përjashtim të sigurta dhe efektive.


Ju keni punuar ne laboratorë në të cilat pastërtia ka qenë një gjë shumë me rëndësi.

Mark Randal: Publiku beson se këto laboratorë, këto objekte prodhuese janë vendet më të pastra në botë. Kjo nuk është e vërtetë. Ndotja ndodh gjatë gjithë kohës. Ju mund të gjeni lloj-lloj papastërtish të futura në vaksina.


Për shembull, virus majmuni SV40 mund të haset në polio vaksinën.

Mark Randal: Po pra, edhe kjo ka ndodhur. Por, kjo nuk është ajo që dua të them. SV40 hyri në vaksinat e poliomielitit sepse vaksina u bë duke përdorur veshkat e majmunit. Por, unë jam duke folur për diçka tjetër. Kushtet aktuale laboratorike. Gabimet, gabimet nga pakujdesia. SV40 i cili më vonë u gjet në tumoret e kancerit – ky për mendimin tim është problem struktural. Kjo ishte një pjesë e pranuar e procesit të prodhimit. Nëse ti përdor veshkë majmuni u hap derën mikrobeve për të cilat as që e di se mund të ndodhen në veshka.


Mirë, po le ta injorojmë dallimin ndërmjet tipave të ndryshëm të kontaminimit (ndotjes) për një moment. Çfarë ndotësish keni gjetur ju në kaq vite punë me vaksinat?

Mark Randal: Në rregull. Do t’ju jap disa sqarime të asaj qe unë kam hasur dhe do t’ju tregoj se çfarë kanë gjetur kolegët e mi. Kjo është një listë e pjesshme. Në vaksinën RIMAVEX të fruthit, ne kemi gjetur disa viruse pulash. Në vaksinat e poliomielitit kemi gjetur acanthamoeba – ang. e cila është ajo e ashtuquajtura ameba “tru-ngrënëse”.

Citomegalovirusi majmunor në vaksinën e poliomielitit. Virusi majmunor i shkumëzuar në vaksinën kundër rotavirusit. Viruse kanceroze shpendësh në vaksinën e MMR-së. Mikroorganizma të ndryshëm në vaksinën e antraksit. Unë kam gjetur enzime inhibitore potencialisht të rrezikshme në vaksina të ndryshme. Viruse pate, qeni, lepuri në vaksinën kundër rubeolës. Virus të leukozës së shpendëve në vaksinën e gripit. Virus murtaje (pestivirus – ang.) në vaksinën e MMR-së.


Lermë ta kuptoj drejt. Të gjitha këto janë ndyrësira të cilat nuk duhet të jenë në vaksina.

Mark Randal: Saktë. Dhe në qoftë se ju provoni për të llogaritur se çfarë dëme mund të shkaktojnë këto ndyrësira, pra, ne nuk e dimë realisht sepse asnjë testim nuk është bërë ose është bërë shumë pak. Është një lojë me zar (rulet). Ju provoni fatin. Gjithashtu shumica e njerëzve nuk e dinë se disa vaksina të poliomielitit, vaksina të adenovirusit, rubeolës, hepatitit A dhe fruthit janë bërë nga inde të fetusit njerëzor të abortuar. Herë pas here në ata vaksina unë kam gjetur diç që besoj se janë fragmente bakteriale dhe polioviruse, të cilat mund të vinin nga këta inde fetale. Kur ti kërkon ndyrësira në vaksina, ti mund të gjesh materiale që të lënë në mëdyshje. Ti e di që këto materiale nuk duhet të jenë kurrsesi aty, porse ti nuk e di se çfarë tamam ke gjetur. Unë kam gjetur në një rast diç që besoj se ishte një fragment shumë i vogël i flokut njerëzor dhe gjithashtu mukozë njerëzore. Kam gjetur diçka që mund të quhet vetëm “proteinë e huaj”, që mund të jetë gati çdo gjë. Ndoshta proteinë virusesh.


Kambanat e alarmit po bien gjithandej.

Mark Randal: Si mendoni se u ndjeva? Mos harroni, ky material futet direkt në qarkullimin e gjakut pa kaluar nëpër disa nga barrierat e zakonshme imunitare.


Si u pritën gjetjet (zbulimet) tuaja?

Mark Randal: Si përfundim ishte mos u shqetëso, s’kemi çka i bëjmë kësaj. Në prodhimin e vaksinave përdoren inde kafshësh të ndryshme dhe kjo është ajo se si arrijnë të futen këto elemente kontaminuese. Sigurisht, këtu nuk po përmenden fare kimikatet standarte siç janë formaldehidi, merkuri dhe alumini të cilat janë futur qëllimisht në vaksina.


Ky informacion është shumë tronditës.

Mark Randal: Po. Dhe unë jam duke përmendur vetëm disa nga kontaminuesit (ndotësit) biologjik. Kush e di se sa shumë të tjerë veç tyre janë aty? Shumë të tjerë ne nuk i gjejmë sepse nuk na shkon mendja për të kërkuar aty për to. Nëse në prodhimin e vaksinës shfrytëzohen inde, të themi prej zogjve, sa mikrobe të mundshme mund të gjenden në ato inde? Ne as që e kemi idenë. Ne nuk kemi asnjë ide se çfarë ata mund të jenë ose çfarë efektesh ata mund të kenë te njeriu.


Po pas çështjes së pastërtisë së vaksinave a ka diç tjetër?

Mark Randal: Ju jeni duke u marrë me premisën themelore të gabuar në lidhje me vaksinat, se ata ndikojnë pazgjidhshmërisht në stimulimin e sistemit imunitar në krijimin e kushteve për imunitet karshi sëmundjes. Kjo është një premisë e keqe. Nuk funksionon në këtë mënyrë. Vaksina supozohet që të “krijojë” antitrupa të cilat indirekt ofrojnë mbrojtje nga sëmundja. Megjithatë, sistemi imunitar është shumë më i gjerë dhe më i ngatërruar se sa antitrupat dhe qelizat e tyre vrasëse.


Sistemi imunitar është?

Mark Randal: I gjithë trupi realisht plus mendja. Me pak fjalë mund të themi se ky është i gjithë sistemi imunitar . Për këtë arsye ti mund të gjesh në mesin e epidemive individ të cilët mbesin të shëndetshëm.


Kështu që është i rëndësishëm niveli i përgjithshëm i shëndetit.

Mark Randal: Më shumë se i rëndësishëm. Vital.


Si paraqiten në mënyrë të gabuar statistikat rreth vaksinave?

Mark Randal: Ekzistojnë shumë mënyra. Për shembull, paramendojmë se 25 njerëz të cilët kanë marrë vaksinën e hepatitit B të vijnë të sëmurë nga hepatiti. Pra, Hepatit B është një sëmundje e mëlçisë. Por, ju mund të quani sëmundje të mëlçisë shumë gjëra. Ju mund të ndryshoni diagnozën dhe pastaj ju keni fshehur shkakun kryesorë të problemit.


Dhe kjo ndodh?

Mark Randal: Gjithë kohës. Kjo ndodh nëse mjekët automatikisht supozojnë se njerëzit që marrin vaksina nuk sëmuren nga sëmundjet prej të cilave supozohet që të mbrohen tani më nga ata. Dhe, kjo është pikërisht ajo që mjekët supozojnë. Shikoni, ky është një arsyetim që qarkullon. Ky është një sistem i mbyllur. Ai nuk pranon asnjë gabim. Asnjë gabim të mundshëm. Në qoftë se një person i cili ka marrë një vaksinë kundër hepatitit dhe sëmuret nga hepatiti ose nga ndonjë sëmundje tjetër, supozimi automatik është se kjo nuk ka të bëjë asgjë me këtë sëmundje.


Në vitet e tua duke punuar në krijimin e vaksinave, sa mjekë keni njoftuar që kanë pranuar se vaksinat janë problem?

Mark Randal: Asnjë. Ka pasur disa që privatisht kanë vënë në pyetje se çfarë ata ishin duke bërë. Por, ata kurrë nuk janë deklaruar në publik madje edhe brenda kompanive të tyre.


Cila ishte pikë kthesa për ju?

Mark Randal: Unë kisha një mik fëmija i të cilit vdiq pas DPT vaksinimit.


A e keni hetuar?

Mark Randal: Po, në mënyrë informale. Kam gjetur se ky fëmijë ishte plotësisht i shëndetshëm para vaksinimit. Nuk kishte asnjë arsye për vdekjen e tij me përjashtim të vaksinës. Kjo filloi dyshimet e mia. Sigurisht, dëshiroja të besoj se fëmija kishte marrë një vaksinë të keqe nga një seri e keqe prodhimi. Por, pasi kam hulumtuar këtë, kam gjetur se nuk ka ndodhur në këtë rast. Unë kam qenë duke u tërhequr në një spirale të dyshimit duke u rrit me kalimin e kohës. Unë vazhdova të hulumtoj. Gjeta se në kundërshtim me atë që kam menduar, vaksinat nuk testohen në mënyrë shkencore.


Çfarë doni të thoni?

Mark Randal: Për shembull, nuk ekziston asnjë studim afatgjatë i bërë në ndonjë nga vaksinat. Në asnjë mënyrë asnjë studim i kujdesshëm afatgjatë nuk është bërë. Pse? Sepse e përmendëm njëherë, nuk pranohet se vaksinat mund të shkaktojnë probleme. Pra, pse duhet ta vërtetojë dikush? Mbi të gjitha, pasojat nga vaksinat janë përcaktuar në mënyrë të tillë që të gjitha reagimet e këqija që janë cekur duhet të ndodhin shumë shpejt pasi që vaksina të jetë dhënë. Por kjo nuk ka kuptim.


Pse nuk ka kuptim?

Mark Randal: Për shkak se vaksina qartësisht vepron në trup për një kohë të gjatë pasi të jetë dhënë. Reaksioni mund të jetë gradual. Keqësimi mund të jetë gradual. Problemet neurologjike mund të zhvillohen me kalimin e kohës. Ata ndodhin në kushte të ndryshme, madje edhe sipas analizës konvencionale. Pra, pse nuk mund që të jetë edhe rasti me vaksinat? Nëse helmimi kimik mund të ndodhë gradualisht, pse nuk mund të jetë rasti me një vaksinë që përmban merkur (zhivë)?


Dhe, kjo është ajo që keni gjetur?

Mark Randal: Po. Shumicën e kohës keni të bëni me korrelacion. Korrelacionet nuk janë të përsosura. Por, në qoftë se ju merrni 500 prindër, fëmijët e të cilëve kanë pësuar dëme neurologjike gjatë një periudhe një vjeçare pas vaksinimit, kjo duhet të jetë e mjaftueshme për të nxitur një hetim intensiv.


A ka qenë e mjaftueshme?

Mark Randal: Jo. Kurrë. Kjo menjëherë ju tregon diçka.


Cila është?

Mark Randal: Njerëzit që merren me hetime nuk janë me të vërtetë të interesuar të shikojnë në fakte. Ata supozojnë se vaksinat janë të sigurta. Pra, kur ata e bëjnë hetimin, ata gjithmonë dalin në përfundimin se vaksinat nuk janë shkaktare. Ata thonë: “Kjo vaksinë është e sigurt.” Por në çfarë i bazojnë ata këta gjykime? Ata i bazojnë në definicionet dhe idetë të cilat automatikisht përjashtojnë akuzimin e vaksinës.


Ka raste të shumta ku fushata e vaksinimit ka dështuar. Ku njerëzit janë prekur me sëmundje kundër të cilave ata ishin të vaksinuar.

Mark Randal: Po, ka shumë raste të tilla. Dhe këta prova thjesht janë injoruar. Janë rrëzuar. Ekspertët thonë, nëse ata thonë gjë fare, se kjo është vetëm një situatë e izoluar, por në përgjithësi vaksina është treguar e sigurt. Por, në qoftë se ju i numëroni të gjitha fushatat e vaksinimit ku kanë ndodhur dëme dhe sëmundje, ti e kupton se këto nuk janë situata të izoluara.


A keni diskutuar ndonjëherë për këtë që po flasim këtu me kolegët, kur ju keni qenë ende duke punuar në krijimin e vaksinës?

Mark Randal: Po e kam bërë.


Çfarë ka ndodhur?

Mark Randal: Disa herë më kanë thënë që të heshti për të. Qartë më është bërë që unë të kthehem në punë dhe ti harroj dyshimet e mia. Në disa raste, kam pasur frikë. Kolegët tentonin që të më shmangin mua. Ata mendonin se mund të etiketohen me “fajtor nga shoqërimi”. Mbi të gjitha, edhe pse unë u solla siç duhet. Tentoja që mos t’i krijoj vetes probleme.


Nëse vaksinat me të vërtetë na bëjnë dëm, pse na jepen?

Mark Randal: Para së gjithash, këtu nuk ka “nëse”. Ata bëjnë dëm. Bëhet pyetje më e vështirë për të vendosur se a bëjnë dëm tek ata njerëz që në shikim të parë nuk duket asgjë e keqe. Pastaj ne merremi me llojin e hulumtimit që duhet të bëhet, por nuk bëhet. Hulumtuesit duhet që të tentojnë për të arritur deri te një lloj harte ose tabelë rrjedhëse e cila do të tregonte pikërisht atë që vaksina bën në trup që nga momenti hyrës. Ky hulumtim nuk është bërë sepse ato na jepen, ne mund të ulemi këtu për dy ditë dhe për ti diskutuar të gjitha arsyet. Siç ke thënë shumë herë, njerëzit kanë motivet e tyre në shtresa të ndryshme të sistemit. Paratë, frika nga humbja e punës, dëshira për të fituar pikë të këndshme, prestigj, çmime, promovim, ide te gabuara, zakoni i mos menduarit dhe kështu me radhë. Por, në nivelet më të larta të kartelit mjekësorë, vaksinat janë një përparësi e lartë për shkak se ato shkaktojnë dobësimin e sistemit imunitar. Unë e di se mund të jetë e vështirë për ta pranuar, por është e vërtetë. Karteli mjekësorë, në nivelin më të lartë nuk është për ti ndihmuar njerëzit, ai është për ti dëmtuar ata, që ti dobësojë ata. Për ti vrarë ata. Në një moment në karrierën time, kam pasur një bisedë të gjatë me një njeri që kishte uzurpuar një pozitë të lartë në qeverinë e një kombi afrikan. Ai më tha se ishte në dijeni të kësaj. Ai më tha se OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësisë) është në krye të interesave për depopulim. Atje është një nëntokë, të themi në Afrikë e përbërë nga zyrtarë të ndryshëm të cilët janë duke u përpjekur me zell për ta ndryshuar shumë varfërinë. Ky rrjet i njerëzve e di se çfarë po ndodh. Ata e dinë se vaksinat janë përdorur dhe janë duke u përdorur për t’i shkatërruar vendet e tyre, për t’i bërë ata të aftë për marrjen e kontrollit nga fuqitë globaliste. Unë kam pasur mundësinë që të flas me disa nga këta njerëz nga ky rrjet.


A është Thabo Mbeki, presidenti i Afrikës së Jugut në dijeni për situatën?

Mark Randal: Unë do të thosha se ai është pjesërisht i vetëdijshëm. Ndoshta ai nuk është plotësisht i bindur, por ai është në rrugën për realizimin e gjithë të vërtetës. Ai tashmë e di se HIV është një mashtrim. Ai e di se barnat e AIDS-it janë helme të cilat shkatërrojnë sistemin imunitar. Ai gjithashtu e di se nëse flet në ndonjë mënyrë për çështjen e vaksinës do të jetë quajtur i çmendur. Ai do të kishte probleme të mjaftueshme pas qëndrimit të tij mbi çështjen e AIDS-it.


Për këtë rrjet që ju po flisni.

Mark Randal: Ai ka akumuluar një sasi të madhe të informacionit rreth vaksinave. Pyetja është, si do caktohet një strategji e suksesshme? Për këta njerëz, kjo është një çështje e vështirë.


Dhe në kombet e industrializuara?

Mark Randal: Karteli mjekësorë ka sëmundje, por është duke i’u zvogëluar. Kryesisht për shkak se njerëzit kanë lirinë e pyetjes për ilaçet. Megjithatë, në qoftë se çështja e zgjedhjes (e drejta për të marrë ose refuzuar ndonjë ilaç) në vijim nuk ngre pluhur me vaksinat ndaj luftës biologjike, në këto mandate mikrobet do të fitojnë. Kjo është një kohë e rëndësishme.


Zhurma mbi vaksinën e hepatitit B duket një rrugë e mirë.

Mark Randal: Po, mendoj se po. Të thuash se foshnjat duhet të marrin vaksinën – dhe më pas pa përfunduar fjalën, të pranosh se personi mund të infektohet me hepatit B nga kontakti seksual dhe përdorimi i të njëjtës gjilpërë – është një ballafaqim qesharak. Autoritetet mjekësore përpiqen për të mbuluar veten e tyre duke thënë se 20.000 apo më shumë fëmijë në SHBA infektohen nga hepatit B çdo vit nga “shkaqe të panjohura” dhe kjo është arsyeja pse çdo fëmijë duhet të vaksinohet. Unë dyshoj në shifrën 20.000 të sëmurë dhe në të ashtuquajturat studime që mbështesin atë.


Andrew Wakefield, mjek britanez i cili zbuloi lidhjen mes vaksinës MMR dhe autizmit sapo është shkarkuar nga puna e tij në një spital të Londrës.

Mark Randal: Po. Wakefield na ka kryer një shërbim të madh. Korrelacionet e tij mes vaksinës dhe autizmit janë mahnitëse. Ndoshta ju e dini që gruaja e Toni Bler është e përfshirë me mjekësinë alternative. Ekziston mundësia që fëmijës së tyre të mos i është dhënë MMR vaksina. Bler kohën e fundit ju shmang pyetjes në intervistën e shtypit dhe e bëri atë të duket se ai ishte thjesht duke kundërshtuar një pyetje invazive rreth “jetës personale dhe familjare të tij”. Në çdo rast, unë besoj se gruaja e tij ka qenë e heshtur. Unë mendoj se nëse i jepet mundësia ajo të paktën do thoshte se është simpatizante e të gjitha familjeve që kanë ardhur përpara dhe kanë deklaruar që fëmijët e tyre u dëmtuan rëndë nga MMR vaksina.


Gazetarët britanez duhet të përpiqen për të arrit deri tek ajo.

Mark Randal: Ata janë duke u përpjekur. Por, unë mendoj se ajo ka bërë një marrëveshje me burrin e saj për të qëndruar e heshtur, pa marrë parasysh çfarë. Ajo mund të bëjë një marrëveshje të madhe e të mirë në qoftë se e thyen premtimin e saj. Më kanë thënë se ajo është nën presion dhe jo vetëm nga burri i saj. Realisht atë e kanë okupuar, MI6 dhe autoritetet shëndetësore Britanike të cilat merren me çështjen. Ajo është e paraparë si një çështje e sigurisë kombëtare.


E pra, kjo është siguria kombëtare sapo ju të kuptoni kartelin mjekësorë.

Mark Randal: Kjo është siguria globale. Karteli vepron në çdo komb. Ai me zell e ruan shenjtërinë e vaksinave. Pyetja për këta vaksina është në të njëjtin nivel si një peshkop i Vatikanit të pyet për shenjtërinë e sakramentit të Eukaristisë në Kishën Katolike.


Unë e di se një njeri i famshëm i Hollivudit me deklarimin e tij publikisht se ai nuk do të vaksinohet i ka kryer vetëvrasje karrierës.

Mark Randal: Hollivudi është i lidhur shumë fuqishëm me kartelin mjekësorë. Ka disa arsye, njëra arsye është thjesht se një aktor i cili është i famshëm mund të tërheq një sasi të madhe të publicitetit nëse thotë çfarëdo qoftë. Në vitin 1992, unë kam qenë i pranishëm në demonstratën tuaj kundër FDA-së në qendër të Los Angelos. Një ose dy aktorë folën kundër FDA-së. Që nga ajo kohë, ju do e keni të vështirë për të gjetur një aktor i cili ka folur në çfarëdo mënyre kundër kartelit mjekësorë.


Në kuadër të Institutit Kombëtar të Shëndetit, si është disponimi, çfarë është korniza themelore e të menduarit?

Mark Randal: Njerëzit janë duke konkurruar për paratë e ndara për kërkim. Gjëja e fundit që ata mendojnë është për të sfiduar një status të tillë. Ata janë tashmë në një luftë të brendshme për këto para. Ata nuk kanë nevojë për më shumë probleme. Ky është një sistem shumë i izoluar. Kjo varet në idenë se në përgjithësi mjekësia moderne është shumë e suksesshme në çdo fushë. Pranimi i problemeve sistematike në ndonjë fushë do të thotë të hedhësh dyshime mbi të gjithë ndërmarrjen. Pra, ju mund të mendoni se Instituti nacional i shëndetësisë është vendi i fundit që duhet të mendojë për mbajtjen e demonstratave. Por, pikërisht e kundërta është e vërtetë. Nëse pesë mijë njerëz mblidhen atje për të kërkuar llogari për përfitimet aktuale nga ai sistem i kërkimit, duke kërkuar të dinë se çfarë janë përfitimet e vërteta shëndetësore që ka fituar publiku nga miliarda dollarë shpenzime të kanalizuara për atë objekt, diçka mund të fillojë. Mund të shkaktohet ndonjë shkëndijë. Me demonstrata të mëtejshme, ju mund të fitoni çfarëdo rezultati. Hulumtuesit – disa prej tyre – mund të fillojnë të nxjerrin informacione.


Një ide e mirë.

Mark Randal: Njerëz në kostume duke qëndruar afër ndërtesave aq sa policia do të lejojë. Njerëz në kostume të biznesit, në kostume vrapimi, nëna dhe foshnja. Njerëz në gjendje të mirë ekonomike. Njerëz të varfër. Të gjithë llojet e njerëzve.


Po në lidhje me fuqinë e kombinuar shkatërruese të një numri të vaksinave dhënë foshnjave këto ditë?

Mark Randal: Ky është një imitim qesharak dhe krim. Nuk ka studime të vërteta të çfarëdo thellësie të cilat janë bërë në këtë. Përsëri fillohet nga supozimi se vaksinat janë të sigurta dhe për këtë arsye cili do numër i vaksinave që jepen së bashku konsiderohen si të sigurta. Por, e vërteta është se vaksinat nuk janë të sigurta. Prandaj dëmi potencial rritet kur ju jepni shumë prej tyre në një periudhë kohe të shkurtër.


Pastaj ne kemi sezonin e gripit të vjeshtës.

Mark Randal: Po. Thuajse vetëm në vjeshtë këta mikrobe vinë në SHBA nga Azia. Publiku e gëlltiti këtë premisë. Në qoftë se kjo ndodh në prill, atëherë është një ftohje e keqe. Në qoftë se kjo ndodh në tetor, atëherë është grip.


A jeni penduar që keni punuar gjithë ato vite në fushën e vaksinës?

Mark Randal: Po. Por pas kësaj interviste, unë do të pendohem më pak. Dhe punoj në mënyra të tjera. U jap informata njerëzve të caktuar kur mendoj se ata do ti përdorin në mënyrën e duhur.


Çfarë gjëje dëshironi për publikun që ta kuptoj?

Mark Randal: Se barra e argumentimit në vërtetimin e sigurisë dhe efikasitetit të vaksinave është te njerëzit që prodhojnë dhe licencojnë ata për përdorim publik. Vetëm këtë. Barra e argumentimit nuk është tek ti ose tek unë. Dhe për argumentim ju duhen studime afatgjata të projektuara mirë. Ju duhet përcjellje gjithëpërfshirëse. Ju duhet të intervistoni nënat dhe të dëgjoni me kujdes se çfarë thonë ato për fëmijët e tyre dhe çfarë ndodh me to pas vaksinimit. Ju duhen të gjitha këto gjëra. Gjëra që nuk janë aty.


Gjëra që nuk janë aty.

Mark Randal: Po.


Për të shmangur çdo konfuzion, unë do të doja që ju të përmblidhni edhe një herë problemet shëndetësore që vaksinat mund të shkaktojnë. Cilat sëmundje, si ndodhin këto.

Mark Randal: Në thelb, ne jemi duke folur për dy rezultate potencialisht të dëmshme. E para, personi të marri sëmundjen nga vaksina. Ai e merr këtë sëmundje nga vaksina prej së cilës është menduar që ta mbroj atë sepse disa versione të sëmundjes janë në vaksinë që nga fillimi. Ose e dyta, ai nuk ka marrë atë sëmundje, por në një kohë më vonë, ndoshta menjëherë, ndoshta jo, ai zhvillon një tjetër gjendje e cila është shkaktuar nga vaksina. Ajo gjendja tjetër mund të jetë autizmi, ajo që quhet autizëm, ose mund të jetë një sëmundje tjetër si meningjiti. Ai mund të bëhet i paaftë mendërisht.


A ka ndonjë mënyrë për të krahasuar frekuencën relative të këtyre rezultateve të ndryshme?

Mark Randal: Jo. Për shkak se përcjellja është e dobët. Ne vetëm mund të supozojmë. Nëse ti pyet një popullsi prej njëqind mijë fëmijë që marrin vaksinën e fruthit, sa të tillë kanë marrë fruthin, dhe sa të tillë kanë zhvilluar probleme të tjera nga vaksina, nuk ka një përgjigje të besueshme. Kjo është ajo që unë jam duke thënë. Vaksinat janë besëtytni dhe me besëtytni ju nuk mund të merrni fakte që mund t’i përdorni. Ju merrni vetëm tregime shumica e të cilave janë të dizajnuara për të imponuar supersticionin. Por, nga shumë fushata të vaksinave ne mund të krijojmë një tregim që na zbulon disa gjëra shumë shqetësuese. Njerëzit kanë qenë të dëmtuar. Dëmi është i vërtetë, mund të jetë i thellë dhe mund të nënkuptoj vdekje. Dëmi nuk është i kufizuar në disa raste siç kemi qenë të shtyrë për të besuar. Në SHBA ka grupe të nënave të cilat kanë dëshmuar në lidhje me autizmin dhe vaksinat për fëmijë. Ata dalin publikisht dhe ngrihen në këmbë në takime. Ata kryesisht janë duke u përpjekur për të plotësuar boshllëkun që është krijuar nga hulumtuesit dhe mjekët të cilët kthejnë shpinën për të gjitha gjërat.


Më lejoni t’ju pyes diçka. Nëse ju merrni një fëmijë, të themi në Boston dhe ju e rritni atë fëmijë me ushqim të mirë ushqyes, ushtrohet çdo ditë dhe duhet nga prindërit e tij si dhe ai nuk ka marrë vaksinën e fruthit, çfarë do të jetë statusi i tij shëndetësorë në krahasim me një fëmijë mesatar në Boston që ha dobët, shikon pesë orë TV në ditë dhe merr vaksinën e fruthit?

Mark Randal: Sigurisht këtu ka shumë faktorë të përfshirë por, unë do të vendosja bast për gjendjen shëndetësore më të mirë për fëmijën e parë. Nëse ai merr fruthin kur është nëntë vjet, shanset janë se ai do të jetë shumë më i lehtë se fruthi te fëmija i dytë që mund ta marr. Unë çdoherë do të vendoja bast për fëmijën e parë.


Sa kohë keni punuar me vaksinat?

Mark Randal: Një kohë të gjatë. Më shumë se dhjetë vjet.


Nëse tani shikojmë pas, mund t’ju kujtohet ndonjë arsye e mirë për të thënë se vaksinat janë të suksesshme?

Mark Randal: Jo, nuk mundem. Po të kisha një fëmijë tani, gjëja e fundit që unë do të lejoja është vaksinimi. Unë do të largohesha jashtë shtetit, nëse do kishte nevojë. Unë do të ndryshoja emrin e familjes. Do t’u zhdukesha.me familjen time. Unë nuk jam duke thënë se kjo detyrimisht do të ndodh. Ka mënyra se si shmanget sistemi me elegancë, në qoftë se ju dini se si të veproni. Ka përjashtime ku ju mund të thirreni, në çdo shtet, në bazë të pikëpamjeve fetare dhe /ose filozofike. Por, në qoftë se nuk ka zgjidhje tjetër, unë do të largohesha.


Dhe ende ka fëmijë kudo që marrin vaksina dhe duken të jenë të shëndetshëm.

Mark Randal: Fjala e përdorur është “duken”. Po çka është puna me të gjithë fëmijët të cilët nuk mund të përqendrohen në studimet e tyre? Po në lidhje me fëmijët që kanë zemërim çasti kohë pas kohe? Po në lidhje me fëmijët që nuk i posedojnë mjaftueshëm aftësitë e tyre mendore? Unë e di se ka shumë shkaktarë për këto gjëra por, vaksinat janë një nga shkaktarët. Unë nuk do doja të rrezikoj. Unë nuk shoh asnjë arsye për të rrezikuar. Dhe sinqerisht, unë nuk shoh asnjë arsye për të lejuar qeverinë të ketë fjalën e fundit. Mjekësia qeveritare është nga përvoja ime, shpesh kontradiktore në këtë drejtim. Ju mund të merrni njërën apo tjetrën, por jo të dyjat.


Kështu që, vijmë deri në atë nivel të lojës së kënaqshme.

Mark Randal: Po. Lejoni ata që duan të marrin vaksinat. Lejo disidentët që të refuzojnë marrjen. Por, siç thashë më parë, nuk ka nivel të kënaqshëm të lojës nëse terreni është i mbushur me gënjeshtra. Dhe, kur bëhet fjalë për foshnjat, duhet që prindërit t’i marrin të gjitha vendimet. Ata prindër kanë nevojë për një dozë të rëndë të së vërtetës. Çfarë është puna në lidhje me fëmijën për të cilin fola i cili vdiq nga vaksina DPT? Nga cilat informacione kanë vepruar prindërit e tij? Unë mund t’ju them se kanë qenë shumë të ngarkuara. Nuk kanë qenë informacione të vërteta.


Njerëzit nga departamenti mjekësorë për marrëdhënie me publikun në bashkëpunim me shtypin, i trembin prindërit deri në vdekje me skenare të tmerrshme rreth asaj se çfarë do të ndodhë nëse fëmijët e tyre nuk do ti marrin vaksinat.

Mark Randal: Ata e bëjnë të duket si krim nëse refuzon vaksinat. Ata e barazojnë atë me prindër të këqinj. Kundër kësaj duhet luftuar me informim më të mirë. Kjo është gjithmonë një sfidë e madhe për ti kundërshtuar autoritetet. Dhe, vetëm ju mund të vendosni nëse do e bëni një gjë të tillë. Kjo është përgjegjësia e çdo personi për të marrë vendimin e tij. Karteli mjekësorë e pëlqen këtë bast. Ata vënë bast se frika do të fitojë.


Jon Rappoport

Burimi: http://educate-yourself.org/cn/rappoportinterviewvaccineresearcherjan2002.shtml
Luli
Luli

"Duhet bredhur shumë në errësirë derisa të preket drita"

861


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tmerret e Vaksinës Empty Re: Tmerret e Vaksinës

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi