EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adama Galactics brënda Tokës së Brendshme:Përse nuk duhet të mbajmë maskë

Shko poshtë

Adama Galactics brënda Tokës së Brendshme:Përse nuk duhet të mbajmë maskë Empty Adama Galactics brënda Tokës së Brendshme:Përse nuk duhet të mbajmë maskë

Mesazh  Gjithesia Love 27.05.20 19:32

PERSE NUK DUHET TE MBAJME MASKE


Përditësimi i Virusit 2,Inner Earth(Toka brëndëshme)Galatika.
May 24, 2020
Adama Galactics brënda Tokës së Brendshme.

Ju përshëndesim
Unë jam Udhëheqësi Galaktik Adama që banon brënda Tokës së Brëndshme.
Ne vijmë tek ju për të folur për axhendën negative të kohës sonë në Tokë.Arsyeja pse?Së pari ne duhet ta sjellim këtë në vetëdijen tuaj sepse nëse nuk jeni të vetëdijshëm për këtë, si do e trasformoni këtë axhendë nga negative në pozitive?
Për të ditur se kush jemi ne,banorët e Tokës së brëndëshme, shikoni videon më poshtë për t'i vendosur copat së bashku,ky transmetim është marr nga kanali ynë live 5/22/2020Për transmetimin e sotëm do të përqendrohemi në detajet e të dyjave, negative dhe pozitive të valës së 2-të negative a.i. Matrix programime.
Shembull: ka një numër të madh njerëzish që po zgjohen duke parë që toka është në nën kontrollimin.Një nga arsyet është se brënda vetes në brendësinë e shpirtit të pa-zgjuar shumë njerëz po ndiejnë se diçka nuk është në rregull.Ata po pyesin gjithcka përreth tyre për shkak se një sasie e gjerë zgjedhjeve të vullnetit të lirë, po hiqen prej tyre.Ata po detyrohen të jenë brënda shtëpive të tyre, mbase jo duke punuar ... fëmijët që mbajnë frekuenca të lartë,punojnë organikisht me energji mbi ta,duke qënë gjithë ditën bashkë.

Kur dikush përjeton se zgjedhjet dhe të drejtat e tyre të lira hiqen prej tyre, ata automatikisht e zhvendosin vetëdijen e tyre në një gjendje gatishmërie dhe mprehtësie, një mënyrë natyrale e mbijetesës njerëzore.Kur kjo ndodh trupi dhe psikika e njeriut forcohet dhe kjo shkakëtonë rrjedhën e aktivizimit të aftësive të tyre natyrore të 6 shqisave dhe dhuratave të tyre.Krijonë "Zgjimin e Madhë".

Duke u dhënë atyre këtë mundësi të mbyllur brenda shtëpive të tyre, ata gjithashtu fillojnë të hyjnë në një frekuencë dorëzimi për shkak të mos pasur një ditë të planifikuar dhe të nxituar për të ndjekur rreptësisht.Ata fillojnë të kuptojnë se sa e lehtë është për ne të krijojmë ditën tonë si qenie krijuese.Këto janë vetëm disa nga arsyet pse zgjimi i gjerë po ndodh në vitin 2020 "Zgjimi më i madh në Tokë".
Me gjithë kontrollin dhe negativitetin, ne, Këshilli i Qenieve Galaktike Benevolente që jemi JU, kemi shfrytëzuar këtë mundësi për t'ju alkimizuar në procesin e ngjitjes në lidhje me zemrën e një-së dhe aktivizimet e shpirtrave.

Ky proces organik që po ndodh tani është sikur, kur ecni keni këtë dhimbje të mprehtë dhe të vazhdueshme që vjen nga fundi i këmbës suaj dhe nuk mund ta kuptoni pse deri sa të ndaleni, dhe filloni skanimin e trupit tuaj.Atëherë vendosni të ngrini këmbën aty ku shfaqet dhimbja dhe e kuptoni që gjithçka ishte, se kishit një gjemb të ngulitur në lëkurën tuaj.Ky gjëmbë nuk është organikisht pjesë e jush, prandaj reagimi natyral i trupit tuaj është se do të përpiqet të nxjerrë atë,gjë që nuk është pjesë.Trupi do të vazhdojë të regjistrojë dhimbjen derisa ju të ndaloni dhe të dëgjoni dhimbjen, ta gjeni dhimbjen dhe pastaj ta hiqni atë.Kjo është arsyeja pse ne mësojmë dhe mbajmë mend se për të gjitha dhimbjet dhe bllokimet, duhet të gjejmë rrënjën, në mënyrë që të mund ta c'bllokojmë, si një tapë në një rubinet uji të bllokuar.
Përmes vidjos ne flasim në thellësi se çfarë po krijohet në çakrën e fytit ( throat chakra) duke vendosur një maskë mbi gojën tënde. Sidoqoftë, do ta shpjegojmë edhe këtu.

Një nga 13 çelësat e Ligjeve Universale të asaj që mban ekuilibrin natyror brenda krijimit është "Ligji i vibrimit / fyti Chakra" që ndodhet në tokat përreth Jeruzalemit.E njëjta arsye pse ata kanë Feminën Hyjnore në këto zona që mbulojnë / maskojnë veten e tyre.
Për një kolektiv njerëzish, që pa pyetur,ose dyshuarë pse duhen të maskohemi dhe maskohen direkt me duart e tyre, kjo krijon me forcë kontrata negative me Archons dhe alienët e tjerë negativë.Me këtë ne flasim vetëm për ata që nuk janë në dijeni ose nuk zgjohen në kufijtë negativë të krijuar nga

mashtrimi i vetëvetes.Kjo është pjesë e të gjitha mashtrimeve të magjisë së zezë.Kjo energji negative më pas merret dhe përdoret si karburant i tyre për kontrollin e tyre të zi magjik për të forcuar më tej axhendën e tyre të errët.Ajo grumbullohet përmes piramidave të energjisë që gjenden në tokat e Jeruzalemit, duke shkaktuar çekuilibër të mëtejshëm në chakra në fyt (për më shumë informacion mbi piramidat e energjisë, shihni vidjon).Parandalon colektivim të tregojë të vërtetën e tij dhe të vazhdojë në përputhje me diktaturën e tyre.

Tani ne do të shkojmë më në detaje në programimin tjetër negativ që po ndodh, pse dhe cilat janë synimet e tyre.Pse distancimi shoqëror?Në vitin 2020 = 4.Për shkak të fuqisë së alkimisë së numrit 4, kjo vepron si pikë fokusi këtë vit për Qeniet dashamirëse në tërheqjen e energjive universale nga 4 drejtimet e shenjta të krijimit.Ç'dokush mund të përfitojë nga kjo kur ata janë të gatshëm dhe të vetëdijshëm për këtë.Kur njerëzit ecin në publik fusha e tyre aurike mund të zgjerohet mesatarisht rreth 6 m. ose më shumë, prandaj mbajtja e njerëzve larg njëri-tjetrit krijon një shkëputje të dritës së dashurisë nga njëri-tjetri duke mos lejuar ndezjen e dritës që ndizet si çdo fushë aurike që është vendosur në mënyrë organike.Kjo gjithashtu shton një emocion të një ndjenje të zmbrapsjes përmes frikës ndaj dikujt, e cila automatikisht do të krijojë një mur / bllokim në lidhje me Dritën e Dashurisë nga Burimi i një tjetri.

Pse mure plastike rreth zonave ku njerëzit shkëmbejnë komunikime?Për shembull, të dhënat tuaja.Plastika është një material që ndërpret ose ridrejton lidhjen energjetike.Sikur të vendosni së bashku dy magnet, megjithatë, ata zmbrapsin njëri-tjetrin në drejtime të ndryshme, në vend të magnetit,ndodh edhe me energjin,e njëjta procedurë,kur vendosen këto plastike.Përsëri pengojnë aktivizimet e dritës së dashurisë, integrime që janë të destinuara të ndodhin në mënyrë organike.Plani i tyre është të vendosin mure plastike në të gjitha vendet që munden.Për shembull, në aeroplan, ku behen regjistrime, kudo ku radhiten grupet ...Kështu që kjo pasqyron vazhdimisht energjitë e njërit dhe tjetrit, të kundërta me ato të të tjerëve.

Pse Covid-19?Kjo do të synojë në mënyrë artificiale fijet specifike brenda strukturës së ADN-së njerëzore që janë në kulmin e tyre të formimit të dritës kristalore më të ndritshme dhe janë gati të aktivizohen plotësisht.Ky A.i a do të ngjitet në këto fijet e ADN-së dhe do të bëhet pengesë bllokuese direkt për dritën nga këto fillesa të ADN-së duke e ushqyer atë tek Archon(negative forces)

Pse dezinfektoni vazhdimisht duart tuaja?Shumica e sanitizuesve të duarve përmbajnë alkool, i cili është krijuar për të pirë shërimin natyrale nga duart tuaja dhe çakrën e zemrës së dashurisë që përmban në pëllëmbët e duarve.Ne me dashuri ju sfidojmë të shikoni të gjithë kontrollin përreth jush për të parë litarët e vërtetë dhe keqdashjen pas secilit dhe më pas duke e shndërruar atë në dritë dashurie.Njohja juaj për këto gjëra bën vetëm atë.Ne me mirësjellje ju falënderojmë, ju duam, ju nderojmë dhe ju respektojmë.Unë jam Adama / AdaRa.


Burimi https://www.risingphoenixaurora.com/blogs/galactic-news/inner-earth-galactics-2nd-wave-virus-update

Gjithesia Love
Gjithesia Love

There is no limitation to limit
There is no limit to limitations97


Elsavrana likes this post

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi