EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Racat Aliene - Jashtëtokësore

Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Zattoo prej 04.10.10 0:48

Racat Aliene - Jashtëtokësore Planch10

SHËNIM: Jo të gjitha llojet jashtëtokësorë janë listuar dhe përshkruar.

LLOJI Jashtëtokësorë 1: Gritë

Nga ky lloj ka disa nënlloje. Gjitha tentojnë të shfaqen në ngjyrë gri dhe për këtë arsye janë të referuar si "gri."

LLOJI GRI A:

Racat Aliene - Jashtëtokësore Gray10

Ky është lloji më i zakonshëm që na referohen si gri. Gjithashtu i njohur si Zeta Reticuli nga sistemi yllit Zeta Reticulan (ylli Bernard) zona fqinje e Orionit.

Ata funksionojnë në një mënyrë që është me sa duket ushtarake në natyrë me një ngurtësi të përcaktuar nga struktura shoqërore që mban shkenca dhe "botë pushtues" për me qenë levizësit kryesor. Ata janë zakonisht rreth 1.37 metra të gjatë me krerë të mëdhenj dhe sy me një mbeshtjellës të zi.

Ata i kanë të kufizuar tiparet e fytyrës, gojën si vrimë dhe pa hundë. Ata kanë evoluar më tej nevojën për sisteme riprodhuese apo sistemeve që ndihmon tretjen e ushqimit dhe të riprodhimit nga klonimi. Gjenetika e tyre është bazuar pjesërisht në gjenetikë insektesh.

Shkenca e tyre kryesisht merret me studimin e formave të tjera të jetës dhe inxhinieri gjenetike. Ata me sa duket janë pjesë e një loje në ndryshimin e gjenetikes së njeriut gjatë mijëra viteve.

Duket se ata ndoshta janë ne një garë duke u përpjekur të kalojnë në race me njerëzit në mënyrë që të krijojë një "përzierje" që do të jetë më e mirë se kushdo. (Unë kam lexuar se ata janë një specie në shfarosje, se kanë klonuar aq shumë sa që tani, me çdo klonim të njëpasnjëshëm, specieve u rriten dobësit. Ata janë duke u përpjekur që të injektojnë jetë të re në llojet e tyre, duke krijuar racë të përzierë.)

Duket të jenë dy klasa kryesore sociale. Njëra është shumë grabitqare dhe është më e vrazhdë. Të ashpër dhe të hapur. Tjetra është më shumë si të butë, më të rafinuar dhe të aftë për një sjellje më praktike ndaj njerëzve, dhe preferojnë të përdorin më shumë "sjelljen diplomatike" për të fituar kontrollin mbi njerëzit. Ky lloj i Grive është ai që unë besoj është duke u referuar si klasë "portokalli" i Grive.

Ata duken të jenë të emocionuar (nga standardet e njeriut) dhe për këtë arsye janë parë si mizorë në trajtimet e tyre ndaj qenieve njerëzore. Ata janë në gjendje të marrin jetën e njeriut, pa asnjë mëshirë për atë individ. Ata me sa duket mund të përdorin substanca të caktuara të trupit të njeriut për ushqim e tyre dhe për këtë arsye duken si mishngrënës në lidhje me njerëzit. (Gjithashtu kam lexuar se ata nxjerrin lëng nga disa pjesë të trurit të njeriut gjatë përgjigjeve intensive emocionale [frikë] dhe janë në gjendje ta përdorin atë si një droge rekreative.)

Është të kuptuarit tim se këta grit janë aktualisht shërbëtorë të vërtetë të një race mjeshtërash të llojit reptilian (zvarranik) dhe janë duke u përpjekur të përgatitin tokën për ardhjen e tyre duke fituar kontrollin mbi tokë nëpërmjet shumë mjeteve. Ata kanë tendencë për të shijuar ndjenjën e lirisë që janë në tokë, larg prej zotërinjve të tyre dhe do të dëshirojnë ndihmë nga ana e njerëzve në konfrontime me reptilianët... e cila duket të jetë një konsideratë për të ardhmen e afërt.

Këto grit kanë bazat e tyre më të njohura në New Mexico dhe Nevada por janë të njohur gjithashtu se kanë baza në shumë vende të botës.

LLOJI GRI B:

Racat Aliene - Jashtëtokësore Redali10

Grit e gjatë nga Orioni. Zakonisht rreth 2.10 deri 2.45 metra të gjatë (raportet shpesh e teprojnë në lartësinë e tyre prej 2.70 deri 3.65 m.) me tiparet e fytyrës disi të ngjashme me grit e tipit A me përjashtim të hundës të mëdhe gjenden në llojin gri B.

Këta gri gjithashtu kanë teknologji që ju mundëson atyre për të kryer veprime të caktuara që të duket si "mrekulli." Këta Grit janë më pak ngjitës drejt njerëzve se grit e llojit A (por  konsiderohen akoma "armiqësor".) Ata kanë tendencë për të ndikuar më shumë nëpërmjet kontrolleve politike dhe marrëveshjeve të negociuara me ata që janë në pushtet. Bazat e tyre kryesore duket të jetë në Ishujt Aleutian.
Këto janë lloji që janë parë jo shumë kohë më parë në Rusi Lindore.

LLOJI GRI C:

Racat Aliene - Jashtëtokësore L10

Këta janë më të shkurtërit të grive dhe priren të jenë rreth 1.10 m të gjatë. Karakteristikat e fytyrës së tyre janë shumë të ngjashme me grit e Zeta Reticuli (Ylli Bernar) dhe janë në të njëjtin "Burim race". Ata janë po aq armiqësore ndaj njerëzve si Zetas. Ata janë nga një sistem ylli pranë shpatullës së Orionit e quajtur Bellatrax.

LLOJI Jashtëtokësorë 2: REPTILIANËT:

Racat Aliene - Jashtëtokësore 90rept10

Një gjenetikë e ngjashme me reptilianët, këto entitete janë shumë të avancuara, por konsiderohen nga natyra si negativ, armiqësore apo të rrezikshëm qysh atëherë ata vështrojnë njerëzit si një racë krejtësisht inferiore. Ata do donit të na kuptojnë më shumë ashtu si ne do donim të kuptojmë një tufë bagëti. Ata janë mishngrënës në lidhje me njerëzit.

Supozohet se atje është një "shtyrë" planet i vockël apo një asteroid i banuar nga 30 milionë të këtij populli hardhucë që është duke hyrë në sistemin tonë diellor në mes të viteve 90-ta në qoftë se orari i tanishëm është mbajtur.

Ata e konsiderojnë tokën të ketë qenë nën zotrimin e tyre prej lashtësis dhe do të presin që të kenë kontroll të plotë në të gjithë planetin pas kthimit të tyre. Planeti i tyre është duke u bërë i paaftë për të mbështetur jetën dhe kanë nevojë për diku tjetër për të jetuar. Këto janë jashtëtoksorët të cilët janë shërbyer nga Grit e tipit A.

LLOJI Jashtëtokësorë 3: LLOJI Jashtëtokësorë Humanoid

LLOJI HUMANOID A:

Këta kanë një bazë gjenetike të ngjashme me njerëzit e tokës. Ata shfaqen me gjatësi "normale" (1.50-1.80m) Dhe priren të jenë të ndershëm dhe kanë flokë bjonde. Këto entitete janë rrëmbyer nga grit ose janë pasardhësit e rrëmbyer dhe janë trajnuar nga grit si shërbëtorë. Këto subjekte janë krejtësisht të nënshtruar të grive.

LLOJI HUMANOID B:

Racat Aliene - Jashtëtokësore 20110710

Këta janë jashtëtokësorë me gjenetikë të ngjashme me njerëzit në tokë dhe gjithashtu, me sa duket, janë humanoid që shërbejnë grit. Këto janë nga Pleiades dhe janë gjithashtu bjond, me paraqitje të drejtë. Ky lloj vërtetë është shumë i evoluar, shpirtëror, mirëdashës dhe kenë një lidhje familiare ndaj njerëzve dhe janë të vetëmit jashtëtokësorë për t'u besuar me të vërtetë nga njerëzit në tokë në këtë kohë.

Ata kishin ofruar për një kohë një ndihmë në tokë që kanë të bëjnë me situatën e jashtëtokësorëve këtu, por ishin kundërshtuar dhe kështu që kanë marrë një lloj "mos nderhyrje" për momentin. Këta jashtëtokësorë janë me sa duket raca stërgjysh e humanoizmit. Këta me sa duket nuk janë në tokë shumë në këtë kohë për shkak të problemeve serioze prej nga vijnë ata.

LLOJI HUMANOID C:

Shumë pak dihet për këta. Ata supozohet se janë një tjeter lloj vërtetë shumë i evoluar, shpirtëror, mirëdashës, të mëdhenjë për njerëzit në tokë. Unë e kuptoj se pamja e tyre është e ngjashme me jashtëtokësorë të tjerë të llojit humanoid. Ata janë nga SIRIUS dhe nuk duket të jenë të përfshira shumë me ngjarjet që po ndodhin në tokë në këtë kohë sesa duke u shqetësuar për skenaret e Grive. Ata deshirojnë të jetë në ndihmë të njerëzve.

Ka të tjerë të njohur si jashtëtokësorë të këtij lloji humanoid "më shumë të evoluar shpirtërisht" natyral që janë me sa duket të vetëdijshëm për situatën në tokë dhe duke marrë parasysh edhe disa mundesi të veprimit. Këto janë nga Arcturus dhe Vega.
Zattoo
Zattoo

600


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Odin prej 16.10.11 0:25

Odin
Odin

513


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Odin prej 16.10.11 0:31

Pershkrimet jane bere sipas deshmitareve qe kane pasur takim me qenje jo tokesore...po ashtu jepet vendi dhe viti.

Odin
Odin

513


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  number3 prej 29.12.13 16:28

njerzit me sy te zinj nuk edi a jan miqsore a jo
number3
number3

njeri thjesht

15


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  number3 prej 29.12.13 17:05

po per keta a jan miqsore por pamjen e kan si njerzit komplet pervec syte e zinj
number3
number3

njeri thjesht

15


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Trigon prej 30.12.13 13:11

Vetem trillime dhe asgje me shume
Trigon
Trigon

Është më mirë që të mos dish diçka që të shtyn ta dish se sa të dish diçka që të bën ta harrosh.257


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Hagel prej 20.02.14 11:12

Ekzistojne dy kategori Alienesh:

- Alienet Planetar qe jane ne forme humanoide dhe perberja e trupit te tyre eshte 80% materie dhe 20% energji.Pra banojne ne toke dhe jane te padukshem per syte tane ne saje te teknologjise qe kane.Nuk kane mundesi qe te manipulojne energjine por kete e bejne me ane te teknologjise.

- Alienet Dimensional, qe jetojne ne dimensionin e 4te, te 5te etj deri ne dimensionin e 9te.Perberja e trupit te tyre eshte 80% energji dhe 20% materie.

Te gjitha kontaktet dhe pervojat qe njeriu ka pasur me ta i ka emeruar si zotera, demone,  xhinde, engjej, fantazma, shpirtera, jashtetokesore pra sipas manifestimit sesi jane shfaqur.
Hagel
Hagel

61


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Muneer prej 22.01.15 22:47

Po emrat kush ua vendosi ketyre?
Muneer
Muneer

سلام موعد المغرب

61


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Muneer prej 22.01.15 22:57

Desaparecidot-> rraca aliene te ngjashem me njerezit qe banojne afer planetit alfa. Kercenohen nga zhdukja si shkak te mungeses se oksigjenit.
Racat Aliene - Jashtëtokësore Img_0209
Muneer
Muneer

سلام موعد المغرب

61


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Ereos prej 23.01.15 19:05

Nuk mund te jen, te gjith kan dy sy, goje hunde, forme te njetje trupore( te ngjashme) duket sikur jan thjesht evolim i joni te shperndar ne galaksi tjera ( nese do ishin te verteta sigurisht)
avatar
Ereos

Hope is a waking dream.
- Aristotle

5


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Ereos prej 23.01.15 20:33

Universi eshte sh i madhe dhe besoj se ka forma tjera jete por ne tjtr pikpamja fiziologjike. Se pari shqisat e tyre do ishin te ndryeshme duke varur ne ambientin ku jetojn, dhe pastaj gjuha, teknologjia ( nese do ishin forma inteligjente )etj. Keto infot lart jan per shaka, sikur ti ken takuar hahah.
avatar
Ereos

Hope is a waking dream.
- Aristotle

5


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  I’m X person prej 28.08.19 9:58

Kam një pyetje për ju që ende besoni në alien.
Përse alienët nuk janë parë kurr më parë?
Nëse ke pyetur dikë shumë vite më përpara askush nuk ka ditur çfarë do të thot alien, por kjo u krijua më vonë si gjallesa reale.
Jashtëtokësorët mund të egzistojnë por jo alienët që njohim ne.
I’m X person
I’m X person

Nëse mërzitesh mos kërko ngushëllim prej njerëzve!
Sepse shpresa në njerëz është e kotë.

31


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Cimi Elezi prej 18.11.19 21:57

Pra bjondët që jetojn në tokë i bie të jen alien:joy:. dmth dhe un që jam bjond jam jashtokësor :joy::joy::joy:
Cimi Elezi
Cimi Elezi

108


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Racat Aliene - Jashtëtokësore Empty Re: Racat Aliene - Jashtëtokësore

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi