EXPLORER UNIVERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Numri i juaj jetësor...

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Jon prej 27.10.08 8:59

Numri i juaj jetësor...

Numri - Numri i juaj jetësor... Chemin10

Numrat megjithatë kanë më tepër domethënie se që na duket neve. Ato janë më tepër se shenja të rëndomta që i përdorim në përllogaritje.

Ato na ndihmojnë të krijojmë rend në jetën tonë të përditshme kaotike.

Nëse i kushtoni vëmendje ngjarjeve të rëndësishme në jetën tuaj, duke flluar që nga data e lindjes, e deri tek emri dhe mbiemri i juaj ( e cila gjithashtu konvertohet në gjuhën e shkronjave), nga numri i derës së shtëpisë, data e regjistruar në shkollë, data e diplomimit, data e martesës, data e ndarjes, e punësimit, regjistrimi i automobilit, numri i letërnjoftimit, lindja e fëmijëve, dhe gjithçka tjetër që ju bje ndërmend si e rëndësishme për ju, do të befasoheni me faktin se dy apo tre numra të njëjta në të gjitha ngjarjet sillen pandërprerë.

Ato numra në këtë mënyrë e japin një mesatare të jetës suaj në tërësi. Shtegu jetësor i personave me vibrime të njëjta të vlerave dhe energjisë, janë tmerësisht të ngjashme, që nga pamja e gjendjes shëndetësore e deri te raporti me të afërmit etj.

Numri i juaj personal

Kodi peronal numerologjik paraqet shifrën jetësore, atë që ua jep skeletin e gjitha lëvizjeve, karakteristikave, dëshirave, ngjarjeve, ngritjeve dhe rënjeve.

Kodi personal fitohet me bashkimin e emrit dhe mbiemrit se bashku me datëlindjen tuaj. Mund ta logaritni ashtu që të shndrroni çdo shkronjë të veçantë të emrit dhe mbiemrit në energji të numrit.

Ashtu do të veproni duke e përdorur tabelën numerike të Chaldean-Hebrew-it.

Ndamas sëpari mbledhni shkronjat e emrit (të konvertuar në numra) në bazë të tabelës e pastaj ato të mbiemrit.

Deri sa të përfitoni numrin njëshiftror për emrin dhe mbiemrin. Pastaj numrin përfundimtar një shifror të emrit mblidheni me atë të mbiemrit sërish deri në nuvelin kur të fitoni një numër njëshifror si rezultat.

Po ashtu edhe datëlindjen tuaj mblidheni deri të fitoni numër njëshifror.

• Shembull

Anita Marku, e lindur më: 20.01.1979

• Anita = 1+5+1+4+1=12=1+2=3 - numri njëshifror i zbërthyer për emrin Anita është 3

• Marku = 4+1+2+2+6=15=1+5=6 - numri njëshifror i zbërthyer për mbiemrin Marku është 6

• 20.01.1979 = 2+0+0+1+1+9+7+9=30=3+0=3 - numri njëshifror i zbërthyer për datëlindje - 3

Në fund rezultatin përfundimtar nga emri, mbiemri dhe datëlindja mblidheni deri të fitoni sërish numër njëshifror:

3+6+3=12=1+2=3
Pra personi me emrin Anita Marku e lindur më 20.01.1979 është e udhëhequr nga numri 3.

Përjashtim për numrat 11 dhe 22

Ekzistojnë dy numra që nëse fitohen si rezultat i emrit, mbiemrit apo datëlindjes, që nuk duhet t'i zbërtheni mëtej. Ato janë numrat 11 dhe 22. Nëse paraqiten këto numra në testin tuaj, atëherë thjesht si numra dyshifror bashkangjithni llohgarisë së mbledhjes me numrat tjerë.

Tabela e alfabetit numerik të “Chealden-Hebrew-it”

A = 1
B = 2
C = 3
D = 4
E = 5
F = 8
G = 3
H = 5
I = 1
J = 1
K = 2
L = 3
M = 4
N = 5
O = 7
P = 8
Q = 1
R = 2
S = 3
T = 4
U = 6
V = 6
W = 6
X = 5
Y = 1
Z = 7
Ç = 3
ZH=Z dhe H
SH=S dhe H
NJ=N dhe J

VETITË E PERSONIT NË BAZË TË KARAKTERISTIKAVE TË NUMRAVE

1

Energji e madhe, kreativitet, lider natyral dhe sundues, dashuria ndaj fëmijëve, luksit, argëtimit, këngës dhe vallëzimit, tërhjekshëri e madhe (atraktivitet madhështor), sharm natyral që e fascionon gjininë e kundërt. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: zemra, sytë, qarkullimi i gjakut.

2

Ndjeshmëri, shpesh hipersenzibilitet, lëndueshmëri, pedantëri, besnikëri ndaj shtëpisë dhe familjes, nënës dhe fëmijëve, mendje praktike në matematikë, interesim për politikë, dell për vizatim, anim kah vendlindja dhe rrënjët (të parët e tij), tradicionalitet i theksuar, i kthyer kah e kaluara. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: lukthi, gjinjtë, dhe indi i butë dhe i fortë në përgjithësi.

3

Individualitet, dashuri ndaj udhëtimeve, interes për ezoteri, filozofi, sport, vende të huaja dhe gjuhë të huaja. Po ashtu talent për gjuhë të huaja, besnik ndaj të vërtetës, luftëtar për të drejtat e njeriut, mbrojtës i më të dobëtve. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Mëlqia, shpnetka, kryqet.

4

Origjinalitet, ekscentrik, dashuri ndaj lirisë personale, jetë me moton “jeto dhe leri tjerët të jetojnë”, shumë miq, gjenialitet, intelektual i nivelit të lartë, dashuri ndaj të pahulumtuarës, i kthyer drejt ardhmërisë.Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Këmbët – prej gjunjëve deri te themrat, sistemi nervor.

5

Komunikues, lëvizje, shoqërim, i anueshëm kah tregtia dhe materializmi, mendje e shpejt dhe e shkathtë.Precizitet, interesim për modën, bukurinë, dashuri ndaj natyrës, kafshëve. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Sistemi respirator (i frymëmarrjes), alergjitëe ndryshme. Sistemi nervor, lukthi, idhëza dhe organet e trejtes.

6

Hedonistik në çasje ndaj jetës, i dashuruar në bukuritë e të gjitha llojeve, ndjenja për harmoni, interes për politikë dhe anim për veprimtari publike, posesiv, ka nevoj për dominim qoftë drejtëpërdrejtë apo në prapavi. E shprehur është nevoja për jetë në qifte, në martesë dhe familje! Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë:Qafa, ruazat e kurizit të qafës, veshkët, dhe pjesët e zorrëve.

7

Gjetja dhe realizimi i “dashurisë jetësore”, romantik, gjentilitet, butësi, ndjeshmëri, senzualitet, besnikëri, anim kah religjioni, mistika, okultizmi, intuitë e fuqishme, kreativitet, talent për muzikë dhe valle, forma, ngjyra etj. Anon kah depresioni, tradicionaliteti dhe mbyllja në vete. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë:Qarkullimi i gjakut, venat, këmbët dhe shputat, psiqika, sistemi nervor i ndjeshëm.

8

Pozitë e lartë dhe me rrespekt në shoqëri, përgjegjësi e shtuar dhe e theksuar, kriticizëm, maturi, dhe ftohtësi në çasje, kujdes, dyshim, tradicionalitet, i mbyllur, dashuri dhe nevojë ndaj parave, materiales dhe sigurisë, person i themeltë dhe këmbëngulës. Ka dell për skulpturë, arkitekturë, vizatim teknik etj. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë:nyjet, thonjët, pjesët ashtrore, flokët, dhëmbët, qarkullimi i gjakut.

9

Energjik, temperament i theksuar, mosdurim, i zënë, aktiv, lëvizës, dinamik, kokëfortësi, agresivitet, dashuri ndaj shpejtësive dhe prestigjit, e theksuar vetia për tu potencuar dhe afirmuar. Edhe këta janë lider dhe shefa të lidnur. Janë direkt dhe të sinqertë në çasje. Jotaktik por në të njëjtën kohë zemërgjërë. Të ngrohtë dhe besnik ndaj të afërmive. Pjesët e ndjeshme të shëndetit janë: Koka në përgjithësi, temperatrurat e larta, inflamacionet, lëndimet e llojllojshme dhe rëzimet.
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Equinox prej 21.07.10 16:44

Interesant, flm.
Equinox
Equinox

207


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  persida tahiraj prej 22.07.10 10:17

po nr 10 si mund ta gjej?? Faleminderit!
avatar
persida tahiraj

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Ivana prej 22.07.10 17:25

persida tahiraj shkruajti:po nr 10 si mund ta gjej?? Faleminderit!


Kam pershtypjen se ndoshta 10 duhet te mblidhet si 1+0 por se di...

Mua me doli 3 gjithashtu
Ivana
Ivana

9


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  jimmy milo prej 22.07.10 17:57

UA !
FANTASTIKE !
jimmy milo
jimmy milo

6


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  air-force-one prej 23.07.10 3:01

nexus shkruajti:Interesant, flm.


Shume interesante ...........
air-force-one
air-force-one

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  desi prej 23.07.10 12:14

UAU MI KA GJETUR TE GJITHA ME NJE SAKTESI TE HABITSHME
desi
desi

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  air-force-one prej 23.07.10 15:20

desi shkruajti:UAU MI KA GJETUR TE GJITHA ME NJE SAKTESI TE HABITSHMEe papame fare po te them jam habitur un e bera proven mbreme dhe mi gjeti te gjitha .....
air-force-one
air-force-one

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty pershendetje

Mesazh  ILIRA prej 23.07.10 15:23

numri im eshte 22 ???????????? duhet 2+2 apo?????????
ILIRA
ILIRA

137


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Mitro22 prej 25.07.10 23:57

Mua me ka dal nr. 2
avatar
Mitro22

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty hi

Mesazh  mehanja prej 28.07.10 21:50

shum bukur flm shum shum te verteta ato qe keni shkruar
mehanja
mehanja

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  melja prej 30.07.10 12:35

Por per numrin 3 cka shkruhet se nuk po kuptoj flm per kete rubrike.
melja
melja

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Shkamb prej 31.07.10 0:22

Hmmm nuk di sa ta bej mi lidhet nyje nuk di ? me ndihmoni te lutem ?? Shkambi Gjoci 12.05.1995
Shkamb
Shkamb

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 31.07.10 12:26

Nese doni me dite Numrin e zemres. Mblidhni zanoret e emrit dhe mbiemrit.Numri i zemres eshte qe mbani ne brendesi te fshefte.
Ndersa kur ti mblidhni bashketinglloret te emrit dhe mbiemrit ju del numri i jashtem, qe paraqitesh para tjerve, publike.Edituar për herë të fundit nga Fegi në 31.07.10 12:39, edituar 2 herë gjithsej
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 31.07.10 12:27

Shkamb shkruajti:Hmmm nuk di sa ta bej mi lidhet nyje nuk di ? me ndihmoni te lutem ?? Shkambi Gjoci 12.05.1995
Numer 5 e keni ju...
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Shkamb prej 02.08.10 14:11

Shume flm fegi te jam mirenjohes :D:D
Shkamb
Shkamb

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  lolo prej 02.08.10 21:29

ju lutem me tregoni numrin tim jetesor.....Nadire Ejupi 15.11.1989.flm
lolo
lolo

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  e sinqerta prej 07.08.10 23:39

gentiana hoti me 25.05.1988 te lutem ma trego numrin tim jetsor
e sinqerta
e sinqerta

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 08.08.10 11:31

lolo shkruajti:ju lutem me tregoni numrin tim jetesor.....Nadire Ejupi 15.11.1989.flm

Numri juaj 8 numri zemres eshte 3


e sinqerta shkruajti:gentiana hoti me 25.05.1988 te lutem ma trego numrin tim jetsor

Numri juaj eshte 2 i fatit ndersa numri zemres eshte nr.8
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  gjilanasi prej 30.08.10 10:16

Shume mbresedhense, faleminderit...
gjilanasi
gjilanasi

361


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Mim. prej 02.09.10 22:34

eh numri im i fatit cili eshte a munde te ma thuani ju lutem emine berbatovci 26.08.1989
p.s. edhe ai e zemres ..
Mim.
Mim.

8


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 03.09.10 18:17

Mim. shkruajti:eh numri im i fatit cili eshte a munde te ma thuani ju lutem emine berbatovci 26.08.1989
p.s. edhe ai e zemres ..

Numri i fatit 7 dhe numri i zemres 2
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  lenusche prej 10.11.10 20:28

Ju lutem me tregoni numrin tim jetsor, nuk mund ta gjej dot..albulena kuqi 17.06\1991 faliminderit
lenusche
lenusche

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  gramshii prej 10.11.10 21:47

lenusche shkruajti:Ju lutem me tregoni numrin tim jetsor, nuk mund ta gjej dot..albulena kuqi 17.06\1991 faliminderit


Nr juaj rezulton 9-ta.
a=1 l=3 b=2 u=6 l=3 e=5 n=5 a=1 1+3+2+6+3+5+5+1=26=>2+6=8
k=2 u=6 q=1 i=1 2+6+1+1=10=>1+0=1
datlindja 17.06.1991 1+7+0+6+1+9+9+1=54=>5+4=9
mblidhen te 3-ja rezultatet 8+1+9=18=>1+8=9
atehere nr juaj rezulton 9.Nuk e di nese e kam kuptuar mire keshtu behet besoj???
gramshii
gramshii

5


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty nr 7

Mesazh  ak47 prej 11.11.10 12:35

nuk mendoj se i gjen te gjitha gjerat tek nje person thjehst hamendesi ishte e provova me doli 7 shum pak te perbashketa kishim me nr 7 por flm ishte goxha argetim ak47
ak47
ak47

4


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  ak47 prej 11.11.10 12:43

Ju lutem mund te me tregoni se eshte nr im se mua ka fiksu keq mendova te provonit juve njehere se mos ndoshta kam bo naj gabim une .....emri im eshte kristjan prendi 12.03.1993
ak47
ak47

4


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  ambra ndreu prej 25.12.10 15:15

shume interesante...
ambra ndreu
ambra ndreu

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  thepirust prej 05.03.11 1:30

Sakte i ke kryer veprimet matematikore
ak47 shkruajti:Ju lutem mund te me tregoni se eshte nr im se mua ka fiksu keq mendova te provonit juve njehere se mos ndoshta kam bo naj gabim une .....emri im eshte kristjan prendi 12.03.1993
thepirust
thepirust

4


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 05.03.11 7:19

thepirust shkruajti:Sakte i ke kryer veprimet matematikore
ak47 shkruajti:Ju lutem mund te me tregoni se eshte nr im se mua ka fiksu keq mendova te provonit juve njehere se mos ndoshta kam bo naj gabim une .....emri im eshte kristjan prendi 12.03.1993

numri juaj esht 1.
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty me ktheni pergjigje ju lutem

Mesazh  vitor prej 05.03.11 11:47

une e kam emrin anila jaku,si eshte numri im jetesor se nuk di ta nxjerr vete
vitor
vitor

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Fegi prej 05.03.11 18:11

vitor shkruajti:une e kam emrin anila jaku,si eshte numri im jetesor se nuk di ta nxjerr vete

numri i zemres e keni 4
Fegi
Fegi

24


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty tung

Mesazh  jazishta prej 07.03.11 13:23

a ben numrin tim emri hamit krasniqi 04.01.1981
jazishta
jazishta

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  jazishta prej 14.03.11 17:31

jazishta shkruajti:a ben numrin tim emri hamit krasniqi 04.01.1981
me fal nuk me keni japur pergjigjeje
jazishta
jazishta

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  geni-g prej 18.03.11 15:20

cdo te thot nese del 22
geni-g
geni-g

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  aldo isaj prej 18.03.11 15:42

ju lutem ma gjeni pak numrin tim?

aldo isaj 10.09.1991
avatar
aldo isaj

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  jazishta prej 18.03.11 23:04

jazishta shkruajti:
jazishta shkruajti:a ben numrin tim emri hamit krasniqi 04.01.1981
me fal nuk me keni japur pergjigjeje
mua me doli numri 10 a mund te na sqaroni se si duhet ta ndajme a ta llogarsimin
jazishta
jazishta

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Jon prej 18.03.11 23:24

Per ata qe nuk arrijne te kuptojne se si funksionon kjo ja edhe nje here shpjegimi:

alfabetit numerik :

A = 1
B = 2
C = 3
D = 4
E = 5
F = 8
G = 3
H = 5
I = 1
J = 1
K = 2
L = 3
M = 4
N = 5
O = 7
P = 8
Q = 1
R = 2
S = 3
T = 4
U = 6
V = 6
W = 6
X = 5
Y = 1
Z = 7
Ç = 3
ZH=Z dhe H
SH=S dhe H
NJ=N dhe J

Shembull

Anita Marku, e lindur më: 20.01.1979

• Anita = 1+5+1+4+1=12=1+2=3 - numri njëshifror i zbërthyer për emrin Anita është 3

• Marku = 4+1+2+2+6=15=1+5=6 - numri njëshifror i zbërthyer për mbiemrin Marku është 6

• 20.01.1979 = 2+0+0+1+1+9+7+9=30=3+0=3 - numri njëshifror i zbërthyer për datëlindje - 3

Në fund rezultatin përfundimtar nga emri, mbiemri dhe datëlindja mblidheni deri të fitoni sërish numër njëshifror:

3+6+3=12=1+2=3
Pra personi me emrin Anita Marku e lindur më 20.01.1979 është e udhëhequr nga numri 3.
Jon
Jon

1159


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Xhemajl prej 19.03.11 9:29

Mua me doli nr 10, si ta gjej cfare do te thote?
Xhemajl
Xhemajl

187


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  valonalushi prej 20.03.11 14:53

a bon mem kallxu qfar do methanje e ka numri 19 e shoh ka 50 her nditjee si smuj mu ka se nuk di me perdor mit kit forum nashta se kom shkru ku dohet po nqofse kish pas mundsi me mu pergjigj flm.
avatar
valonalushi

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Nikolaos prej 20.03.11 15:11

Numri 19 behet 1+9 = 10 = 1+0 = 1 ti je numri 1
lexoni me shume ne www.astro-al.page.tl


Edituar për herë të fundit nga Nikolaos në 09.09.12 11:33, edituar 1 herë gjithsej
Nikolaos
Nikolaos

"Kthejeni fytyrën nga Dielli dhe çdo hije mbetet mbrapa jush"

249


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty prshndetje

Mesazh  parallangaj prej 20.05.11 10:46

b.p ju lutem tregoni numrin tim 22.12.83
parallangaj
parallangaj

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Nikolaos prej 20.05.11 12:34

parallangaj shkruajti:b.p ju lutem tregoni numrin tim 22.12.83
2+2+1+2+1+9+8+3= 28 = 2+8= 10 =1+0 = 1, pra ti je numri 1, number one.
Nikolaos
Nikolaos

"Kthejeni fytyrën nga Dielli dhe çdo hije mbetet mbrapa jush"

249


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  rose666al prej 20.05.11 15:06

shume shume e vertete dhe interesante.kur lexova numrat pa e llogaritur numrin tim jetesor ndjeva qe pershtatesha tek 6.kur e llogarita nr jetesor e kisha 6 dhe ate te zemres 6.edhe dicka tjeter , 6 eshte numri im i fatit e kam provuar kete ne shume raste.a mund te ma shpjegoje dot njeri kete se jam teper kurioze.faleminderit
rose666al
rose666al

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty llogaritje emri

Mesazh  laerta shehu prej 21.07.11 11:34

te lutem me llogari pak emrin tim dhe shpjegimin se me del 22.... emri im eshte laerta shehu 23.06.1987
laerta shehu
laerta shehu

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty SidoreLaa

Mesazh  sidorela-s@hotmail.com prej 21.07.11 12:00

A mundesh me Llogarit emrin
sidorela Doberjanca 06.01.1998 JU pershendess
sidorela-s@hotmail.com
sidorela-s@hotmail.com

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty bravo

Mesazh  Lixi-123 prej 18.09.11 20:17

woow shm shum e perafert me doli mua ju lumt
shum interesante!
Lixi-123
Lixi-123

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  edra prej 04.11.11 14:33

mua nr 1 me pelqen shum interesante ,flm qe ndani me ne te tille informacion
edra
edra

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  xhemalekovaci prej 20.11.11 23:14

.
xhemalekovaci
xhemalekovaci

14


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty ???

Mesazh  blerand prej 10.03.12 23:07

Blerant =4
gashi =4
15.04.1992 =4

4+4+4=12+1+2 = 3 ?????? e sakte
blerand
blerand

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Jetmira prej 14.07.13 7:43

me doli nr 8
Jetmira
Jetmira

409


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Numri - Numri i juaj jetësor... Empty Re: Numri i juaj jetësor...

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi