EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Integrimi i polariteteve: “Loja Universale”

Shko poshtë

Integrimi i polariteteve: “Loja Universale” Empty Integrimi i polariteteve: “Loja Universale”

Mesazh  cosmiclove prej 20.07.11 23:11

Integrimi i polariteteve: “Loja Universale”

Integrim polaritetesh do të thotë bashkim i dy të kundërtave. Në universin tonë “loja për evolucionin e shpirtit” është quajtur integrim polariteti dhe ajo që ne duhet të integrojmë është drita me errësirën.

Integrimi i polariteteve: “Loja Universale” Polarity

Drita mund të përshkruhet si dashuri, gëzim, lumturi dhe të gjitha emocionet e tjera të lidhura me çakrat e sipërme. Errësira mund të përshkruhet si frikë, zemërim, faj, turp dhe gjithë emocionet e lidhura me çakrat e poshtme. Drita përfaqëson “shpërblimin”, gëzimin, lumturinë, harenë. Kurse errësira paraqet “mësimin”, sfidën. Dhimbja emocionale/fizike dhe ndjenjat e frikës ose ankthit janë ato që duhet të mësojmë të vlerësojmë si pjesë e mësimit.

Dhembshuria është qëllimi i lojës. Keqardhja është pika e integrimit, e mesmja e dy të kundërtave. Kur një shpirt arrin dhembshurinë e vërtetë, atëherë ndjen pranim për të dyja anët, duke mos gjykuar asnjë në vetvehte si të mirë apo të keqe. Duke arritur keqardhjen apo integrimin nënkuptohet se një shpirt sheh të dy vlerat si të errësirës ashtu edhe të dritës, dhe zgjedh t’i ketë të dyja në pjesë të balancuara, si pjesë të vetvetes.

Çdo shpirt në univers është duke luajtur lojën e integrimit të polariteteve në mënyrë që të realizojë evolucionin shpirtëror dhe bashkimin eventual me Krijuesin Hyjnor, Burimin, Gjithçka që është. Një nga sfidat më të mëdha të integrimit të polariteteve është të gjesh vlerën e errësirës. Errësira është një shkollë dhe klasat janë mësimet që ne duam të kuptojmë për të gjetur një ekulibër midis të dyjave brenda vetes sonë.

Sfida tjetër e rëndësishme është besimi ynë se duam të qëndrojmë në dritë. Drita është si një vend pushimi në një ishull tropical. Kjo është një shteg për t’u larguar nga stresi dhe tendosja e rritjes shpirtërore. Nuk ishte e thënë kurrë për ne që të qëndronim atje sepse duke qenë në dritë do të ishte polarizim në ekstrem. Duke u polarizuar qoftë në dritë ose në errësirë kjo pengon rritjen spiritual. Ajo gjithashtu eleminon aftësinë për të krijuar meqë forma fizike është pjesërisht emocionalisht e pushuar.

Duhet ekuilibër midis të dyja të kundërtave për të krijuar pa ndonjë problem. Në mënyrë që të arrihet qëllimi, ne të gjithë luajmë role here të dritës dhe here të errësirës. Përndryshe ne nuk do të integroheshim dot pasi nuk do të kishim eksperiencën e këtyre të kundërtave. Ne arrijmë evolucionin spiritual duke u inkarnizuar në shkolla të ndryshme planetare.

Shkollat planetare kanë shkallë të ndryshme të vullnetit të lire, dhe si rrjedhim sigurojnë nivele të ndryshme të fuqizimit. Toka është një shkollë planetare me vullnet totalisht të lirë, kështu lejon që shpirtrat e rimishëruar këtu të përjetojnë shtrirjen e plotë të krijimeve dhe zgjedhjeve të tyre. Planetet me këtë shkallë të vullnetit të lire janë quajtur “Eksperimente të Mëdha”. Në univers ka pasur gjithsej vetëm dy të tjera.

Ne, banorët e Tokës, kemi mbërritur në fundin e lojës sonë planetare. Ne duhet tani të hapim bankën e memorjes sonë për të rikujtuar rregullat e lojës. Ne kemi kodet e dhembshurisë në AND-në tone dhe mjete të dimensioneve të larta po na jepen për të mundësuar arritjen e dhembshurisë. Nibiru ka kthyer në zjarr kodet e fjetura dhe ka hapur kujtesën tone. A do të arrijmë ne integrimin? Zgjedhja është e jona dhe nëse ne e bëjmë, planeti ynë do të ndryshojë duke u rritur dimensionalisht dhe pjesa e mbetur e universit do të ndjekë shembullin.

burimi: www.nibiruancouncil.com
cosmiclove
cosmiclove

35


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi