EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kam takuar jashtëtokësorë

Shko poshtë

Kam takuar jashtëtokësorë Empty Kam takuar jashtëtokësorë

Mesazh  Jon 08.05.10 20:46

Kam takuar jashtëtokësorë - thotë një udhëheqës rus

Kam takuar jashtëtokësorë Ilyumz10

Kirsan Ilyumzhinov, Presidenti i Kalmykias, një republikë e vogël autonome e Federatës së Rusisë , tha në një shfaqje televizive se në vitin 1997 është me jashtëtokësorë "me kostume të verdha" me të cilët ai komunikoi nëpëmjet telepatisë, përpara se të bënte një xhiro me ata në anijen e tyre kozmike, « një lloj tubi gjysmë-transparent ».

"Njerëzit shpesh më pyesin se në çfarë gjuhe kam folur me ta. Ndoshta kjo ishte më tepër një shkëmbim i mendimeve", tha ai gjatë transmetimit të emisionit.

Andrei Lebedev, një ligjvënës rusë, i cilit e mori këtë çështje shumë seriozisht bëri thirrje te autoritetet të vendit për të siguruar për shëndetin mendor të Presidentit të republikës ruse të Kalmykias.

"Ju lutem tregoni nëse kryetari i republikës së Kalmykias ka bërë një raport te administrata presidenciale në lidhje me kontaktet e tij me një qytetërim jashtëtokësorë , " thuhet në letrën e Andrey Lebedevit që i adresohet autoriteteve e marrur pastaj nga ana e mediave.

"A ka ndonjë rregullore për kontakte të tilla me zyrtarë të lartë të vendeve që kanë qasje në informata të fshehta, siç është rasti i Ilyumzhinov?" kërkon deputeti.

"Nëse kjo është një shaka, unë këtë nuk e kuptoj. Grupi ynë beson se duhet të sigurohet shëndeti, por edhe ai psiqik i udhëheqësve rajonal," tha ai gjithashtu në faqen e internetit në të përditshmen Komsomolskaya Pravda.

Kirsan Ilyumzhinov aktualisht është edhe President i Federatës Botërore të Shahut (FIDE).
Jon
Jon

1159

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi