Shenime nga Taipei Ascension Konference Nentore - Dhjetore 1st 2019

Shko poshtë

Shenime nga Taipei Ascension Konference Nentore - Dhjetore 1st 2019  Empty Shenime nga Taipei Ascension Konference Nentore - Dhjetore 1st 2019

Mesazh  Gjithesija prej 08.03.20 20:28

Më poshtë është një shënim i marrë gjatë Konferencës së Ascensionit Taipei të mbajtur nga 30 nëntori deri më 1 dhjetor 2019. *Shënimi është shkruar nga anëtarët e Ekipit të Menaxhimit të We Love Mass Meditation  që morën pjesë në konferencë.
Deklarim: Ky shënim është një interpretim personal i asaj që tha Cobra në konferencë, një interpretim i tillë NUK mund të pasqyrojë saktë se çfarë synonte vërtet Cobra në konferencë. Vetëm 50% e materialeve të konferencës janë shkruar. Cobra ka dhënë miratimin e tij për shënimin e mëposhtëm që do të botohet. Ky deklarime DUHET T TE PRFSHIHET nëse doni ta ndani këtë shënim në blogun tuaj, faqen e internetit ose platforma të tjera.*

Dita 1

Pjesa e parë

Planet Toke është një burg. 25,000-26,000 vjet më parë, gjatë cikël precesioni, shumë sektorë të mëdhenj të galaktikës u lanë të lirë. Vetëm një pjesë e vogël e galaktikës, më pak se 1.000 vjet dritë, mbeti nën kontrollin e forcave të errëta. Shumica e tyre u mblodhën në këtë sektor të galaktikës. Kishte dy seli: Rigel dhe Toka. Kjo ishte një zonë doganore, kufiri. Zotërit e Orionit, flota e Orionit patrulluan këtë sistem. Ata mirëpritën vetëm forcat e errëta (Dracos)

Forcat e Dritës ruajtën disa baza në Hënë, në Hënën e Jupiterit, Ganymede dhe në Rripin e Kuiper. Në momente të caktuara kyçe, disa persona fizikë u kontaktuan prej tyre: Juan de Arco, Templarët, Lindja e Mesme, baballarët themelues të Amerikës, etj.
Vaksinat (të detyrueshme në Kongo për shembull) hapin fushën tuaj të energjisë për entitetet Reptilian(zvarranik) për të hyrë në trupin tuaj. Toka është një burg me shumë shtresa. C'aktivizimi i tij nuk është i lehtë, kërkon kohë për ta dekonstruktuar atë. Ne po e dekonstruktojmë këtë burg për herë të parë në historinë njerëzore. Në periudhën kohore 1993/94/95, u çliruanë shumë sisteme yje. Planeti Tokë ishte i destinuar të çlirohej gjithashtu. Forcat e errëta vendosën të zhvendosin selinë e tyre në Tokë dhe ia dorëzuan Orionit forcave të Dritës. Që nga viti 1996 procesi i çlirimit është përshpejtuar në mënyrë dramatike. Forcat e errëta nuk prisnin që informacioni të dilte në dritë. Informacioni është fuqi.

Detaje rreth  fizikës ... ne do të më thellë se kurrë në detaje:

Anomali parësore: është e kundërt me sensin.
Burimi = plot harmoni, me gjithçka pozitive.
Ky kundërshtim ... Anomali parësore ekziston si fizike (shënim: dukuri)
Askush nuk e kuptoi anomalinë parësore sepse nuk ka kuptim. Ekziston një potencial i fortë midis anomalisë parësore dhe Burimit. Ky potencial energjetik, tensioni midis Burimit dhe anomalisë parësore, krijoi universin. Ne e futim këtë si një burim për të shndërruar anomalinë parësore. Sa herë që filluam të jemi të vetëdijshëm për anomalinë parësore, e tretëm. Për sa i përket fizikës, kjo është fusha që ekziston si një fushë kuantike luhatjeje. Fusha kuantike rreth Tokës është një vorbull energjie, një vrimë kuantike.
Shpërthimet atomike jo vetëm që krijojnë reaksione zinxhirore në shkallën atomike, ato gjithashtu shkaktojnë shtrembërime në fushën kuantike. Forcat e errëta krijuan portale të errëta me shumë nga ato shpërthime. Në janar 1996 pati 200 shpërthime në fushën e plazmës, të mjaftueshme për të krijuar një portal negativ për të sjellë në të gjithë anomalinë primare Orion. Luhatja kuantike është një fushë energjie e rastësishme. Ekziston edhe në një vakum; vakumi është plot me potencial kuantik, i cili mund të përdoret për më mirë ose për keq. Kjo është imazhi i kësaj fushe:

Shenime nga Taipei Ascension Konference Nentore - Dhjetore 1st 2019  460

Forcat e Dritës po e sjellin Dritën në fushën kuantike. Fusha kuantike është e ndikuar nga vetëdija jonë, nga meditimet tona masive. I njëjti synim koherent i përqendruar ndryshon fushën kuantike. Ne kemi ndryshuar fatin e këtij planeti me meditimet tona. Ne kemi parandaluar shumë gjëra negative të ndodhin, ne kemi ndryshuar afatet shumë herë, madje ndoshta (shmangur luftën e tretë botërore - nuk është e qartë) ... që ne jemi akoma gjallë. Por duhet të kemi një fushë të unifikuar dhe të mos lejojmë ndarjen dhe ndarjen, të cilat u implementuan nga forcat e errëta, të na përçajnë. Meditimet masive janë shumë të rëndësishme, ato prodhojnë një fushë koherente për të ndryshuar afatet kohore dhe ... Vetëm vetëdija jonë mund të transformojë atë që po ndodh në planet. Sa herë që arrijmë në një masë kritike, arrijmë një fitore të madhe. Ne duhet të vazhdojmë me këtë proces brenda një fushe të unifikuar. "Fusha kuantike është çelësi i çlirimit".Plazma është ende pothuajse nën kontroll të plotë të Reptilianeve( zvarranikëve)

Avatar është një qenie e ngritur(ka tejkalure ne dimesione te tjera) që nuk mishërohet.

Pjesa e dytë


Struktura e karantinës

Struktura e karantinës përshkruhet në mësimet sekrete gnostike:
"Shtatë sferat koncentrike rreth Tokës sonë janë" vendet e Archons që sundojnë kolektivisht botën [si] roje të burgut kozmik "( f.43). Më shumë se disa kerkues dhe shpirtra të tjerë sensitiv kanë pasur të njëjtën ide, me të njëjtat terma që përshkruhen këtu dhe në filmin Matrix. Ai film, është një prezantim jashtëzakonisht gnostik ". ~ 2000 vjet mësimdhënie gnostike

Shtresat mbrojtëse:
-Shtresa më e brendshme është sipërfaqja e planetit. Kjo është zona që rrethon njerëzit. C'do njeri është implantuar.Rrezja prej 30 metrash është sfera më e brendshme e karantinës, e anomalisë kozmike.Kjo është një fushë sferike toroidale që rrotullohet dhe buron nga anomalitë e plazmës. Këto implante janë të lidhura me njëra-tjetrën përmes filamenteve plazmatikë. Dimensioni i 11 - filamente që lidhin plazmën. Kjo është një fushë sferike toroidale që rrotullohet dhe buron nga anomalitë e plazmës. Këto implante janë të lidhura me njëra-tjetrën përmes filamenteve plazmatikë. Dimensioni i 11 - filamente që lidhin plazmën.C'do filament është në të vërtetë një rrymë grimcash më të larta. Ata janë tunelet e Set. Ata ruajnë vetëdijen globale në një fushë të caktuar energjetike. Meditimet masive janë mënyra më efektive për shpërndarjen e kësaj fushe.
-Shtresa e dytë shtrihet deri në 14 kilometra, është plot Reptilianë në rrafshin plazmatik. Ka miliarda, miliarda e miliarda Reptilianë zvarranikë, që shikojnë njerëz dhe hidhen mbi to.
-Shtresa e tretë shtrihet deri në 220 kilometra, është gjithashtu plot me entitete negative, por ka më pak prej tyre.
-Shtresa e katërt shtrihet nga sipërfaqja në Hënë.
Në të vërtetë ekziston edhe një shtresë tjetër, shtresa e pestë, por nuk do të flas për këtë.
C'do shtresë është më e dendur drejt sipërfaqes.

Një imazh i sistemit diellor [na u shfaq në konferencë]

Voyager 2

Të gjithë satelitët lëvizin pak më lart se sipërfaqja e Tokës.
Kjo është skaji i mprehtë i brendshëm i anomalisë plazmatike.
Rrjeti i errët u përfundua në 1996. Përfaqësimi kryesor i grupit Chimera janë merimangat, ata kontrollojnë uebin: imazhin e Tokës me merimangat.

Oktapodi (Yaldoboath) pothuajse është tretur. Merimangat kanë një maksimum disa kilometra të gjerë, më të mëdhenjtë tashmë janë zhdukur

Në sipërfaqen e planetit, ju keni te  mishëruar Dracos në programet hapësinore, në Komandën Hapësinore të Forcave Ajrore për të parandaluar kontaktet pozitive të ET. Qëllimi i bazave ushtarake është monitorimi i qiejve dhe kontrollimi i çdo aktiviteti jashtëtokësor.

Një imazh i rrjetit të bazës ushtarake

Një rrjet tjetër është rrjeti HAARP (foto)

Eshtë një rrjet rrezatimi elektromagnetik me frekuencë jashtëzakonisht të ulët, i krijuar për të parandaluar uljen e çdo anijeje.

Toplet bombs
Fizika themelore:
Një imazh i një bërthame atomike; një kuark më lart, një neutron dhe një kuark më poshtë.

Një forcë e fortë bërthamore i mban ato kuarke së bashku për të ekzistuar materia. Lëndë fizike e zakonshme - elementë të ndryshëm janë bërë nga një numër i ndryshëm protonesh dhe neutronesh. Masa është një formë e valës, një valë në fushën kuantike. Kuarkat lart dhe poshtë nuk janë të vetmit kuarkë në univers. Kemi edhe kuarke të tjera të quajtura sharm dhe kuarke të çuditshme, të cilat janë më të rënda. Duke përdorur forcën (shpejtësi të lartë, presion të lartë, nxehtësi të lartë, forcë të lartë elektromagnetike) ju merrni ato kuarke të çuditshme. Nëse i bashkoni, ju merrni një pompë choke, shumë e vogël, por shumë efikase. Të gjithë kuarkët reagojnë dhe fillojnë të hanë, së pari ngadalë, por më pas procesi përshpejtohet. Teorikisht, ata mund të hanin të gjithë universin në një reagim zinxhir.
Kuarkët kryesorë hanë lëndë të çuditshme dhe të zakonshme. Anomali parësore është shtrembërimi i fushës kuantike dhe forcat e Dritës nuk janë në gjendje të merren me ato bomba. E gjithë materia në këtë planet do të shndërrohej në një vrimë të zezë me madhësinë e dy dhomave (dhoma në të cilën gjendeshim gjatë konferencës).Forcat e Dritës kanë një protokoll për ta shpërndarë këtë. Progresi që ata po bëjnë është mjaft i mirë. Ata e kishin zgjidhur problemin me bombat e Strangelet dhe tani po merren me bomba Toplet.Imazhi i Topletit (kuarkët e hijeshisë dhe sfondit shndërrohen në kuarka toplet).LHC - Collider Hadron i Madh nuk mund të bëjë shumë. Një në Long Island është më i rrezikshëm.
Chimera ka pasur kolaterarë të mëdhenj, të cilët janë transportuar në Tokë 25,000 vjet më parë dhe midis 1996 dhe 1999, fizikantët janë duke u eleminuar. Mbledhësit e plazmës janë akoma këtu dhe janë në proces të eleminimit.Shumica e shkencëtarëve nuk e kuptojnë se çfarë bëjnë duke mbledhur  këto bërthama bërthamore.

Ngjarje false e metastazave në një vakum.

Materie e rregullt (bota që njohim).

Një botë e errët që do të hajë tërë universin.

Metastabiliteti do të thotë që stabiliteti kozmik mund të ndryshojë.

Ngjarja e metastabilitetit në Boshllëk do të thotë se e gjithë errësira mund të bëhet Dritë ose e gjithë Drita bëhet errësirë.

Ekuacioni sinofik
(Teori e avancuar nga Pleiadian)

Fizika kuantike nje  Pleiadian zbulon se ... ... përcakton "unitetin e tabelës" ...
Ata kanë zbuluar një ekuacion vektori që përcakton rrjedhën e kohës. Koha është një vektor, i cili u krijua përmes bashkëveprimit midis anomalisë parësore dhe Burimit.

Pleiadian  mund të përcaktojë dhe kuptojë rrjedhën e kohës. Ata zbuluan se koha kalon në një drejtim, nga e kaluara në të ardhmen. Ata kanë zbuluar pakthyeshmërinë e këtij procesi kohor. Ajo që është krijuar një herë nuk mund të hiqet. Ata mund të drejtojnë afatet kohore nga universi i errësirës në atë të dritës. Rrjedha e linjave kohore është rrënjosur në strukturën themelore të universit. Universi i errët do të avullojë. Kur? Vullneti i lirë i njerëzve kyç do ta bëjë atë më të ngadaltë ose më të shpejtë. Eshtë e lehtë për të llogaritur vektorin e kohës, për shembull, Hilary Clinton. Ka vetëm disa njerëz në planet që janë të paparashikueshëm, nga të dy palët. Kur forcat e errëta vendosën ...

2011 - Orion do të clirohet (plan)
2003 - Orion u lirua
1999 - Tokë e cliruare (plan)

Humbja e forcave të errëta është një siguri matematikore. Plejadianët e dinë ekuacionin. E vetmja gjë që ata nuk e dinë është kur, sepse vullneti i lirë i protagonistëve është çelësi.

LEXIMI KOSMIK

Tranzicioni i madh i universit tonë, i cili po ndikon drejtpërdrejt në jetën tonë, po i jep fund ciklit të vjetër prej 13,000 milion vitesh. Universi do të fillojë të kontraktohet përsëri. Jemi në mes të pauzës midis frymëmarrjeve. "Së shpejti" do të thotë gjëra të ndryshme. Një cikël i ri kozmik është momenti kur Burimi dërgon pulsin e tij në qendër të fushës toroidale (universi është një dem), i cili nuk ka qendër, kjo fushë toroidale është në lëvizje të vazhdueshme ... Pulsi kalon nëpër qendër, atë ajo filtrohet nëpër stargatin kozmik, si një erë shumë e fortë që pastron gjithçka në nivelin atomik. Ky ndryshim nuk i arrin të gjitha fushat në të njëjtën kohë. Eshtë shumë e ngjashme me atë që ndodh në zhvendosjen polare magnetike ose me atë që po ndodh me Diellin tonë në këtë kohë. Një pjesë e Diellit është në ciklin e ri, një tjetër është akoma në ciklin e vjetër. E gjithë kjo po ndodh në të gjithë universin. Një cikël i ri është cikli i parajsës pa ndonjë anomali. Ky realitet tashmë ekziston tani në disa pjesë të universit, energjia tashmë është e zbulueshme.
Pasi të hiqen pompat Toplet, ky proces do të përshpejtohet, do të vijë si surprizë për të gjithë. Njerëzit nuk do të jenë të përgatitur dhe do të kalojnë një proces përplasjeje. E vetmja mënyrë për të arritur atje është përmes këtij shoku. Tani jemi vetëm në procesin e përgatitjes. Gjërat po bëhen të vërteta; Shkencëtarët dhe bankierët qendrorë po flasin për të. Ata do të flasin për fizikën kuantike  Pleiadian. Kjo është panik i pastër per forcat e errëta.

Ka ndryshime të mëdha në qendrat financiare të botës (Londër - Brexit, Hong Kong - qendra e 4-të më e madhe financiare në botë). Nëse fusha kuantike është prekur, plazma ndikohet. Nëse keni një masë kritike të gurëve Cintamani në vend, si në 2017 kur Uragani Irma ishte gati të godiste SH.B.A. Varrosja e  Cintamanis + meditim masiv + 2 dhoma tachyon në Florida dhe Irma kishte rënë në kategorinë 2 dhe 1 në një hapësirë ​​prej disa orësh.

Pyetje: Ku mund të varrosni Cintamanis në Australi?
Përgjigje: Në qytetet kryesore: Sidney, Brisbane, .. + ... dhe vende të veçanta si Reef Great, Uluru Lightning Ridge.

Pyetje: A ekziston koha akoma në sferat më të larta?
Përgjigje: Po, ne një mënyrë tjetër, perceptimi i kohës ka ndryshuar.

Dielli i Madh Qendror

Ylli Polar Sirian është një pikë qendrore e Diellit të Madh Qendror në qendrën tonë të galaktikës.

Lulja e jetës

Lulja e Jetës është gjeometria themelore e shenjtë e vazhdimit hapësinor-kohë.

Bull është në të vërtetë një kristal i lëngshëm.

Lulja e Jetës është në të vërtetë një heksagram i ndërthurur. Theshtë struktura më pozitive e hapësirës dhe kohës që buron nga Drita, e cila rreshton gjithçka në harmoni. Forcat e dritës po përdorin këtë strukturë kudo. Ne jemi duke u përafruar me Lulen e jetës kozmike. 144,000 janë fusha rezonancë e Luleve të Jetës në fushën kuantike të planetit. Për më tepër, trupi ynë individual është rreshtuar dhe rregulluar në modelin e Luleve të Jetës. Mund të jetë një mjet për trupin tuaj të ngjitjes. Gurët Cintamani të vendosur në përputhje me ligjin po e ndryshojnë realitetin. Ju madje mund ta poziciononi grupin tuaj në modelin Lulja e Jetës. Kjo paraqet lindjen e një rrjeti të ri të energjisë Atlantis. Një nënprojekt i projektit të Atlantidës së Re është tahyonizimi i gurëve të Cintamani të vendosur në vendet e Luleve të Jetës, në këtë mënyrë ne me të vërtetë ndikojmë në energjinë e atyre vendeve. Mjeti tjetër është të vendosni modele tachyonized të Lules së jetës kudo, duke përdorur sensin e përbashkët.

St. Germain ka punuar për qindra vjet në këtë projekt të Atlantis të Ri. Më poshtë është fotografia e tij më e mirë në dispozicion në këtë planet:
Shenime nga Taipei Ascension Konference Nentore - Dhjetore 1st 2019  460

Ai na kërkoi të sillnim një gure të caktuar të vetëdijes së tij në planet - gurët tahyonikë të ametistit me flakë vjollce. Mund të blihen 10 kg gurë ametist tachyonik.

Grupeve mbështetëse të ngjarjeve dhe grupeve të Sistergood of the Roseu kërkohet të bëjnë Meditimin e Flakës Vjollce duke pastruar sipërfaqen e planetit kur ndodh ngjarja, duke vizualizuar flakën vjollce që zbret nga lart në një rotacion të akrepave të orës në duart e orës poshtë në qendër të Tokës, duke pastruar të gjithë kaosin, duke pastruar gjithë planetin.

Në fundi i ditës së parë.
I gjithe materiali eshte marre https://www.veritasgalacticsweden.net/introduction
Ps: Materiali eshte perkthyer me ndihmen e deepL dhe google dhe aq sa di une anglishte,nese dikishe mund te kete nje perkthime me te mire eshte i lire ta bej dhe ta postoi.Ju faleminderit
Gjithesija
Gjithesija

There is no limitation to limit
There is no limit to limitations46


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi